burasi neresi . a nkarada degil miydinay sormaaaaa canım
çok şükür atlatık
rabbim herkesin evladını yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın
aman iyi olmana sevindim
ay ramazan benımde çok güzel geçti bgune kadar biraz izinliyim ptesi başlarımm
parkalar hala kapalı ama kaldırımdan yürüyorumm yine manzara eşliğinde uzakta olsa
burda baya esniklik başladı
sanki özgürlüğüme kavuşmuş gibiyimmm
Eki Görüntüle 2634489
Eki Görüntüle 2634489
darn! sabah vardı, şimdi uçmuş Nisa :S
İNDİRİM
Sass & Belle Mermer & Pirinç Mücevher Standı159,00 TL 129,00 TL
Küçük boyunu gösteriyor 94 lirayasen bu işten anlıyon trendy şeyler bunlar sanırım.
bu sıteyı bılmıyorum kuzum ya cesaret edemem
beni iyi tanıyosun
burasi neresi . a nkarada degil miydin
Kızlar, özledim burayı, sizi
Biz çok meşgulüz köyde. Evde çok büyük tadilat var, sabahtan akşama ustalar, yeme, içme, bulaşık telaşıyla geçiyor günler. Küçüğüm sırtımda, büyüğüm elimde ders çalışmayı deniyorum gündüzleri ama pek mümkün olmuyor. Geceleri de yorgunluktan kendime gelmem şu saati buluyor:/ sabah 6’da gün başlıyor, kafam hep bir milyon. Bedenim üzerinden kamyon geçmiş gibi
@demirleke resimler muhteşem. İçim açıldı
aynen oyle cabuk gectı havalar serın gıttı ondan da bana ekstra kolay gectı normalde susuzluga dayanamam cok bılırım orucluyken susuzluktan bayıldıgımı ama bu sene hıc hıssetmedım :)Ramazanin son 10gunune de girdik ne cabuk geciyor :)
yaw ne olacak, kırmızı altın, sarı altın farzet. Hayat renklerle güzelyuzuk kutusu altın renk alacagıma bakır almısım makyaj masamda renk cumbusu benı beklıyoriptal edıp doger rengını almaya usendım valla en olmadı onuda boyarım bır boya aldım mubarek ben mı boyadan nasıplendım boya mı benden bellı degıl boyalara belendım
amaan hem ramazan hem karantina iyi cesaret vallaa. Rabbim kolaylık versin canım. Tez zamanda biter hepsi inşallahKızlar, özledim burayı, sizi
Biz çok meşgulüz köyde. Evde çok büyük tadilat var, sabahtan akşama ustalar, yeme, içme, bulaşık telaşıyla geçiyor günler. Küçüğüm sırtımda, büyüğüm elimde ders çalışmayı deniyorum gündüzleri ama pek mümkün olmuyor. Geceleri de yorgunluktan kendime gelmem şu saati buluyor:/ sabah 6’da gün başlıyor, kafam hep bir milyon. Bedenim üzerinden kamyon geçmiş gibi
@demirleke resimler muhteşem. İçim açıldı
yaw ne olacak, kırmızı altın, sarı altın farzet. Hayat renklerle güzel
Aldıkların gayet hoş bence. Güle güle kullan canım.
İnşallah Nisacımyogun olmana sevındım cunku ınsan bos durunca psikolojısı bozuluyor
saglıgınız sıhhatınız yerınde olsun da yorgunlukta geceeerr cocuklarda buyuurr zamanda gecer yeterkı saglıgın yerınde olsun
saat 3 bucuk gıbı uyuyorum sabah 7-8 de kalkıyorum ben sahur bıtımıne kadar ayaktayımbedenımın ustunden kamyon gecmıs gıbı dıyorsun ya senı oyle ıyı anlıyorum kı yataga yattıgında ınanılmaz bır agırlık sagdan sola donemıyorsun dımı :)
normallesme baslıyor canım hadı hayırlısıyla hersey duzelecek ınsallah
Canım samsonncum:) bizim ustalar, kardeşim, abim, amcam:) aynı evdeyiz:)amaan hem ramazan hem karantina iyi cesaret vallaa. Rabbim kolaylık versin canım. Tez zamanda biter hepsi inşallah
Canım allah kolaylık versin dikkat et kendine belin sırtın falan ağrımasın çokCanım samsonncum:) bizim ustalar, kardeşim, abim, amcam:) aynı evdeyiz:)
Ama bütün köy ya ev yaptırıyor ya da evi tadilattan geçiriyor. Fırsat bu fırsat değerlendirelim diyor herkes boştayken galiba.
İnşallah bitsin, gitsin şu hastalık
Çok teşekkür ederim mihailCanım allah kolaylık versin dikkat et kendine belin sırtın falan ağrımasın çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?