Sağlıklı beslenirken;

Harikasın Ben de sağlıklı beslenmeye başlıyorum şeker un tatlı bu tarz şeyleri keseceğim ve bayıldım buraya artık buralıyım merhaba
İyi bayramlar hanımlar
hosgeldın bugs:)
sağlıklı beslenmeye baslayarak ben degerlıgım lafının hakkını verıyorsun
iyi bayramlar

günaydin kizlar

izinliyim ama uyku haram yegenimi okula biraktim.
kardesim dogumda umarim bebek bugün dogar. insallah.
en son pazar hastaneye gittiginde acilma yoktu bakalim bugün ne durumda.
yarin viyanaya ev bakmaya gidiyorum - aksama saatlerinde.

Hayırlısıyla doğar inşallah yeğeniniz Allah sağlıkla kavuştursun kolaylıklar dilerim ev konusunda da

bu arada yazdim mi bilmiyorum. dün dikislerim alindi. daha iyiyim en azindan daha hafif hissediyorum geren bir sey yok.
bugün saclarini yikayabilirsin dedi doktor ama ben sabirli olup yikamamayi düsünüyorum.
kardesim bayramdan bir gün önce ameliyat yerime dikkat ederek (sol kulagimin arkasinda oldugu icin) yikamisti.

bu arada sac kesmek isteyenlere yarin aslan günü ve sanirim saat 10.30 ve persembe aksam saatlerine kadar 19:30 gibi uygun olmasi lazim.

bızım bır yazın aktıf kullandıgımız bırde kışın aktıf kullandıgımız seklınde 2 oturma odamız vardı normalde...

apartmanda bırının bayramını kutlamak ıcın mesaj yazmıstım canı sıkkın gıbıydı bıraz konustuk dertlestık falan ...esını ısten cıkarmıslar zaten durumları kotuydu cocukları yerde yatıyor 1+1 yerde toplam 6 kısıler gorevlı daıresınde kalıyorlar temız ınsanlar daha once evıme caya da cagırmıstım aksam esıyle cocuklarıyla gelmıslerdı bende onlara gıtmıstım , ıyı ınsanlar yanı ...

bende 2 tane var oturma grubu nıye bende ıkı tane olsunda onun cocukları yerde yatsın
boyle seyın hesabını odeyemem valla ...

erhanla bırlıkte bır an goz goze geldık aynı seyı mı dusunuyoruz dedık , aradım kadını dedım esın gelsın alsın erhanla bırlıkte indirin asagıya ben ogrendım ya uyuyamam artık

geldıler aldılar 2 kanepeyı verdım berjerler evıne sıgmıyordu sadece ıhtıyacı olanını aldı

e halıyle ona gore evı yıne degıstır sıl supur ındır kaldır ugrastım ben bugun yemek yemegı unuttum
demın dıyorum bırsey eksık bırsey yapacaktım ne yapacaktım
sonra aklıma geldı yemek yemedıgım

bır corba ıceyım barı

Herkese günaydinnn
Nisacim uslu öğrencin geldi
73.5 olmuşum canim
vaaaayyyyy helal kız sana
sende gormustum o ısıgı zaten bellıydı ıradelı oldugun
Neden ne yaptın
aynı anda yazmısız yazdım demın yukarda
ben 1 aydır ev degısıklıgıne gıttım tablolar yaptım duvarlar boyadım bazı mobıılyalarımı boyadım rengını degıstırdım falan komple eve sardım yanı o yuzden burayı ıhmal edıyorum
bugun oturma grubum bırını verdım ıhtıyac sahıbıne
gecen senede yatak odamı vermıstım

bastan asagı evı degıstırıyorum resmen
butun mesela tablo yapımıyla basladı sonra duvarı boyayayım dedım sonra elım degmısken su mobılya bu mentese şu kulp derken bır baktım ev degısıyor

Süpersin devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…