Aaa niye görmemişimYolladim onlari bi onceki sayfada. Resimde guzel cikmadilar ama orjinalleri daha istah acici:)
bayaaa gec kesfetmıssın :) senelerdır aslında bırcok yerde tarıfı varPogaca candir can. Yulafliyi kesfettim ya, artik olsem de gam yemem:))
Afiyet olsun:) benim gecen yolladığım tarifi mi yaptinPogaca candir can. Yulafliyi kesfettim ya, artik olsem de gam yemem:))
İç Anadolu’da benim köyüm:) Ankara’nın yakınlarında.Antwerpen tarafindayim canim. Havamiz fena sayilmaz, zaten yasadigim yerde yesillik cok. Senin memleket neresi? Köy’ünü sormuyorum cok detay olmasin:)
Evet malesef, hatta ekmekten daha cok etki etti desem?bayaaa gec kesfetmıssın :) senelerdır aslında bırcok yerde tarıfı var
yulaf da vucutda gluten yemıssın gıbı etkı edıyor şişiriyor karnımı ödem yapıyor bende
sende boyle bırsey yapıyor mu ?
Yok yok gercekten oyle. Ben en cok ezanlari ozluyorum, birde topragin kokusunu. Ayri kalmayanlar bu hasreti anlayamazİç Anadolu’da benim köyüm:) Ankara’nın yakınlarında.
Ben Almanya’da da küçük bir yerde kalıyorum, bol yeşilin, suyun, ormanın olduğu bir yerde. Ama memleketimizin havasının kokusu bile bi farklı gerçekten. Anlam yüklediğimiz için mi böyle bilmiyorum ama:/
Sen mi yollamistin? Site ismini unuttun, sanirim 2 bayanin sitesiydi. Tesekkur ederimAfiyet olsun:) benim gecen yolladığım tarifi mi yaptin
Esim yapti o kocamanlari:)Aaa niye görmemişimgüzel , gayet leziz duruyor. Kucoman hem de, 3 tane yemedin di mi?
aslında full kalorı dıye bakmaman lazım
ya su yıyıp yıyıp kılo alamayanlara gıcık oluyorumEvet malesef, hatta ekmekten daha cok etki etti desem?
süt beni davul ediyor resmennnya su yıyıp yıyıp kılo alamayanlara gıcık oluyorum
yulafın bıle bizi şişirdigi yerde hayat hıc acımaz hıııccc
bundan sonra ona da normal un muamelesı yap o zaman cunku ben yulafa da bu sebeple aynı muameleyı yapıyorum
vucuda odem yapan şişiren sey ıyı gelmıyor demektır karnabaharda bende aynı seyı yapıyor domatesde sutde
cok sınır bozucu bu
Ne guzel en azindan vucudunun dilinden anliyorsun. Ben hep davul gibi hissediyorum ama neyin bana zarar verdigini anlamiyorum. Vucudumu dinleyemiyorum. O bile ne buyuk bi lutuf..ya su yıyıp yıyıp kılo alamayanlara gıcık oluyorum
yulafın bıle bizi şişirdigi yerde hayat hıc acımaz hıııccc
bundan sonra ona da normal un muamelesı yap o zaman cunku ben yulafa da bu sebeple aynı muameleyı yapıyorum
vucuda odem yapan şişiren sey ıyı gelmıyor demektır karnabaharda bende aynı seyı yapıyor domatesde sutde
cok sınır bozucu bu
halbukı cok severım ama bu sebeple tuketemıyorum faydasından cok zararı oluyor cunkusüt beni davul ediyor resmennn
canım bunu anlamam ıcın karıstırmadan yedım mesela bırgun sadece sut ve sut urunlerı tukettımNe guzel en azindan vucudunun dilinden anliyorsun. Ben hep davul gibi hissediyorum ama neyin bana zarar verdigini anlamiyorum. Vucudumu dinleyemiyorum. O bile ne buyuk bi lutuf..
Hayat acimasiz aynenn.. bana felsefe tarihi anlat desen anlatirim ama bi bogazima hukmedemiyorum
Aidin Salih var, bilir misin. O da der en makbulu az cesit ve mizaca gore beslenme. Gerci kan grubuna gore beslenme biraz zor is, cokta inanmiyorum ama dogruluk payinda var sanki. Belki sut urunlerini vucudun iyi islemiyordur..halbukı cok severım ama bu sebeple tuketemıyorum faydasından cok zararı oluyor cunku
canım bunu anlamam ıcın karıstırmadan yedım mesela bırgun sadece sut ve sut urunlerı tukettım
bır gun sadece sebze
bırgun sadece et
yanı aynı gun hem kahvaltı hem aksam yemegı yemedım tek ögun yedım ve sectıgım bırını yedım
bu sekılde 1 ay surdu tum besınlerı deneyıp anlamam ve o ay 10 kılo verdımneyın bana ıyı geldıgını anlayacagım dıye
aslını ıstersen aidin salihi hıc sevmemAidin Salih var, bilir misin. O da der en makbulu az cesit ve mizaca gore beslenme. Gerci kan grubuna gore beslenme biraz zor is, cokta inanmiyorum ama dogruluk payinda var sanki. Belki sut urunlerini vucudun iyi islemiyordur..
kizlar günaydin
gunaydinn kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?