Sağlıklı beslenirken;

Olur muyum kız o kadar hadi inşallah:) ama sıkılaşma zor hamur gibi oldum resmen
olursun bak gor :) 1 ayda baya sıkılasmada olacak :)

oo super tamamdır sevındım bunu gordugume :)
Niye herşeyi tam yapıp beni kötü gösteriyonuz

ohh afıyet olsun canım
ya ahsen cadı ya
yanık kokusu gelıyor ahsen deyınce yenıden yapmam lazım deyısı cok komıgıme gıttı
aynen moderator degıstırmıs asla onermıyorum yapmıs

Günaydin kizlar ise geldim
sahura da kalkamadim uyumusum.
suda icemedim neyse artik yatmadan icmistim onunla tutucam
migren ilaci ictim öyle denicem
gecen yil bu sekilde tutabilmistim iki atak disinda.
yaa ınsallah zorlanmazsın canım

Nisaaa:) herbişeyi danışıyoruz sana
Kesin bu konu hakkında da fikrin vardır diye sormak istiyorum, nette kesin bilgiye ulaşamadım:/ Başka bilen varsa el atsın lütfen kızlar
Şöyle ki; ben kadromun olduğu ilçe milli eğitime dava açacağım(benim rızam dışında göreve dönüşümü iptal edip, tekrar izne ayırdıkları için).
Ama Manisa idare mahkemesine açmam lazım davayı, oraya gidemem de. Ankara’dan dava için ücretleri vs yatırıp, evrakları postayla gönderebilir miyim acaba ordaki idare mahkemesine. Pazartesi halletmem lazım bunu, burdan ayrılma ihtimalim var çünkü:/ yoksa dava kalır. Davayı avukatsız, bireysel açacağım. Geri dönüş alamadım avukatlardan maalesef.

canım bu davayı avukatsız bıreysel maalesef acmamalısın yanı acabılırsın de ıstedıgın sonuca zor ulasırsın haberın olsun... normalde avukata bu davayla ılgılı genel vekalet ver o hepsını halleder derdım ama su an su durumda dosyalar ulasır mı ne zaman ulasır ne olur bılemem bak bır sıkayet bıle nasıl beklemede bu tarz mevzular ıcın avukat sart

boyle bır dava acma hakkın var sonuna kadar haklısın zaten ama bunun prosedurlerı var mesela ben senın durumun ıcın once senın gorevını kafalarına gore ıptal ettıklerı ve ızıne cıkardıkları ıcın ıhtar cekmek gerekıyor mu bu surecte senın ekstra yapman gereken resmı bır adım var mı bılmıyorum bunlar ınce ama onemlı tum seyırı degıstırebılecek detaylar

Haklısın Nisa ben pazartesi burdan ayrılmadan halletmek istedim ama en iyisi izne ayrılmadığımı(ben istemedim çünkü), görevimin başında olduğumu belirten bir dilekçe yazmak. 2 haftadır bu dilekçeyi vermek ile vermemek arasında gidip geliyorum. Aldığımız yanıtlar hukuk ya da kanuni çerçevede değil niyet okuma çerçevesinde çünkü. Bu yüzden vakit kaybetmeyip direkt dava olayına girmek istedim. Dava masrafları maalesef çok geldi, idari davalarda avukat gerekmiyor. Daha önce de açıp kazanmıştım kendim(ama o yolluk davasıydı ve emsal davalar vardı dilekçemde).
Bugün yerelde bir avukatla görüştüm “boşver kızım hukuk bitmiş, bişey elde edemezsin” dedi. Açıkçası ben de pek ümitvari değilim, o yüzden de avukata(şu dönemde bütçem olmadığı için) ödeme yapmak da istemedim, şansımı denemek istedim davayı şahsi açarak. Çok uzattım, kusura bakmayın kızlar

bu ustundekı kara bulutlar bır gıtsın ya resmen sabrınla sınanıyorsun aksılıklere bak
sen umıtsız olma tabıkı ac davanı kendın ıcın bır adım kesınlıkle atmalısın senın yerınde olsam etrafımda duzgun avukat yoksa kendım tabıkı acardım... keske bırseyler yapabılsem faydasız faydasız duruyorum zoruma gıdıyor

Aynen bende 1 saat kala
ah ya kısmete bak

Canım Nisacım
Hiç öyle şey olur mu bak sayende usule uygun hareket edip, son ihtar mahiyetinde dilekçe vermeye karar verdim. Yoksa pazartesi aceleyle halletmeye çalışacaktım. Acelem yok neticede, hakkımı alayım da(inşallah).
Ah bi geldi mi peşpeşe geliyor olumsuzluklar da gerçekten sağlık olsun, hepsi hallolur, hallolmazsa da olduğu gibi kalır
İyi ki varsın

canım ınsallah senı yormadan cabucak hal yoluna gırer hersey
saglık sıhhat yerınde olsun da gerısı hallolur

Yanlislikla bunsayfaya denk geldim, cevizli kofte Yazisini gordum. Nedir bu cevizli kofte? Cigkofte gibi mi? Cok merak ettim:)
Bu aksam ne yapsam diye kara kara dusunurken bu sofra ilham oldu bana. Hepsi saglikli. Gerci sen kerevizden yememissin, o da mi yasak? ☺

Bu arada dün kinoali siyez bulgurlu bol soganli dombilik lahana sarmasi sardim. Kendi uydurma tarifimdi ama 10 numara oldu. Sarma severler icin tavsiye ederim.

ellerıne saglık
hayır kerevız yasak degıl aksıne ben 2 senedır o kadar cok o kadar fazla kerevız yedım kı esım her hafta cuvalla alıyordu kerevız :) adam bası bır buyuk kerevız yedık evde
cevızlı kofte dedıgım seyde cıg et yerıne ıcıne cekılmıs toz cevız ıcı koyuyorum
normal salca sogan maydanoz koftelık ınce bulgur nar ekşisi zeytınyagı kafte harcı cıg kofte gıbı yoguruyorsun tek fark ıcıne cekılmıs cevız koyuyorsun

Sizin oraya has bi tarif galiba. Yoksa ceviz senin fikrin mi Sana zahmet, olculeri de yazar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…