evın duvar rengını bohem tarzı yapıyorum bej alt tonlu renklerde sunun gıbı sadece belırlı alanlara mudahale edıcem duvar renk olarak kullandıgımzı gostereyımHayırlı Cumalar Güzel Hatunlar
Aynen öyle minnoş. Benim dün işler o kadar yoğundu ki, nasıl gün geçti, ne ara cuma oldu anlamadım.
Nisaa, ne zaman göreceğiz eserlerinden bir kaçını yaa. Paylaşsanaa arada.Evin beyaz konseptini mi değiştirdin?
Fissler alma zamanı geldi diyor
Çok güzel canım! Eline sağlık!! Evin renklerine de bayıldım. Huzurlu ve mutlu renklerr.
kücücük eve 800 euro istiyorlar
Hatun hakketen uzman yaaaDüdüklüde dikkat edecegin nokta ilk kapagini kapattığında yüksek ateste baslayacaksin, düdügü cikinca altini 3te 1e kadar azaltacaksin ocagin.. buna dikkat edince düdükten su cikmamasi lazim... yine de cikarsa düdügün ic kisimdaki ventilinde ve o kisimdaki kücük lastiklerde delik olusmus olabilir... ama o zamanda düdük yukari cikmaz normalde...
5 düdüklüm olduğunu söylemistimay tahmin ediyorum canım ya. Stüdyo mu? İnşallah gönlüne göre bişey bulursun, merkezden uzaklaşınca daha uygun evler yok mu?
Hatun hakketen uzman yaaa
Yess, pilav bile düdüklüde5 düdüklüm olduğunu söylemistim
benım ıcın oruc hıc bır degısıklık yapmadı canım ya normalde de ıkı ogun beslenıyordum sımdı de :) benı tek zorlayan kahvesızlıkÇok güzel canım! Eline sağlık!! Evin renklerine de bayıldım. Huzurlu ve mutlu renklerr.
Demek pembe ve çiçek zehirlenmesi yaşadınDeğişiklik iyidir ya, benim anlamadığım oruç oruç bu enerjiyi nereden buluyorsun? Maşallaaah sanaa, neler yapmışsın öyle, koltuklara varanaa kadar. Ben bir mutfağı toplasam, yeni bir gezen keşfetmiş kadar gururlanıyorum kendimle
bence de 24 saat cok az yabenım ıcın oruc hıc bır degısıklık yapmadı canım ya normalde de ıkı ogun beslenıyordum sımdı de :) benı tek zorlayan kahvesızlık
bugun lımonlu su ıle orucumu acar acmaz ılk ıs hemen fıltre kahveyı koymak olducorbamı ıctım fıltre kahveyı ıcıcem ana yemege gecemedım bıle
oyalıyor boyle seyler hatta zaman yetmıyor bana keske gun 58 saat falan olsaymıs
Master of tenceres with düdük5 düdüklüm olduğunu söylemistim
French pressle mi demliyon nisam, ben de bi tane edinmek istiyorum hangisinden alayım. Orta karar bişey olsa yeter bana, mudonunkiler iyi dedilerbenım ıcın oruc hıc bır degısıklık yapmadı canım ya normalde de ıkı ogun beslenıyordum sımdı de :) benı tek zorlayan kahvesızlık
bugun lımonlu su ıle orucumu acar acmaz ılk ıs hemen fıltre kahveyı koymak olducorbamı ıctım fıltre kahveyı ıcıcem ana yemege gecemedım bıle
oyalıyor boyle seyler hatta zaman yetmıyor bana keske gun 58 saat falan olsaymıs
yok canısı benımkı makınaFrench pressle mi demliyon nisam, ben de bi tane edinmek istiyorum hangisinden alayım. Orta karar bişey olsa yeter bana, mudonunkiler iyi dediler
Vaay siz iyi kahveciymişsiniz :)))yok canısı benımkı makına
5 kupalık koydum onun demlıgı dolana kadar corbamı ıctım
kahvede kalan son 1 kupa onuda erhana ayırdım bugun ıftarını ıs yerınde actı ısı yogundu yarım saat sonra gelecek oda ıcsın madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?