canım cok gecmıs olsuncanim kafamdan bir güzel igne yedim. icine Kadar soktular sanki. sonra ameliyatta yag bezesi gibi bir sey vardi kulagimin üstünde kafamda, onu cikardilar ama kesmeyi, dikisi hepsini hissettim. beynim zonkluyor hala.
tamam canim. Amin cok tesekkür ederim.
canım amelıyat olmussun kolay mıiyiyim canim ameliyat oldum dün biraz agrim var ve ayni zamanda regl oldum (bu reglimde degisik bir moral durumum var, durup durup agliyorum)
Fall out boysun da sanki böyle başlayan şarkısı vardı ya biliyor musun onu burdan almislar demek ki
cok tsk ederim canimcanım amelıyat olmussun kolay mıvucut kendını boyle rahatlatıyor ıste bosver agla ıcınde kalmasın
cok gecmıs olsun
tsk ederim canim - daha iyiyim, agrilarim var hap icicem simdi.canım cok gecmıs olsun
sımdı nasılsın
hee bılıyorum bunu ben ılk duydugumda hanı bazen bazı sarkılara da anımsatmak ıcın ya da sarkıyı daha ıyı anlatmak ıcın sarkı ıcıne sarkı alırlar ya ben oyle dusunmustum
Geçmiş olsun suzyimmcok tsk ederim canim
cok tsk ederim canimGeçmiş olsun suzyimm
Canım sağlığına bi zararı mı vardı bezenin? kafaya iğne dikiş falan fena.tsk ederim canim - daha iyiyim, agrilarim var hap icicem simdi.
iltihaplaniyordu, sisiyordu, büyümüstü ondan aldilar tamda kulagima yakindi o yüzden aldilarCanım sağlığına bi zararı mı vardı bezenin? kafaya iğne dikiş falan fena.inşallah yarına kadar hiç bişey kalmaz. Çok geçmiş olsun tekrar.
O kadar hissetmen normal mi ki acaba iyi uyusturamadilar mi yailtihaplaniyordu, sisiyordu, büyümüstü ondan aldilar tamda kulagima yakindi o yüzden aldilar
Olmas dese yemicen miNisaaa, arada bir haslanmis patates yersek olur mu
Yemicem tabi, ben uslu cocugumOlmas dese yemicen mi
Yiyince hiç umduğun tadı bulamayacaksin. Saman gibi gelecek, değmez kana hızla karışıp yağ olarak depolanmasina.6 aydan fazladır hic patates yemedim nedense canim cekti
canim kafamdan bir güzel igne yedim. icine Kadar soktular sanki. sonra ameliyatta yag bezesi gibi bir sey vardi kulagimin üstünde kafamda, onu cikardilar ama kesmeyi, dikisi hepsini hissettim. beynim zonkluyor hala.
tamam canim. Amin cok tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?