Sağlıklı beslenirken;

Foreo bence bi marketing eseri. Masaj aleti gibi, dogali gibi olmuyor temizligin de

Foreo bence bi marketing eseri. Masaj aleti gibi, dogali gibi olmuyor temizligin de
Ben de böyle düşünüyorum, yine de bu kadar pahalı olmasaydı meraktan alırdım sonuçta at çöpe bir alet değildir faydası oluyordur ama trde en son 1500 tl falandı. Çok elzem bir alet değil benim için ama herkese göre değişir tabi. Gerçi benim suratım feci hassas o yüzden kimyasal peeling yaparım genelde, sünger kese falan da kullanmadım hiç. Haftada bir iki kere de banyoda parmaklarımla biraz ovarım yüzümü, parmak peeling benimki

Iyi aklima getirdin. Kalemle olan egzersiz cok iyi

Kaliteli keten bir bez da gorur isini bence. Cok bastirmadsn hafifce masaj, ve cildine gore urun kullanmak elzem.
Bence boll su, temizlik ve nemli tutma 3 altin kural.

kızlar foreodakı tıtresım cok baska
muadıllerı var ama onlar baya normal kıprasımlı tıtresımlı
foreonun kı baska nasıl dıyım bılemedım kı
arkadasım kullanıyor denedım gercekten foreo baska
hem sılıkonu antıbakterıyel cunku sılıkonun hangı maddeden yapıldıgı da cok onemlı
hemde cılt altı kaslarını uyarma seklı olan hıssettırdıgı tıtresım cok baska guzellık merkezlerınde kullanılan profosyonel ekıpmandakı gıbı
hatta sımdı foreoda yenı bırsey cıktı ısıklı ve ısı degısımlı hem masaj hem maske uygulayabıldıgın uzay teknolojısı gıbı urunu de cıktı oda uzman medıcalcılerın uyguladıgı bır yontem profosyonel bakım avuc ıcınıze gelıyor yanı

bımde a101 de 40 tl ye satılan tıtresımlı plastıkler gıbı degıl

ah foreo oyle anlattım senı keske benı gorsen

Ama işte çok pahalı gerek yok bence o yüzden ama benim fikrim tabi bu, anca 200-300 falan olsa meraktan alırdım.
O kadar yutubırlara saçtılar foreoyu hiçbiri senin kadar güzel anlatamadı nisam

Günaydın canım :)
Ben de işteyim bugün, muhtemelen biz de haftaya tam zamanlı çalışmaya başlayacağız
bi yandan alistim evde ama artik gideyim bugün 6 da uyandim meger 7:30 da uyanmak bile ne lüksmüs.
hala maskeyle geliyoruz ise sonucta degisen bir sey yok, haftayada öyle olur herkes baslayinca.
cafeler acilacak bakalim 15 i gibi asil ozaman merak ediyorum ben durumu kötüyemi gidecek nasil olacak diye.
bu arada kendime viyanadan ev bakiyorum ama kiralar asiri pahali.
bakalim hayirlisi

Günaydın güzellikler,

Evett ya, yorumlar çok kafa karıştıyor. Bakıyorusun trendyolda falan hespinin yüzlerce beğeneni var.
Nisa oldu mu şimdi? Tam konjac derken bizi başa sarıyon En eski modeli 500 tl, küçük de değil sanırım ama..eski hakkaten

kizlar burdan birbirimizi ulasamiyorduk degil mi yasak diye biliyorum
burdan tanıstıgım sosyal hayatımda gorustugum hatta baska sehırden gelıp evımde kalan ınstagramımda telefonumda da eklı cok arkadasım var
ama o platformlarda grup olusturmak yasak teke tek gorusuyorsun sıkıntı yok ama grup olusumu sohbete baskalarını dahıl etme gıbı seyler olmuyor

ama burda ıstedıgın gıbı ozel mesajla sohbet burda sohbet kısmında grup olusturabılırsın
sıteden uzaklasılmaması sıtenın aktıf kullanımı ıcın olusturulmus bır kural aslında bu

Sanirim ayri grup kuruldu, burasi cok sessiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…