Sağlıklı beslenirken;

Bedenin tatil vermiş sana nisam ameliyatta bari yakasından düşeyim bu kızın demiş
ben bu konuda gercekten sansısım
her okulların acıldıgı ılk gun her bayramın ılk gunlerı her ramazanın başı her mubarek gunler her ozel gunler dogum gunlerı dugunler gıbı
ben hep reglım
balayına gıderken bıle regldım reglın bır ınsana yapabılecegı en kallesce her ozel gunde geldı tepeme dikildi

kızlar tefsir oneriniz varmı
uzun sayfali olursa cok daha güzel olur
Tefsir konusunda pek bilgili değilim canım ama -yanlış anlaşılmak da istemem- naçizane önerim tarikat cemaat yayınlarına pek rağbet etmemen olur. Fazla derin konular bunlar burası da yeri değil çok girmek istemiyorum ama ne yazık ki içlerinde gayri islami hurafeler çokça olabiliyor.

ben de o yüzden guzel bir tefsir ariyorum biraz araştırdım ama bir yere varamadim belki bilen vardır diye yazim dedim :) bu topikten baska bi yere gitmiyom su sira evim oldu burasi :)

Evet canım, farklı gerçekten. Soru işareti bırakan noktalarda var, ama sonuçta Kuran herkes kendi kapasitesi kadar konuşuyor, o yüzden farklı açılım getirmesi, bir çok Türkçe meal gibi ayetleri çok basite indirgeyen yaklaşımlardan uzak olması güzel. Bahsettiğin kitabı da lise yıllarında okumuştum. Güzeldi gerçekten. Okumadıysan Gai Eaton tavsiye ederim bir de. SeyyidHüseyyin Nasr vs. Hepsi güzel bir ekolden nadide şahsiyetler.

Erdem Uyganı hiç duymadım. Bakıcam mutlakaa

kızlar tefsir oneriniz varmı
uzun sayfali olursa cok daha güzel olur
Canım, Esad'ın mailinde çok fazla dipnot var. O yüzden tefsirimsi ayrıca.

Okuyabilirsen Nursi- Risaleler tavsiye ederim. Bence kesinlikle bizim yüzyılın alimi. Gazalinin bir dönemin, Mevlanın başka bir dönemin alimi olduğu gibi.

risale i nur mu
suan okuyorum iman ve kufur muvazeneleri ilkine basladim ama dili ağır geliyor

Erdem Uyganı hiç duymadım. Bakıcam mutlakaa
Erdem Uygan aslında Cenk Durmazel ile birlikte eski radyoculardan, absürt mizahın türkiyedeki temsilcilerinden denebilir hatta :))) şimdi youtube'da devam ediyorlar seviyorum kanallarını. Cenk durmazel de müzisyen görmüşsündür muhakkak. Yani bu iki arkadaş birbirinden 180 derece farklı yaşam tarzlarına sahip, erdem uyganı da mizahi yönüyle bilenler pek amiyane tabirle beğenmiyorlar ama ben dini bilgisine güvenirim. Elbette %100 doğru diyemeyiz ki herkes için geçerli bu, farklı kaynakları okuyup kendimiz sentez yapacaz işte :)

risale i nur mu
suan okuyorum iman ve kufur muvazeneleri ilkine basladim ama dili ağır geliyor
Evet canım, sözler başlamak için güzel bence. Türkçeleştirilmişleri de var, ama en güzeli sayfa altında sözlüğü olanlar.

Şimdi baktım netten Mihocan, simalar aşina, çok merak ettim. Dinliyeceğim bi kuple mutlaka
Zor ve sıkıcı maalesef, ama bu kazandığım değil bırakacağım okulun dersleri... o yüzden önemsemiyorum
Aaa, ne uğraşıyon canım o zaman yaa, ararsın bak bu karantinalı evde yatış fırsatlarını sonra...yeni ciks okulun başladı sandım ben de

Ben hep oyle olurum, ilk 5 gunu ve son 5 gunu hic hos olmuyor, veda edememek..

Ben hep oyle olurum, ilk 5 gunu ve son 5 gunu hic hos olmuyor, veda edememek..
aaa, hadi yaa.

Ben de anlamıyorum, normalde 26-28 günlük bir döngü oluyor, aynı ayda hiç 2 kere başlamazdı benim de. Zıbıttı bu sıralar.

Hadi inşallah bu sene farklı olur senin içinde canım. Kaçırmazsın umarım sonunu.

Artik kaderde ne varsa o, yapacak birsey yok. Ama inan yemegin hic tadi tuzu yok oruc tutmadigim gunlerde. Canim helva cekti, o da ayri bi olay. Hic sevmem normalde. Hamile de degilim. Enteresan:)

Bence bu hormonlar bize karsi. Ozellikle 30’dan sonra

Öylee adii hormoncuklar, bence de karşılar. 30 değil de menapoz sonrası fenaa gibi.

Erkekler daha şanslı, ama biz hayatı daha kaliteli, daha üst level da yaşıyoruz bence. Zeka seviyesi eşit olan iki bireyde, kadının algısı kesinlikle daha yüksek. Erkekler tek düze varlıklar

Aynen katiliyorum ama ote yandan daha sakin, daha rahatlar sanki. Kilo da almiyorlar. En azindan benim evdeki versiyon oyle:))

Aynen katiliyorum ama ote yandan daha sakin, daha rahatlar sanki. Kilo da almiyorlar. En azindan benim evdeki versiyon oyle:))

Kesinliklee kafalar daha rahat ve evettt, kas kütleleri daha fazlaa. Ne muhteşem şeydir kas dediğin, yaşamak için enerji yakıyor onlar, durduğun yerde kalori harcıyorsun kasın varsaa... Allah'ım ben de istiyorum, keşke yatarak da kas olsaydı

Belki hergun et yessm olacak kas ama gic etci degilim. Eskiden cok spor yaprdim ama 1 gram kas olmazdi. Vucud incirdi, yumos yumos:) teknigini bilenler varsa yazsin:))

Belki hergun et yessm olacak kas ama gic etci degilim. Eskiden cok spor yaprdim ama 1 gram kas olmazdi. Vucud incirdi, yumos yumos:) teknigini bilenler varsa yazsin:))
Yok kız, etle yumurta ile olacak şey değil maalesef. Sporun üzerine ciddi protein alırsan onun faydası olur.

Kas oluşumu dediğin var olan kas bağları kopuyor, yenileri daha kısa oluşuyor. O da anca sporla oluyor, ama öyle cardio ile olacak şey değil. Ağırlık çalışması yapman lazım, he bu kendi vücudunun ağırlığını taşıyarak da olur.

Okurken yoruldun Samsonn ben kendi bedenimi zor kaldiriyorum. Merdiven cikinca nefes nefese.. gobegim yoktu eskiden, cok esnektim hafif toplu olsam da ama gobek spora da engel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…