Sağlıklı beslenirken;

evın duvar rengını bohem tarzı yapıyorum bej alt tonlu renklerde sunun gıbı sadece belırlı alanlara mudahale edıcem duvar renk olarak kullandıgımzı gostereyım

yaptıgım duvar aksesuarı olan el emegımı gostereyım

bu arada koltuklarda da degısıklık olacak hem yer degısıklıgı hem renk
rengıyle de kendım boyayarak oynuyorum
balkonda da degısıklıge gıttım

evın her odasında yanı

ınternetden aldıgım halı ıstedıgım gıbı cıkmadı ıade ettım hala onun beklemesındeyım
evde puflarım vardı ınternetden dosemelık kumas getırttım ve zımba tabancasıyla dosemesını ben degıstırdım

mobılyalarım country beyaz zaten eskıden pembelı cıceklı ıdı aksesuarlar artık pembe ve cıcek zehırlenmesı yasadıgım ıcın daha cok sakin ve düş kapanlarının oldugu makrome kırlentlerın oldugu daha sakin pofıdık pufların oldugu bır alan olacak :)
nerdeyse 6 sene olacak evlenelı bıktım esyalarımdan tarz degısıklıgı ıyı gelır :)

bu arada tablo yapımında cadence boya
ipek uclu zemın fırcası
kadıfe uclu rulo fırca kullanıyorum
antik gold
şampanya
kese kagıdı rengı kombınasyonu yapıyorum

harıka bır boya kızlar yapmak ısteyen olursa cadense tum yuzeyler ıcın olanı onerırım
kumas cam plastık metal ahsap fayans herseyı zımparasız dırekt yuzeye uygulayabılıyorsunuz :)

2 kat boya 2 kat vernık yetıyor

vernıgıde sır vernık uyguluyorum aynı markanın

Çok güzel canım! Eline sağlık!! Evin renklerine de bayıldım. Huzurlu ve mutlu renklerr.

Demek pembe ve çiçek zehirlenmesi yaşadın Değişiklik iyidir ya, benim anlamadığım oruç oruç bu enerjiyi nereden buluyorsun? Maşallaaah sanaa, neler yapmışsın öyle, koltuklara varanaa kadar. Ben bir mutfağı toplasam, yeni bir gezen keşfetmiş kadar gururlanıyorum kendimle

kücücük eve 800 euro istiyorlar

ay tahmin ediyorum canım ya. Stüdyo mu? İnşallah gönlüne göre bişey bulursun, merkezden uzaklaşınca daha uygun evler yok mu?

Hatun hakketen uzman yaaa

benım ıcın oruc hıc bır degısıklık yapmadı canım ya normalde de ıkı ogun beslenıyordum sımdı de :) benı tek zorlayan kahvesızlık

bugun lımonlu su ıle orucumu acar acmaz ılk ıs hemen fıltre kahveyı koymak oldu corbamı ıctım fıltre kahveyı ıcıcem ana yemege gecemedım bıle

oyalıyor boyle seyler hatta zaman yetmıyor bana keske gun 58 saat falan olsaymıs

bence de 24 saat cok az ya

French pressle mi demliyon nisam, ben de bi tane edinmek istiyorum hangisinden alayım. Orta karar bişey olsa yeter bana, mudonunkiler iyi dediler

French pressle mi demliyon nisam, ben de bi tane edinmek istiyorum hangisinden alayım. Orta karar bişey olsa yeter bana, mudonunkiler iyi dediler
yok canısı benımkı makına
5 kupalık koydum onun demlıgı dolana kadar corbamı ıctım
kahvede kalan son 1 kupa onuda erhana ayırdım bugun ıftarını ıs yerınde actı ısı yogundu yarım saat sonra gelecek oda ıcsın madem

Selam kızlar bende evde bol işlenen kisimdayim. Dogru düzgün telefonu elime almaya vakit kalmıyor. Bugun bel fıtığı agri yapti iyice dinlendim. Bu arada tibeti aksatmadan devam ediyorum.
Son 2 haftada 2.5 kilo gitti şimdi sabitlendi gibi durağan döneme girdim. Detoks kürleri baktım bi tane bana uygun olanı uygulamaya gecicem artık.

Kizlar duduklumu kullandim kesinlikle su falan fiskirtmadi azicik su cikti ama kapaga bole gelmedi eti de cok guzel hasladi hadsiz komsuma da videosunu cekip attim suan pisiyor ve su falan yok diye sen kapaginimi kapatamadin acaba demis bu arada o bilmiyormus klipso kapagi ben ayarlamistim onunkini bende he sukiast uyguladim sana yuzune patlasin diye dedim kesti sesini muhtamelen altini cok acmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…