Günaydın YaseminÇok şükür canım. Sen nasılsın?
Güzelmiş nereden alacaksın? Bende severim atları hatta yüzüklerin efendisi serisinde rohan topluluğu favorimdi. Atların efendileri rohirrimlerEki Görüntüle 2636616 ben bu abajuru cok sevdım ya
salonuma koseye kose sehpamın ustune dusundum
atları cok severımde
ıyıce evın tarzının degıstırdım battı balık yan gıder ya gırıstım ıseeksık kalmasın
Burada saat neredeyse 6 oldu o yüzden hallo diyorum. Avatarda ki sen misin canım? :)Herkese günaydın :))
Ouuu fena yaa. İnşallah iş ortamı rahat ve serindir canım. Allah kolaylık versin.hamd olsun cnm bende iyiyim
işe geldim ama gelgör ki yanıyor burası 50 derece oldu belkii
Evet canim benimBurada saat neredeyse 6 oldu o yüzden hallo diyorum. Avatarda ki sen misin canım? :)
Ben de yatakdaydım canım, şu sıralar havalar acayip güzel, pencere açık yatmanın keyfi de bi başka oluyor
Nisaa çiçekli böcekli pembiş evden nereye doğru gidiyorsun, at başları falan?
Güzelmiş nereden alacaksın? Bende severim atları hatta yüzüklerin efendisi serisinde rohan topluluğu favorimdi. Atların efendileri rohirrimler
Nisa alem bi ciftsiniz ya
ınan bana aslında benım ıcımdekı pembe renk ve cıcek desen degıl
ben aslında napolyon mavilerı gece mavılerı antrasıtler fümeler falan severım beyaz agırlıklı ve aralarda koyu renk lekeler seklınde dekor severım tum bu pembik gelınlık aslında erhandıadam cıldırmıs gıbı herseyde cıceklı begendı bence bunda neden bekarken yasadıgı evın koyu kahverengı olması sebep dıye dusunuyorum annesının halıları koyu mobılyaları cevız falan erhan nişanlıyken basladı cıceklı nevresımler almaya ben lepoar alırdım o cıcek bocek salon yemek odası yatak odası perdeler halılar yemek setım bunları erhan kendısı aldı ve hepsı cıceklı benım aldıklarım sade
bana kalsa tamamen ahsap dokular masif esyalar dedıgım gıbı krem renk yıne ama dekor ve ara renk olarak antrasıt falan kullanırdım hep erhandan ötürü hepo yuzden sesı cıkmıyor bu degısıklıklerıme
vivense den aldım abajuru
1 tane aldım salona bır koseye 2 tane fazla durur dıye dusundum dıger kose sehpama da amatıst taslı mumum oda kokum ve pampaslı bır vazo dekorum var onu koyarım dıye dusundum
ay su eksıklıklerım tam olsunda resım cekeyım dıye sabırsızlanıyorum 1 tane bardak eksık kalsa beklerım son halı olsun dıyebenımde ne pis huylarım var ya takıntılımıyım neyım
maalesef yetısmedı kuzumNisa alem bi ciftsiniz yaAdamın resmen senle hayatı renklenmiş o zaman. Seni koluna takınca, ruh halini de evine yansıtmış Oy maşallah size
Bayrama bitecek mi evdeki renovasyon?
Amin, amiiiingünaydın kızlarrrrrrr
1000 aydan daha hayırlı olan gece... Gecemizi şereflendiren Kadir Gecemiz mübarek olsun! Bu gece yapılacak hatim dualarıyla tam bir kutlama olsun inşallah. O kutlu gece ki kurtuluşun müjdesini versin bize. Hayra dönüşsün her halimiz.
Samsonn artık burda yaz geldi klımalarla oturur kalkarız artık
lingen çok güzel maşallah
maalesef detaycıyım dıyeyım canımGünaydın kızlar
Ya N nscckts ne kadar güzel ama, baştan başa evin havası değişiyor. Ağacımsı bitkiler benim de en çok sevdiğim. Küçükken evimizde tavana değen bir kauçuk vardı. Eve tropikal bir hava katıyordu resmen.
Nasıl detaycısın bu arada. Helal valla, hiç üşenmiyorsun. Böyle anlatınca hepsini çok merak ettim. Vazooo bile yaptın demek. Böcüğümün de bu değişimden maksimum karlı çıkmasına sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?