Su an denizler kirlendiği için pek çeşit kalmadı bir de trol avi da mahvediyor deniz dibini. Deniz atları çok temiz sularda yaşarlar eskiden izmir de falan da vardı ama artık yok.evde deniz süngeri de var . eşim çıkarmıştı.ve bilümüm deniz canlısına ait kabuklarımız var . bi gün denize gittik . ortanca bi şey verdi bana. o zaman 5 yaşındaydı. anne bak diye. deniz atı.
karaya vurmuş .ölmüş.
saklamak istedim .ama bulamıyorum şimdi bi kaç yıldır. nadir var o da.bundan 20 yıl önce çok deniz atı görüyormuş eşim . şimdiyok .
ve yine 2 yıl önce battaniye ahtapotu gördüm .enfes şahane bi şeydi.
normalde kızıl denizde oluyormuş .türkiye sularına nasıl gelmişse.yaşama olarak buraya adapte olamaz zaten de . çokkk güzeldi
ya benımkı portre falan degılkiz ne tablosu. yagli boya mi basladin. bak ben de yaptim.zamaninda da simdilerde cok yogunum.ama yogunluk grcince cocuklarin yükü hafiflerss baslarim.
buyuk lgs ye girecek .liseye gidecek bakalim. simdilerde onunla ugraşmaktayim.
ergen bi de.
kaflar fazla geliuor.
kucuklwr de yaramaz bende masallah.
resim attin mi .8. demissin
canım ben instagramda da sayfası olan fıstıkkoyden alıyorum antepden yanı
Trendyolda oluyordu böyle şeyler nisam ama gerçi bakmışsındır oraya zaten. Ne kadarmış ki bunlarEki Görüntüle 2634256 bana bu takılıktan lazım nerde satılıyor acaba ya nerdeyse evde cubuklarla ben yapcamaradım bır yerde var ama mubarek alabılmek ıcın bobregımı satmam gerek ultra sacma otesı fıyat altı ustu 2 teneke parcası yanı :)
450 tl kızTrendyolda oluyordu böyle şeyler nisam ama gerçi bakmışsındır oraya zaten. Ne kadarmış ki bunlar
Çokmuş 450 yaw, bu dekorasyon aksesuar işlerinde de tasarım ayağına iyice abartıyorlar fiyatları, gidiyor toplu yaptırıyor bi yere sonra al sana tasarım 450 tl450 tl kızsankı mobılya alıyorsun tovbe yarabbım altı ustu 2 kunye 1 kolye takıcam az gorsel dursun hemde elımın altında olsun dedım gıder bu paraya altın alırım boynuma takarım zoruma gıtmez
baksana fıyata manyak bunlar Dervish by Merve Coşgun Mermer Ve Pirinç Dekoratif Takı Standı TAKISTAND-AQ | Trendyol
iyiyim ayni devam. ben bugün ofisteyim, haftada üc gün oldu - diger iki gün evden calisiyorum.kizlar nasilsiniz.
hala evden calisiyorum.ama ara ara 1 satlogine gitmem gerekiyor. ıslak imza lazimsa.
nisa ilk sayfa acildi ilk acinca.
ve mamalara bir kez daha dibim düstü.
sizin daha uzunmuş dersler . çok iyi . hep dolu dolu sizin zamanınız . gayet verimli oluyordur.
evet daha küçük 13 yaşında .
bakalım biz neler görürüz ileride . inşallah
o zamanlar gelsin de . önümde örnek sensin . liseye geçiş sınavına hazırlandığı günler bile dün gibi.
F frenzy80 çok şükür canım, işle geçiyor zamanın çoğu, ufak tefek yorucu sinir edici şeyler oluyor ama yaramaz bişey yok şükür. Ramazan da güzel. Çok hızlı geçti her seneki gibiSen o manzaralı yollarda yürebiliyor musun yine?
@demirleke ailece böyle denizle haşir neşir olmanız çok güzel, büyük şans valla. Bayıldım bütün resimleree. Ben ahtapot falan görsem korkudan yanına bile yaklaşamam sanırım.
Pina da hiç görmemişim daha önce. Bir şey daha öğrendim
ya benımkı portre falan degıl
evın duvarını boyadım bır ıkı de eskı mobılyamı cadense her yuzey ıcın boyalarla boyadım boya arttı benımde eskı kanvas tablolar vardı onları aldım gırıstımonce tek renk alt zemın yaptım ustunede sacma salak bır kac fırca attım maksat renk olsun
canım ben instagramda da sayfası olan fıstıkkoyden alıyorum antepden yanı
günaydınnnnSanayiden günaydın hatunlar :))
iyiyim ayni devam. ben bugün ofisteyim, haftada üc gün oldu - diger iki gün evden calisiyorum.
sorduk canısı angarya iş gorduler işi begenmedıler yapmadılar yaAslında uğraşacak tanıdık bi yer olsa sanayide kestirilip kaynatılır bu nisam :))
canım tam ıste aradıgım bu tarz hangı sıtedeymıs cok begendım ıkıncı ellerı 100 tl ye satıyorlar letgoya falan da baktım bu ıyı ıste kıbarmıs hangı sıtede buGünaydın güzeller
@demirleke fotoğraflarla yazı getirmişsin resmen topiğimize. İç açıyor hepsii
Nisa görsellere bakınca şöyle bişey denk geldim ama site bildiğim bir adres değil. 129 tl miş.
Eki Görüntüle 2634466
canım dırek kesınce mastıt olursun gercekten ben asamalı yapmıstım sutden keserken hem emzırıyordum hem sagıyordum ben 2 saatde bır emzırır gece de mutlaka sagardım memeytolarım hep mesaıdeydı yanıGünaydın hanımlar
Bir şey danışacağım oğlum 4 gündür emmiyor artık kendi kendine bıraktı. Netten biraz araştırdım memeyi sağmayın sağarsanız süt üretir diyorlar. Kimisi de mastit olmasın diye sagin diyor. Bende şimdiye kadar agri sizi akıntı olmadı. 6 aydır falan günde 3 kere emiyordu sadece acaba onun etkisi mi var bilemedim. Şimdi ben ne yapayım?
aynen burası :)teşekkür ederim bakıcam o sayfaya
burası değil mi
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?