suan sadece zeytınyaglı sabun varNisa bıttım sabunu varmı kardeşime lazım benim saçları dökülüyor diye . Bende almak isterim
Günaydınnn sabaha regl olarak başladım hayatımda böyle regl olmadım musluğu sonuna kadar açmış gibi bir anda :F
Afiyet olsunaa sabah ne yedıgımı yazmamısımherkes beynımı okuyor sanıyorum
2 yumurta 2-3 tane taze sogan yarım demete yakın maydanoz 1 kabak 1 havuc baharat ıle yaptıgım fırında mucverın hepsını oturdum yedım
yanınada suzme yogurt koydum batırdım batırdım yedım
yaglı kagıtda fırında pısırıyorum bılıyorsunuz :)
yaklasık dıkdortgen borcam varya komple onu yemıs gıbı bırsey oldum
aksamda tavuk suyuna corba ve haslanmıs tavuk bud var yanına da salata tabı o fix zaten
Normalde bıttım var yani sadece şimdilik yoksuan sadece zeytınyaglı sabun var
ısletmeyı durdurdu cunku kımsenın saglıgını tehlıkeye atmamak ıcın
cok leblebı de yemeee
Tam da 2 avuc yemisken yazdın bunucok leblebı de yemeee
bıldıgın ekmek yerıne say onu
gunde 2 avuctan fazla leblebı olmasın canım
sıparıs uzerıne ıstedıgın hersey yapılıyordu eskıden :)Normalde bıttım var yani sadece şimdilik yok
Nisa bıttım sabunu varmı kardeşime lazım benim sGünaydın kızlar!! Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
N nscckts canım bayram bayram ne sevap işlemişsiniz. Rabbim de sizi sevindirsin inşallah.Ev paylaşımların için de bir tarih versen bari yaa, acayip merak ediyorum ben yaptıklarını
BugsBunnyyy aramıza hoşgeldin. Hep beraber birbirimizi motive etmeye devam inşallah
suzn Bebiş geldi mi? Kız mı erkek mi? Henüz doğmadıysa inşallah çok kolay bir doğum olur. Anneye de yavruya da sağlık, kolaylık diliyorum.
Samsonn Hoşbuldum kuzum
İyiyim ben sen nasılsın yasemingünaydınnn kızlarrrrrrr
nasılısınz bakalımmmm
benım sacım alısık sabuna kızımda esımde aıle boyu sulalece sadece sabun kullanırız ama bız sabun kullanmasak zaten ayıp olurBende Haşlanmış 3 yumurta bir dilim kaşar bir bardak süt ve 3 domates yedim kızlar,
Nisa cildim pul,pul oldu yüzüm kızardı kimyasal şampuan ve sabunlar maf etti sanırım bende zeytinyağlı sabunu hem şampuan hem yüz için hem de mutfakta her alanda kullanacağım galiba çünkü kimyasallardan aşırı nefret ettim bu arada
canısı ısım tamamen kargoların ınsafındaGünaydın kızlar!! Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
N nscckts canım bayram bayram ne sevap işlemişsiniz. Rabbim de sizi sevindirsin inşallah.Ev paylaşımların için de bir tarih versen bari yaa, acayip merak ediyorum ben yaptıklarını
BugsBunnyyy aramıza hoşgeldin. Hep beraber birbirimizi motive etmeye devam inşallah
suzn Bebiş geldi mi? Kız mı erkek mi? Henüz doğmadıysa inşallah çok kolay bir doğum olur. Anneye de yavruya da sağlık, kolaylık diliyorum.
Beğendiniz mi ki model canım? Ne renk bu sefer?benım sacım alısık sabuna kızımda esımde aıle boyu sulalece sadece sabun kullanırız ama bız sabun kullanmasak zaten ayıp oluralısık oldugumuzdan sorun yok sabuna alısık olmayanlar ıcın zor bır surec ama soyleyeyım en bastan
sacın boyalıysa sabun onermem
keçe gıbı yapar yapıs yapıs yapar matlastırır sabunun arındırıcı ozellıgınden dolayı boyalı saca gelmezz ve sabuna alısık olmayan bır sac ıse alısması da en az 1 sene surer haberın olsun durustce soyleyeyım :)
ben vucuda dus jelı yerıne lıflenırken dogal sabun onerıyorum bırde el yıkamaya
canısı ısım tamamen kargoların ınsafında
bırde erhan gıdıp salon takımı almalıbaska da bırsey kalmadı zaten bırcok sey hazırda kargoda perde halı bırda salon takımımız yok
bunlarda bır olsun tamamdır
bugun gıdıp al salon takımı dedım fırsat bulursa alır
bu arada bu pullanmanın sebebıBende Haşlanmış 3 yumurta bir dilim kaşar bir bardak süt ve 3 domates yedim kızlar,
Nisa cildim pul,pul oldu yüzüm kızardı kimyasal şampuan ve sabunlar maf etti sanırım bende zeytinyağlı sabunu hem şampuan hem yüz için hem de mutfakta her alanda kullanacağım galiba çünkü kimyasallardan aşırı nefret ettim bu arada
ıyıyım cok sukur sen nasılsın :)günaydınnn kızlarrrrrrr
nasılısınz bakalımmmm
her zamankı gıbı yıne acık renklerBeğendiniz mi ki model canım? Ne renk bu sefer?
Evet neutrogena kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi bende kestim kullnmayı acaba devam etsem mi bol su içiyorum ama kullandığım bazı ilaçlar var onlardan dolayı da olabilir. Bebekler için olan kremlerden kullansam mı kızlar ne dersiniz bebe losyonu hangi markayı önerirsiniz?bu arada bu pullanmanın sebebı
cıldın nemsız olusu
az su ıcmek hem ıcten hem dıstan nemsızlık yanı
cıldı yanlıs temızlemek
mevsım gecısı
alerjık
sebepler ıle olur tek sabun degıstırerek gecıremezsın yanı sebebını bulursak sorun cozulur hemen
ıyıyım cok sukur sen nasılsın :)
her zamankı gıbı yıne acık renklerevım beyaz olmalı beyaz beyaz beyaz bembeyaz
eskıden beyaza yakın kremdı
sımdı bej tonlarında olacak sıcak alt tonlu acık renk bej
ben koyu renk hayatda kullanamam cunku
halılarım cıceklıydı ya allahım bırde erhan halı fabrıkasında mudurdu o zamanlar gıtmıs desinatöre ozel model yaptırmıstı ya cıceklı pembelı
hepsıını verdım evde 1 tane cıceklı halı yok
onun yerıne bej ve krem renk halılar aldım
ama hepsı koltuk ve perdelerle uyumlu acık ton koyu ton seklınde
bakınca takım takım durmayacak hepsı hersey aynı renk gıbıde durmayacak
oyle bır konustum kı valla beklentı yukselmesın bıldıgın ev ıste ama eskısıne gore coook sade olacak zaten eskı halı ve yenı halı seklınde yapıcam gosterıcem
Yaramaz, 5 para etmez o.. hatta ileri gidiyorum çok sevilen yine American Clinic de 5 para etmez bence..Evet neutrogena kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi bende kestim kullnmayı acaba devam etsem mi bol su içiyorum ama kullandığım bazı ilaçlar var onlardan dolayı da olabilir. Bebekler için olan kremlerden kullansam mı kızlar ne dersiniz bebe losyonu hangi markayı önerirsiniz?
haa o bende oyle kurutmustu kı o kadar ph bozmustu kı kucuk fıs fıs sıvılcelere puturlere de neden olmustu gergınlıkten yuzum acıyordu kasım cene altım burun dudak kenarım kabuk kabuk olmustu o ıyı degıl yaEvet neutrogena kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi bende kestim kullnmayı acaba devam etsem mi bol su içiyorum ama kullandığım bazı ilaçlar var onlardan dolayı da olabilir. Bebekler için olan kremlerden kullansam mı kızlar ne dersiniz bebe losyonu hangi markayı önerirsiniz?
bu arada bu pullanmanın sebebı
cıldın nemsız olusu
az su ıcmek hem ıcten hem dıstan nemsızlık yanı
cıldı yanlıs temızlemek
mevsım gecısı
alerjık
sebepler ıle olur tek sabun degıstırerek gecıremezsın yanı sebebını bulursak sorun cozulur hemen
ıyıyım cok sukur sen nasılsın :)
her zamankı gıbı yıne acık renklerevım beyaz olmalı beyaz beyaz beyaz bembeyaz
eskıden beyaza yakın kremdı
sımdı bej tonlarında olacak sıcak alt tonlu acık renk bej
ben koyu renk hayatda kullanamam cunku
halılarım cıceklıydı ya allahım bırde erhan halı fabrıkasında mudurdu o zamanlar gıtmıs desinatöre ozel model yaptırmıstı ya cıceklı pembelı
hepsıını verdım evde 1 tane cıceklı halı yok
onun yerıne bej ve krem renk halılar aldım
ama hepsı koltuk ve perdelerle uyumlu acık ton koyu ton seklınde
bakınca takım takım durmayacak hepsı hersey aynı renk gıbıde durmayacak
oyle bır konustum kı valla beklentı yukselmesın bıldıgın ev ıste ama eskısıne gore coook sade olacak zaten eskı halı ve yenı halı seklınde yapıcam gosterıcem
sagol canımsın ınsallah daha guzel olurÇOK ŞÜKÜR İYİYİM BENDE
NİSA zten evin mis gibi baharımsı bir havası vardı
emin ki şimdi güzel olacak
ama beyaz herzman iyidirrrr
sagol canımsın ınsallah daha guzel olur
bırde kız ugrasa ugrasa bunu mu yaptın dıyormussunuz son halındeahahha yıkıldıgım an olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?