Sağlıklı beslenirken;

evet canim Burda dogdum, babamin ailesi burda
avmler bizde 2 mayista acildi - ama gitmedim, düsünmüyorumda, hic canim istemiyor
15inde cafeler acilacak diyorlar bakalim ne olacak.

var tabi canim Burda oldugum yer mesela ama ben burayi artik istemiyorum, uzaklasmak yeni insanlarla tanismak, farkli ortamlara girmek bana iyi gelecek.

kizlar napyosunuz nasilsiniz
kizlar nasilsiniz.
hala evden calisiyorum.ama ara ara 1 satlogine gitmem gerekiyor. ıslak imza lazimsa.

nisa ilk sayfa acildi ilk acinca.

ve mamalara bir kez daha dibim düstü.
ben tablo yaparken boyam bıttı boyanın gelmesını beklıyorum canım sıkıldı bu duruma sabahtan berı 8. tablomu yapıyorum bıttı boya
kaldım oyle
fırcamı yıkayayım barı

ya bırde dekoratıf kırma cam arıyorum 2 tane tablomda kullanıcam
bunu ıkeadan baska yerde satan yok
vıcdansız ikea corona sebebıyle mınımım 500 tl sıparıs olmalıymıs gondermesı ıcın
seytan dıyor 500 tl dekoratıf kırma cam sıparıs et 3 tanesını al gerı kalanları ıade et
sen mısın mınımım 500 tl dıyen
bır anteplıyle basa mı cıkabılırsın ikea kendıne gel

Kendin kir camları güvenli şekilde olmuyor mu öyle

cok yeteneklisin sen
ınsallah oyleyımdır :) senın guzel gorusun o canım bugun gorsen resmen hayaller hayatlar oldu
su dekoratıf cam kırıklarını bır bulsam yaptıklarımın resımlerını paylasıcam da su halıyle resımlerım adeta kelaynaklara benzıyorlar
Kendin kir camları güvenli şekilde olmuyor mu öyle
ya bunu dusundum ama o kırma camlar el kesmeyecek turden ben yaparsam cocuklu ev bırı tabloya dokunsa tablo tablo degıl mayın tarlası gıbı olur yogunda kullanıcam cunku cesaret edemedım
yoksa koyarım bır kumasın ıcıne bardak ıkı havan ıle dovmeye bakar da :) tablo pek dekoratıf olmaz bıldıgın kesıcı delıcı alet olur o sıkıntı

Altına uyarı yazarsın ellesmeyin diye ikea da çok güzel şeyler var ama bu corona donemi sıkıntılı belki bayramdan sonra normale döner

ben tablo yaparken boyam bıttı boyanın gelmesını beklıyorum canım sıkıldı bu duruma sabahtan berı 8. tablomu yapıyorum bıttı boya
kaldım oyle
fırcamı yıkayayım barı
kiz ne tablosu. yagli boya mi basladin. bak ben de yaptim.zamaninda da simdilerde cok yogunum.ama yogunluk grcince cocuklarin yükü hafiflerss baslarim.
buyuk lgs ye girecek .liseye gidecek bakalim. simdilerde onunla ugraşmaktayim.
ergen bi de.
kaflar fazla geliuor.
kucuklwr de yaramaz bende masallah.
resim attin mi .8. demissin

benim resimler de bunlar. portreci bi komsumuz ile 2 yil kadar takilmistim . daha 20 li yaşlarda bile degildim.resimler. 17 -18-19 lu yaşlarima ait.
sonra yapmak istedim ama cocuklarla olmadi. tiner. terebentin vs. cok karistirdilar. kaldirdim her seyi
ama bir resmim de yarim beklemede. bitecek yillaedir .

Eklentiler

• 20200512_105112.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200512_105118.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200512_105125.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200512_105152.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200512_105103.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45
Resmen sanatçı kariyerine balta vurmuş çocuklar. Kızz 17 sinde bunları yapan neler yapmazdııı, çok başarılı görünüyor resimlerin. Eline sağlık

O masanın üzerinde fok balığı gibi yatan şey ne?

canım . aslında ilerleyebilirdim de maddi imkanlar o zamanlar yetersizdi . şimdiki gibi her şeyi anında bulmak almak zordu. şimdi her şeyin uygunu vs si var . çeşit çok .
ama o zamanlar öyle değildi. öncelikler farklıydı
neyse sonra iş çalışma vs . olmadı. sonra evlilik . yine çalıştım . sonra çocuk oldu. o uyurken yapayım dedim . 2 saat uyusa benim resime oturmam kalkmam bir oluyordu sanki.ve çok da karıştırırdı benim oğlan . hepsi birbirinden meraklı bunların . olmadı işte . sonra atandım falan . aslında artık başlanabilir . ama resmi halletmemeleri lazım.benim olmadığım yerde sanatsal kişiliklerini ortaya çıkarabilir ve resmi halledebilirler . yarım kalan resmim de güzel aslında. duruyor bir yerlerde.
portre seviyorum . ve şu portreciye hayranım .

Portre manzaradan çok daha zor sanki...ne güzel, senin de öyle bir komşuya denk gelmen bir şans olmuş...

erkek çocuklarda alem oluyor neyse büyüttün sen yaw, az kaldı, yine resim yaparsın bence de. İlerde serginden de haberdar edersin bizi inşallah.

Dediğin ressama baktım...kadın portreleri güzel, pek erkek çalışmamış sanki...çocuk portrelerini sevmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…