Hergun diyorum da dinlemiyor nisaaacok leblebı de yemeee
bıldıgın ekmek yerıne say onu
gunde 2 avuctan fazla leblebı olmasın canım
Teyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.Günaydın kızlar!! Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
N nscckts canım bayram bayram ne sevap işlemişsiniz. Rabbim de sizi sevindirsin inşallah.Ev paylaşımların için de bir tarih versen bari yaa, acayip merak ediyorum ben yaptıklarını
@BugsBunnyyy aramıza hoşgeldin. Hep beraber birbirimizi motive etmeye devam inşallah
suzn Bebiş geldi mi? Kız mı erkek mi? Henüz doğmadıysa inşallah çok kolay bir doğum olur. Anneye de yavruya da sağlık, kolaylık diliyorum.
Oyy oyyy, yaramaza bak. Bundan sonrası kolay olsun inşallah. Uslu, akıllı bir bebiş olsun, çok güzel, uzun, mutlu bir ömür beklesin onu.Teyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.
şişle mı patlatmıslarTeyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.
Kızlar kesiyor muyuz saç şimdi? Ben bu ay başka gün yok sanıyordum, Haziranda ne zaman diye soracaktım.bu arada sac kesmek isteyenlere yarin aslan günü ve sanirim saat 10.30 ve persembe aksam saatlerine kadar 19:30 gibi uygun olmasi lazim.
Teyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.
Kızlar kesiyor muyuz saç şimdi? Ben bu ay başka gün yok sanıyordum, Haziranda ne zaman diye soracaktım.
N nscckts .aypare ackerman
Selam kızlar geçmişi anca okudum. Bu ara bende evi değiştiriyorum biraz ama boya badana işine daha girişmedim. Eski eşyaları toparladım zaten minimal bir yasam sürmeye çalışıyorum. Su an maksimum olan şey oğlanın oyuncaklarıonlara da ellemiyorum. Kahve dışında pek bir içecek olmaz oldum. Bir de oğlum bu sıra yaptıklarını göstermeye pek hevesli sürekli ona bakmamızı istiyor o yüzden telefonla ilgilenemiyorum yüzüm başka yere bakınca anneee diye sesleniyor hemen bende dün hem kendi saçımı hem oğlanın saçını kestim biraz
Günaydın Yasmincaaan. Ay takvimine göre saç kesim, bakım günleri varmış. Aslan gününlerine denk getirip en az 3 kesim yaparsan gürleşiyor, güzelleşiyor diyorlar.zor bir doğum olmuş şişle nasıl patlatmışlar yaw da neler duyacazzzzz
allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsinnnnn
bu nasıl oluyor canm ben kaçırmışımmm
gerçi ben bayradan önce kestirdim saçlarımıııııı
Günaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırımSelam kızlar geçmişi anca okudum. Bu ara bende evi değiştiriyorum biraz ama boya badana işine daha girişmedim. Eski eşyaları toparladım zaten minimal bir yasam sürmeye çalışıyorum. Su an maksimum olan şey oğlanın oyuncaklarıonlara da ellemiyorum. Kahve dışında pek bir içecek olmaz oldum. Bir de oğlum bu sıra yaptıklarını göstermeye pek hevesli sürekli ona bakmamızı istiyor o yüzden telefonla ilgilenemiyorum yüzüm başka yere bakınca anneee diye sesleniyor hemen bende dün hem kendi saçımı hem oğlanın saçını kestim biraz
Sanırım bugün aslan ama ben regl oldum dunGünaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırım
Aynen canım kıyafetleri falan minimuma indirdim iyi oldu. Gereksiz pantolon üst giyim ne varsa attımGünaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırım
Taşınırken ben de atmıştım bir çok eşyayı ama yine gözüme fazla geliyor bazı şeylerdesenizya topik toptan minamal yaşama gececekk
çok iyiy yapmışsın canm az eşya herzaman iyidirrrrrrr
hem gözü yormaz hem seni
ben 3,5 sene önce ev değiştirirken herşeyi attım çok sade
temizliğimi 1 ile 1,5 saat yapar geçerimmm
Günaydın Yasmincaaan. Ay takvimine göre saç kesim, bakım günleri varmış. Aslan gününlerine denk getirip en az 3 kesim yaparsan gürleşiyor, güzelleşiyor diyorlar.
Günaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırım
balım ben bu ay hıc bakmadım buldugum ılk fırsatda sadece buraya bakıyorumKızlar kesiyor muyuz saç şimdi? Ben bu ay başka gün yok sanıyordum, Haziranda ne zaman diye soracaktım.
N nscckts .aypare ackerman
oh oh oh mis :)Selam kızlar geçmişi anca okudum. Bu ara bende evi değiştiriyorum biraz ama boya badana işine daha girişmedim. Eski eşyaları toparladım zaten minimal bir yasam sürmeye çalışıyorum. Su an maksimum olan şey oğlanın oyuncaklarıonlara da ellemiyorum. Kahve dışında pek bir içecek olmaz oldum. Bir de oğlum bu sıra yaptıklarını göstermeye pek hevesli sürekli ona bakmamızı istiyor o yüzden telefonla ilgilenemiyorum yüzüm başka yere bakınca anneee diye sesleniyor hemen bende dün hem kendi saçımı hem oğlanın saçını kestim biraz
benım gardorıbu gorsen şoka gırersınGünaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırım
Kestim geldim şipşak hepinizden teyit alınca. Yalnız elimin hiç ayarı yok. Artık topiğimizin bir beslemesi de varSanırım bugün aslan ama ben regl oldum dun
Boyanın kalıcı olması için günler varmış galiba canım, belki beyaza da olabilir. Şu dökülmesi bir dursa hiç beyazı dert edmicem valla, nasılsa o bi şekil kamufule edilir.hım anladım canımmm
şu beyazlamaması için bir çözüm var mı acaba
buna bir alışırsan canm o kadar rahatlarsın kiiiiiii
o kadar az kıyafetim vardır tabi sürece gelene kadar bir 5 yılı devirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?