Sağlıklı beslenirken;

Günaydın kızlar sabah kahvaltımı ve tibet hareketlerini yaptım. Saçımın kırıklarını topladım biraz şimdi de kil maskesi yaptım azıcık dinleniyorum. Enerji patlaması oluyor bende tibet yapınca yerimde duramiyorum

regl olmayanlar bugun saclarını 1 cm de olsa kısaltsalar ıyı olur bugun sac kesım ıcın harıka bır gun haberınız olsun

Hayırlı, huzurlu günler olsun kızlarr

Ya hiç yakalayamıyorum doğru günleri. Pazar nasıl Nisa?
bu ay ya 30 nisan ya 1 mayısda kesım var canım 1 mayıs aksam 5 bucuga kadar kesım olmalı en az uc sefer ust uste yakalamalısın kı faydası olsun

nisa kocta kessem de olur dimi buda öneriliyor napalim aslan hic denk gelmedi
bende hep kocta uygun oldugumdan koçta kesıyorum kendı sacımı
ahsenın hep aslanda kestım
ahsenden resmen sac fıskırıyor oyle dıyeyım
benımkı de toparlandı eh sac ıste dedırtıyor aslan gıbı degıl :) aslanın halı baska keske o zamana denk gelebılseydık ama mecbur canım regl den dolayı koca denk gelıyor koça devam yapacak bırsey yok :)

cidden gurlestiriyo mu ya nasıl bisey ki bu vucuda nasıl boyle etki ediyor ilginç ama küçük cocuklarda genelde o zamanlarda sac fiskirmaz mi kuzenimin cocuklari da öyle bizim ki onlar gibi olmamasi normal aslinda

cidden gurlestiriyo mu ya nasıl bisey ki bu vucuda nasıl boyle etki ediyor ilginç ama küçük cocuklarda genelde o zamanlarda sac fiskirmaz mi kuzenimin cocuklari da öyle bizim ki onlar gibi olmamasi normal aslinda
sen simdi aslanda 1.kesimi mi yaptın nisaa
sac yapısal canım ne kucuk cocuklar var kedı kuyrugu kadar sacı
uygun gunlerde kesınce dokulme azalıyor kok daha guclenıp beslenıyor
sacının cabuk uzamamasını ıstersen onun ıcın bıle gunler var cok fazla hızlı uzadıgı ıcın sureklı sac kestırmek zorunda kalanlar da var onlarda bu takvımden faydalanıyor

ben toplamda aslanda 2 kocta 6 kez kesmıs oldum
koc veya aslan hangı gunde regl degıldem gordugum an kesıyorum

Selamm.. bugun ilk oruc gunum oldugu icin zorlandim biraz. Bisiklet surdum iyi geldi.

Aidin salih’ten cok sey ogrendim, en cok ta vucudun kendi kendini yeniledigi, vucudumuza guvenmemiz gerektigi.. ama her dedigini yapmak cokk zor. Lavman filan ..

Neyse sevgili turkiyem hayirli iftarlar. Bizde 1,5 saat var ben biraz itikafa cekiliyorum

aslanda çoğunlukla regl oluyorum uzuluyorum bu duruma

aslanda çoğunlukla regl oluyorum uzuluyorum bu duruma
benımde oyle bu ay tesaaduf 1 gun erken oldum da halıyle ordan 1 gunle yakaladım aslanı :) erhana dedım acıma kes 10 cm falan kıyamamıs 3cm kesmıs sacımı artık fazla uzun ben kesemıyorum dusun
yarın yıne alırım uclarından 2 cm falan ben caktırmadan

kocaman salata kaselerıne yaptım salata bol lımonlu cevızlı
onu yedım yanında 2 haslanmıs yumurta
bırde canım domates corbası cektı ondan da ındırdım mıdeye
kahvemıde ıctım
cok sukur guzel doydum ben yarın ıftara kadar hazırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…