evet canim Burda dogdum, babamin ailesi burdaAman yavaş olsun, emin olsun normale geçiş. Burada da avmler falan açılıyor, işler normal çalışmaya dönüyor. İnşallah hasta sayılarında hızla artış olmaz
Ooo siz bayaa kalabalıksınız orada, güzel. Sen doğma büyüme oralısın o zaman sanırım.
var tabi canim Burda oldugum yer mesela ama ben burayi artik istemiyorum, uzaklasmak yeni insanlarla tanismak, farkli ortamlara girmek bana iyi gelecek.Daha küçük bir şehirde iş bakma imkanın yok mu? Çok küçük olmasın ama çok büyük ve pahalı da olmasa keşke.
Mesela İstanbul yerine Bursa gibi.
Ben Fransa da Lyon'u seviyorum örneğin. Paris gibi devasa değil, ama yine 2 milyona yakın nüfusu vardır. Minik, sıkılacak bir yer de değil. 500 Euro ya gayet yaşanacak ev bulunur orada.
Bilmiyorum Avusturya için de benzer alternatifler var mı?
O konuda haklısın. İnşallah gönlünce bir ev bulursun tez zamanda.var tabi canim Burda oldugum yer mesela ama ben burayi artik istemiyorum, uzaklasmak yeni insanlarla tanismak, farkli ortamlara girmek bana iyi gelecek.
kizlar napyosunuz nasilsiniz
ben tablo yaparken boyam bıttı boyanın gelmesını beklıyorum canım sıkıldı bu duruma sabahtan berı 8. tablomu yapıyorumkizlar nasilsiniz.
hala evden calisiyorum.ama ara ara 1 satlogine gitmem gerekiyor. ıslak imza lazimsa.
nisa ilk sayfa acildi ilk acinca.
ve mamalara bir kez daha dibim düstü.
cok yeteneklisin senben tablo yaparken boyam bıttı boyanın gelmesını beklıyorum canım sıkıldı bu duruma sabahtan berı 8. tablomu yapıyorumbıttı boya
kaldım oyle
fırcamı yıkayayım barı
Kendin kir camları güvenli şekilde olmuyor mu öyleya bırde dekoratıf kırma cam arıyorum 2 tane tablomda kullanıcam
bunu ıkeadan baska yerde satan yok
vıcdansız ikea corona sebebıyle mınımım 500 tl sıparıs olmalıymıs gondermesı ıcın
seytan dıyor 500 tl dekoratıf kırma cam sıparıs et 3 tanesını al gerı kalanları ıade et
sen mısın mınımım 500 tl dıyen
bır anteplıyle basa mı cıkabılırsın ikea kendıne gel
KULÖRT beyaz dekoratif kırma cam - 40317177 | IKEA
KULÖRT beyaz dekoratif kırma cam - 40317177 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
ınsallah oyleyımdır :) senın guzel gorusun o canım bugun gorsen resmen hayaller hayatlar olducok yeteneklisin sen
Kendin kir camları güvenli şekilde olmuyor mu öyle
Altına uyarı yazarsın ellesmeyin diyeınsallah oyleyımdır :) senın guzel gorusun o canım bugun gorsen resmen hayaller hayatlar oldu
su dekoratıf cam kırıklarını bır bulsam yaptıklarımın resımlerını paylasıcam da su halıyle resımlerım adeta kelaynaklara benzıyorlar
ya bunu dusundum ama o kırma camlar el kesmeyecek turden ben yaparsam cocuklu ev bırı tabloya dokunsa tablo tablo degıl mayın tarlası gıbı olur yogunda kullanıcam cunku cesaret edemedım
yoksa koyarım bır kumasın ıcıne bardak ıkı havan ıle dovmeye bakar da :) tablo pek dekoratıf olmaz bıldıgın kesıcı delıcı alet olur o sıkıntı
kiz ne tablosu. yagli boya mi basladin. bak ben de yaptim.zamaninda da simdilerde cok yogunum.ama yogunluk grcince cocuklarin yükü hafiflerss baslarim.ben tablo yaparken boyam bıttı boyanın gelmesını beklıyorum canım sıkıldı bu duruma sabahtan berı 8. tablomu yapıyorumbıttı boya
kaldım oyle
fırcamı yıkayayım barı
Resmen sanatçı kariyerine balta vurmuş çocuklar. Kızz 17 sinde bunları yapan neler yapmazdııı, çok başarılı görünüyor resimlerin. Eline sağlıkbenim resimler de bunlar. portreci bi komsumuz ile 2 yil kadar takilmistim . daha 20 li yaşlarda bile degildim.resimler. 17 -18-19 lu yaşlarima ait.
sonra yapmak istedim ama cocuklarla olmadi. tiner. terebentin vs. cok karistirdilar. kaldirdim her seyi
ama bir resmim de yarim beklemede. bitecek yillaedir .
Bu da çok güzel olmuş hakkaten. İnsanın içini ısıtıyorr, gezesi geliyor baktıkçaabunu yaptik 2000 parca hoş bi havasi var. marsille .saniyorum marsilya oluyir.bilemedim
yaw biten birini paylaşsaydın bari Nisaa...çatlatıcan beni meraktanben tablo yaparken boyam bıttı boyanın gelmesını beklıyorum canım sıkıldı bu duruma sabahtan berı 8. tablomu yapıyorumbıttı boya
kaldım oyle
fırcamı yıkayayım barı
canım . aslında ilerleyebilirdim de maddi imkanlar o zamanlar yetersizdi . şimdiki gibi her şeyi anında bulmak almak zordu. şimdi her şeyin uygunu vs si var . çeşit çok .Resmen sanatçı kariyerine balta vurmuş çocuklar. Kızz 17 sinde bunları yapan neler yapmazdııı, çok başarılı görünüyor resimlerin. Eline sağlık
O masanın üzerinde fok balığı gibi yatan şey ne?
Portre manzaradan çok daha zor sanki...ne güzel, senin de öyle bir komşuya denk gelmen bir şans olmuş...canım . aslında ilerleyebilirdim de maddi imkanlar o zamanlar yetersizdi . şimdiki gibi her şeyi anında bulmak almak zordu. şimdi her şeyin uygunu vs si var . çeşit çok .
ama o zamanlar öyle değildi. öncelikler farklıydı
neyse sonra iş çalışma vs . olmadı. sonra evlilik . yine çalıştım . sonra çocuk oldu. o uyurken yapayım dedim . 2 saat uyusa benim resime oturmam kalkmam bir oluyordu sanki.ve çok da karıştırırdı benim oğlan . hepsi birbirinden meraklı bunların . olmadı işte . sonra atandım falan . aslında artık başlanabilir . ama resmi halletmemeleri lazım.benim olmadığım yerde sanatsal kişiliklerini ortaya çıkarabilir ve resmi halledebilirler . yarım kalan resmim de güzel aslında. duruyor bir yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?