- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
Foreo bence bi marketing eseri. Masaj aleti gibi, dogali gibi olmuyor temizligin deYa bende çok araştırdım kimi foreo dan başkası işe yaramıyor diyor kimisi muadillerinden de memnun. Bende gittim konjac sünger aldım doğal olanından jeli üzerine döküp ovaliyorum yüzümü. Jel kullanılırsa max 3 ayda bir yenilemek gerekiyor eğer jelsiz sadece yüzünü onunla ovalarsan biraz daha uzun dayanıyor.
Ben de böyle düşünüyorum, yine de bu kadar pahalı olmasaydı meraktan alırdım sonuçta at çöpe bir alet değildir faydası oluyordur ama trde en son 1500 tl falandı. Çok elzem bir alet değil benim için ama herkese göre değişir tabi. Gerçi benim suratım feci hassas o yüzden kimyasal peeling yaparım genelde, sünger kese falan da kullanmadım hiç. Haftada bir iki kere de banyoda parmaklarımla biraz ovarım yüzümü, parmak peeling benimkiForeo bence bi marketing eseri. Masaj aleti gibi, dogali gibi olmuyor temizligin de
Iyi aklima getirdin. Kalemle olan egzersiz cok iyiYa bu arada ben yüz egzersizi arada yapardım ama düzensizdi. Ramazanda sabah akşam düzenli yapmaya başladım, cildimin kuru olduğu zamanlar hafif alın çizgilerim oluyordu baya toparladı demek ki düzenli yapılsa epey faydalı olacak.
Kaliteli keten bir bez da gorur isini bence. Cok bastirmadsn hafifce masaj, ve cildine gore urun kullanmak elzem.Ben de böyle düşünüyorum, yine de bu kadar pahalı olmasaydı meraktan alırdım sonuçta at çöpe bir alet değildir faydası oluyordur ama trde en son 1500 tl falandı. Çok elzem bir alet değil benim için ama herkese göre değişir tabi. Gerçi benim suratım feci hassas o yüzden kimyasal peeling yaparım genelde, sünger kese falan da kullanmadım hiç. Haftada bir iki kere de banyoda parmaklarımla biraz ovarım yüzümü, parmak peeling benimki
Ama işte çok pahalı gerek yok bence o yüzdenkızlar foreodakı tıtresım cok baska
muadıllerı var ama onlar baya normal kıprasımlı tıtresımlı
foreonun kı baska nasıl dıyım bılemedım kı
arkadasım kullanıyor denedım gercekten foreo baska
hem sılıkonu antıbakterıyel cunku sılıkonun hangı maddeden yapıldıgı da cok onemlı
hemde cılt altı kaslarını uyarma seklı olan hıssettırdıgı tıtresım cok baska guzellık merkezlerınde kullanılan profosyonel ekıpmandakı gıbı
hatta sımdı foreoda yenı bırsey cıktı ısıklı ve ısı degısımlı hem masaj hem maske uygulayabıldıgın uzay teknolojısı gıbı urunu de cıktı oda uzman medıcalcılerın uyguladıgı bır yontem profosyonel bakım avuc ıcınıze gelıyor yanı
bımde a101 de 40 tl ye satılan tıtresımlı plastıkler gıbı degıl
ah foreo oyle anlattım senı keske benı gorsen
Aa kalemle olan hangisini yapıyosun faydasını gördün müIyi aklima getirdin. Kalemle olan egzersiz cok iyi
Günaydın canım :)kizlar Günaydin bugün ise geldim
haftaya pazartesi artik home Office bitiyormus dün mail geldi.
bi yandan alistim evde ama artik gideyim bugün 6 da uyandim meger 7:30 da uyanmak bile ne lüksmüs.Günaydın canım :)
Ben de işteyim bugün, muhtemelen biz de haftaya tam zamanlı çalışmaya başlayacağız
Ya bende çok araştırdım kimi foreo dan başkası işe yaramıyor diyor kimisi muadillerinden de memnun. Bende gittim konjac sünger aldım doğal olanından jeli üzerine döküp ovaliyorum yüzümü. Jel kullanılırsa max 3 ayda bir yenilemek gerekiyor eğer jelsiz sadece yüzünü onunla ovalarsan biraz daha uzun dayanıyor.
Nisa oldu mu şimdi? Tam konjac derken bizi başa sarıyonkızlar foreodakı tıtresım cok baska
muadıllerı var ama onlar baya normal kıprasımlı tıtresımlı
foreonun kı baska nasıl dıyım bılemedım kı
arkadasım kullanıyor denedım gercekten foreo baska
hem sılıkonu antıbakterıyel cunku sılıkonun hangı maddeden yapıldıgı da cok onemlı
hemde cılt altı kaslarını uyarma seklı olan hıssettırdıgı tıtresım cok baska guzellık merkezlerınde kullanılan profosyonel ekıpmandakı gıbı
hatta sımdı foreoda yenı bırsey cıktı ısıklı ve ısı degısımlı hem masaj hem maske uygulayabıldıgın uzay teknolojısı gıbı urunu de cıktı oda uzman medıcalcılerın uyguladıgı bır yontem profosyonel bakım avuc ıcınıze gelıyor yanı
bımde a101 de 40 tl ye satılan tıtresımlı plastıkler gıbı degıl
ah foreo oyle anlattım senı keske benı gorsen
evet canim cok sükürgünaydın kızlar
nasılsınız
çok şükür az da olsa normale dönemeye başladık
Kalemi dislerin arasina skistirip joker gibi guluyorsun. Hepsi buAa kalemle olan hangisini yapıyosun faydasını gördün mü
Nasıl canım? KK üzerinden özel mesaj falan atabilirsin. Hatta mesajları grup olarak da atabiliyorsun...kimleri istersen ekleyip, özelden konuşuyorsun. Ama whatsapp grubu falan oluşturmak yasak sanırım.kizlar burdan birbirimizi ulasamiyorduk degil mi yasak diye biliyorum
burdan tanıstıgım sosyal hayatımda gorustugum hatta baska sehırden gelıp evımde kalan ınstagramımda telefonumda da eklı cok arkadasım varkizlar burdan birbirimizi ulasamiyorduk degil mi yasak diye biliyorum
Sanirim ayri grup kuruldu, burasi cok sessiz:)burdan tanıstıgım sosyal hayatımda gorustugum hatta baska sehırden gelıp evımde kalan ınstagramımda telefonumda da eklı cok arkadasım var
ama o platformlarda grup olusturmak yasak teke tek gorusuyorsun sıkıntı yok ama grup olusumu sohbete baskalarını dahıl etme gıbı seyler olmuyor
ama burda ıstedıgın gıbı ozel mesajla sohbet burda sohbet kısmında grup olusturabılırsın
sıteden uzaklasılmaması sıtenın aktıf kullanımı ıcın olusturulmus bır kural aslında bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?