Sağlıklı beslenirken;

kizlarrr herkes nerelerdeeeee
ben evle cok ugrasıyorum
halımı degıstırıcem son bır halı kaldı yenı halımı alayım evın son halının resımlerını atarım ınsallah ama yıne 2-3 haftayı bulur son halıne getırmek dolap ıclerının yerını degıstırdım kullanmadıklarımı komple elden cıkardım falan evı yarıya ındırdım
bunu her sene yaparım ben

Bu ara bende öyleyim. Kullanmadığım ne varsa çıkardım topladım. İhtiyaci olana veririm. Sürekli bir temizlik halindeyim. Bugün cam silmeyi planladım.

Selam kizlar nasilsinizz.. bugun menude neler varr.. benim keyfim yerinde. Mis gibi hava var, bahcemde sebzelerim yeserdi.

Bi derdim kilo veremiyorum, takildin kaldim 99’a. Sahurda 2 hurma yiyorum sadece. Hic acikmiyorum. Bana kalsa iftari da yapmicam ama sonra halsizlesiyorum. Siz masallah temizlik filan.. ben yaptikca cocuklar dokuyor. Saldim biraz..

Bu ara bende öyleyim. Kullanmadığım ne varsa çıkardım topladım. İhtiyaci olana veririm. Sürekli bir temizlik halindeyim. Bugün cam silmeyi planladım.
oh mis gule gule otur saglıkla sıhhatle ellerıne saglık :)
gıda alımını sakın azaltma azalttıkca kılo vermen zorlasır bel bolgen basen bolgen yaglanır vucut daha cok yaglanır haberın olsun zorla kendını mutlaka ye sahurda haslanmıs yumurta maydanoz salatalık zeytın mutlaka ye ıftarda corba salata ayran fırında sebze yemegı kesın olsun canım cok onemlı halsız duser hasta olursun allah korusun

Yok inan diyetten filan degil yediklerim sanki mideme oturuyor acayip bi his oluyor bende yersem. Bu sabah yemedim acayip fitim. Ben de anlamadim bu isi.

Turkiyede iftar oldu galiba. Allah kabul etsin Nisacim ocakta ciftlik sutum var. Sutlac yapmak istiyorum ama pirincsiz alternatif bilmiyorum. Sen kesin bilirsin
Tapioca ile enfes olur, orada var mi? Belki chia ile de olur. Puding yapıyorlar sonuçta. Asıl şeker yerine ne katacağını merak ettim ben

Hah iste onu bende merak ediyorum:) Burda Stevia var. Bal pekmez var. Chia da var. Tapioca da neymis bi google yapayim.
Benim de aklıma kinoa gelmişti ama kokusu bi tuhaf diye olmaz dedim.
Bu bayan da kinoali yapmış.

Kinoa yi iyice, defalarca yıkamak lazım.

Tapioca her türlü olur. Tapioca pudding çok güzel çünkü, ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

Chia ve kinoa dersen ikisi de çok sağlıklı.

Burada (avrupada) tapioca’yi domuzlara yem olarak veriyorlarmis yok yok ben almim. Kilo milo yapar neme lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…