aklıma hıc cay gelmez benımVaay siz iyi kahveciymişsiniz :)))
gecmıs olsun canımSelam kızlar bende evde bol işlenen kisimdayim. Dogru düzgün telefonu elime almaya vakit kalmıyor. Bugun bel fıtığı agri yapti iyice dinlendim. Bu arada tibeti aksatmadan devam ediyorum.
Son 2 haftada 2.5 kilo gitti şimdi sabitlendi gibi durağan döneme girdim. Detoks kürleri baktım bi tane bana uygun olanı uygulamaya gecicem artık.
Kizlar duduklumu kullandim kesinlikle su falan fiskirtmadi azicik su cikti ama kapaga bole gelmedi eti de cok guzel hasladi hadsiz komsuma da videosunu cekip attim suan pisiyor ve su falan yok diye sen kapaginimi kapatamadin acaba demis bu arada o bilmiyormus klipso kapagi ben ayarlamistim onunkini bende he sukiast uyguladim sana yuzune patlasin diye dedim kesti sesini muhtamelen altini cok acmistir
ya ben evlenırken çiçek modası vardı
canim 57 m² 1 yatak odasi var, oturma odadan geciliyor, mutfak var böyle ama sinir oldugum konu banyo ufacik romada ki otelde ki dar banyolar gibi, ki onuda gectim banyoya mutfaktan giriliyor ne sacma, ama eski viyana binalari, eski yapi ikinci dünya savasindan bile önce yapilmis bunlar, cogunda tuvaletler bile binanin apartman girisinde yani ortak kullaniliyordu onuda iceriye almislar (var yani kendine ait) ama o banyo olayi cok sacma, cünkü avusturyalilarda genelde wc de lavabo yok.ay tahmin ediyorum canım ya. Stüdyo mu? İnşallah gönlüne göre bişey bulursun, merkezden uzaklaşınca daha uygun evler yok mu?
Hatun hakketen uzman yaaa
Stuttgartta yaşayan halamın evi de ayni bu şekilde, evin bi ucunda mutfak var onun içinden de banyoya geçiyorsun... tuvaletinde lavabo yoktu kendileri minicik bisey bulup extra yaptılar... bu tip evler cok maalesef...canim 57 m² 1 yatak odasi var, oturma odadan geciliyor, mutfak var böyle ama sinir oldugum konu banyo ufacik romada ki otelde ki dar banyolar gibi, ki onuda gectim banyoya mutfaktan giriliyor ne sacma, ama eski viyana binalari, eski yapi ikinci dünya savasindan bile önce yapilmis bunlar, cogunda tuvaletler bile binanin apartman girisinde yani ortak kullaniliyordu onuda iceriye almislar (var yani kendine ait) ama o banyo olayi cok sacma, cünkü avusturyalilarda genelde wc de lavabo yok.
insallah canmStuttgartta yaşayan halamın evi de ayni bu şekilde, evin bi ucunda mutfak var onun içinden de banyoya geçiyorsun... tuvaletinde lavabo yoktu kendileri minicik bisey bulup extra yaptılar... bu tip evler cok maalesef...
Umarım kafana göre bisey bulursun canim
Teşekkür ederimanneler gününüz kutlu olsun kizlar
Merhaba Suzykizlar napyosunuz nasilsiniz
canim bayadir göremiyorum seniGünaydın topiğimizin güzel hatunlarııı
Merhaba Suzy
Hafta içi işle yoğun geçiyor bu sıralar. Aman yeterki iş olsun, şikayet asla etmiyorum.
Evi de ihmal ettiğim için Cumartesi gün full ev işi yaptım. Bünye alışık değil, çarptı, yordu benii
Pazar da yine 2 haftadır ihmal ettiğim okumalarımla meşguldum. Güzel oldu, huzur buldum biraz. Sen neler yapıyorsun, ofiste misin artık?
ya biliyorum, Paris de böyle evler hala çok var.... Her katta 1 tuvalet. Odanda banyo oluyor, ama tuvalet yok...nasıl böyle yaşıyorlar anlamak zor...aynı kattaki komşularınla tuvalet paylaşmak da değişikcanim 57 m² 1 yatak odasi var, oturma odadan geciliyor, mutfak var böyle ama sinir oldugum konu banyo ufacik romada ki otelde ki dar banyolar gibi, ki onuda gectim banyoya mutfaktan giriliyor ne sacma, ama eski viyana binalari, eski yapi ikinci dünya savasindan bile önce yapilmis bunlar, cogunda tuvaletler bile binanin apartman girisinde yani ortak kullaniliyordu onuda iceriye almislar (var yani kendine ait) ama o banyo olayi cok sacma, cünkü avusturyalilarda genelde wc de lavabo yok.
aynen öyle canim ya, ne yapicagimi sasirdim.ya biliyorum, Paris de böyle evler hala çok var.... Her katta 1 tuvalet. Odanda banyo oluyor, ama tuvalet yok...nasıl böyle yaşıyorlar anlamak zor...aynı kattaki komşularınla tuvalet paylaşmak da değişik
Kardeşimin kısa bir süre kaldığı eve de aylık 950 Euro verdik...ki bu banliyöde şehir merkezinden epey uzak bir daire idi.
20 m2 yi geçmez, vasat, aynı dediğin gibi tuvalete mutfakdan geçilen bir ev. Medeniyet taşıyor ya bunlarda
canim bayadir göremiyorum seni
bugün ofisteyim, Cuma günü aradilar plan degisti diye haftada iki gün gidiyordum zaten üc güne cikti.
normalde mail gelmisti normale dönecek diye ama sanirim olmadi.
bizde dün ilk kez ailecek (babannem, halam, iki amcam, esleri cocuklari vs) toplam 20 kisi iftarda bulustuk iyi oldu özlemisim.
Daha küçük bir şehirde iş bakma imkanın yok mu? Çok küçük olmasın ama çok büyük ve pahalı da olmasa keşke.aynen öyle canim ya, ne yapicagimi sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?