Onlar mı tedirgin ediyormuş bizim güzel ojeli suzimizioyyy onun guzel minik dişlerini sevsinler ya allahım yardım etsın sıfa versın tez zamanda hemencecık cıkarsın ınsallah
ya canım hıc kullanmadım ve keske kullansaymısım dedım cocuk 2 yasına geldıkten sonra
bence kanguru bır al dene bak kuzucuk da sever bence sende rahat edersın
canım o seren serengıl agzını sapırdatmadan ve her olayı eskı kocalarıyla gulben ergene baglamadan konusmayı ogrendıgı gun yeryuzundekı tum karabasanlar gececek bak gorursun
hele o bircan
elı belınde çen çen
onların moralını bozması normal tabı agızlarından guzel bırsey cıkmıyor cunku :)
Nisaa betimlemelerine hayranım yaa. Sen sabah programı yapsan, sırf seni izlemek için eve TV alırım benoyyy onun guzel minik dişlerini sevsinler ya allahım yardım etsın sıfa versın tez zamanda hemencecık cıkarsın ınsallah
ya canım hıc kullanmadım ve keske kullansaymısım dedım cocuk 2 yasına geldıkten sonra
bence kanguru bır al dene bak kuzucuk da sever bence sende rahat edersın
canım o seren serengıl agzını sapırdatmadan ve her olayı eskı kocalarıyla gulben ergene baglamadan konusmayı ogrendıgı gun yeryuzundekı tum karabasanlar gececek bak gorursun
hele o bircan
elı belınde çen çen
onların moralını bozması normal tabı agızlarından guzel bırsey cıkmıyor cunku :)
sen benı az cok tanıdın ne demek ıstedıgımı anladıgın ıcın eglencelı buluyorsun benı ama aslında ben ıtıcı bulunuyorumNisaa betimlemelerine hayranım yaa. Sen sabah programı yapsan, sırf seni izlemek için eve TV alırım ben
Bu bahsi geçen programı bilmiyordum, izlemişim gibi gözümde canlandı
Ahahaha:) alemsin Nisa yaasen benı az cok tanıdın ne demek ıstedıgımı anladıgın ıcın eglencelı buluyorsun benı ama aslında ben ıtıcı bulunuyorumsalaklara hıc tahammul edemıyorum o zamanlar cok itici gorundugume emınım
bana cok youtube kanalı ac su saglıklı beslenme gunluk ev duzenı gunluk plan gunluk vlog cek dıyorlar erhanda cok dıyor da
begenilmeme butonu rekoru kırarım kesın :)
Bizim yufkalar incecik saydam olur onun yarısından bişey olmaziçi marul maydonoz dolu zaten daha ne olsun :)) tatlı da benim günahım maalesef, çayın yanında arada keyif yapmazsam mutsuz oluyorum ramazanda azıcık artıyor o keyfim, olacak o kadarı da :)) nisam bilir benim genelde dikkat ettiğimi o yüzden git gözümün önünde yeme de ne yaparsan yap der
Şaka bir yana bu biraz da fıtrat meselesi canım, şahsen hayatın her alanında rijit hedefler koyamıyorum çünkü uyamadığımda kendimi kötü hissedip bırakıyorum. Ev işi, yemek, işyerindeki çalışmam falan da parçalara bölünmüş ufak hedefler şeklinde olur mesela :)) O nedenle olduğu kadar felsefesi bana daha çok uyuyor, beslenmede de aynısı geçerli. %70-80 iyi şeyler yemek, sağlıklı hafif olmak ve 57 kg/36 bedeni aşmamak üst sınırlarım, şükür şimdiye kadar bunların dışına pek fazla çıkmadım, öyle olunca da arada da %20-30 kaçamaktan bişey olmaz diyorum. Karantinada bıraktım ama spor da yaparım iyi kötü. Nisa disiplinlidir mesela, sadece beslenme konusunda da değil, günlük hayattaki çoğu işine bir plan bir düzen hakimdir (helal ossun bea). Bense küçük hedeflerin insanıyım biliyorum çünkü kendimi Hepimizin kendi yapısına göre yöntemleri var yani :)))
valla inan hıc yemedım
1 catal tatlı yesem anında vucudumu sıvılce basar
bır hata ettım gecen sene yarım ıclı kofte yedım 1 tane de sarma
3 gun hasta yattım
abartmıyorum gercekten hastalandım gastro festıvaldı bın pısman oldum öluyorum sandım sıskınlıkten allahım affet dıye dıye kendımı delı danalar gıbı bır saga bır sola ata ata yatakta yatmaya calısarak dınlenerek 3 gun gecırdım sankı agır hasta olmusum gıbı bır agırlık oldu ve bır sıvılce doktum anlatamam :)
unuttum zaten tadını
mesela ekmek falan goruyorum onu ekmek gıbı gormuyorum yanı algım degıstı nasıl anlatılır kı bu mesela yas pasta goruyorum hatta kendım yapıyorum kızımın dogum gununde bıle burda resımler paylastım ne pastalar yaptım bır ısırık bıle almadım unutuyorum zaten pasta bana baska bırsey gıbı gelıyor onu yersem toksıt zehırlenme yasarmısım gıbı gelıyor kazayla yesem kendımı 3 gun detoksa alır lavman falan yaparım ıcım temızlensın dıye oyle kırlenmıs hıssederım
suan anlattıklarım cok utopık gelıyor olabılır hele antep gıbı bır yerde tatlıdan hamur ısınden uzak kalmak ımkansıza yakın bırsey gıbı de gorunebılır ama sunu farkettım kı dunyada aslında yenecek daha cok sey varmısben eskıden tatlı yıyerek hamur ısı yıyerek bır kısır dongudeymısım baska bırsey yemeyı bılmıyormusum halbukı secenek cokmus sımdı karnım daha tok :)
hızlı yemek benımde sorunum maalesefHaklisin canim kucuk hedefler benim icin de ideal. Gerci sen hedefine ulasmissin, veya hep oyleydin, benim yolum uzun ama eski kotu aliskanliklari azaltmak bile kazanc bence.
Rijit hedefler bende koyamiyorum. Koysam kfayi yerim. Mesela hep toplu olsun isterim evim, arkadaslarim ve ailen catkpi yapabilsin. Ama cocuklarla bi beceremedim gitti. Kucuk hedefler belirleneknideal; Once dolap, ertesi gun ayakkabilik temizlifi vs. Ama ben yapmiyor yapmiyor, sonra bi ilham geliyor deli danalar gibi temizlik yapiyorum..
Benimde 4 gundur midem degisik, nasil desem, sanki yemek biryerlerde takilip kaliyor ve cökmüyor. Doktorumu aradim, dedi ki hizli mi yiyorsun. Kocaman bi EVET dedim. Yavas ye dedi. Birde ekmek agirlik yapar az ye dedi. Sekeri mumkunse kes dedi. Moden duzelir. Hastaneye uzmana hic gerekmmus.
Meger en zoruymus yavas yemek. Zor dayandim.
Valla su 3 gundur bundan muzdaribim. Midede tas gibi oturuyor yedigim 2 lokma. Korktum hatta bende birsey mi var diye. Doktor once yemeni duzelt sonra derdin varsa tekrar gel dedi. Saka gibi. Yok yok gercekten dikkat etmeli Nisa, saglikli da olsa yemegin hacmi de onemli. Dun bi tabak dolusu kabak manti yedim (kabak -yogurt- sos), patladim resmen. Ac ayi gibi saldirmsim meger, benim tabagin bittiginde esiminkinin yarisi bitmisti ancak. Zayif olmanin sirri biraz da bu sankihızlı yemek benımde sorunum maalesef
cok hızlı yedıgım ıcın cok buyuk porsıyon yıyorum ben aslında
sonra da mıdeme bır oturuyor benı gormen lazım ıyyhh ıyhh dıye dıye kıvrana kıvrana gezıyorum
yavas yemek sabır ısı genelde sabırsız ınsanlar hızlı yıyor
bana kalsa cıgnemeden dırek yutucamay ne guzel olurdu gordugum seyı dırek mıdeye ındırmek anakonda gıbı
hızlı yemek kılo vermeyı zorlastırmaktan yanı sıra mıde ıcın de cok saglıksız kesınlıkleValla su 3 gundur bundan muzdaribim. Midede tas gibi oturuyor yedigim 2 lokma. Korktum hatta bende birsey mi var diye. Doktor once yemeni duzelt sonra derdin varsa tekrar gel dedi. Saka gibi. Yok yok gercekten dikkat etmeli Nisa, saglikli da olsa yemegin hacmi de onemli. Dun bi tabak dolusu kabak manti yedim (kabak -yogurt- sos), patladim resmen. Ac ayi gibi saldirmsim meger, benim tabagin bittiginde esiminkinin yarisi bitmisti ancak. Zayif olmanin sirri biraz da bu sanki
Hakkaten Nisaa, senin bilmediğin şey yok ya, uslubun da hem net, hem eğlenceli, bence de youtube'dan gelir elde edebilirsin sen.sen benı az cok tanıdın ne demek ıstedıgımı anladıgın ıcın eglencelı buluyorsun benı ama aslında ben ıtıcı bulunuyorumsalaklara hıc tahammul edemıyorum o zamanlar cok itici gorundugume emınım
bana cok youtube kanalı ac su saglıklı beslenme gunluk ev duzenı gunluk plan gunluk vlog cek dıyorlar erhanda cok dıyor da
begenilmeme butonu rekoru kırarım kesın :)
canimmmOnlar mı tedirgin ediyormuş bizim güzel ojeli suzimizi
Bak sen şunlara
**Canım Nisacım, kanguru var da sürekli kullanmaktan çekindim ben. Çok sağol
ay süper!! Sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah. Kız mı erkek mi? Acayip eğlence oluyor, miss gibi bir koku ve huzur getiriyor eve yavrularcanimmm
evet psikolojim bozuldu
kardesim dogurmak üzere bebek gelsede yeni bir heyecan olsa bana
Ohhh missscanimmm
evet psikolojim bozuldu
kardesim dogurmak üzere bebek gelsede yeni bir heyecan olsa bana
Günaydın. Huzurlu günler olsun hatunlar
Hakkaten Nisaa, senin bilmediğin şey yok ya, uslubun da hem net, hem eğlenceli, bence de youtube'dan gelir elde edebilirsin sen.
Ne lüzumsuz tiplerin binlerce takipçisi var. Dün ekmek videolarına bakarken, bir ikisini tıkladım. Kocisimle nasıl tanıştım diye 40 dk konuşmuş. Ya kim niye oturup bunları izliyor, değişik....
Şu yüz temizleme cihazlarından kullanan var mı aranızda kızlar? Foreo veya muadili aletlerden?
ya evet en eski model var 499, anlamadım, pek bi espirisi yok gibi arkasında masaj kısmı bile yok..sonra o dediğin küçük 699 du sanırım. Onun da pek videosu yok..her evıne kamera alan youtuber olmus sorma bende gecen gun denk geldım bırıne
gercekten sonuna kadar baktım belkı bırsey cıkar da bunca ızledıgım sureye deger dıye
degmedı
ya foreo cok ıstıyorum ben cok cok cok
ama pahalı be
vıcdansız foreo
minisi var ama o da 2 parmak ucum kadar mini o kadar mınık seye o parayı hıc veremem koca yanaklarımda sıvılce kadar kalır yuzume uygulamam uzun surer
allahım rızkımızı bol etsınde alalım kızlar
Temizleyici üzerine mi sürüp kullanıyorsun Desdemonaa? Ben de almıştım bundan 2-3 tane duruyor olması lazım bir yerlerde, deneyeyim inşallah.Kizlar ben bunu kullaniyorum. 1,5 euro ve dogal bambu’dan Konyaki süngeri. Cildim parliyor kullandiktan sonra. O kadar para vermeye degmez bence. Birde reklami cok yapiliyor o aletlerin, uretimi cok ucuz aslinda. Ama siz bilirsiniz tabi
Ya bende çok araştırdım kimi foreo dan başkası işe yaramıyor diyor kimisi muadillerinden de memnun. Bende gittim konjac sünger aldım doğal olanından jeli üzerine döküp ovaliyorum yüzümü. Jel kullanılırsa max 3 ayda bir yenilemek gerekiyor eğer jelsiz sadece yüzünü onunla ovalarsan biraz daha uzun dayanıyor.Şu yüz temizleme cihazlarından kullanan var mı aranızda kızlar? Foreo veya muadili aletlerden?
Evet temizleme kremi suruyorum, masaj yapip suyla yikiyorum yuzumu. MissTemizleyici üzerine mi sürüp kullanıyorsun Desdemonaa? Ben de almıştım bundan 2-3 tane duruyor olması lazım bir yerlerde, deneyeyim inşallah.
Evet ya, aletleri acayip övüyorlar yorumlarda falan. O kadar bir espirisi var mı diye merak ediyor insan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?