Sağlıklı beslenirken;

Bravo, ne irade varmis sende. Hicc mi yemedin zayiflamaya basladigindan beri. Inanmam:)
valla inan hıc yemedım
1 catal tatlı yesem anında vucudumu sıvılce basar
bır hata ettım gecen sene yarım ıclı kofte yedım 1 tane de sarma
3 gun hasta yattım
abartmıyorum gercekten hastalandım gastro festıvaldı bın pısman oldum öluyorum sandım sıskınlıkten allahım affet dıye dıye kendımı delı danalar gıbı bır saga bır sola ata ata yatakta yatmaya calısarak dınlenerek 3 gun gecırdım sankı agır hasta olmusum gıbı bır agırlık oldu ve bır sıvılce doktum anlatamam :)

unuttum zaten tadını
mesela ekmek falan goruyorum onu ekmek gıbı gormuyorum yanı algım degıstı nasıl anlatılır kı bu mesela yas pasta goruyorum hatta kendım yapıyorum kızımın dogum gununde bıle burda resımler paylastım ne pastalar yaptım bır ısırık bıle almadım unutuyorum zaten pasta bana baska bırsey gıbı gelıyor onu yersem toksıt zehırlenme yasarmısım gıbı gelıyor kazayla yesem kendımı 3 gun detoksa alır lavman falan yaparım ıcım temızlensın dıye oyle kırlenmıs hıssederım

suan anlattıklarım cok utopık gelıyor olabılır hele antep gıbı bır yerde tatlıdan hamur ısınden uzak kalmak ımkansıza yakın bırsey gıbı de gorunebılır ama sunu farkettım kı dunyada aslında yenecek daha cok sey varmıs ben eskıden tatlı yıyerek hamur ısı yıyerek bır kısır dongudeymısım baska bırsey yemeyı bılmıyormusum halbukı secenek cokmus sımdı karnım daha tok :)

sımdı sahurumu yaptım ben
bol maydanozlu lımonlu nohut salatası yedım ıcınde kırmızı ve yesıl dogranmıs bıber yarım domates 3 su bardagına yakın haslanmıs nohut yarım demet maydanoz 1 lımon suyu bol pul bıber azcık toz tane 1 tatlı kasıgı zeytınyagı 1 havuc vardı

tum besın ıhtıyacımı bu salatayla aslında karsılamıs oldum

yanında da suzme yogurt ıcıne ıncecık marul dogradım 1 dıs de sarımsak ezdım meze olarak onu yedım

bunları yedıkten sonra fıltre kahve yaptım ıcıyorum

uyuyana kadar da su ıcerım
ben susuzluga dayanamıyorum cunku tek korkum susamak hareket ettıkce benden lık lık su sesı gelene kadar su ıcerım 3 de su ıcmeyı bırakırım 4 bucuk gıbı uyurum 7 de kalkarım bende bu fix

ben baya boya badana ısıne de gırıstım kızlar cozuttum ıyıce tam ıstedıgım gıbı olsun da evın son halının resmını paylasıcam sıze
tablolar yapıyorum dınlenme asamasında duvar boyuyorum ıyı mı dınlenmek ıcın duvar boyamak
evımdekı eskı halılarımı elden cıkardım yenı halıyı beklıyorum tek eksık o kaldı oda kaldı boyanacak ve 2 tablo kaldı yapacagım
bırde buyuk agac gıbı yesıl bıtkı alacagım botanık bıtkı evın bır kac kosesını mınyatur ormana cevırmek ıstıyorum
makromeden ev duvar dekorları da yaptım epey epey sardım anlayacagınız bu meseleye

o yuzden ıhmal edıyorum burayı farkındayım ama zıhnen buna ıhtıyacım vardı . yoksa erhana sarıyorum 3 gundur gıttım geldım cattım adama durduk yere sonra pısman oldum pısman olunca daha da sınırlendım senın yuzunden dıye yıne cattım
en ıyısı ben boya yapayım elım calısınca cenem duruyor

N nscckts çok tatlısın Nisa
Kolay gelsin
Benim miniğim diş çıkarmaya başladı. Öyle zor çıkartıyor ki hiçbişey fayda etmiyor acısına
Gündüz uykuları yalan oldu kuşumun, geceleri de duman:d benim Almanca çalışma da hikaye oldu tabi:/ buralara da bakamıyorum, özledim sizi
Nisam, sen kanguru kullandın mı kızın için? Pek bağdaştıramadım ama şıkır şıkır, stilettolu Nisa’ya yine de sormak istedim tek umudum miniğimi sırtıma takıp rahat gezebilmek ama, onun için de tam oturabildiği zaman öneriliyor. Şimdi desteksiz oturuyor ama bişeye uzanınca devriliveriyor:/ o yüzden korkuyorum.

kizlar artik eskisi gibi olmicak hicbir sey suan "söylemezsem olmaz" i seyrediyorumda avmler acilsa bile kiyafetler bile dijital denencekmis sacma sapan yeni yeni icatlar allahim biz normale dönemicek miyiz ya?
bu kabus bitmicek mi?
gittikce kötüye gidiyor.
burda normale dönüyoruz derken, türkiyeye bakinca böyle seyler görüyorum tv de.
bayramda sokaga cikma yasaga cikacak diyorlar falan filan ee bu gidisle ucuslarida gectim artik, 2 yilda zor düzelir gibi.
ya ekonomi falan cöktü, her seyi gectim icimizde heves kalmadi, benim sunu yapayim bunu yapayim diye bir istegimde yok

Günaydın kızlar,

Huzurlu, sorunsuz bir hafta olsun inşallah

Nisaa evin fotolarını heyecanla bekliyoruz. Menüler şahane yine. Yalnız sarımsak beni çok susatıyor. Dikkat et, sahurda yeme derim.

Oy Rabbim şifa versin yavruya. Fitsycim , ben instagramı %90 Fransızca için kullanıyorum. Çok güzel sayfalar var, sürekli videolar paylaşıyorlar, storyler atıyorlar. Yattığım yerde bile kullanması çok kolay, kitap defter açmadan. Sen de Almanca için deneyebilirsin.

Böyle şeyleri takip ederek ancak kendini dibi çekiyorsun Suzy. Tanrı mı bu programları yapanlar, nasıl geleceği bu kadar net görüyorlar? Neyin prim yapacağını biliyorlar, arayada 2 reklam sıkıştırıp para kazanıyorlar.

Dünyada darda bir sürü insan var. Evleri bombalanıp çoluk çocuk sokakta kalan binlercesi sınırımızda mesela. Ya da kanserle, tümörle uğraşanlar, evladıyla imtihan olanlar . Öyle bir hastalığımız olsa, hayatın normal seyretmesi bize bişey ifade eder miydi?

Daha önce de dünya tarihinde bir çok veba türü görülmüş. Mısırda bi tanesinden bahsediyorla mesela, gün de 20 bin kişi ölüyormuş. Sokaklarda şehadet sesleri yankınlanıyormuş sürekli...hatırlasınlar ölmeden diye.

Bu bir imtihan bence. Geçecek. He rızkımız bittiyse zaten kimse bizi bu dünyada tutamamaz. Çok şükür bugün sağlıklıyız, başımızda bir çatı, dolabımızda yiyeceğimiz varsa bugünü en iyi değerlendirmeli, gelecek endişesiyle elimizde olanı da heba etmemeliyiz bence.

Çok sağol samsonnum
Almanca öğreten sayfaları mı takip et diyosun?
Yaaa onu da benim küçük canavar oldu iyice:) herşeyi kapıp ağzına götürüyor. İşte onun için sırtıma takıp yapabilirim ancak onu diye düşünüyorum ama..sürekli sırtta taşımak da yavrumun kalça, bacakları için tehlikeli olur diye endişeleniyorum:/

Oy mikrobuuum yaa. Kaç aylık oldu ki Fitsy? Daha dün gibi geliyor hamileliğini öğrendiğimiz.

Şu oyun parklarından olsaydı, iyi olurdu sanki bebişime..ama tabi, evinizde olmayınca zor. Yok yok, sürekli sırt sana da bebişe de iyi olmaz sanki.. hani uyurken falan 10-20 dk bakarsın diye dedim ben.

Fransızca için kullanıyorum instagramı..., bir batı diline daha asla yerim yok hafızamdan kalan son gıdımları arapça/ ve kuran çalışmaları için rezerve ettim

öyle tabi dediklerin dogru. gelecegi görmüyorlar haberleri tekar gösterdiler.
isyan etmiyorum sükür her halimize, sadece cok bunaldim sanirim ailemle daracik evde olmak beni bu belirsiz sürecte baya yordu.

öyle tabi dediklerin dogru. gelecegi görmüyorlar haberleri tekar gösterdiler.
isyan etmiyorum sükür her halimize, sadece cok bunaldim sanirim ailemle daracik evde olmak beni bu belirsiz sürecte baya yordu.
Bence de canım, senin kendi düzenin olmaması seni en çok zorluyor, doğal olarak kaçayım, kalabalıktan uzaklaşayım, bir kaç gün kafa dağıtayım ister insan, ona da imkan yok şu sıralar.

Kendine küçük hedefler koy bence. Madem evdeyim şu kitabı okuyacağım, ya da şu dilimi ilerleteceğim, kuran okuyacağım vs gibi... günün sonunda elinde bişey kalıyorsa, insan çok daha mutlu hissediyor. Başka şeyleri de başaracağına inanıyorsun. Bir de medyayı takip etme, emin ol olumlu gelişmenin 1 haber değeri varsa, olumsuz 10 değerinde onlar için. Bilirsin iyi haberin haber niteliği yok zaten medyada. İyi olacak, geçecek bugünler, bir kaç aya inşallah.

insallah canim
zaten tüm gün evden calisiyorum
haftanin iki günü ofise gidiyorum
sokaga cikma yasagi vardi bizde 1,5 ay 1 mayista kalkti bu simdi en azindan bi arkadas görebiliyoruz. iki sohbet edebiliyoruz.
kitap okuyorum. la casa de papel seyrediyorum, belgesel, tarih vs seyrediyorum.
yemek vs yapiyorum fakat var icimi SIKAN seyler.
allahim tez zamanda feraha kavustursun insallah.

canim almanca ögrenmek istiyorsan yardimci olabilirim

Belirsizlik kuzu, bir de dediğim gibi negatif medya, bilinç altına işliyor, farkında olmadan sürekli kötü bişey olacak gibi tetikte oluyor insan. Takibi azalt, farkı inşallah göreceksin.

7 aylık oldu samsonncum hızlı çıktı minik kuşum her konuda:) geçiyor walla günler bi şekilde:) Allah kimseyi evinden, düzeninden etmesin. Düzensiz çocuk büyütmek çok zor. Bizim eşyalar, oyuncaklar hayliyle yeterliydi ama işte..burda bir ay kalıp eşimin memleketine geçeceğiz muhtemelen, hem kısa süre için gereksiz masraf hem de insanların evine daha fazla eşya doldurmak istemiyorum.
Fransızcayla bi ara ben de ilgilenmiştim
İnstayı sadece dil için kullanmak mantıklı ben twitter ı düşünmüştüm önceden ama koronayla bilim insanı doldu takip listem:)
Allah zihin açıklığı versin sana da

oyyy onun guzel minik dişlerini sevsinler ya allahım yardım etsın sıfa versın tez zamanda hemencecık cıkarsın ınsallah
ya canım hıc kullanmadım ve keske kullansaymısım dedım cocuk 2 yasına geldıkten sonra
bence kanguru bır al dene bak kuzucuk da sever bence sende rahat edersın

canım o seren serengıl agzını sapırdatmadan ve her olayı eskı kocalarıyla gulben ergene baglamadan konusmayı ogrendıgı gun yeryuzundekı tum karabasanlar gececek bak gorursun
hele o bircan
elı belınde çen çen
onların moralını bozması normal tabı agızlarından guzel bırsey cıkmıyor cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…