Yok daha nelerrsagol canımsın ınsallah daha guzel olur
bırde kız ugrasa ugrasa bunu mu yaptın dıyormussunuz son halındeahahha yıkıldıgım an olur
İyiyim ben sen nasılsın yasemin
Sağol o zaman ben cosmed sorayım eczaneye en pratik yolu bu olur suan, bu arada evin hayırlı olsun kuzum ben ve açık renk eşya ve eve bayılırım merak etme Ben beğenirim garanti veriyorumhaa o bende oyle kurutmustu kı o kadar ph bozmustu kı kucuk fıs fıs sıvılcelere puturlere de neden olmustu gergınlıkten yuzum acıyordu kasım cene altım burun dudak kenarım kabuk kabuk olmustu o ıyı degıl ya
gül suyu ve maden suyu ıle tonık
hergun mutlaka nemlendırıcı kullanmalısın
ben bı ara seye sarmıstım evigen bepanten madecascol bunların oranı var eczacı soylemıstı bu ucunu karıstırıp 1 hafta hergun (kış ayında) surup 1 hafta ara vererek 2 kere yapmıstım neme doyurmus cıldı yenılemıstım de oyle kurtulmustum o kuruluktan
ama bunu eczacıya danısmak gerek oranı var bılmeden yapılırsa cıldı soyar gerı donusu olmayan yanık gıbı ızlere sebep verır aman dıkkat
yenıleyıcı kremlere yonelebılırsın ve derınlemesıne nemlendırıcı
eczanede satılanlar cosmed falan bunlar guzel oluyor
sımdı yaz da geldı ekstra dıkkat etmek lazım kullandıgın seylere
Hoş buldumÇOK ŞÜKÜR BENDE İYİYİM
HOŞGELDİN BU ARADA
Biblonun bile beyazı güzel ya beyazları beğendimyaptıklarımdan bazıları
evet canım gordugun herseyı ben yaptımAtı da mı sen yaptın Nisa? Resmen sanatçı olup çıkıcan karantina vesilesiyle.
Sağol o zaman ben cosmed sorayım eczaneye en pratik yolu bu olur suan, bu arada evin hayırlı olsun kuzum ben ve açık renk eşya ve eve bayılırım merak etme Ben beğenirim garanti veriyorum
yaaa tesekkur ederım kızlar :)bunlar çok güzel
onun odasını da rahatlattım bıraz perdesını falan degıstırdım mobılyasının yerını degıstırdım halı aldım nevresım aldım kuzuma :)Yok daha nelerrAhsen'in odasına ellemiyorsun ama di mi? Hiç gerek yok sanki.
YOK kız demeyiz emınım ki çok güzel olmuş belki bizde fikir alırızz
karantina senin evine yaradı ne güzelll
begendın mı kız dogruyu soyleAtı da mı sen yaptın Nisa? Resmen sanatçı olup çıkıcan karantina vesilesiyle.
Evet yaa, çok güzel! Satın alınanlardan ne farkları var bunların şimdii?. Ekstarı el emeğim diye bakınca mutlu olur insan valla yabegendın mı kız dogruyu soyle
utandım kımseye gostermedım demın eltım sordu bır ona bır sıze bırde erhan gordu
teyzelerım kuzenlerım babanem babam hepsı beklıyor kımseye gostermedım
aslında su yaptıklarımın hepsı o kadar basit ki :) inanılmaz basıtEvet yaa, çok güzel! Satın alınanlardan ne farkları var bunların şimdii?. Ekstarı el emeğim diye bakınca mutlu olur insan valla yaElin sağlık canım.
Taşlı tabloda ışığın çıkmamasını anlıyorum. Bende hem Lg hem Xiaomi telefon var, Xiaomi deki ışığı parlaklığı, 4 takla atıp, hertürlü ışık açını denesem de asla LG ile yakalayamıyorum. Aynı manzara biri soluk diğeri photoshoplu gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?