Yine diyorum, çok alemsin Nisaa yaaa. Seni yakından, canlı kanlı tanımak acayip eğlenceli olurdumaalesef detaycıyım dıyeyım canım
bu detaycılıgım yuzunden bazen genelı kacırıyorum fazla ınce seylere takılıyorum kım gorecek mesela aynanın arkasını kım bakacak menteseye kım bakacak mobılyanın ayagının altınaaltı yere surundukce boyası gıtmıs ya onu bıle boyadım lavabo altlarında gıder boruları varya onları bıle boyadım dekor yaparak hemde dolabı acınca sadece boru gormek ıstemedım cırkın duruyordu ne yapayım ben olsam lepoar desenlı boru yapardım mesela duz beyaz boruyu kım naaapsın
uzatma kablolarımı bıle boyadım
o tavana kadar dedıgın yerde erıdım en sevdıgım ıste oturdugum bır odada 4 kosede kocaman devasa bıtkı olsun yanında da kucuklu buyuklu skulentler kaktusler olsun bıtkıcıyım ama cıcegı sevmem
cıcegı sevmem deyıp evın eskı halının komple cıceklı olması dasızofrenık durum
suan daha huzurluyum degıstırmek ıstedıgım hala bazı seyler var ama onu da seneye mesela evde berjerlerımı ve kanepelerımı degıstırmek ıstıyorum bu sene degıstırecektık aslında hatta gecen sene yatak odamızı degıstırmıstık ya bu sene de oturma grubu degısecektı kısmet olmadı bu yaz sonunda en gec kıs sonunda kesın oturma grubumuzu da degıstırırız tek o kaldı zaten evde degısmeyen
aaa iyi aklıma getirdin minnik kuş! ben de kaç gündür karabuğday ekmeği yapıcam diyorum, bugün deneyeyim inşallah.Canim çok ekmekimsi biseyler istediği için mercimek isladim aksama mercimek ekmeği yapıyorum foto aticam buraya bakalım bu sefer pufidik olur biraz inşallah
Dene dene ekmek çekti canim zatenaaa iyi aklıma getirdin minnik kuş! ben de kaç gündür karabuğday ekmeği yapıcam diyorum, bugün deneyeyim inşallah.
yok yaa, karabuğday yapıcam ben. Mercimek güzel de böyle tadı baskın şeyleri 2-3 gün üst üste yiyince bıkıyorum ben. Karabuğday ekmeği yedin mi hiç bilmiyorum? Doku olarak da tad olarak da daha ekmeğimsi, umarım yapabilirimDene dene ekmek çekti canim zatenekmekten daha güzel oluyor
Süper gözüküyor afiyet olsun
Sana da canımSüper gözüküyor afiyet olsun
iyiyim canim ameliyat oldum dün biraz agrim var ve ayni zamanda regl oldum (bu reglimde degisik bir moral durumum var, durup durup agliyorum)suzn canım, epeydir sesin çıkmıyor. İyi misin?
süper afiyet olsunSana da canım
Bu gercekten ekmek işlevi görüyor. Yumurtaya banmalik, peynir sürmelik. Menemen ile yedim
Eki Görüntüle 2637364
Ne ameliyatı canım ya? Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.iyiyim canim ameliyat oldum dün biraz agrim var ve ayni zamanda regl oldum (bu reglimde degisik bir moral durumum var, durup durup agliyorum)
Yarın paylaşıcam inşallahsüper afiyet olsun
ben de tarif istiyorum nerdeeeeeeeeee
Uykum geldi, kahve molası verdim. Birazdan hepinize dua edicem inşallah ❤Bu gece birbirimize de dua edelimkalpler buluşsun dualarda gönlümüzden geçenler gerçek olsun ,
Canım pek bi paylaşımim yok insta da, takipçi moddayim saha çok, ama yine de istersen tabi atarım yarın.Samsonn özelden bana insta adını atsana tabi sende istersen seni takiplemek istiyorum :))
Allah kabul etsin samsonummUykum geldi, kahve molası verdim. Birazdan hepinize dua edicem inşallah ❤
Canım pek bi paylaşımim yok insta da, takipçi moddayim saha çok, ama yine de istersen tabi atarım yarın.
Tamam inşallahAllah kabul etsin samsonumm
Olsun ya iletişimde kalalım maksat :)
TammammTamam inşallahYarın Pc 'den yazicam.
canim kafamdan bir güzel igne yedim. icine Kadar soktular sanki. sonra ameliyatta yag bezesi gibi bir sey vardi kulagimin üstünde kafamda, onu cikardilar ama kesmeyi, dikisi hepsini hissettim. beynim zonkluyor hala.Ne ameliyatı canım ya? Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Bol bol salavat çek, özellikle bu gece, Rabbim kalbini biliyor, salavatla dualar çok hızlı ulasirmis. İyi gelecek bak görürsün
Yarın paylaşıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?