üc sefer mi, öyle mi?bu ay ya 30 nisan ya 1 mayısda kesım var canım 1 mayıs aksam 5 bucuga kadar kesım olmalıen az uc sefer ust uste yakalamalısın kı faydası olsun
ah ya 1 gün erken olsam bugun bitmis olcakti neyse vardir bunda da bir hayır diyelim yaabenımde oyle bu ay tesaaduf 1 gun erken oldum da halıyle ordan 1 gunle yakaladım aslanı :) erhana dedım acıma kes 10 cm falan kıyamamıs 3cm kesmıs sacımıartık fazla uzun ben kesemıyorum dusun
yarın yıne alırım uclarından 2 cm falan ben caktırmadan
günaydin canimah ya 1 gün erken olsam bugun bitmis olcakti neyse vardir bunda da bir hayır diyelim yaa
cok cook silik az geliyor yine de kesilmez dimi nisam
herkese günaydın kizlar
Hallo Suzygünaydin canim
Ben kestim valla. Duş ve abdest alıp banyoda kestim. Umarım kandırmaca gibi olmamıştır çünkü %99 yarın tekrar duş almam gerekecekah ya 1 gün erken olsam bugun bitmis olcakti neyse vardir bunda da bir hayır diyelim yaa
cok cook silik az geliyor yine de kesilmez dimi nisam
herkese günaydın kizlar
aynen canım boya ıcın de guzel gundu rengı daha guzel tutarkizlar dün nisaninda takip ettigi gibi bende kozmik´i takip ediyorum
dün saclarimi boyadim ay aslan günündeydi sanirim boya icin uygundu
sac uzatma konusunda yanlıs yonlendırmeyeyım cunku benım sacım ayda 3 cm uzar normalde de ve ben her ay en az 2-3 cm hep keserım yanı o yuzden uzatma kısmına hıc dıkkat etmedım ama koklerını guclendırme ve dokulmeyı azaltma parlaklık kazanması konusunda faydasını gordum bu takvımın acıkcası cunku sacım cooookkk dokuluyordu korkutucu derecede dokuldu hatta bır araüc sefer mi, öyle mi?
sen hic bu sekilde yapip sonuc aldin mi?
uzatmak icin denedin mi hic nisacim?
oohh ellerıne saglık cok ıyı yapmıssın canım cok guzel gorunuyor emınım tadı da cok guzel olmusturHiç fena olmadı
Fıstık ezmesi, hindistancevizi unu, kakao ve pekmez, karıştırıp yarım saat dondurdum.
Eki Görüntüle 2628364
Hallo Suzy
Ben kestim valla. Duş ve abdest alıp banyoda kestim. Umarım kandırmaca gibi olmamıştır çünkü %99 yarın tekrar duş almam gerekecek
Niyetler güzel kuzumaynen canım boya ıcın de guzel gundu rengı daha guzel tutar
sac uzatma konusunda yanlıs yonlendırmeyeyım cunku benım sacım ayda 3 cm uzar normalde de ve ben her ay en az 2-3 cm hep keserım yanı o yuzden uzatma kısmına hıc dıkkat etmedım ama koklerını guclendırme ve dokulmeyı azaltma parlaklık kazanması konusunda faydasını gordum bu takvımın acıkcası cunku sacım cooookkk dokuluyordu korkutucu derecede dokuldu hatta bır ara
oohh ellerıne saglık cok ıyı yapmıssın canım cok guzel gorunuyor emınım tadı da cok guzel olmustur
gecen gun bende ıste baktım kesık kesık abdest aldım bu bıtmıstır dedım cunku cok heveslenıyorum oruc tutmaya ve cok uzuldum ılk gun ıftara 1 dk kala regl olmama
sonra cok hafıf ıncecık bır nokta pembemsı noktacık gordum dustan 20 dk sonra bırdaha da gormedım
trafo patlamıs elektrıkte kesıldı saac kacta gelecek tekrar bellı degıl
resmen dua ettım allahım dedım nolur bu sorun olmasın lutfen dıyeoruc tutmak ıcın allahı kandırmak ıstemıyorum
tam abdest aldim çıktım peceteye baktım silince nokta kadar geldi ben kesicektim de kararsız kaldim ya :/Niyetler güzel kuzum
nisa senin yazilarina bayiliyorum yaaynen canım boya ıcın de guzel gundu rengı daha guzel tutar
sac uzatma konusunda yanlıs yonlendırmeyeyım cunku benım sacım ayda 3 cm uzar normalde de ve ben her ay en az 2-3 cm hep keserım yanı o yuzden uzatma kısmına hıc dıkkat etmedım ama koklerını guclendırme ve dokulmeyı azaltma parlaklık kazanması konusunda faydasını gordum bu takvımın acıkcası cunku sacım cooookkk dokuluyordu korkutucu derecede dokuldu hatta bır ara
oohh ellerıne saglık cok ıyı yapmıssın canım cok guzel gorunuyor emınım tadı da cok guzel olmustur
gecen gun bende ıste baktım kesık kesık abdest aldım bu bıtmıstır dedım cunku cok heveslenıyorum oruc tutmaya ve cok uzuldum ılk gun ıftara 1 dk kala regl olmama
sonra cok hafıf ıncecık bır nokta pembemsı noktacık gordum dustan 20 dk sonra bırdaha da gormedım
resmen dua ettım allahım dedım nolur bu sorun olmasın lutfen dıyeoruc tutmak ıcın allahı kandırmak ıstemıyorum
naber canimHallo Suzy
Ben kestim valla. Duş ve abdest alıp banyoda kestim. Umarım kandırmaca gibi olmamıştır çünkü %99 yarın tekrar duş almam gerekecek
nisa anneme simdi saclarimi cok az kestirdim ama heryerinden alabildimi bilmiyorum artik - umarim sorun olmaz.aynen canım boya ıcın de guzel gundu rengı daha guzel tutar
cok sanslisin sen varya ah ahhhnisa anneme simdi saclarimi cok az kestirdim ama heryerinden alabildimi bilmiyorum artik - umarim sorun olmaz.
aslan günü gecmeden almasini istedim.
kozmik´e göre uzatiyormusta
bakalim diger aylarin aslan günlerine baktim regl günlerime denk gelmiyor o günlerde de ayni sekilde yaparim.
Hemen ajandama baktim regl tarihlerimi asagi yukari hesaplayip not aliyorum denk gelmiyorumcok sanslisin sen varya ah ahhh
kessem mi cok kararsizim normalde gelmiyor ama peceteye silince silik silik azicik geliyor. kararsizim yaHemen ajandama baktim regl tarihlerimi asagi yukari hesaplayip not aliyorum denk gelmiyorum
Ben keserdimkessem mi cok kararsizim normalde gelmiyor ama peceteye silince silik silik azicik geliyor. kararsizim ya
ıyı yapmıssın canımnisa anneme simdi saclarimi cok az kestirdim ama heryerinden alabildimi bilmiyorum artik - umarim sorun olmaz.
aslan günü gecmeden almasini istedim.
kozmik´e göre uzatiyormusta
bakalim diger aylarin aslan günlerine baktim regl günlerime denk gelmiyor o günlerde de ayni sekilde yaparim.
artık saat gectı canım gecmıs olsun saatı kacırdın :)kessem mi cok kararsizim normalde gelmiyor ama peceteye silince silik silik azicik geliyor. kararsizim ya
yok kestim yetistimmmıyı yapmıssın canım
artık saat gectı canım gecmıs olsun saatı kacırdın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?