Kizlar selamlar sevgiler..
Birsey soracagim, su orucunu deneyenleriniz oldu mu? Veya uzun sure aclik? Ben denemek istiyorum, tecrubeli olanlar varsa paylasirsa sevinirim
canım vucudu resetlemek ıcın boyle bırılerının daha fazla para kazanıp reklam yapmak adına cıkardıgı antin kuntın seylere ıhtıyacın yokCevabin icin cok tesekkur ederim. 35 kilo fazlam oldugu icin ve kilolar coook yavas gittigi icin biryerde vucudu resetlemem gerektigini hissediyorum. Yemek yememek, ac kalmak gercekten cok ise yariyor bende zira yersem sonu gelmiyor. Mesela bugun oruc tutmamama ragmen hicbir sey yemedim ama iftarda istedigimi yedim. Yarin da oyle yapmayi dusunuyorum. Su orucu da biraz bu yuzden cazip geldi. Vucudumu kendine getirip -ki ac kalmayi iyi beceriyorum- ondsn sonra bi duzen olusturmak. Yoksa karatay gibi hocalarin tavsiyeleri cok dogru ama uygulamak skinti. Bildiklerimi uygulayabilseydim coktaaaan ultra fit olmustum:)
Ben iyiyim canim sen nasılsın?kizlar nasilsiniz
Şükür Suzy, sen nasıl oldun?kizlar nasilsiniz
Şükür iyiz canım sen nasıl oldunkizlar nasilsiniz
sükür iiyim canimŞükür Suzy, sen nasıl oldun?
Günaydınlar, güzel haftalar tüm arkadaşlaraa
ilk ramazan günü saat 16:30 gibi kustum canim hemen migren ilacimi ictim yinede gecmedi suan iyiyim.Ben iyiyim canim sen nasılsın?
Migren ağrıların geçti mi
of canim sorma ilk gün bozuldu.Şükür iyiz canım sen nasıl oldun
Oruca da alışınca migrenin azalmıştır inşallah
Bu sene ve geçen sene şükür olmadı ama normalde ramazanın ilk günü migren atağından acillik olurdum oruç falan giderdi
İnşallah kuzuu, sıkma canını, hepsi geçecek. Daha başka bir tadı olacak sıradaki tatillerimizin, gezmeleremizin.sükür iiyim canim
her sey normale dönsün artik
İmkansız gibi görünüyor...ilk ramazan günü saat 16:30 gibi kustum canim hemen migren ilacimi ictim yinede gecmedi suan iyiyim.
senin nasil geciyor günlerin? bu yil türkiyeye gidemeyecek miyiz biz ya?
ben cok bunaldimİmkansız gibi görünüyor...
Ben de evde uzaktan eğitim görüyorum, sıkıldım iyice
insallah canim yaİnşallah kuzuu, sıkma canını, hepsi geçecek. Daha başka bir tadı olacak sıradaki tatillerimizin, gezmeleremizin.
Ben de ayni, bi arada alışveriş için çıkıyorum hepsi oben cok bunaldim
Evden çalışıyorum şimdilik canım ben de. Oruçta migrene çözümü bol su ve hafif yemekte buldum ben, ramazan başlamadan önceki günden suya abanmaya başlıyorum, hafif yiyorum iyi uyuyorum bu şekilde iki senedir ilk günü hasarsız atlattım :)) ama az su içtiğimde tutuyor migren maalesefof canim sorma ilk gün bozuldu.
cok kötü oldum
simdi iyiyim
niye böyle oluyor bilmiyorum su migrene cözüm bulunsa keske. sen neler yapiyorsun?
ay yorgunum vallakizlar nasilsiniz
Birkaç iş vardı pcden yapmam gereken, zaman zaman işlerin bazıları iki katı zaman alacak şekilde iletilirdi, o şekilde de yapılabilir ama zamanı verimli kullanmak adına düzeltilsin diye geri yollar düzenlenmiş halini işleme alırdım. Bugün olduğu gibi işleme aldım yine de hemen bittiay yorgunum valla
otur otur yoruldum oturmaktan
eskıden gelen gıden olurdu bır hazırlık kosusturmam olurdu zaman nasıl gecerdı anlamazdım gun yetmezdı bana
sabahtan berı kendıme ıs cıkarıyorum hemen bıtıyor bos kalıyorum resmen
bır sure sonra bosluktan can sıkıntısından ınsan eve de sarıyorBirkaç iş vardı pcden yapmam gereken, zaman zaman işlerin bazıları iki katı zaman alacak şekilde iletilirdi, o şekilde de yapılabilir ama zamanı verimli kullanmak adına düzeltilsin diye geri yollar düzenlenmiş halini işleme alırdım. Bugün olduğu gibi işleme aldım yine de hemen bitti
bir gün önce bende bol su ictim hafif yedim ama yinede atak gecirdim.Evden çalışıyorum şimdilik canım ben de. Oruçta migrene çözümü bol su ve hafif yemekte buldum ben, ramazan başlamadan önceki günden suya abanmaya başlıyorum, hafif yiyorum iyi uyuyorum bu şekilde iki senedir ilk günü hasarsız atlattım :)) ama az su içtiğimde tutuyor migren maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?