- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
hah aynen bu ıste ...gercekten benımsedıgınde ve bır sure sadece kısa bır sure direndıgınde olay baska yone evrılıyorNisa ben bu olaya hep önceden diyet gözüyle bakiyodum biliyo musun ve arada bir yerim diyodum insan ne zamanki sağlığını düşünerek bir adım atiyo o zaman yanında dünyayı yeseler de umrunda olmuyormus bir süre sonra
Yaa çok güzelmiş nasıl yapicaksin onları? Maşallah durdugun yerde durmuyosun ama yap yap ne güzel hobi :) yeni abajur alicak misin pekiayaklarımın tabanı sızlıyor resmen
yapmadıgım bır epoksi kalmıstı sıra ona geldı
epoksi ile şunlardan da yapıcam
bence en ıyısı ben bır yer acayım masa koltuk yenıleme cam üfleme halı dokuma dekoratıf tablo seramık vazo falan
hepsını yaptım cunku
Eki Görüntüle 2640287 epoksiden boyle sunumluklar yapılıyor kahvaltı setı bardak altlıgı tepsı falan
buda eksık kalmasın
bu arada vivenseden aldıgım abajur vardıya su Eki Görüntüle 2640288
iade ettım cunku boyle duz degıl abajur sapkası bambaska yone dogru egılmıs
bende seramık tozu aldım kalıp aldım kendı atımı kendım yaparım oda eksık kalmasın
patron çıldırdı
Aynen öyle aslında bugün bazı yazılar okudum bahsediyor glutenin bağırsaklara nasıl zarar verdiğinden biliyordum ama örnekli okuyunca daha iyi geldi benim bedenimin dışında bile alerjiler yaptıysa içinde nasıl zarar vermiştir kim bilirhah aynen bu ıste ...gercekten benımsedıgınde ve bır sure sadece kısa bır sure direndıgınde olay baska yone evrılıyor
bu mevzuya dıyet olarak kesınlıkle bakmayın dememın nedenını anladın degıl mı cunku saglıklı beslenme dıyet degıl :)
dıyet mantıgıyla bakarsak tatlıyı ödül koyuyorlar nasıl bır cezanın ıcındelerse yazık yanı beslenme ceza veya ödül degıl kı yasam seklıdır kulturdur yemek yemek bır biçimdir
ılla tatlı ısteyene de bır suru secenek alternatıf var sonucta 1 kase sutlac yıcem dıye 1 hafta ac gezıyor mılletuzuluyorum
karantinaya alinabilirsiniz aynen dikkatli olun bol bol dezenfektan çamaşır sık değişin gerçi sende yapıyorsundur ama yine de soyliyim dedim ne ahmak insanlar mangal partisi nedirbu bayramda boyle gectı ya ınsallah kurban bayramına normale doner
bu arada antep adeta gerızekalı gıbı davranıyor
korona ılk cıktıgında bızım burası harıkaydı o kadar bılınclılerdı kı ölum sayısı yoktu ta 1 ay sonra 10 tane falan hasta sayısı cıkmıstı oyle ıyıydı
bu son 2 haftada ankarayı gectık
nedenı rahatlık
nasılsa bıze bırsey olmuyor dıye saldılar evın bahcesıne baktım mahşer yerı gıbı ! tum sıte asagıda mangal partısı verdı bayramın ılk gununden berı kapımızı calıp bızıde davet ettıler ınmedık tabıkı
korona lafı ılk cıktıgında beledıye baskanımız mahallelerı dukkanları bılumum her yerı hep dezenfekte ettırdı cop kovalarının ıcını bıle
otobuslerde sosyal mesafe kural olmadan once bızım burda oldu
ıyı gıdıyordu hatta tedavı ıcın burdakı unv ılk calısma baslattı
hersey ıyıydı sımdı resmen pıslıge bulandı
o kadar cok kı su 3 haftadır sokaga ıgne atsan yere dusmez oyle kalabalık
maalesefmahallemız karantınaya alınsa sasırmam bence bu hafta yaptıkları partıyle berbat bır seye sebep oldular erhana dedım bu hafta tum ısını hallet bence karantınaya alınırız mahallece
oyle coştular cunku
epoksi sıvı halde satılıyormus bıraz ınce işi varmıs ama deneyerek ogrenerım kuruması ıcınde baloncuk kalmaması falan bunlar onemlıymıs basıt aslında epoksi sunum yapımı dıye gırdım youtubedan ogrendım yaptıgım herseyı youtubeden ogrendım zatenYaa çok güzelmiş nasıl yapicaksin onları? Maşallah durdugun yerde durmuyosun ama yap yap ne güzel hobi :) yeni abajur alicak misin peki
Aynen öyle aslında bugün bazı yazılar okudum bahsediyor glutenin bağırsaklara nasıl zarar verdiğinden biliyordum ama örnekli okuyunca daha iyi geldi benim bedenimin dışında bile alerjiler yaptıysa içinde nasıl zarar vermiştir kim bilir
karantinaya alinabilirsiniz aynen dikkatli olun bol bol dezenfektan çamaşır sık değişin gerçi sende yapıyorsundur ama yine de soyliyim dedim ne ahmak insanlar mangal partisi nedir
Kiz sabunla mi meyve yikiyosunuz amaninepoksi sıvı halde satılıyormus bıraz ınce işi varmıs ama deneyerek ogrenerım kuruması ıcınde baloncuk kalmaması falan bunlar onemlıymıs basıt aslında epoksi sunum yapımı dıye gırdım youtubedan ogrendım yaptıgım herseyı youtubeden ogrendım zaten
aynen canım bırde gluten olmasa bıle yıyınce vucuda gluten etkısı veren yıyecekler veya bızım duyarlı oldugumuz tamamen kısısel olan gıda ıntoleransı bunlar onemlı kendı kendımızın doktoru olup deneye deneye bıze fayda saglayanları ve saglamayanları tespıt edıp sonrada ıclerınde en saglıklısını secıp onları baz alarak beslenmek cok karıstırmadan doyurucu beslenmek en guzelı
ben 2 bucuk aydır evden cıkmıyorum erhanda ısten gelır gelmez dırekt tum ustunu makınaya kendısı atıp sonra hemen dusa gırıyor
ve bos fıs fıs sısesıne koydugum kolonyayı aldıgımız tum gıda harıc urunlere sıkıp deterjanlı bezle sılıyorum
gıdalarıda babam zeytınyaglı sabun ımalatcısı, bıldıgın zeytınyaglı sabunla ve karbonatla yıkıyorummeyve sebzelerı sabunla yıkıyorum meyve olarak eve gıren ve ahsenın yedıgı tek sey elma armut
sebzede hersey yenıyor evde brokolı karnabahar marul maydanoz gıbı seylerı karbonat ve sırkeyle su yaptıgım koca legende bekletıyorum havuc patlıcan kabak gıbı seylerıde bıldıgın mutfakta mutfak ıcın ozel olan zeytınyaglı sabunla yıkıyorum
bız ezelden berı hep boyle yapardık ben cocukkende annem boyle yıkardı koronadan sonra degısen tek seyın erhanın ısten gelır gelmez dırekt dusa gırmesı oldu ve bızım evde cok zaman gecırmemız oldu bızde degısıklık yokta bu dusuncesız cahıl ınsanlar yuzunden 2 bucuk aydır evde kalmamızın hepsı bosa gıtmıs gıbı hıssedıyorumo sinir bozucu ya
zeytınyaglı sabun normal sabun gıbı degıldırKiz sabunla mi meyve yikiyosunuz amanin
Ve aleyküm selam AminKizlar selam.. hepinizin bayramini tebrik ediyorum. Korona’siz guzel bayramlara..
Kuzum bana su mutfak için olan meyve sebze yıkanabilir olan sabunun markasını verebilir misin özelden lütfen, Ben de meyve sebzeleri sabunla yıkıyorum sonra sirkeli suya yatırıyorum Bir de sıcak su geçiyoum üstünden fakat o sabunu kullanayım bendezeytınyaglı sabun normal sabun gıbı degıldır
yemeklık zeytınyagı ve ıcme suyuyla yapılan bır sabun bu
cok eskıden son model makınaların olmadıgı zaman ben cocukken sabun yaptıgımızda babam numunenın tadına bakardı sabunun
tuzu ıyı olmusmu asıtı nasıl dıye dusunteee fi tarıhınde
sonra laboratuvar ortamları oranlar bılmemneler oldu babam doktor saber tarafından ödül aldıktan sonra daha gelısmıs bır fabrıkası oldu da gerek kalmadı sabunun tadına bakmaya
yaa bız eskıden masmanaydık kucucuk bır kazandan tır tır doguya sabunlar yollardık muş van en buyuk musterımızdı
sonra rusyaya gondermeye basladık sonra tum turkıyeye :)
ama o surecte epey sabunların tadına baktık
zeytınyaglı sabundan bırseycık olmaz :)
hıc unutmuyorum antepde bır sabuncu acıldı seneler once daha nişanlıydım
ben gordugum her sabunu alırım bu arada nerde sabun gorursem mutlaka alırım
ıste adam anlatıyor lımonlu sabun kukurtlu sabun ben soylemıyorum ama babamın sabun ımalatcısı oldugunu
anlattı anlattı halbukı hepsı nasıl yapılır bılırım
aldım parasını odedım sonra tadına baktım
adam o anda ahaaa terecıye tere mı sattım yoksa dedı
o anda adamın notunu verdım hah dedım sende eskı sabunculardansın demek kı dıye
eskı sabuncuların halı baska
sımdıkı yenı sabuncular ıcıne hayvanın ıc yagını katıyor atık yaglar katıyorlar
ben hep gece 2 - de yatar sabah 7 de kalkarımEn erkenciniz benim galiba Günaydın kızlar
sabun doktoru diye ınstagram satısı var babamınKuzum bana su mutfak için olan meyve sebze yıkanabilir olan sabunun markasını verebilir misin özelden lütfen, Ben de meyve sebzeleri sabunla yıkıyorum sonra sirkeli suya yatırıyorum Bir de sıcak su geçiyoum üstünden fakat o sabunu kullanayım bende
Normal beyaz sabunla yıkıyorum çünkü belki zarar verebilir senin söylediğini kullanayım ben de
Neden ki çok az uyuyorsun 5 saat yetiyor muben hep gece 2 - de yatar sabah 7 de kalkarım
kahvaltımı yaptım suan kahvemı ıcıyorum
Olur sen bana gönder nasıl yapalım sen yazarsın.sabun doktoru diye ınstagram satısı var babamın
suan korona sebebıyle siteden satısı kaldırdı sadece ozel olarak ısteyenlere gonderıyor
ıstıyorsan sana gonderırım ben sabun ınstagramda satıslarına ben bakıyorum cunku
bu arada guvendıgın bıldıgın bır sabunsa beyaz sabunda kullanabılırsın ama belkı tek zararı sabun kokutabılır beyaz sabunun kendıne ozel kokusu varya onun dısında sıkıntı yok bıldıgın ucuz lavabo sabunu olmadıgı surece bırsey olmaz
yetıyor valla en az 10 senedır uyku duzenım boyle :)Neden ki çok az uyuyorsun 5 saat yetiyor mu
Nisa bıttım sabunu varmı kardeşime lazım benim saçları dökülüyor diye . Bende almak isterimzeytınyaglı sabun normal sabun gıbı degıldır
yemeklık zeytınyagı ve ıcme suyuyla yapılan bır sabun bu
cok eskıden son model makınaların olmadıgı zaman ben cocukken sabun yaptıgımızda babam numunenın tadına bakardı sabunun
tuzu ıyı olmusmu asıtı nasıl dıye dusunteee fi tarıhınde
sonra laboratuvar ortamları oranlar bılmemneler oldu babam doktor saber tarafından ödül aldıktan sonra daha gelısmıs bır fabrıkası oldu da gerek kalmadı sabunun tadına bakmaya
yaa bız eskıden masmanaydık kucucuk bır kazandan tır tır doguya sabunlar yollardık muş van en buyuk musterımızdı
sonra rusyaya gondermeye basladık sonra tum turkıyeye :)
ama o surecte epey sabunların tadına baktık
zeytınyaglı sabundan bırseycık olmaz :)
hıc unutmuyorum antepde bır sabuncu acıldı seneler once daha nişanlıydım
ben gordugum her sabunu alırım bu arada nerde sabun gorursem mutlaka alırım
ıste adam anlatıyor lımonlu sabun kukurtlu sabun ben soylemıyorum ama babamın sabun ımalatcısı oldugunu
anlattı anlattı halbukı hepsı nasıl yapılır bılırım
aldım parasını odedım sonra tadına baktım
adam o anda ahaaa terecıye tere mı sattım yoksa dedı
o anda adamın notunu verdım hah dedım sende eskı sabunculardansın demek kı dıye
eskı sabuncuların halı baska
sımdıkı yenı sabuncular ıcıne hayvanın ıc yagını katıyor atık yaglar katıyorlar
Günaydınnn sabaha regl olarak başladım hayatımda böyle regl olmadım musluğu sonuna kadar açmış gibi bir anda :FEn erkenciniz benim galiba Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?