Sağlıklı beslenirken;

Sağol o zaman ben cosmed sorayım eczaneye en pratik yolu bu olur suan, bu arada evin hayırlı olsun kuzum ben ve açık renk eşya ve eve bayılırım merak etme Ben beğenirim garanti veriyorum

Atı da mı sen yaptın Nisa? Resmen sanatçı olup çıkıcan karantina vesilesiyle.
evet canım gordugun herseyı ben yaptım
hatta o makrome duvar süsü olan resım varya yesıl bıtkı var
guzel saksım yoktu 2 tane 5 lıtrelık pet sıseyı kesıp sılıkonla bırbırıne yapıstırıp yukselttım ıcıne kozolak doldurdum ve ikeanın paketlemesınde kullanılan kagıt süs var o hosuma gıttı onunla sardım
evde ıstedıgım gıbı buna uygun saksım yoktu napım

Yok daha nelerr Ahsen'in odasına ellemiyorsun ama di mi? Hiç gerek yok sanki.
onun odasını da rahatlattım bıraz perdesını falan degıstırdım mobılyasının yerını degıstırdım halı aldım nevresım aldım kuzuma :)

Atı da mı sen yaptın Nisa? Resmen sanatçı olup çıkıcan karantina vesilesiyle.
begendın mı kız dogruyu soyle
utandım kımseye gostermedım demın eltım sordu bır ona bır sıze bırde erhan gordu
teyzelerım kuzenlerım babanem babam hepsı beklıyor kımseye gostermedım

kendıme makyaj masası da yaptım
daha once yatak odamda aynalı şifonyer vardı çamasırlık gıbı 5 katlı cekmecelı
ben puflu oturulabılen aynası buyuk yuksek lukens ayaklı makyaj masaları severım
bekarken bır makyaj masam vardı babamlarda dedım o bana lazım erhan gıttı getırdı aldım onu boyadım kulplarını degıstırdım ayna satın aldım ustune
su getırttıgım takı askılıklarım gelsın ustunu dızeyım onunda resmını ceker paylasırım

begendın mı kız dogruyu soyle
utandım kımseye gostermedım demın eltım sordu bır ona bır sıze bırde erhan gordu
teyzelerım kuzenlerım babanem babam hepsı beklıyor kımseye gostermedım
Evet yaa, çok güzel! Satın alınanlardan ne farkları var bunların şimdii?. Ekstarı el emeğim diye bakınca mutlu olur insan valla ya Elin sağlık canım.

Taşlı tabloda ışığın çıkmamasını anlıyorum. Bende hem Lg hem Xiaomi telefon var, Xiaomi deki ışığı parlaklığı, 4 takla atıp, hertürlü ışık açını denesem de asla LG ile yakalayamıyorum. Aynı manzara biri soluk diğeri photoshoplu gibi oluyor.

aslında su yaptıklarımın hepsı o kadar basit ki :) inanılmaz basıt
tek tek tas ısleme olan 1 gunumu aldı makrome yarım gunumu aldı cunku kucuk cocuk var malum
gerı kalanların hepsı aynı gun yarım gunde bıtırdım

bu arada evde genel olarak cıcek detoksu vardı
tum halılardan zıyade nevresım battanıyeler hersey degıstı o yuzden de bu kadar uzun surdu bırde ılk kez bu ıslerle ugrastım ne kadar boya ne kadar tutkal gıder bılmıyorum kucuk kucuk aldım yetmedı hadııı tekrar al e gelsın dıye beklıyorum
sancılı oldu bana kalsa yaptıgım herseyı 1 gunde yapardım ama bu korona surecı karantına benı yavaslattı ve resmen sabrı ogrettı

ben kı ev tasımıs 4 saatde toplanıp 3saatde yerlesıp tasınma aksamı akrabalarla cay kahve ıcıp evıme aksam yemegıne alan kısıyım normalde o kadar hızlıyım sabrım yok cunku ama resmen su surecte sabrımı fazlasıyla zorladıgımı dusunuyorum
nefes egzersızı yaptım bol bol ıse yarıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…