Sağlıklı beslenirken;

Onlar mı tedirgin ediyormuş bizim güzel ojeli suzimizi
Bak sen şunlara
**Canım Nisacım, kanguru var da sürekli kullanmaktan çekindim ben. Çok sağol

Nisaa betimlemelerine hayranım yaa. Sen sabah programı yapsan, sırf seni izlemek için eve TV alırım ben

Bu bahsi geçen programı bilmiyordum, izlemişim gibi gözümde canlandı

Nisaa betimlemelerine hayranım yaa. Sen sabah programı yapsan, sırf seni izlemek için eve TV alırım ben

Bu bahsi geçen programı bilmiyordum, izlemişim gibi gözümde canlandı
sen benı az cok tanıdın ne demek ıstedıgımı anladıgın ıcın eglencelı buluyorsun benı ama aslında ben ıtıcı bulunuyorum salaklara hıc tahammul edemıyorum o zamanlar cok itici gorundugume emınım

bana cok youtube kanalı ac su saglıklı beslenme gunluk ev duzenı gunluk plan gunluk vlog cek dıyorlar erhanda cok dıyor da
begenilmeme butonu rekoru kırarım kesın :)

Ahahaha:) alemsin Nisa yaa

Haklisin canim kucuk hedefler benim icin de ideal. Gerci sen hedefine ulasmissin, veya hep oyleydin, benim yolum uzun ama eski kotu aliskanliklari azaltmak bile kazanc bence.
Rijit hedefler bende koyamiyorum. Koysam kfayi yerim. Mesela hep toplu olsun isterim evim, arkadaslarim ve ailen catkpi yapabilsin. Ama cocuklarla bi beceremedim gitti. Kucuk hedefler belirleneknideal; Once dolap, ertesi gun ayakkabilik temizlifi vs. Ama ben yapmiyor yapmiyor, sonra bi ilham geliyor deli danalar gibi temizlik yapiyorum..

Benimde 4 gundur midem degisik, nasil desem, sanki yemek biryerlerde takilip kaliyor ve cökmüyor. Doktorumu aradim, dedi ki hizli mi yiyorsun. Kocaman bi EVET dedim. Yavas ye dedi. Birde ekmek agirlik yapar az ye dedi. Sekeri mumkunse kes dedi. Moden duzelir. Hastaneye uzmana hic gerekmmus.
Meger en zoruymus yavas yemek. Zor dayandim.

hızlı yemek benımde sorunum maalesef
cok hızlı yedıgım ıcın cok buyuk porsıyon yıyorum ben aslında
sonra da mıdeme bır oturuyor benı gormen lazım ıyyhh ıyhh dıye dıye kıvrana kıvrana gezıyorum
yavas yemek sabır ısı genelde sabırsız ınsanlar hızlı yıyor
bana kalsa cıgnemeden dırek yutucam ay ne guzel olurdu gordugum seyı dırek mıdeye ındırmek anakonda gıbı

Valla su 3 gundur bundan muzdaribim. Midede tas gibi oturuyor yedigim 2 lokma. Korktum hatta bende birsey mi var diye. Doktor once yemeni duzelt sonra derdin varsa tekrar gel dedi. Saka gibi. Yok yok gercekten dikkat etmeli Nisa, saglikli da olsa yemegin hacmi de onemli. Dun bi tabak dolusu kabak manti yedim (kabak -yogurt- sos), patladim resmen. Ac ayi gibi saldirmsim meger, benim tabagin bittiginde esiminkinin yarisi bitmisti ancak. Zayif olmanin sirri biraz da bu sanki

hızlı yemek kılo vermeyı zorlastırmaktan yanı sıra mıde ıcın de cok saglıksız kesınlıkle
o yuzden kerevızı cok yıyorum onu cıgnemek zorunda kalıyorum
veya her yemegın yanına yesıllık salata mutlaka koymamın sebebı bu
cıgnemek zorunda kalmak :)
corba ıcerken bıle sabrım gelmıyor kasıga ,nerdeyse kaseden ıcıcem dırekt aa aslında dur ya corba bardakları var ondan alayım ben gercektende nıye kasıgı 50 kere ındırıp kaldırıyorum kı dalarım bodoslama corbaya
su gıbı ıcerım nolcak :)
koca lokmaları oldugu gıbı hızlı hızlı yutmaktan yıne ıyıdır :)

bol bol cıgnemek gerek ya unutuyorum cıgnemeyı sankı onumden kacıracaklar gıbı yıyorum :)

Günaydın. Huzurlu günler olsun hatunlar

Hakkaten Nisaa, senin bilmediğin şey yok ya, uslubun da hem net, hem eğlenceli, bence de youtube'dan gelir elde edebilirsin sen.

Ne lüzumsuz tiplerin binlerce takipçisi var. Dün ekmek videolarına bakarken, bir ikisini tıkladım. Kocisimle nasıl tanıştım diye 40 dk konuşmuş. Ya kim niye oturup bunları izliyor, değişik....

canimmm

evet psikolojim bozuldu

kardesim dogurmak üzere bebek gelsede yeni bir heyecan olsa bana
Ohhh misss Çok mucizevi bişey bebek neşe, huzur, mutluluk getirsin evinize kuzucuk
Hiç kolay bişey değil yaşadığımız şu süreç. Bir de oraların havası bile insanı depresif yapmaya yetiyor:/ az kaldı. İçindeyken zor ama geçen herşey gibi bu da geçecek

Şu yüz temizleme cihazlarından kullanan var mı aranızda kızlar? Foreo veya muadili aletlerden?
her evıne kamera alan youtuber olmus sorma bende gecen gun denk geldım bırıne
gercekten sonuna kadar baktım belkı bırsey cıkar da bunca ızledıgım sureye deger dıye
degmedı

ya foreo cok ıstıyorum ben cok cok cok
ama pahalı be
vıcdansız foreo
minisi var ama o da 2 parmak ucum kadar mini o kadar mınık seye o parayı hıc veremem koca yanaklarımda sıvılce kadar kalır yuzume uygulamam uzun surer
allahım rızkımızı bol etsınde alalım kızlar

ya evet en eski model var 499, anlamadım, pek bi espirisi yok gibi arkasında masaj kısmı bile yok..sonra o dediğin küçük 699 du sanırım. Onun da pek videosu yok..

Xiaomi ye baktım. O da şekil olarak çok kullanışlı değil bence...Geriye minisoo kaldı. Ya Foreo küçük ya minisoo. 4 kat fark var :S Foreo nun papillaları cilt tipine göree bir de masaj kısmı güzel, ama dediğin gibi, çok para yaw

Kizlar ben bunu kullaniyorum. 1,5 euro ve dogal bambu’dan Konyaki süngeri. Cildim parliyor kullandiktan sonra. O kadar para vermeye degmez bence. Birde reklami cok yapiliyor o aletlerin, uretimi cok ucuz aslinda. Ama siz bilirsiniz tabi
Temizleyici üzerine mi sürüp kullanıyorsun Desdemonaa? Ben de almıştım bundan 2-3 tane duruyor olması lazım bir yerlerde, deneyeyim inşallah.

Evet ya, aletleri acayip övüyorlar yorumlarda falan. O kadar bir espirisi var mı diye merak ediyor insan işte.

Şu yüz temizleme cihazlarından kullanan var mı aranızda kızlar? Foreo veya muadili aletlerden?
Ya bende çok araştırdım kimi foreo dan başkası işe yaramıyor diyor kimisi muadillerinden de memnun. Bende gittim konjac sünger aldım doğal olanından jeli üzerine döküp ovaliyorum yüzümü. Jel kullanılırsa max 3 ayda bir yenilemek gerekiyor eğer jelsiz sadece yüzünü onunla ovalarsan biraz daha uzun dayanıyor.

Evet temizleme kremi suruyorum, masaj yapip suyla yikiyorum yuzumu. Miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…