Sağlıklı beslenirken;

Su an denizler kirlendiği için pek çeşit kalmadı bir de trol avi da mahvediyor deniz dibini. Deniz atları çok temiz sularda yaşarlar eskiden izmir de falan da vardı ama artık yok.

ya benımkı portre falan degıl
evın duvarını boyadım bır ıkı de eskı mobılyamı cadense her yuzey ıcın boyalarla boyadım boya arttı benımde eskı kanvas tablolar vardı onları aldım gırıstım once tek renk alt zemın yaptım ustunede sacma salak bır kac fırca attım maksat renk olsun
canım ben instagramda da sayfası olan fıstıkkoyden alıyorum antepden yanı

bana bu takılıktan lazım nerde satılıyor acaba ya nerdeyse evde cubuklarla ben yapcam aradım bır yerde var ama mubarek alabılmek ıcın bobregımı satmam gerek ultra sacma otesı fıyat altı ustu 2 teneke parcası yanı :)

Trendyolda oluyordu böyle şeyler nisam ama gerçi bakmışsındır oraya zaten. Ne kadarmış ki bunlar

Çokmuş 450 yaw, bu dekorasyon aksesuar işlerinde de tasarım ayağına iyice abartıyorlar fiyatları, gidiyor toplu yaptırıyor bi yere sonra al sana tasarım 450 tl

Altındaki düz blok mermer altı üstü, el işçiliği falan demiş, üstelik %10 indirimle 450ye satıyorlar hadi yine iyisin nisam tasarım bunlar bi kere tamam mı

Günaydın hanımlar
Bir şey danışacağım oğlum 4 gündür emmiyor artık kendi kendine bıraktı. Netten biraz araştırdım memeyi sağmayın sağarsanız süt üretir diyorlar. Kimisi de mastit olmasın diye sagin diyor. Bende şimdiye kadar agri sizi akıntı olmadı. 6 aydır falan günde 3 kere emiyordu sadece acaba onun etkisi mi var bilemedim. Şimdi ben ne yapayım?

ay sormaaaaa canım
çok şükür atlatık
rabbim herkesin evladını yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın

aman iyi olmana sevindim
ay ramazan benımde çok güzel geçti bgune kadar biraz izinliyim ptesi başlarımm
parkalar hala kapalı ama kaldırımdan yürüyorumm yine manzara eşliğinde uzakta olsa
burda baya esniklik başladı
sanki özgürlüğüme kavuşmuş gibiyimmm

teşekkür ederim bakıcam o sayfaya

burası değil mi

Son düzenleme:
Aslında uğraşacak tanıdık bi yer olsa sanayide kestirilip kaynatılır bu nisam :))
sorduk canısı angarya iş gorduler işi begenmedıler yapmadılar ya erhan gosterdı gorsel hatta dedıgı metalını de bulayım dırekt kaynak yapın baska bırsey ıstemıyoruz elımızde ıs cok dedıler.
adamlar iş begenmıyor
canım tam ıste aradıgım bu tarz hangı sıtedeymıs cok begendım ıkıncı ellerı 100 tl ye satıyorlar letgoya falan da baktım bu ıyı ıste kıbarmıs hangı sıtede bu
canım dırek kesınce mastıt olursun gercekten ben asamalı yapmıstım sutden keserken hem emzırıyordum hem sagıyordum ben 2 saatde bır emzırır gece de mutlaka sagardım memeytolarım hep mesaıdeydı yanı
bu yogunluktayken once gunde 4 kere sagmaya gectım
bırkacgun sonra 3 sonra 2 derken 2 hafta sonra tamamen sagmayı bırakmıstım
gogusten daha sonra bır kac damla yıne sut gelıyor ama hıc sıkma unut orayı sut de gerı gıdıyor bu sekılde
aynen burası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…