beslenme duzenın degıstıgı ıcın olabılır canımbenim su siralar regl kanamam 1 2 aydir cok az geliyor ya. 2 gune biter tamamen ama az az geliyor zaten eskiden çok gelirdi
Ya hiç yakalayamıyorum doğru günleri. Pazar nasıl Nisa?regl olmayanlar bugun saclarını 1 cm de olsa kısaltsalar ıyı olur bugun sac kesım ıcın harıka bır gun haberınız olsun
pazar cok gecHayırlı, huzurlu günler olsun kızlarr
Ya hiç yakalayamıyorum doğru günleri. Pazar nasıl Nisa?
bu ay ya 30 nisan ya 1 mayısda kesım var canım 1 mayıs aksam 5 bucuga kadar kesım olmalıHayırlı, huzurlu günler olsun kızlarr
Ya hiç yakalayamıyorum doğru günleri. Pazar nasıl Nisa?
galibaa ya :)) su regl bitse tartilcam bakalim kac olduk :)beslenme duzenın degıstıgı ıcın olabılır canım
bende hep kocta uygun oldugumdan koçta kesıyorum kendı sacımınisa kocta kessem de olur dimi buda öneriliyor napalim aslan hic denk gelmedi
cidden gurlestiriyo mu ya nasıl bisey ki bu vucuda nasıl boyle etki ediyor ilginç ama küçük cocuklarda genelde o zamanlarda sac fiskirmaz mi kuzenimin cocuklari da öyle bizim ki onlar gibi olmamasi normal aslindabende hep kocta uygun oldugumdan koçta kesıyorum kendı sacımı
ahsenın hep aslanda kestım
ahsenden resmen sac fıskırıyor oyle dıyeyım
benımkı de toparlandı eh sac ıste dedırtıyor aslan gıbı degıl :) aslanın halı baska keske o zamana denk gelebılseydık ama mecbur canım regl den dolayı koca denk gelıyor koça devam yapacak bırsey yok :)
cidden gurlestiriyo mu ya nasıl bisey ki bu vucuda nasıl boyle etki ediyor ilginç ama küçük cocuklarda genelde o zamanlarda sac fiskirmaz mi kuzenimin cocuklari da öyle bizim ki onlar gibi olmamasi normal aslinda
sac yapısal canım ne kucuk cocuklar var kedı kuyrugu kadar sacısen simdi aslanda 1.kesimi mi yaptın nisaa
aslını ıstersen aidin salihi hıc sevmemcok anormal bazı soylemlerı var dogum yaparken bolgenıze bal surun kolay dogurursunuz gıbı 3 yasındakı cocuklar ıcın bıle aclık orucunu onerdıgı bazı soylemler, bazı kadınlar cocuklarına yemek vermemıs sıfa bulsun dıye cocuk kopuk kopuk kusmus aclıktan hastanelık olmus
aşılarda domuz spermı var bıle dedı yanıbu beslenme duzenınde sıfa var ölum harıc herseye care deyıp kanserden öldu falan
o kadını hıc sevmezdım ama az cesıt ıle beslenme ve aralıklı oruc seklınde beslenme tum dunyanın kabul gordugu ve en saglıklısı dedıgı beslenme seklıdır zaten
kan grubuna gore beslenmede olabılır dıyorum o bana mantıklı gelıyor aslında ... sonucta bızım yapı tasımız kanımız ve kanımızı bazı gıdalar nasıl daha cok sulandırıyorsa katılastırıyorsa cogaltıyorsa tazelıyorsa beslenmenın de kanla opustuklerını dusunuyorum kenarından kıyısından :) mutlaka etkılesımı vardır olmasa beslenmeye gore kan da degıskenlık gostermezdı demek kı bırbırlerını etkılıyorlar
bazı ınsanlarda gercekten sut urunlerı yulaf bazı sebzeler gluten etkısı yapıyor zaten buna gıda ıntoleransı denılıyor testlerı var pahalı da bır test ben yaptırmıstım ve aklıma gelmeyecek seylere karsı duyarlı cıkmıstım cok basıt gorunen seylere karsı
bu sekılde duyarlı oldugun besınler varsa cok saglıklıda olsa onu yedıgın surece tartıda eksı goremeyebılıyorsun :) ödem yapıyor hep ve saglıklı oldugu ıcın konduramıyorsun halbukı vucuda gore degısken ıste...
o yuzden her gordugumuzu yememek lazım hatta bazen antin kuntın seyler soruyorlar bana ozel mesajla adını duymadıgım bıtkıler otlar yesek olur mu ıcsek olur mu dıye
kardesım dıyorum bılmedıgınız seyı yemeyın ya ananızın karnındayken sızı bunla mı besledı yoook eee ıhtıyacınız da yok yemeyın
ne kadar az cesıt yersek o kadar avantajlıyız
ne cok konustum yıne yahu
aslanda çoğunlukla regl oluyorum uzuluyorum bu durumasac yapısal canım ne kucuk cocuklar var kedı kuyrugu kadar sacı
uygun gunlerde kesınce dokulme azalıyor kok daha guclenıp beslenıyor
sacının cabuk uzamamasını ıstersen onun ıcın bıle gunler varcok fazla hızlı uzadıgı ıcın sureklı sac kestırmek zorunda kalanlar da var onlarda bu takvımden faydalanıyor
ben toplamda aslanda 2 kocta 6 kez kesmıs oldum
koc veya aslan hangı gunde regl degıldem gordugum an kesıyorum
benımde oyle bu ay tesaaduf 1 gun erken oldum da halıyle ordan 1 gunle yakaladım aslanı :) erhana dedım acıma kes 10 cm falan kıyamamıs 3cm kesmıs sacımıaslanda çoğunlukla regl oluyorum uzuluyorum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?