- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
ah ahh, yakalım şu yağları, sonra ucundan olsa kaslanmak lazım. Göbek kolay, biraz kilo ver, sonra yarım mekik ile kasları toplarlarsın. Sonra gün aşırı spor ile de kondisyon.Okurken yoruldunSamsonn ben kendi bedenimi zor kaldiriyorum. Merdiven cikinca nefes nefese.. gobegim yoktu eskiden, cok esnektim hafif toplu olsam da ama gobek spora da engel..
dozunda yersen hiç bişey olmaz. Sabah kahvaltı ile sınırlı, o küçük poğaçalardan 2-3 tane maks. ( sabah öğle akşam değil)Birsey sorucam yulaf hergun oneriyor musunuz arkadaslar? Bu sayfada birisi yulafli pogaca pylasmis, acaba hergun yenir mi ekmek niyetine. Ne dersiniz?
Ben organik marketten aliyorum genelde. Diger urunlere gore cok ucuz.dozunda yersen hiç bişey olmaz. Sabah kahvaltı ile sınırlı, o küçük poğaçalardan 2-3 tane maks. ( sabah öğle akşam değil)
zaten hergün yemek canın istemeyecektiröyle bir iki güzel geliyor, ama yulafın hergün gideri yok. Mercimek ekmeği, yulaf poğaçası gibi alternatifler yaparak yiyebilisin.
Gluten ile ilgili bir sıkıntın varsa, markette satılan sıradan yulaf gluten-free değil.
Bende yurtdisi gezisinde bi tapinagin bilmem kac basamakli bi merdiveni vardi. Guzel tatli bi tur arkadasim vardi, kus gibi yerdi yada yemezdi icimden derdim bu kiz nasil ayakta duruyor. Iste o kiz o merdivenleri pir pir cikti, biz yarin saat sonra ulastik nirvanayaah ahh, yakalım şu yağları, sonra ucundan olsa kaslanmak lazım. Göbek kolay, biraz kilo ver, sonra yarım mekik ile kasları toplarlarsın. Sonra gün aşırı spor ile de kondisyon.
Arkadaşla havuza gitmiştik, yarı olimpik, kız gitti sona kadar bir de geri döndü...ben 1/4 üne gelmeden nefes nefesess...hep kassızlık, hep kondisyonsuzluktan bunlar
Samsonncum, evet köye geldim
Spor/ beslenme dedin mi kendi çapımda bir uzmanım, ama teorik kalıyor uzmanlığım, pratik yaaşBen organik marketten aliyorum genelde. Diger urunlere gore cok ucuz.
Pogacalarim cokta minnak saymazlar:) ama 2-3 dedin bi kereaksam olmuyo simdi yani. E sabaha da raziyim. Simdi firindalar, bitince resim atarim.
He bu arada.. benim hergun hersey ister canim. Buranin patates kizartmasi meshur. Hergun yesem bikmam:) bu arada sen de kiloli muydun? Bayagi bilgin var gibi
Ooo süper Fitsy babe!! Nasıl güzel mi oralar? Havası tertemizdir. Çocuklara da değişiklik olmuştur.Samsonncum, evet köye geldim
Bakamadım da buraya bikaç gündür..
Sizde ne var ne yok? Neler yapıyorsunuz?
Köy havasi.. su an en cok ihtiyacim olan seySamsonncum, evet köye geldim
Bakamadım da buraya bikaç gündür..
Sizde ne var ne yok? Neler yapıyorsunuz?
Misler gibi hava burda gerçektenOoo süper Fitsy babe!! Nasıl güzel mi oralar? Havası tertemizdir. Çocuklara da değişiklik olmuştur.
Ben de iyiyim şükür, saat 4-5 e kadar iş için PC ile sonra free takılıyoruz orda burada.
Sen Brüksel’ de değil miydin desdemona? Oraların havası temiz değil mi?Köy havasi.. su an en cok ihtiyacim olan sey
erkekler analog kadınlar dıjıtalÖylee adii hormoncuklar, bence de karşılar.30 değil de menapoz sonrası fenaa gibi.
Erkekler daha şanslı, ama biz hayatı daha kaliteli, daha üst level da yaşıyoruz bence. Zeka seviyesi eşit olan iki bireyde, kadının algısı kesinlikle daha yüksek. Erkekler tek düze varlıklar
Birsey sorucam yulaf hergun oneriyor musunuz arkadaslar? Bu sayfada birisi yulafli pogaca pylasmis, acaba hergun yenir mi ekmek niyetine. Ne dersiniz?
ellerıne saglık canımBen organik marketten aliyorum genelde. Diger urunlere gore cok ucuz.
Pogacalarim cokta minnak saymazlar:) ama 2-3 dedin bi kereaksam olmuyo simdi yani. E sabaha da raziyim. Simdi firindalar, bitince resim atarim.
He bu arada.. benim hergun hersey ister canim. Buranin patates kizartmasi meshur. Hergun yesem bikmam:) bu arada sen de kiloli muydun? Bayagi bilgin var gibi
Puaça diyişini seviyorum Nisaaerkekler analog kadınlar dıjıtal
ellerıne saglık canım
o organık dıye aldıgın seylerı de ıyı oku gluten free yazanlarda bıle gluten var cogu paketlı urunde haberın olsun
gluten free bulursan hergun 1 - 2 tane yulaf puacası yıyebılırsın
benım ıcın onlar artık poğaça değilPuaça diyişini seviyorum Nisaa
teşekkür ederim inceleyecegimDaha once de bahsedilmis, benin kutuphanemde de M. Esed var. Bati’da dogup buyudugum icin daha iyi uyuyor bana
Yolladim onlari bi onceki sayfada. Resimde guzel cikmadilar ama orjinalleri daha istah acici:)
Pogaca candir can. Yulafliyi kesfettim ya, artik olsem de gam yemem:))benım ıcın onlar artık poğaça değileskıdendı cook eskıden
Antwerpen tarafindayim canim. Havamiz fena sayilmaz, zaten yasadigim yerde yesillik cok. Senin memleket neresi? Köy’ünü sormuyorum cok detay olmasin:)Sen Brüksel’ de değil miydin desdemona? Oraların havası temiz değil mi?
Burda gerçekten çok güzel hava ama kızlardan durup bi hava alayım diyemedim:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?