Sağlıklı beslenirken;

Kizlar selamlar sevgiler..

Birsey soracagim, su orucunu deneyenleriniz oldu mu? Veya uzun sure aclik? Ben denemek istiyorum, tecrubeli olanlar varsa paylasirsa sevinirim
canım vucudu resetlemek ıcın boyle bırılerının daha fazla para kazanıp reklam yapmak adına cıkardıgı antin kuntın seylere ıhtıyacın yok
bıldıgın oruc tut sadece suyla yasamak dogru degıl zaten kas kaybedersın
aralıklı beslen benım yaptıgım gıbı gunde en fazla ıkı ögün hafta sonu tek ögün beslen yeter

vucudu resetlemek ıstıyorsan bunca zaman ne yıyıp kılo aldıysan onu yeme mesela :) bu kadar basıt aslında

ac kalmak guzel bırsey degıl ac kalınca vucut kendını şokluyor yagları stokluyor saklıyor krız cıktı sanıyor
saglıklı beslenırsen acıkmazsın acıkmadıgın ıcın arada yemezsın halıyle aralıklı beslenme dedıgımız sey bu oluyor yıne donduk dolastık geldık karataya :) karatay tıpı beslenme ve aralıklı orucu bırlestırıyorsun tum dunyada normal kabul edılen beslenme seklı bu dıgerlerını bosver

Mihail Zoscenko N nscckts aklin yolu bir, ikiniz de ayni seyi soyluyorsunuz aslinda. 2 ogun ideal, 1 ogun (bir ara boyle besleniyordum) basima gelen en guze seydi. Kus gibi hafiftim, beynim rahatti ve yemek aksam aklima geliyordu sadece. Ama surdurulebilir degildi.

Haklisiniz.

Gercekten de donup dolasip Karatay’a, ibn-i sina’ya, IF’e, Ender Sarac’a, Osman Muftuogluna vs vs geliyoruz.

of canim sorma ilk gün bozuldu.
cok kötü oldum
simdi iyiyim
niye böyle oluyor bilmiyorum su migrene cözüm bulunsa keske. sen neler yapiyorsun?

of canim sorma ilk gün bozuldu.
cok kötü oldum
simdi iyiyim
niye böyle oluyor bilmiyorum su migrene cözüm bulunsa keske. sen neler yapiyorsun?
Evden çalışıyorum şimdilik canım ben de. Oruçta migrene çözümü bol su ve hafif yemekte buldum ben, ramazan başlamadan önceki günden suya abanmaya başlıyorum, hafif yiyorum iyi uyuyorum bu şekilde iki senedir ilk günü hasarsız atlattım :)) ama az su içtiğimde tutuyor migren maalesef

kizlar nasilsiniz
ay yorgunum valla
otur otur yoruldum oturmaktan
eskıden gelen gıden olurdu bır hazırlık kosusturmam olurdu zaman nasıl gecerdı anlamazdım gun yetmezdı bana
sabahtan berı kendıme ıs cıkarıyorum hemen bıtıyor bos kalıyorum resmen

Birkaç iş vardı pcden yapmam gereken, zaman zaman işlerin bazıları iki katı zaman alacak şekilde iletilirdi, o şekilde de yapılabilir ama zamanı verimli kullanmak adına düzeltilsin diye geri yollar düzenlenmiş halini işleme alırdım. Bugün olduğu gibi işleme aldım yine de hemen bitti

bır sure sonra bosluktan can sıkıntısından ınsan eve de sarıyor
sımdı benım gozum seyırmeye basladı esyaları gordukce sankı 50 yıldır aynı esyaları kullanıyor gıbı hıssedıyorum
kulpları degıstırdım boyalar aldım bazı mobılyaları boyayıp rengını degıstırıcem
kırlentlerı degıstırıyorum resmen evın bası belada sardım baya ugrasıyorum

bir gün önce bende bol su ictim hafif yedim ama yinede atak gecirdim.
evden calismak bir süre sonra ruhumu daraltiyor, hic iyi gelmiyor bana.
bol sabir diliyorum hepimize.
az önce türk hava yollarinin ucuslarina baktim nisanda ucus görünmüyor ama mayis sonu bayram icin ucus baktigimda cikiyor, ya türk hava yoluna bilgi gitti acilacak diye yada hata var ondan öyle cikiyor anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…