- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
vayBayrama 59 kilo giriyorum hedef tamamlandi
canim tsk ederimsuzn gecmis olsun canım yeni okudum geçmişi.
gecen yil ramazanda türkiyedeydim vermistim ama bu yil tik yokBenim de bi ara kilo verimi durmuştu. Şimdi regl dönemindeyim ama tekrar kilo vermeye başladım. Memeden kesince biraz daha rahatladı vücut
Allah Allah tiroidden herhaldegecen yil ramazanda türkiyedeydim vermistim ama bu yil tik yok
ilacimi düzenli kullaniyorum, ben bu isi anlamiyorumAllah Allah tiroidden herhalde
Çok az da yiyor olabilirsin belkiilacimi düzenli kullaniyorum, ben bu isi anlamiyorum
şurda bır çiftetelli yok mu yahuVeee bomba geliyor, bugun 74.5 çıktım
Başlarım patatese 74.5 beni daha çok mutlu etti
benım hamıle oldugum sene hıc unutmuyorum yazın 50-55 derecelerı goruyordu hissedılen sıcaklıkta düşüp düşüp bayılıyordum sıcaktan pencereden baktıgımda yerden havaya dalgalanma goruyordum çöldeyız gıbı . bır denızımız olsaydı keskeKiyamam yaa, bu sene havalar çok ama çok sıcak olacakmış.. antep yanar... bir kere ben antepte akşamüstü sokaktaki dijital derecede 58 yazdığını görmüştüm hic unutmam... Allah yardımcınız olsun
vucut nasıl yorgun dusmusse demek kı kalkamamıssın canımben isteyim ve sabah annem uyandirdi otobüsü kaciriyordum.
Alarm calmis ama ben uyandim diye kapatmisim.
10 dakikada nasil hazirlandim bilmiyorum.
Bayrama 59 kilo giriyorum hedef tamamlandi
Ben fit tatlı tariflerine bile bakmayı biraktiysam olay bitmiştirşurda bır çiftetelli yok mu yahu
cok cok mutlu oldum sankı ben hafıflemıs gıbı hıssettım tebrık edıyorum canısı
benım hamıle oldugum sene hıc unutmuyorum yazın 50-55 derecelerı goruyordu hissedılen sıcaklıkta düşüp düşüp bayılıyordum sıcaktan pencereden baktıgımda yerden havaya dalgalanma goruyordum çöldeyız gıbı . bır denızımız olsaydı keske
vucut nasıl yorgun dusmusse demek kı kalkamamıssın canım
aman ıyı olda bosver gec kalsan da ıdare edılır operasyon gecırdın kolay degıl
ultrason ne zaman cekılecektı
buralar buram buram saglık oldu cok mutlu oldum cok
Canım pazartesi cekilecek karnımdanşurda bır çiftetelli yok mu yahu
cok cok mutlu oldum sankı ben hafıflemıs gıbı hıssettım tebrık edıyorum canısı
benım hamıle oldugum sene hıc unutmuyorum yazın 50-55 derecelerı goruyordu hissedılen sıcaklıkta düşüp düşüp bayılıyordum sıcaktan pencereden baktıgımda yerden havaya dalgalanma goruyordum çöldeyız gıbı . bır denızımız olsaydı keske
vucut nasıl yorgun dusmusse demek kı kalkamamıssın canım
aman ıyı olda bosver gec kalsan da ıdare edılır operasyon gecırdın kolay degıl
ultrason ne zaman cekılecektı
buralar buram buram saglık oldu cok mutlu oldum cok
iştee bu yaaa işte buBen fit tatlı tariflerine bile bakmayı biraktiysam olay bitmiştir
Aminnn inşallah seviyorum sizleri iyiki varsınızcanlaar
yol arkadaslarımbayramımız mubarek olsun daha nice guzel bayramlar gorelım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?