Tövbe yarabbiBurada (avrupada) tapioca’yi domuzlara yem olarak veriyorlarmisyok yok ben almim. Kilo milo yapar neme lazim
Tövbe yarabbibu da bi ilk
Yulaf da at yemi ama. Mısır da inek
Ya yok, hepsinin kalorisi yüksek yani, o yüzden hayvan beslemek için tercih ediliyor.O zaman su da icmeyelim, butun hayvanlar su iciyor. Diimi yani
canım ben olsam dırekt cevızlı tarcınlı incir uyutması yapardım :)Turkiyede iftar oldu galiba. Allah kabul etsin❤
Nisacim ocakta ciftlik sutum var. Sutlac yapmak istiyorum ama pirincsiz alternatif bilmiyorum. Sen kesin bilirsin☺
Aa bak bu cok iyi bir fikir! Sütun hepsini mayaladim ama market sutuyle yaparim insallah. Sagol canimcanım ben olsam dırekt cevızlı tarcınlı incir uyutması yapardım :)
Günaydın MihocanGünaydınn kızlarımmm herkesler nasıl
Önceki son birkaç sayfayı okudum saçlar kesilmiş sıhhatler olsun
Belli dönemlerde saç kesimi epilasyon çok ilginç geliyor bana da ama yılda bir kere saç kestirdiğim için hiç uygulamadım
Ailemleyim samsonum, valla alıştım artık ki üçte biri geçmiş bile ramazanın :) şükür rahat geçiyor evdeyiz zaten tüm gün, senin nasıl geçiyor evden çalışmaya devam değil mi?Günaydın MihocanEpeydir yoktun, nasıl gidiyor Ramazan? Ailenle misin?
Benim saçlarım zaten kısaydı, 5 cm falan da geçen kestim, bir dahaki sefere neresinden kesicem no idea
Aynen kuzu, evden devam. Çok şükür, yaramaz bişey yok. Regl çok uzun sürdü bir tek. Tibet hareketleri mi sebep oldu acep diye düşünüyorum. Doğru düzgün RamaZan moduna bile giremedim.Ailemleyim samsonum, valla alıştım artık ki üçte biri geçmiş bile ramazanın :) şükür rahat geçiyor evdeyiz zaten tüm gün, senin nasıl geçiyor evden çalışmaya devam değil mi?
Pek hızlı uzamıyor benim de samsonum, kaş aldırmaya bile 3 ayda bir gidiyorum :)) gerçi şikayetim yok benim bu durumdan, uzattım saçlarımı istediğim yere kadar öyle duruyor işte
Yoğun spor yaptıysan olabilir samsonum, geçen sene bu zamanlar yürüyüşü birden fazlaca yapmaya başlamıştım, reglim hem 1 hafta erken hem de yoğun olmuştuAynen kuzu, evden devam. Çok şükür, yaramaz bişey yok. Regl çok uzun sürdü bir tek. Tibet hareketleri mi sebep oldu acep diye düşünüyorum. Doğru düzgün RamaZan moduna bile giremedim.
afıyet olsun canım allahım kabul etsın nice guzel ıftarları ramazanları gormeyı nasıp etsınSahurda yarım yufkayla bol yeşillik 2 yumurta dürüm yapıyorum günü çok rahat geçiriyorum, mide yanması halsizlik olmuyor hiç. İftarda da genelde güzel ama hafif yemekler yapmaya çalıştık annemle, ben de bol salata yoğurtlu mezeler yaptım bir yandan hep. Çayla azıcık tatlı yiyorum ama, çok özlüyorum çünkü tatlıyı gün içindeiftardan 1.5-2 saat sonra su içmeye başlıyorum, sahurla birlikte toplam 2 litre su içiyorum her gün (400 ml bardakta 5 kere). Kilo stabil 56, ramazan şimdilik böyle geçiyor arz ederim :))
Aynen kuzu, evden devam. Çok şükür, yaramaz bişey yok. Regl çok uzun sürdü bir tek. Tibet hareketleri mi sebep oldu acep diye düşünüyorum. Doğru düzgün RamaZan moduna bile giremedim.
Türk kahvesi seni de tok tutuyor değil mi nisam, beni de öyle ve işyerinde kimse inanmıyordu bana bunu deyince :))afıyet olsun canım allahım kabul etsın nice guzel ıftarları ramazanları gormeyı nasıp etsın
benım ıstah acayıp kapalı 1 saat sonra ıftar saatı ama sankı demın yemek yemıs gıbı tokum ya
hele bugun ekstra bır tokluk var ustumde
gece ıctıgım turk kahvelerınden sanırım
Nisaaafıyet olsun canım allahım kabul etsın nice guzel ıftarları ramazanları gormeyı nasıp etsın
benım ıstah acayıp kapalı 1 saat sonra ıftar saatı ama sankı demın yemek yemıs gıbı tokum ya
hele bugun ekstra bır tokluk var ustumde
gece ıctıgım turk kahvelerınden sanırım
benım tasvıp etmedıgımı kızlar bılıyor canım :) sahsen 35 kıloda olsam asla tatlı ve ekmek yemem cunku saglıklı beslenme taraftarıyım ama mihocan ben zayıfım ve arada bır yıyorum genelde de dengelıyorum dıyen ıpın ucunu kacırmayan bırı ondan bırsey dıyemıyorum yoksa bana kalsa dunya capında seker ve un yasaklanmalı :)NisaaMihail Zoscenko yufka diyor dürüm diyor, nasil birsey demezsin:) saka bir yana Allah orucumuzu kabul eylesin. Midelerimiz mutlu oldu yine, rahatladi. Ne guzel bi hafiflil. Cok sukur..
aynen kesınlıkle tok tutuyor ve sankı kahve ıcerek yemeyı sonlandırdıgımda ıftara kadar cok susamadıgımı farkettımTürk kahvesi seni de tok tutuyor değil mi nisam, beni de öyle ve işyerinde kimse inanmıyordu bana bunu deyince :))
Ramazanda hiç içmedim ama işyerinde akşam 4’te içerim bi tane ve iştahım kesilmiş olurdu hep
Bravo, ne irade varmis sende. Hicc mi yemedin zayiflamaya basladigindan beri. Inanmam:)benım tasvıp etmedıgımı kızlar bılıyor canım :) sahsen 35 kıloda olsam asla tatlı ve ekmek yemem cunku saglıklı beslenme taraftarıyım ama mihocan ben zayıfım ve arada bır yıyorum genelde de dengelıyorum dıyen ıpın ucunu kacırmayan bırı ondan bırsey dıyemıyorum yoksa bana kalsa dunya capında seker ve un yasaklanmalı :)
Bizim yufkalar incecik saydam olur onun yarısından bişey olmazNisaaMihail Zoscenko yufka diyor dürüm diyor, nasil birsey demezsin:) saka bir yana Allah orucumuzu kabul eylesin. Midelerimiz mutlu oldu yine, rahatladi. Ne guzel bi hafiflil. Cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?