Sağlıklı beslenirken;

Yine diyorum, çok alemsin Nisaa yaaa. Seni yakından, canlı kanlı tanımak acayip eğlenceli olurdu
Enerjine hayranım! Maşallah kuzum

Canim çok ekmekimsi biseyler istediği için mercimek isladim aksama mercimek ekmeği yapıyorum foto aticam buraya bakalım bu sefer pufidik olur biraz inşallah
aaa iyi aklıma getirdin minnik kuş! ben de kaç gündür karabuğday ekmeği yapıcam diyorum, bugün deneyeyim inşallah.

Dene dene ekmek çekti canim zaten ekmekten daha güzel oluyor
yok yaa, karabuğday yapıcam ben. Mercimek güzel de böyle tadı baskın şeyleri 2-3 gün üst üste yiyince bıkıyorum ben. Karabuğday ekmeği yedin mi hiç bilmiyorum? Doku olarak da tad olarak da daha ekmeğimsi, umarım yapabilirim

iyiyim canim ameliyat oldum dün biraz agrim var ve ayni zamanda regl oldum (bu reglimde degisik bir moral durumum var, durup durup agliyorum)
Ne ameliyatı canım ya? Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Bol bol salavat çek, özellikle bu gece, Rabbim kalbini biliyor, salavatla dualar çok hızlı ulasirmis. İyi gelecek bak görürsün

süper afiyet olsun
ben de tarif istiyorum nerdeeeeeeeeee
Yarın paylaşıcam inşallah

Bu gece birbirimize de dua edelim kalpler buluşsun dualarda gönlümüzden geçenler gerçek olsun ,
Uykum geldi, kahve molası verdim. Birazdan hepinize dua edicem inşallah ❤
Samsonn özelden bana insta adını atsana tabi sende istersen seni takiplemek istiyorum :))
Canım pek bi paylaşımim yok insta da, takipçi moddayim saha çok, ama yine de istersen tabi atarım yarın.

canim kafamdan bir güzel igne yedim. icine Kadar soktular sanki. sonra ameliyatta yag bezesi gibi bir sey vardi kulagimin üstünde kafamda, onu cikardilar ama kesmeyi, dikisi hepsini hissettim. beynim zonkluyor hala.
tamam canim. Amin cok tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…