- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Mezemsi bir sofra olmuş afiyet olsun canım. Mezeleri çok severim ya yoğurtlu zeytinyağlı şöyleIftar menum:
Kabak sote
Yogurt
Nohut meze
Arzederim
İnan valla yememiştir :))Bravo, ne irade varmis sende. Hicc mi yemedin zayiflamaya basladigindan beri. Inanmam:)
valla inan hıc yemedımBravo, ne irade varmis sende. Hicc mi yemedin zayiflamaya basladigindan beri. Inanmam:)
evet canim 3 hafta kaldimBrezilya ya da mı gittin sen Suzy?
sımdı sahurumu yaptım ben
bol maydanozlu lımonlu nohut salatası yedım ıcınde kırmızı ve yesıl dogranmıs bıber yarım domates 3 su bardagına yakın haslanmıs nohut yarım demet maydanoz 1 lımon suyu bol pul bıber azcık toz tane 1 tatlı kasıgı zeytınyagı 1 havuc vardı
tum besın ıhtıyacımı bu salatayla aslında karsılamıs oldum
yanında da suzme yogurt ıcıne ıncecık marul dogradım 1 dıs de sarımsak ezdım meze olarak onu yedım
bunları yedıkten sonra fıltre kahve yaptım ıcıyorum
uyuyana kadar da su ıcerım
ben susuzluga dayanamıyorum cunku tek korkum susamak hareket ettıkce benden lık lık su sesı gelene kadar su ıcerım 3 de su ıcmeyı bırakırım 4 bucuk gıbı uyurum 7 de kalkarım bende bu fix
N nscckts çok tatlısın Nisa
Kolay gelsin
Benim miniğim diş çıkarmaya başladı. Öyle zor çıkartıyor ki hiçbişey fayda etmiyor acısına
Gündüz uykuları yalan oldu kuşumun, geceleri de duman:d benim Almanca çalışma da hikaye oldu tabi:/ buralara da bakamıyorum, özledim sizi
Nisam, sen kanguru kullandın mı kızın için? Pek bağdaştıramadım ama şıkır şıkır, stilettolu Nisa’yayine de sormak istedim tek umudum miniğimi sırtıma takıp rahat gezebilmek ama, onun için de tam oturabildiği zaman öneriliyor. Şimdi desteksiz oturuyor ama bişeye uzanınca devriliveriyor:/ o yüzden korkuyorum.
Böyle şeyleri takip ederek ancak kendini dibi çekiyorsun Suzy. Tanrı mı bu programları yapanlar, nasıl geleceği bu kadar net görüyorlar? Neyin prim yapacağını biliyorlar, arayada 2 reklam sıkıştırıp para kazanıyorlar.kizlar artik eskisi gibi olmicak hicbir sey suan "söylemezsem olmaz" i seyrediyorumda avmler acilsa bile kiyafetler bile dijital denencekmis sacma sapan yeni yeni icatlar allahim biz normale dönemicek miyiz ya?
bu kabus bitmicek mi?
gittikce kötüye gidiyor.
burda normale dönüyoruz derken, türkiyeye bakinca böyle seyler görüyorum tv de.
bayramda sokaga cikma yasaga cikacak diyorlar falan filan ee bu gidisle ucuslarida gectim artik, 2 yilda zor düzelir gibi.
ya ekonomi falan cöktü, her seyi gectim icimizde heves kalmadi, benim sunu yapayim bunu yapayim diye bir istegimde yok
Çok sağol samsonnumGünaydın kızlar,
Huzurlu, sorunsuz bir hafta olsun inşallah
Nisaa evin fotolarını heyecanla bekliyoruz. Menüler şahane yine. Yalnız sarımsak beni çok susatıyor. Dikkat et, sahurda yeme derim.
Oy Rabbim şifa versin yavruya.Fitsycim , ben instagramı %90 Fransızca için kullanıyorum. Çok güzel sayfalar var, sürekli videolar paylaşıyorlar, storyler atıyorlar. Yattığım yerde bile kullanması çok kolay, kitap defter açmadan. Sen de Almanca için deneyebilirsin.
Oy mikrobuuum yaa. Kaç aylık oldu ki Fitsy? Daha dün gibi geliyor hamileliğini öğrendiğimiz.Çok sağol samsonnum
Almanca öğreten sayfaları mı takip et diyosun?
Yaaa onu da benim küçük canavar oldu iyice:) herşeyi kapıp ağzına götürüyor. İşte onun için sırtıma takıp yapabilirim ancak onu diye düşünüyorum ama..sürekli sırtta taşımak da yavrumun kalça, bacakları için tehlikeli olur diye endişeleniyorum:/
öyle tabi dediklerin dogru. gelecegi görmüyorlar haberleri tekar gösterdiler.Böyle şeyleri takip ederek ancak kendini dibi çekiyorsun Suzy. Tanrı mı bu programları yapanlar, nasıl geleceği bu kadar net görüyorlar? Neyin prim yapacağını biliyorlar, arayada 2 reklam sıkıştırıp para kazanıyorlar.
Dünyada darda bir sürü insan var. Evleri bombalanıp çoluk çocuk sokakta kalan binlercesi sınırımızda mesela. Ya da kanserle, tümörle uğraşanlar, evladıyla imtihan olanlar. Öyle bir hastalığımız olsa, hayatın normal seyretmesi bize bişey ifade eder miydi?
Daha önce de dünya tarihinde bir çok veba türü görülmüş. Mısırda bi tanesinden bahsediyorla mesela, gün de 20 bin kişi ölüyormuş. Sokaklarda şehadet sesleri yankınlanıyormuş sürekli...hatırlasınlar ölmeden diye.
Bu bir imtihan bence. Geçecek. He rızkımız bittiyse zaten kimse bizi bu dünyada tutamamaz. Çok şükür bugün sağlıklıyız, başımızda bir çatı, dolabımızda yiyeceğimiz varsa bugünü en iyi değerlendirmeli, gelecek endişesiyle elimizde olanı da heba etmemeliyiz bence.
Bence de canım, senin kendi düzenin olmaması seni en çok zorluyor, doğal olarak kaçayım, kalabalıktan uzaklaşayım, bir kaç gün kafa dağıtayım ister insan, ona da imkan yok şu sıralar.öyle tabi dediklerin dogru. gelecegi görmüyorlar haberleri tekar gösterdiler.
isyan etmiyorum sükür her halimize, sadece cok bunaldim sanirim ailemle daracik evde olmak beni bu belirsiz sürecte baya yordu.
insallah canimBence de canım, senin kendi düzenin olmaması seni en çok zorluyor, doğal olarak kaçayım, kalabalıktan uzaklaşayım, bir kaç gün kafa dağıtayım ister insan, ona da imkan yok şu sıralar.
Kendine küçük hedefler koy bence. Madem evdeyim şu kitabı okuyacağım, ya da şu dilimi ilerleteceğim, kuran okuyacağım vs gibi... günün sonunda elinde bişey kalıyorsa, insan çok daha mutlu hissediyor. Başka şeyleri de başaracağına inanıyorsun. Bir de medyayı takip etme, emin ol olumlu gelişmenin 1 haber değeri varsa, olumsuz 10 değerinde onlar için. Bilirsin iyi haberin haber niteliği yok zaten medyada. İyi olacak, geçecek bugünler, bir kaç aya inşallah.
canim almanca ögrenmek istiyorsan yardimci olabilirimÇok sağol samsonnum
Almanca öğreten sayfaları mı takip et diyosun?
Yaaa onu da benim küçük canavar oldu iyice:) herşeyi kapıp ağzına götürüyor. İşte onun için sırtıma takıp yapabilirim ancak onu diye düşünüyorum ama..sürekli sırtta taşımak da yavrumun kalça, bacakları için tehlikeli olur diye endişeleniyorum:/
Belirsizlik kuzu, bir de dediğim gibi negatif medya, bilinç altına işliyor, farkında olmadan sürekli kötü bişey olacak gibi tetikte oluyor insan. Takibi azalt, farkı inşallah göreceksin.insallah canim
zaten tüm gün evden calisiyorum
haftanin iki günü ofise gidiyorum
sokaga cikma yasagi vardi bizde 1,5 ay 1 mayista kalkti bu simdi en azindan bi arkadas görebiliyoruz. iki sohbet edebiliyoruz.
kitap okuyorum. la casa de papel seyrediyorum, belgesel, tarih vs seyrediyorum.
yemek vs yapiyorum fakat var icimi SIKAN seyler.
allahim tez zamanda feraha kavustursun insallah.
7 aylık oldu samsonncumOy mikrobuuum yaa. Kaç aylık oldu ki Fitsy? Daha dün gibi geliyor hamileliğini öğrendiğimiz.
Şu oyun parklarından olsaydı, iyi olurdu sanki bebişime..ama tabi, evinizde olmayınca zor. Yok yok, sürekli sırt sana da bebişe de iyi olmaz sanki.. hani uyurken falan 10-20 dk bakarsın diye dedim ben.
Fransızca için kullanıyorum instagramı..., bir batı diline daha asla yerim yokhafızamdan kalan son gıdımları arapça/ ve kuran çalışmaları için rezerve ettim
Çok sağol suzncanim almanca ögrenmek istiyorsan yardimci olabilirim
oyyy onun guzel minik dişlerini sevsinler ya allahım yardım etsın sıfa versın tez zamanda hemencecık cıkarsın ınsallahN nscckts çok tatlısın Nisa
Kolay gelsin
Benim miniğim diş çıkarmaya başladı. Öyle zor çıkartıyor ki hiçbişey fayda etmiyor acısına
Gündüz uykuları yalan oldu kuşumun, geceleri de duman:d benim Almanca çalışma da hikaye oldu tabi:/ buralara da bakamıyorum, özledim sizi
Nisam, sen kanguru kullandın mı kızın için? Pek bağdaştıramadım ama şıkır şıkır, stilettolu Nisa’yayine de sormak istedim tek umudum miniğimi sırtıma takıp rahat gezebilmek ama, onun için de tam oturabildiği zaman öneriliyor. Şimdi desteksiz oturuyor ama bişeye uzanınca devriliveriyor:/ o yüzden korkuyorum.
canım o seren serengıl agzını sapırdatmadan ve her olayı eskı kocalarıyla gulben ergene baglamadan konusmayı ogrendıgı gun yeryuzundekı tum karabasanlar gececek bak gorursunkizlar artik eskisi gibi olmicak hicbir sey suan "söylemezsem olmaz" i seyrediyorumda avmler acilsa bile kiyafetler bile dijital denencekmis sacma sapan yeni yeni icatlar allahim biz normale dönemicek miyiz ya?
bu kabus bitmicek mi?
gittikce kötüye gidiyor.
burda normale dönüyoruz derken, türkiyeye bakinca böyle seyler görüyorum tv de.
bayramda sokaga cikma yasaga cikacak diyorlar falan filan ee bu gidisle ucuslarida gectim artik, 2 yilda zor düzelir gibi.
ya ekonomi falan cöktü, her seyi gectim icimizde heves kalmadi, benim sunu yapayim bunu yapayim diye bir istegimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?