Oh şüküryok kestim yetistimmm17.57ye kadardi kestim dayanamadim inanarak ve şifa dileyerek kestimm
Napiyim canım ya uzamıyor gecen yıl yıprandı kısacık kestirdim bir yılda anca omuzlarıma geldi, bir de bunu deneyeyimıyı yapmıssın canım
artık saat gectı canım gecmıs olsun saatı kacırdın :)
aynen zaten kanamada iyice kesildi o gelenlerde gelmeyince kestim son anda takvime baktım 17.57 diyordu kestim her taraftan bir dahaki kesimde gorusmek uzereOh şükür
ben evle cok ugrasıyorumkizlarrr herkes nerelerdeeeee
Bu ara bende öyleyim. Kullanmadığım ne varsa çıkardım topladım. İhtiyaci olana veririm. Sürekli bir temizlik halindeyim. Bugün cam silmeyi planladım.ben evle cok ugrasıyorum
halımı degıstırıcem son bır halı kaldı yenı halımı alayım evın son halının resımlerını atarım ınsallah ama yıne 2-3 haftayı bulur son halıne getırmek dolap ıclerının yerını degıstırdım kullanmadıklarımı komple elden cıkardım falan evı yarıya ındırdım
bunu her sene yaparım ben
oh mis gule gule otur saglıkla sıhhatle ellerıne saglık :)Bu ara bende öyleyim. Kullanmadığım ne varsa çıkardım topladım. İhtiyaci olana veririm. Sürekli bir temizlik halindeyim. Bugün cam silmeyi planladım.
gıda alımını sakın azaltma azalttıkca kılo vermen zorlasır bel bolgen basen bolgen yaglanır vucut daha cok yaglanır haberın olsun zorla kendını mutlaka ye sahurda haslanmıs yumurta maydanoz salatalık zeytın mutlaka ye ıftarda corba salata ayran fırında sebze yemegı kesın olsun canım cok onemlı halsız duser hasta olursun allah korusunSelam kizlar nasilsinizz.. bugun menude neler varr.. benim keyfim yerinde. Mis gibi hava var, bahcemde sebzelerim yeserdi.
Bi derdim kilo veremiyorum, takildin kaldim 99’a. Sahurda 2 hurma yiyorum sadece. Hic acikmiyorum. Bana kalsa iftari da yapmicam ama sonra halsizlesiyorum. Siz masallah temizlik filan.. ben yaptikca cocuklar dokuyor. Saldim biraz..
Super ayni biz de oyleyiz.bugun fırında sebze
cacık
yesıllık salata var bızde
bız ıftarda normalden daha sade yerız
sadece corba ve et ızgara yedıgımızde olur mesela ramazanda cok sade yerız tek cesıt yerız
Yok inan diyetten filan degil yediklerim sanki mideme oturuyor acayip bi his oluyor bende yersem. Bu sabah yemedim acayip fitim. Ben de anlamadim bu isi.oh mis gule gule otur saglıkla sıhhatle ellerıne saglık :)
gıda alımını sakın azaltma azalttıkca kılo vermen zorlasır bel bolgen basen bolgen yaglanır vucut daha cok yaglanır haberın olsun zorla kendını mutlaka ye sahurda haslanmıs yumurta maydanoz salatalık zeytın mutlaka ye ıftarda corba salata ayran fırında sebze yemegı kesın olsun canım cok onemlı halsız duser hasta olursun allah korusun
dolma da pırınc varSuper ayni biz de oyleyiz.
Menu:
Dolma
Yogurt
Esime baklava:)
Bulgurlu olacak, no worry:)dolma da pırınc var
barı bulgurlu olsaydı
Tapioca ile enfes olur, orada var mi? Belki chia ile de olur. Puding yapıyorlar sonuçta. Asıl şeker yerine ne katacağını merak ettim benTurkiyede iftar oldu galiba. Allah kabul etsinNisacim ocakta ciftlik sutum var. Sutlac yapmak istiyorum ama pirincsiz alternatif bilmiyorum. Sen kesin bilirsin
Hah iste onu bende merak ediyorum:) Burda Stevia var. Bal pekmez var. Chia da var. Tapioca da neymis bi google yapayim.Tapioca ile enfes olur, orada var mi? Belki chia ile de olur. Puding yapıyorlar sonuçta. Asıl şeker yerine ne katacağını merak ettim ben
Tapioca yı brezilya da cok kullanıyorlardı acai bowl yapıyorlardıHah iste onu bende merak ediyorum:) Burda Stevia var. Bal pekmez var. Chia da var. Tapioca da neymis bi google yapayim.
Brezilya ya da mı gittin sen Suzy?Tapioca yı brezilya da cok kullanıyorlardı acai bowl yapıyorlardı
Benim de aklıma kinoa gelmişti ama kokusu bi tuhaf diye olmaz dedim.Hah iste onu bende merak ediyorum:) Burda Stevia var. Bal pekmez var. Chia da var. Tapioca da neymis bi google yapayim.
Burada (avrupada) tapioca’yi domuzlara yem olarak veriyorlarmisBenim de aklıma kinoa gelmişti ama kokusu bi tuhaf diye olmaz dedim.
Bu bayan da kinoali yapmış.
Kinoa yi iyice, defalarca yıkamak lazım.
Tapioca her türlü olur. Tapioca pudding çok güzel çünkü, ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Chia ve kinoa dersen ikisi de çok sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?