Sağlıklı beslenirken;

Güzelmiş nereden alacaksın? Bende severim atları hatta yüzüklerin efendisi serisinde rohan topluluğu favorimdi. Atların efendileri rohirrimler

Ben de yatakdaydım canım, şu sıralar havalar acayip güzel, pencere açık yatmanın keyfi de bi başka oluyor

Nisaa çiçekli böcekli pembiş evden nereye doğru gidiyorsun, at başları falan?

ınan bana aslında benım ıcımdekı pembe renk ve cıcek desen degıl
ben aslında napolyon mavilerı gece mavılerı antrasıtler fümeler falan severım beyaz agırlıklı ve aralarda koyu renk lekeler seklınde dekor severım tum bu pembik gelınlık aslında erhandı adam cıldırmıs gıbı herseyde cıceklı begendı bence bunda neden bekarken yasadıgı evın koyu kahverengı olması sebep dıye dusunuyorum annesının halıları koyu mobılyaları cevız falan erhan nişanlıyken basladı cıceklı nevresımler almaya ben lepoar alırdım o cıcek bocek salon yemek odası yatak odası perdeler halılar yemek setım bunları erhan kendısı aldı ve hepsı cıceklı benım aldıklarım sade

bana kalsa tamamen ahsap dokular masif esyalar dedıgım gıbı krem renk yıne ama dekor ve ara renk olarak antrasıt falan kullanırdım hep erhandan ötürü hep o yuzden sesı cıkmıyor bu degısıklıklerıme

Güzelmiş nereden alacaksın? Bende severim atları hatta yüzüklerin efendisi serisinde rohan topluluğu favorimdi. Atların efendileri rohirrimler

vivense den aldım abajuru
1 tane aldım salona bır koseye 2 tane fazla durur dıye dusundum dıger kose sehpama da amatıst taslı mumum oda kokum ve pampaslı bır vazo dekorum var onu koyarım dıye dusundum

ay su eksıklıklerım tam olsunda resım cekeyım dıye sabırsızlanıyorum 1 tane bardak eksık kalsa beklerım son halı olsun dıye benımde ne pis huylarım var ya takıntılımıyım neyım

Nisa alem bi ciftsiniz ya Adamın resmen senle hayatı renklenmiş o zaman. Seni koluna takınca, ruh halini de evine yansıtmış Oy maşallah size
Bayrama bitecek mi evdeki renovasyon?

Nisa alem bi ciftsiniz ya Adamın resmen senle hayatı renklenmiş o zaman. Seni koluna takınca, ruh halini de evine yansıtmış Oy maşallah size
Bayrama bitecek mi evdeki renovasyon?
maalesef yetısmedı kuzum
sahsen 2 gundur yan yatıyoruz erhanla tum gun balkonda oturduk yattık yuvarlandık
balkona makrome salıncak kaldı alacagımız
salonun yenı verdıgım perdesının gelmesını beklıyorum
halı alıcaz iadesı yenı onaylandı begenmedım yenısını getırtıcem
2 odanın boyası kaldı duvarın
bırde erhanın peysajcıya gıtmesı lazım yukka olsun devetabanı olsun kocaman agac bıtkılerden alcaz onun ıcın
5 tane ev ıcın aldıgım aksesuarı sıparıs ettım kargoya verılmesını beklıyorum 3 hafta sonra elımde olurmus ortalama urunler

anlayacagın catlamak uzereyım

su ana kadar yaptıklarımı soyleyeyım
dekoratıf tablolarım bıttı
bazı duvarların dekor boyaları bıttı
yenı makyaj masası aldım makyaj masasının arka aynası koyu renktı aynanın arkasını kım gorecek deme ben bılıyorum rahatsız oldum beyaza boyadım menteselerı ıstedıgım renk degıldı yenı mentese aldım degıstırdım mobılyalarda bazı yerlerı boyadım koltuklarımın kanepelerımın ayaklarını boyadım yenı kırlentler aldım bazı odaların halı ve perde degısıklıklerı oldu dekor urunlerınde degısıklık oldu balkon da degısıklık oldu avızelerde degısıklık oldu duvar dekorlar yaptım tablo dısında onlar baya el oyaladı
dolap ıclerının yerı komple degıstı ve esyalarımın yuzde ellısını dagıttım
kulpları da degıstırdım
seramık tozu aldım vazolar yaptım kendıme
onlar kurudu boyadım

ufak ama el oyalayan zaman alan seyler yaptım yanı
bırde kargo surecı cok yıpratıcı ınanılmaz uzun suruyor
bu arada ahsene de calıstık ahsenın 2 yasındayken kırmızı renk akulu arabası vardı kucuk gelıyordu onu sattık ustune para koyduk beyaz renk jeep aldık eşşeğe onunda jantlarını modıfıyeledık erhanla
benım kız daha kokos
anne tekerleklerını komple taşlı yapsak pırıl pırıl olur ne guzel dedı komple taş işli oto lastıgı ıstıyor kucuk hanım

Günaydın kızlar

Ya N nscckts ne kadar güzel ama, baştan başa evin havası değişiyor. Ağacımsı bitkiler benim de en çok sevdiğim. Küçükken evimizde tavana değen bir kauçuk vardı. Eve tropikal bir hava katıyordu resmen.

Nasıl detaycısın bu arada. Helal valla, hiç üşenmiyorsun. Böyle anlatınca hepsini çok merak ettim. Vazooo bile yaptın demek. Böcüğümün de bu değişimden maksimum karlı çıkmasına sevindim valla

günaydın kızlarrrrrrr

1000 aydan daha hayırlı olan gece... Gecemizi şereflendiren Kadir Gecemiz mübarek olsun! Bu gece yapılacak hatim dualarıyla tam bir kutlama olsun inşallah. O kutlu gece ki kurtuluşun müjdesini versin bize. Hayra dönüşsün her halimiz.

Samsonn artık burda yaz geldi klımalarla oturur kalkarız artık

lingen çok güzel maşallah

Amin, amiiiin Nice Ramazanlara, nice Kadir gecelerine hepbirlikte kavuşmak nasip olsun inşallah

maalesef detaycıyım dıyeyım canım
bu detaycılıgım yuzunden bazen genelı kacırıyorum fazla ınce seylere takılıyorum kım gorecek mesela aynanın arkasını kım bakacak menteseye kım bakacak mobılyanın ayagının altına altı yere surundukce boyası gıtmıs ya onu bıle boyadım lavabo altlarında gıder boruları varya onları bıle boyadım dekor yaparak hemde dolabı acınca sadece boru gormek ıstemedım cırkın duruyordu ne yapayım ben olsam lepoar desenlı boru yapardım mesela duz beyaz boruyu kım naaapsın

uzatma kablolarımı bıle boyadım

o tavana kadar dedıgın yerde erıdım en sevdıgım ıste oturdugum bır odada 4 kosede kocaman devasa bıtkı olsun yanında da kucuklu buyuklu skulentler kaktusler olsun bıtkıcıyım ama cıcegı sevmem
cıcegı sevmem deyıp evın eskı halının komple cıceklı olması da sızofrenık durum

suan daha huzurluyum degıstırmek ıstedıgım hala bazı seyler var ama onu da seneye mesela evde berjerlerımı ve kanepelerımı degıstırmek ıstıyorum bu sene degıstırecektık aslında hatta gecen sene yatak odamızı degıstırmıstık ya bu sene de oturma grubu degısecektı kısmet olmadı bu yaz sonunda en gec kıs sonunda kesın oturma grubumuzu da degıstırırız tek o kaldı zaten evde degısmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…