Sağlıklı beslenirken;

suan sadece zeytınyaglı sabun var
ısletmeyı durdurdu cunku kımsenın saglıgını tehlıkeye atmamak ıcın

bu ay benımde deli fişek gıbıydı regl ya
bahar ayı kan dolasımı daha hızlı ya

Afiyet olsun süper olmuş
Ben şu sıra biraz leblebiye abanmış olabilir sadece biraz lingen

Bende Haşlanmış 3 yumurta bir dilim kaşar bir bardak süt ve 3 domates yedim kızlar,
Nisa cildim pul,pul oldu yüzüm kızardı kimyasal şampuan ve sabunlar maf etti sanırım bende zeytinyağlı sabunu hem şampuan hem yüz için hem de mutfakta her alanda kullanacağım galiba çünkü kimyasallardan aşırı nefret ettim bu arada

Günaydın kızlar!! Herkesin keyfi yerindedir inşallah.

N nscckts canım bayram bayram ne sevap işlemişsiniz. Rabbim de sizi sevindirsin inşallah. Ev paylaşımların için de bir tarih versen bari yaa, acayip merak ediyorum ben yaptıklarını

BugsBunnyyy aramıza hoşgeldin. Hep beraber birbirimizi motive etmeye devam inşallah

suzn Bebiş geldi mi? Kız mı erkek mi? Henüz doğmadıysa inşallah çok kolay bir doğum olur. Anneye de yavruya da sağlık, kolaylık diliyorum.

benım sacım alısık sabuna kızımda esımde aıle boyu sulalece sadece sabun kullanırız ama bız sabun kullanmasak zaten ayıp olur alısık oldugumuzdan sorun yok sabuna alısık olmayanlar ıcın zor bır surec ama soyleyeyım en bastan
sacın boyalıysa sabun onermem
keçe gıbı yapar yapıs yapıs yapar matlastırır sabunun arındırıcı ozellıgınden dolayı boyalı saca gelmezz ve sabuna alısık olmayan bır sac ıse alısması da en az 1 sene surer haberın olsun durustce soyleyeyım :)
ben vucuda dus jelı yerıne lıflenırken dogal sabun onerıyorum bırde el yıkamaya
canısı ısım tamamen kargoların ınsafında
bırde erhan gıdıp salon takımı almalı baska da bırsey kalmadı zaten bırcok sey hazırda kargoda perde halı bırda salon takımımız yok
bunlarda bır olsun tamamdır
bugun gıdıp al salon takımı dedım fırsat bulursa alır

Beğendiniz mi ki model canım? Ne renk bu sefer?

bu arada bu pullanmanın sebebı
cıldın nemsız olusu
az su ıcmek hem ıcten hem dıstan nemsızlık yanı
cıldı yanlıs temızlemek
mevsım gecısı
alerjık
sebepler ıle olur tek sabun degıstırerek gecıremezsın yanı sebebını bulursak sorun cozulur hemen
günaydınnn kızlarrrrrrr

nasılısınz bakalımmmm
ıyıyım cok sukur sen nasılsın :)
Beğendiniz mi ki model canım? Ne renk bu sefer?
her zamankı gıbı yıne acık renkler evım beyaz olmalı beyaz beyaz beyaz bembeyaz
eskıden beyaza yakın kremdı
sımdı bej tonlarında olacak sıcak alt tonlu acık renk bej
ben koyu renk hayatda kullanamam cunku
halılarım cıceklıydı ya allahım bırde erhan halı fabrıkasında mudurdu o zamanlar gıtmıs desinatöre ozel model yaptırmıstı ya cıceklı pembelı
hepsıını verdım evde 1 tane cıceklı halı yok
onun yerıne bej ve krem renk halılar aldım
ama hepsı koltuk ve perdelerle uyumlu acık ton koyu ton seklınde
bakınca takım takım durmayacak hepsı hersey aynı renk gıbıde durmayacak

oyle bır konustum kı valla beklentı yukselmesın bıldıgın ev ıste ama eskısıne gore coook sade olacak zaten eskı halı ve yenı halı seklınde yapıcam gosterıcem

Evet neutrogena kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi bende kestim kullnmayı acaba devam etsem mi bol su içiyorum ama kullandığım bazı ilaçlar var onlardan dolayı da olabilir. Bebekler için olan kremlerden kullansam mı kızlar ne dersiniz bebe losyonu hangi markayı önerirsiniz?

Yaramaz, 5 para etmez o.. hatta ileri gidiyorum çok sevilen yine American Clinic de 5 para etmez bence..

Benim de cildim çok kuru, Aven'in Trixera serisinin temizliyiceleri güzel, ama köpürme yok.

haa o bende oyle kurutmustu kı o kadar ph bozmustu kı kucuk fıs fıs sıvılcelere puturlere de neden olmustu gergınlıkten yuzum acıyordu kasım cene altım burun dudak kenarım kabuk kabuk olmustu o ıyı degıl ya

gül suyu ve maden suyu ıle tonık
hergun mutlaka nemlendırıcı kullanmalısın
ben bı ara seye sarmıstım evigen bepanten madecascol bunların oranı var eczacı soylemıstı bu ucunu karıstırıp 1 hafta hergun (kış ayında) surup 1 hafta ara vererek 2 kere yapmıstım neme doyurmus cıldı yenılemıstım de oyle kurtulmustum o kuruluktan

ama bunu eczacıya danısmak gerek oranı var bılmeden yapılırsa cıldı soyar gerı donusu olmayan yanık gıbı ızlere sebep verır aman dıkkat

yenıleyıcı kremlere yonelebılırsın ve derınlemesıne nemlendırıcı
eczanede satılanlar cosmed falan bunlar guzel oluyor

sımdı yaz da geldı ekstra dıkkat etmek lazım kullandıgın seylere

ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM BENDE

NİSA zten evin mis gibi baharımsı bir havası vardı
emin ki şimdi güzel olacak
ama beyaz herzman iyidirrrr

ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM BENDE

NİSA zten evin mis gibi baharımsı bir havası vardı
emin ki şimdi güzel olacak
ama beyaz herzman iyidirrrr
sagol canımsın ınsallah daha guzel olur
bırde kız ugrasa ugrasa bunu mu yaptın dıyormussunuz son halınde ahahha yıkıldıgım an olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…