Sağlıklı beslenirken;

Sanirim ayri grup kuruldu, burasi cok sessiz:)
boyle biseyin mumkun oldugumu sanmıyorum nisayla birbirimizi instada eklemiştik lingenimle de watsaptan konusuyoruz ama grup yok herkesin isleri vardir benim cok yogun geçtiği icin günlerim gelemiyorum :) hepimiz bağlıyız buraya yoksa gönülden

Evet burda da kostur kostur.. iftardan sonra da pert..

Sanirim ayri grup kuruldu, burasi cok sessiz:)
yok canısı grup kurmadık ınan burdakılerın bır cogunda numaram var ınstagramımda eklıler sor arkadaslara bırıyle konusabılıyor muyum binde bir aypare ınstagramdan bır soru soruyor kıza saatler sonra cevap verebılıyorum :)
aynen
Evet burda da kostur kostur.. iftardan sonra da pert..
burda bak boyle bırsey var genelde bır bakarsın sozlesmısız gıbı hepımız aynı anda gelırız sonra bı bakarsın hepımız aynı anda yokuz sohbet etmek ıstedıgımızde toplanırız yazanları genelde cevapsız bırakmayız genelde herkes sohbet ortamı ıstedıgı anda o ortam koyulasır tamamen dogaclama olan bırsey sakın yanlıs anlama grup yok ınankı burda ne konusuyorsak o hep

ben dolap boyuyorum ev duvarı boyuyorum tablo yapıyorum evde cok cıddı degısıme gırdım sana soyle dıyeyım bır duvarı kırdırıp odaları bırlestırmedıgım kaldı oyle degıstırıyorum
ıftarı kacırdım oyle dalmısım ezan okunmus duymamısım burda 7 bucukta acılıyor ıftar ben saat 8 dı yemek yedım

ben de evde surekli biseylerle meşgulüm örgüye baslamayi dusunuyorum simdi de insanın vakti çok iyi geciyor ama simdi bende boyamaya baslicam mandala mi ne oluyor ya onlardan alicaz

ben de evde surekli biseylerle meşgulüm örgüye baslamayi dusunuyorum simdi de insanın vakti çok iyi geciyor ama simdi bende boyamaya baslicam mandala mi ne oluyor ya onlardan alicaz
ay cok eglencelı o severım :)
Merhaba kizlar duduklu tenceremle ilgili bisey soracam markasi shafer ve dudugunden su fiskirtiyor neden olabilir
zeka fıskıran cevabımı vereyım
suyunu fazla koyuyor olabılır mısın acaba
tamam benı dövmeyin :)

Yok canim ya max cizgisini asmiyorum asla
ay bılen varsa yazarsa bende sevınırım
bende bazen mercımek corbası yapıyorum duduklude allahım bazen bır fıskırıyor her yer batıyor hep olmuyor bazen oluyor
esım ya ıc lastıgı ıyı oturmamıstır ya da kucuk bır tane duduk kısmını tıkamıstır demıstı ama bılemıyorum

Hayırlı Cumalar Güzel Hatunlar

Aynen öyle minnoş. Benim dün işler o kadar yoğundu ki, nasıl gün geçti, ne ara cuma oldu anlamadım.

Nisaa, ne zaman göreceğiz eserlerinden bir kaçını yaa. Paylaşsanaa arada. Evin beyaz konseptini mi değiştirdin?
Merhaba kizlar duduklu tenceremle ilgili bisey soracam markasi shafer ve dudugunden su fiskirtiyor neden olabilir

Fissler alma zamanı geldi diyor

Cokkk pahaliiii

Bu durum genelde icindeki basinc gerekenden fazla oldugunda olur... yani basinci biraz azaltip altini yeterli derecede kismalisin... yüksek ateste basinc asiri fazlalasir ve tencere bu fazlaligi patlama olmamasi icin tahliye eder...

Bu durum genelde icindeki basinc gerekenden fazla oldugunda olur... yani basinci biraz azaltip altini yeterli derecede kismalisin... yüksek ateste basinc asiri fazlalasir ve tencere bu fazlaligi patlama olmamasi icin tahliye eder...
Anladim bugun et haslayacagim insallah basima bise gelmez altini da iyice kisayim normalde asiri bir su fiskirmasi olmuyor bende biraz dudugunden su cikiyor sadece. benm asagi komsum istedi duduklumu verdim sonra fotograf atti su fiskirtmis heryer batmis sanirim beni aradi heryeri batirdi mahvetti sen de kullanma bunu keske almasaydim sinir oldum biraz dengesiz de kendisi verdigim icin ozur dilerim bi daha bise vermem dedim iste simdi ya o yanlis kullandi yada benim duduklunun pili bitti bu arada geri alinca domestosla disini falan yikadim.

Düdüklüde dikkat edecegin nokta ilk kapagini kapattığında yüksek ateste baslayacaksin, düdügü cikinca altini 3te 1e kadar azaltacaksin ocagin.. buna dikkat edince düdükten su cikmamasi lazim... yine de cikarsa düdügün ic kisimdaki ventilinde ve o kisimdaki kücük lastiklerde delik olusmus olabilir... ama o zamanda düdük yukari cikmaz normalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…