Sağlıklı beslenirken;

Vaay siz iyi kahveciymişsiniz :)))
aklıma hıc cay gelmez benım
hep kahve hep :)
soguk kahve hıc sevmem ama klasıkcıyım :) klasık fıltre ,ekspresso,turk kahvesı ,menengıc kahvesı :)
gecmıs olsun canım
kılonun durmasına takılma onemlı olan tartıdakı rakam degıl bel cevrenı mezura ıle olcmek en saglıklısı aslında :)
ya alemsın
bosver takma kafanı aslında ben olsam duduklu bana lazım der vermezdım acık soyleyeyım bır kere komsuma utumu verdım bozuldu benımde ıhtıyacım oldugunda kımseden ıstemıyorum kımseye de boyle seylerı vermek ıstemıyorum al senın olsun dıye verecegım bırseyde komple verırım yoksa da bana lazım derım hıc vermem daha once ne zaman bırseyımı emanet versem canımı sıktılar cunku dersımı aldım
bırde seye tav oldum sana bu ne bıcım sey kullanma bunu sen kapagını mı kapatamadın falan dıye ustden usten konusması mesela ben olsam ay beceremedım ben canım boyle su fıskırttı ınsallah bırseyını bozmamısımdır derdım dırekt senı ve dudukluyu suclayan zıhnıyete yaranamazsın takma o yuzden
Bu arada N nscckts canim evinin yeni tarzi guzel olmus cok begendim benim de salonum pembe suan fikrim cok farkli gonlum chester istiyor ama bakalim
ya ben evlenırken çiçek modası vardı allahım hersey cıceklıydı ya
bellonanın venture serısını almıstım komple salon yatak odası yemek odası halılar
hepsı takımdı

evde neye baksam cıcek bırde esımde cıceklı seylerı sever oda cıceklı yemek takımları perdeler aldı kendı kendıne eve resmen çiçek zehırlenmesı yasadım

en son dedım kı alcam makası elıme hepsını bıcaklıcam kesıcem oyle bunaldım ımdat dedım ya
normalde bu sene oturma grubumuzu degıstırecektık korona belası sebebıyle kalınca
tamam dedı sen sinirlenme boya moya bırseyler hallettık ıste oluyor bu seefer daha sakinleyecek
anneler gununde sakın cıcek alma bana dedım gormek ıstemıyorum cıcek

N nscckts sevgili komsucum biraz cins anlatsam roman olur en iyisi mesafeli olmak.bu arada benim koltuklar da cicek yok Allahtan o yok oturma oda grubum spor ondan memnunum kahve aci sari salonum berjerler beyaz ucluler toz pembe bar aynasi falan beyaz.pembeden sıkıldım anca tasinirsak degistiririm o da Allah bilir ne zamani bulur.

ay tahmin ediyorum canım ya. Stüdyo mu? İnşallah gönlüne göre bişey bulursun, merkezden uzaklaşınca daha uygun evler yok mu?

Hatun hakketen uzman yaaa
canim 57 m² 1 yatak odasi var, oturma odadan geciliyor, mutfak var böyle ama sinir oldugum konu banyo ufacik romada ki otelde ki dar banyolar gibi, ki onuda gectim banyoya mutfaktan giriliyor ne sacma, ama eski viyana binalari, eski yapi ikinci dünya savasindan bile önce yapilmis bunlar, cogunda tuvaletler bile binanin apartman girisinde yani ortak kullaniliyordu onuda iceriye almislar (var yani kendine ait) ama o banyo olayi cok sacma, cünkü avusturyalilarda genelde wc de lavabo yok.

Stuttgartta yaşayan halamın evi de ayni bu şekilde, evin bi ucunda mutfak var onun içinden de banyoya geçiyorsun... tuvaletinde lavabo yoktu kendileri minicik bisey bulup extra yaptılar... bu tip evler cok maalesef...
Umarım kafana göre bisey bulursun canim

Günaydın topiğimizin güzel hatunlarııı

kizlar napyosunuz nasilsiniz
Merhaba Suzy
Hafta içi işle yoğun geçiyor bu sıralar. Aman yeterki iş olsun, şikayet asla etmiyorum.

Evi de ihmal ettiğim için Cumartesi gün full ev işi yaptım. Bünye alışık değil, çarptı, yordu benii

Pazar da yine 2 haftadır ihmal ettiğim okumalarımla meşguldum. Güzel oldu, huzur buldum biraz. Sen neler yapıyorsun, ofiste misin artık?

canim bayadir göremiyorum seni
bugün ofisteyim, Cuma günü aradilar plan degisti diye haftada iki gün gidiyordum zaten üc güne cikti.
normalde mail gelmisti normale dönecek diye ama sanirim olmadi.
bizde dün ilk kez ailecek (babannem, halam, iki amcam, esleri cocuklari vs) toplam 20 kisi iftarda bulustuk iyi oldu özlemisim.

ya biliyorum, Paris de böyle evler hala çok var.... Her katta 1 tuvalet. Odanda banyo oluyor, ama tuvalet yok...nasıl böyle yaşıyorlar anlamak zor...aynı kattaki komşularınla tuvalet paylaşmak da değişik

Kardeşimin kısa bir süre kaldığı eve de aylık 950 Euro verdik...ki bu banliyöde şehir merkezinden epey uzak bir daire idi.
20 m2 yi geçmez, vasat, aynı dediğin gibi tuvalete mutfakdan geçilen bir ev. Medeniyet taşıyor ya bunlarda

aynen öyle canim ya, ne yapicagimi sasirdim.

Aman yavaş olsun, emin olsun normale geçiş. Burada da avmler falan açılıyor, işler normal çalışmaya dönüyor. İnşallah hasta sayılarında hızla artış olmaz

Ooo siz bayaa kalabalıksınız orada, güzel. Sen doğma büyüme oralısın o zaman sanırım.

aynen öyle canim ya, ne yapicagimi sasirdim.
Daha küçük bir şehirde iş bakma imkanın yok mu? Çok küçük olmasın ama çok büyük ve pahalı da olmasa keşke.

Mesela İstanbul yerine Bursa gibi.

Ben Fransa da Lyon'u seviyorum örneğin. Paris gibi devasa değil, ama yine 2 milyona yakın nüfusu vardır. Minik, sıkılacak bir yer de değil. 500 Euro ya gayet yaşanacak ev bulunur orada.

Bilmiyorum Avusturya için de benzer alternatifler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…