Sağlıklı beslenirken;

burasi neresi . a nkarada degil miydin

Demin yok diyordu, şimdi yine çıkıyor ilk attığım anlamadım valla, emin olmadan alışveriş yapma sakın güvenilir bir sitemi bilmiyorum. N nscckts
bu sıteyı bılmıyorum kuzum ya cesaret edemem zaten +90 kargo dıyor
bunlar bu sene cok moda oldu benımde cok hosuma gıttı acıkcası hem kıbar şık hemde tam ıhtıyacım olan sey
daha once cekmece ıcı takı standım vardı su kuyumcularda olan o cok yer kaplıyor cekmeceyı ona ayırmak ıstemıyorum en kotu ıhtımal pınperestde nasıl yapıldıgını ogrendım evde kendım yaparım napım gumus renk vardı meteryallerım golda boyarım nolcek

Kızlar, özledim burayı, sizi
Biz çok meşgulüz köyde. Evde çok büyük tadilat var, sabahtan akşama ustalar, yeme, içme, bulaşık telaşıyla geçiyor günler. Küçüğüm sırtımda, büyüğüm elimde ders çalışmayı deniyorum gündüzleri ama pek mümkün olmuyor. Geceleri de yorgunluktan kendime gelmem şu saati buluyor:/ sabah 6’da gün başlıyor, kafam hep bir milyon. Bedenim üzerinden kamyon geçmiş gibi
@demirleke resimler muhteşem. İçim açıldı

yogun olmana sevındım cunku ınsan bos durunca psikolojısı bozuluyor
saglıgınız sıhhatınız yerınde olsun da yorgunlukta geceeerr cocuklarda buyuurr zamanda gecer yeterkı saglıgın yerınde olsun
saat 3 bucuk gıbı uyuyorum sabah 7-8 de kalkıyorum ben sahur bıtımıne kadar ayaktayım bedenımın ustunden kamyon gecmıs gıbı dıyorsun ya senı oyle ıyı anlıyorum kı yataga yattıgında ınanılmaz bır agırlık sagdan sola donemıyorsun dımı :)

normallesme baslıyor canım hadı hayırlısıyla hersey duzelecek ınsallah

Ramazanin son 10gunune de girdik ne cabuk geciyor :)
aynen oyle cabuk gectı havalar serın gıttı ondan da bana ekstra kolay gectı normalde susuzluga dayanamam cok bılırım orucluyken susuzluktan bayıldıgımı ama bu sene hıc hıssetmedım :)

bunları aldım kızlar takılarım ıcın

yuzuk kutusu altın renk alacagıma bakır almısım makyaj masamda renk cumbusu benı beklıyor iptal edıp doger rengını almaya usendım valla en olmadı onuda boyarım bır boya aldım mubarek ben mı boyadan nasıplendım boya mı benden bellı degıl boyalara belendım

yaw ne olacak, kırmızı altın, sarı altın farzet. Hayat renklerle güzel

Aldıkların gayet hoş bence. Güle güle kullan canım.

amaan hem ramazan hem karantina iyi cesaret vallaa. Rabbim kolaylık versin canım. Tez zamanda biter hepsi inşallah

yaw ne olacak, kırmızı altın, sarı altın farzet. Hayat renklerle güzel

Aldıkların gayet hoş bence. Güle güle kullan canım.
sagolasın canımm
halı ve perde eksık kaldı aldıklarımı begenmeyıp ıade etmıstım halısız perdesız duruyor oda baktıkca sinirim bozuluyor
bırde tazı kovalıyor ka kaç var gıbı hemen aklıma duser dusmez elden cıkarırım ben hanı alayım yenısı gelsınde eskıler gıtsın yoktur bende

kaldık oyle

İnşallah Nisacım geçsin gitsin kendi evime gideyim ben de..gerçekten inanılmaz yoruluyorum:/ normalde 3-5 hareketle kaslarımı çalıştırmayı ihmal etmemeye çalışıyorum ama heryerim kütük gibi olmuş, öyle kalacak diye korkuyorum:/

amaan hem ramazan hem karantina iyi cesaret vallaa. Rabbim kolaylık versin canım. Tez zamanda biter hepsi inşallah
Canım samsonncum:) bizim ustalar, kardeşim, abim, amcam:) aynı evdeyiz:)
Ama bütün köy ya ev yaptırıyor ya da evi tadilattan geçiriyor. Fırsat bu fırsat değerlendirelim diyor herkes boştayken galiba.
İnşallah bitsin, gitsin şu hastalık

Canım allah kolaylık versin dikkat et kendine belin sırtın falan ağrımasın çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…