Umutların tükendiği yerdeyim su anYiyince hiç umduğun tadı bulamayacaksin. Saman gibi gelecek, değmez kana hızla karışıp yağ olarak depolanmasina.
Denedim biliyorum
canim cok tesekkür ederimSelam canım çok geçmiş olsun rrabbim tez zamanda şifanı versinnn
canim cok tsk ederimsuzn canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun
kuzu kesin uyusturmadilar eminimO kadar hissetmen normal mi ki acaba iyi uyusturamadilar mi ya
canim dün bir hap daha ictim ondan sonra rahat uyudum.suzn nasil oldun canım, ağrıların azaldı mi
Neyse ki bugün tatil, iyice dinlen canim... daha zonklar o dikiş yerleri bikac güncanim dün bir hap daha ictim ondan sonra rahat uyudum.
hap sart onsuz olmuyor baya baya dikilen yeri hissediyorum
evet caniim dinlenicemNeyse ki bugün tatil, iyice dinlen canim... daha zonklar o dikiş yerleri bikac gün
Yok canım ama sabah aç karnına daha etkili sanırımsedulu tibeti aynı saatte yapma zorunluluğu var mı
Tamamdir güzel oldu buYok canım ama sabah aç karnına daha etkili sanırım
yemedın ınsallah :)Nisaaa, arada bir haslanmis patates yersek olur mu
patates yedıysen gerı alırsın buyuk ıhtımal
Veee bomba geliyor, bugun 74.5 çıktımyemedın ınsallah :)
Yemedim tabi örtmenim, ben uslu çocuğum
patates yıyecegıne havuc ve kabak ye
havucu ve kabagı dogra patates cipsi yapar gıbı
bır kasede zeytınyagı koy ıcıne azıcık kekik nane tuz pul bıber falan
yumurta fırcasıyla tepsıde yaglı kagıt ustune dogradıgın havucla kabagı yagla fırında pişir
yanına ıstersen yogurtlu sosda yapabılırsın batırır batırır yersın
patates yedıysen gerı alırsın buyuk ıhtımal
dıkkat ederken bayrama 74,7 gırersın :)
Kiyamam yaa, bu sene havalar çok ama çok sıcak olacakmış.. antep yanar... bir kere ben antepte akşamüstü sokaktaki dijital derecede 58 yazdığını görmüştüm hic unutmam... Allah yardımcınız olsunbugun ınanılmaz yorgunum cok sıcak hava
Gunaydin canim.. neyse ki yetismissin... ağrıların azaldı mi iyi misinben isteyim ve sabah annem uyandirdi otobüsü kaciriyordum.
Alarm calmis ama ben uyandim diye kapatmisim.
10 dakikada nasil hazirlandim bilmiyorum.
cok daha iyiyim. pazartesi, sali, carsamba izin aldim, zaten daha önce yazilmistim türkiyeye giderim diye, gidemeyince mecbur kullanmak zorundayiz. pazartesi dikislerim alinacak.Gunaydin canim.. neyse ki yetismissin... ağrıların azaldı mi iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?