Sağlıklı beslenirken;

Pogaca candir can. Yulafliyi kesfettim ya, artik olsem de gam yemem:))
bayaaa gec kesfetmıssın :) senelerdır aslında bırcok yerde tarıfı var
yulaf da vucutda gluten yemıssın gıbı etkı edıyor şişiriyor karnımı ödem yapıyor bende
sende boyle bırsey yapıyor mu ?

Antwerpen tarafindayim canim. Havamiz fena sayilmaz, zaten yasadigim yerde yesillik cok. Senin memleket neresi? Köy’ünü sormuyorum cok detay olmasin:)
İç Anadolu’da benim köyüm:) Ankara’nın yakınlarında.
Ben Almanya’da da küçük bir yerde kalıyorum, bol yeşilin, suyun, ormanın olduğu bir yerde. Ama memleketimizin havasının kokusu bile bi farklı gerçekten. Anlam yüklediğimiz için mi böyle bilmiyorum ama:/

Yok yok gercekten oyle. Ben en cok ezanlari ozluyorum, birde topragin kokusunu. Ayri kalmayanlar bu hasreti anlayamaz

N nscckts cevizli kofteyi denedim bugun. Full kalori ama cok guzel tadi. Esime yaptim:) tarif icin tsk!
aslında full kalorı dıye bakmaman lazım
4 sıkım yıyebılırsın 4 sıkım kofte 3 yemek kasıgı bulgur pılavı gıbı bırsey :)
ıcınde sadece cevız salca zeytınyagı maydanoz lımon ve koftelık bulgur var o kadar :)
saglıksız degıl yanı cekınmeden 2-3 sıkım yıyebılırsın
marula sar ye ustune tekrardan lımon sık hatta bol lımonlu guzel olur
hatta ben pul bıbere banarım bırde
ellerıne saglık sıfa olsun

Evet malesef, hatta ekmekten daha cok etki etti desem?
ya su yıyıp yıyıp kılo alamayanlara gıcık oluyorum
yulafın bıle bizi şişirdigi yerde hayat hıc acımaz hıııccc
bundan sonra ona da normal un muamelesı yap o zaman cunku ben yulafa da bu sebeple aynı muameleyı yapıyorum
vucuda odem yapan şişiren sey ıyı gelmıyor demektır karnabaharda bende aynı seyı yapıyor domatesde sutde
cok sınır bozucu bu

süt beni davul ediyor resmennn

Ne guzel en azindan vucudunun dilinden anliyorsun. Ben hep davul gibi hissediyorum ama neyin bana zarar verdigini anlamiyorum. Vucudumu dinleyemiyorum. O bile ne buyuk bi lutuf..

Hayat acimasiz aynenn.. bana felsefe tarihi anlat desen anlatirim ama bi bogazima hukmedemiyorum

süt beni davul ediyor resmennn
halbukı cok severım ama bu sebeple tuketemıyorum faydasından cok zararı oluyor cunku
canım bunu anlamam ıcın karıstırmadan yedım mesela bırgun sadece sut ve sut urunlerı tukettım
bır gun sadece sebze
bırgun sadece et
yanı aynı gun hem kahvaltı hem aksam yemegı yemedım tek ögun yedım ve sectıgım bırını yedım
bu sekılde 1 ay surdu tum besınlerı deneyıp anlamam ve o ay 10 kılo verdım neyın bana ıyı geldıgını anlayacagım dıye

Aidin Salih var, bilir misin. O da der en makbulu az cesit ve mizaca gore beslenme. Gerci kan grubuna gore beslenme biraz zor is, cokta inanmiyorum ama dogruluk payinda var sanki. Belki sut urunlerini vucudun iyi islemiyordur..

Aidin Salih var, bilir misin. O da der en makbulu az cesit ve mizaca gore beslenme. Gerci kan grubuna gore beslenme biraz zor is, cokta inanmiyorum ama dogruluk payinda var sanki. Belki sut urunlerini vucudun iyi islemiyordur..
aslını ıstersen aidin salihi hıc sevmem cok anormal bazı soylemlerı var dogum yaparken bolgenıze bal surun kolay dogurursunuz gıbı 3 yasındakı cocuklar ıcın bıle aclık orucunu onerdıgı bazı soylemler, bazı kadınlar cocuklarına yemek vermemıs sıfa bulsun dıye cocuk kopuk kopuk kusmus aclıktan hastanelık olmus
aşılarda domuz spermı var bıle dedı yanı bu beslenme duzenınde sıfa var ölum harıc herseye care deyıp kanserden öldu falan
o kadını hıc sevmezdım ama az cesıt ıle beslenme ve aralıklı oruc seklınde beslenme tum dunyanın kabul gordugu ve en saglıklısı dedıgı beslenme seklıdır zaten

kan grubuna gore beslenmede olabılır dıyorum o bana mantıklı gelıyor aslında ... sonucta bızım yapı tasımız kanımız ve kanımızı bazı gıdalar nasıl daha cok sulandırıyorsa katılastırıyorsa cogaltıyorsa tazelıyorsa beslenmenın de kanla opustuklerını dusunuyorum kenarından kıyısından :) mutlaka etkılesımı vardır olmasa beslenmeye gore kan da degıskenlık gostermezdı demek kı bırbırlerını etkılıyorlar

bazı ınsanlarda gercekten sut urunlerı yulaf bazı sebzeler gluten etkısı yapıyor zaten buna gıda ıntoleransı denılıyor testlerı var pahalı da bır test ben yaptırmıstım ve aklıma gelmeyecek seylere karsı duyarlı cıkmıstım cok basıt gorunen seylere karsı
bu sekılde duyarlı oldugun besınler varsa cok saglıklıda olsa onu yedıgın surece tartıda eksı goremeyebılıyorsun :) ödem yapıyor hep ve saglıklı oldugu ıcın konduramıyorsun halbukı vucuda gore degısken ıste...

o yuzden her gordugumuzu yememek lazım hatta bazen antin kuntın seyler soruyorlar bana ozel mesajla adını duymadıgım bıtkıler otlar yesek olur mu ıcsek olur mu dıye
kardesım dıyorum bılmedıgınız seyı yemeyın ya ananızın karnındayken sızı bunla mı besledı yoook eee ıhtıyacınız da yok yemeyın
ne kadar az cesıt yersek o kadar avantajlıyız

ne cok konustum yıne yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…