masanın üstündeki pina canım. bizim ailelerimiz ayvalık ta .akçay daResmen sanatçı kariyerine balta vurmuş çocuklar. Kızz 17 sinde bunları yapan neler yapmazdııı, çok başarılı görünüyor resimlerin. Eline sağlık
O masanın üzerinde fok balığı gibi yatan şey ne?
benim resimler de bunlar. portreci bi komsumuz ile 2 yil kadar takilmistim . daha 20 li yaşlarda bile degildim.resimler. 17 -18-19 lu yaşlarima ait.
sonra yapmak istedim ama cocuklarla olmadi. tiner. terebentin vs. cok karistirdilar. kaldirdim her seyi
ama bir resmim de yarim beklemede. bitecek yillaedir .
Valla bravo çok yeteneklisin, inci küpeli kızı da mi sen yaptın cidden, hayran kaldım yeminlebenim resimler de bunlar. portreci bi komsumuz ile 2 yil kadar takilmistim . daha 20 li yaşlarda bile degildim.resimler. 17 -18-19 lu yaşlarima ait.
sonra yapmak istedim ama cocuklarla olmadi. tiner. terebentin vs. cok karistirdilar. kaldirdim her seyi
ama bir resmim de yarim beklemede. bitecek yillaedir .
aslında yok . çünkü sınav stresini yaşaması için orada olması lazım. o günde yanimaşallah ne kadar güzel resimlerrrrr
oğlan nasıl canm varmı sınav heyacanııııı
sağ ol kuzum .hepsi benim eserlerValla bravo çok yeteneklisin, inci küpeli kızı da mi sen yaptın cidden, hayran kaldım yeminle
aslında yok . çünkü sınav stresini yaşaması için orada olması lazım. o günde yani
evde rahat .
şimdi denemeye aldım oğlanı.
1 kitapçık ile.
gözlük taktım . bağırdım . işte süreniz şu kadar vs . gözetmen gibi.
sonra kapıdan almadan önce kimlik kontrolu yaptım. kimlik verdim eline. kalem silgi.her şey o gün gibi olsun diye
netleri normalde harika. ama o gün gelir ne olur . bi şeyler ters gitmezse fen lisesine ümidimiz var.nasip , kısmet. o gün ne yaşanır.soruları yapar da hallederse inşallah . olmadı başka lise artık . önemli olan oğlumuzun sağlığı . inşallah
daha atarlı olduğu dönem geçti bu ara. atarlı giderli konuşmuyor ama hareketleri sert ve şakaları bile can yakıyor
geçen yıl aslında ücretsiz izin düşündüydüm . sınav öncesi 6 ay . başında durayım diye . erkek çocuk biliyorsun başında olmazsan rahat .ay negüzell ön hazırlıkları başlamışsınnn
aman atarları hiç geçmez onlarınnnn
dediğin gibi sağlıklı olsun gerisi bir şekilde olur olur gider
geçen yıl aslında ücretsiz izin düşündüydüm . sınav öncesi 6 ay . başında durayım diye . erkek çocuk biliyorsun başında olmazsan rahat .
ama bu evden çalışma iyi geldi. 2 aydır evdeyim . en azından takipteyim . yeme içme olarak çok mutlular .sıcak yemek yemek güzelmiş diyorlar hep. hazırlayıp bırakıyordum ya. kahvaltı öğlen vs için
evet bi şekilde olur geçer inşallah
senin oğlan üni.sınavına giriyor mu yoksa bu yıl . seneye miydi. sormuştum sanki.
hahha. uzaktan eğitim aslında okul gibi değil . başında duruyorum test çözsün diye vs . bi de yutube videoları oluyor ya. motivasyon için.bazen motivasyon bitiyor .canı soru çözmek falan istemiyor. bazı günler öyle oluyor.SENİN için evde çalışmak iyi olmuş ozaman
ben bu kadar faydalı olacağını bilseydim oğlanı uzaktan eğitim yaptırırdımm zamanındaa
evet ünv hazırlanıyor çok fazla stresli
inş emeklerimiz boşa çıkmaz
hahha. uzaktan eğitim aslında okul gibi değil . başında duruyorum test çözsün diye vs . bi de yutube videoları oluyor ya. motivasyon için.bazen motivasyon bitiyor .canı soru çözmek falan istemiyor. bazı günler öyle oluyor.
eba ile canlı dersler yeni başladı zaten . günlük 1 saat o da . okul gibi değil de .
başında durmak istememin sebebi soru çözmesini sağlamaktı . şükür günlük 100-150 çözüyor. öğretmenler ise günlük 300-350 arası istiyor ama o kadar yapmıyor. sorular uzun ve zor diyor . haklı bi yerde . sorular çok uzun . 1 soru 1 sayfa oluyor . bizim zamanımızda böyle değildi. şimdi herkes zeki .rakip çok .bunlar arasından kendine iyi bi yer bulur inşallah senin oğluş da benim oğluş da inşallah
sizin daha uzunmuş dersler . çok iyi . hep dolu dolu sizin zamanınız . gayet verimli oluyordur.ben başında duramıyorum sabah işe gelirken saat 09,00 gibi kaldırıp evden çıkıyorum 14,00 ile 15,00 arası evde oluyorumm
BİZİM canlı ders sabah ilk ders 10 da başlıyor 17,00 kadar sürüyor boşluk olan zamanlara etüd koymuş hocalar
hele etüd birebir ders yapıyorrrr derse girmediği an hemen arıyorlarrrr
senın biraz daha küçük olduğu için başında oturabilirsin benım oğlan odasına benı koymuyorrr
odasını bile kendi temizlerrrr
normal ahtapotu biz severiz . küçük olunca ellerinde gezdirirler biraz . sonra salarlar .F frenzy80 çok şükür canım, işle geçiyor zamanın çoğu, ufak tefek yorucu sinir edici şeyler oluyor ama yaramaz bişey yok şükür. Ramazan da güzel. Çok hızlı geçti her seneki gibiSen o manzaralı yollarda yürebiliyor musun yine?
@demirleke ailece böyle denizle haşir neşir olmanız çok güzel, büyük şans valla. Bayıldım bütün resimleree. Ben ahtapot falan görsem korkudan yanına bile yaklaşamam sanırım.
Pina da hiç görmemişim daha önce. Bir şey daha öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?