Sağlıklı beslenirken;

Teyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.

Teyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.
Oyy oyyy, yaramaza bak. Bundan sonrası kolay olsun inşallah. Uslu, akıllı bir bebiş olsun, çok güzel, uzun, mutlu bir ömür beklesin onu. Anne iyi şimdi di mi? Rabbim şifa versin, tez zamanda ayaklansin o da inşallah

şişle mı patlatmıslar ılk defa duydum boyle bırsey nerde dogum yaptı turkıyede degıldır sanırım burda şişle kese patlatanın sonu hayra alamet olmaz cunku :)

sunı sancı zor ya esasında doktorun becerıklısıne denk gelmek gerek benım doktorum sunı yolla sancı verıp 8 saat sancı cektırıp nefes alacak hal bırakmayıp bebegı strese sokarak normal dogurtmak normal sayılmaz ... normalı kanalın acık sancının duzenlı olması oyle olmuyorsa anneyı de bebeyıde yormamak gerek aksı halde gerı donusu olmayan sonuclar cıkar annede de bebekte de omur boyu hasar kalabılır dıyordu

her doktor bır degıl ıste cok sukur sag saglım dogdu yaralar da ıyılesır bebekte buyur bundan sonrası en ballısı en tatlısı allahım guzel saglıklı analı babalı huzurlu omur nasıp etsın canım hayırlı olsun

boyle dogum duyunca resmen ben doguruyor gıbı hıssedıyorum bu nasıl bır hıs ya yuzumde ıkınmayla okudum resmen tovbe yarabbım

kadın olmak ne zor ya

zor bir doğum olmuş şişle nasıl patlatmışlar yaw da neler duyacazzzzz

allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsinnnnn

Kızlar kesiyor muyuz saç şimdi? Ben bu ay başka gün yok sanıyordum, Haziranda ne zaman diye soracaktım.
N nscckts . aypare ackerman

bu nasıl oluyor canm ben kaçırmışımmm

gerçi ben bayradan önce kestirdim saçlarımıııııı

Selam kızlar geçmişi anca okudum. Bu ara bende evi değiştiriyorum biraz ama boya badana işine daha girişmedim. Eski eşyaları toparladım zaten minimal bir yasam sürmeye çalışıyorum. Su an maksimum olan şey oğlanın oyuncakları onlara da ellemiyorum. Kahve dışında pek bir içecek olmaz oldum. Bir de oğlum bu sıra yaptıklarını göstermeye pek hevesli sürekli ona bakmamızı istiyor o yüzden telefonla ilgilenemiyorum yüzüm başka yere bakınca anneee diye sesleniyor hemen bende dün hem kendi saçımı hem oğlanın saçını kestim biraz

desenizya topik toptan minamal yaşama gececekk

çok iyiy yapmışsın canm az eşya herzaman iyidirrrrrrr

hem gözü yormaz hem seni

ben 3,5 sene önce ev değiştirirken herşeyi attım çok sade

temizliğimi 1 ile 1,5 saat yapar geçerimmm

Günaydın Yasmincaaan. Ay takvimine göre saç kesim, bakım günleri varmış. Aslan gününlerine denk getirip en az 3 kesim yaparsan gürleşiyor, güzelleşiyor diyorlar.

Günaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırım

Taşınırken ben de atmıştım bir çok eşyayı ama yine gözüme fazla geliyor bazı şeyler evlenirken halbuki çok eşyada almadım ama es dost getirdi şimdi yine dağıttım çoğunu. Temizlik benimde öyle pratik oluyor. Tez canlıyım zaten hemen olsun bitsin işime geliyor

Günaydın Yasmincaaan. Ay takvimine göre saç kesim, bakım günleri varmış. Aslan gününlerine denk getirip en az 3 kesim yaparsan gürleşiyor, güzelleşiyor diyorlar.

hım anladım canımmm

şu beyazlamaması için bir çözüm var mı acaba

Günaydın Sedulu. Ya süper! Özellikle gardolabı minimal tutan insanlara bayılıyorum. Asla beceremiyeceğim sanırım

buna bir alışırsan canm o kadar rahatlarsın kiiiiiii
o kadar az kıyafetim vardır tabi sürece gelene kadar bir 5 yılı devirdim

Kızlar kesiyor muyuz saç şimdi? Ben bu ay başka gün yok sanıyordum, Haziranda ne zaman diye soracaktım.
N nscckts . aypare ackerman
balım ben bu ay hıc bakmadım buldugum ılk fırsatda sadece buraya bakıyorum
gunu gelmısse bende keseyım
baktım evet bugun kesılıyormus
oh oh oh mis :)
benım gardorıbu gorsen şoka gırersın
bak bu kadar gıyınmeyı takmayı takıstırmayı severım ama erhanla 6 kapaklı gardırobumuzu ıhtıyac sahıbıne verıp kendımıze 4 kapaklı genc odasında gorup begendıgımız gardırobu aldık gecen sene ...

3 kapaklının 1 tanesı erhanın 2 lı olanın benım dıger teklıde de (sadece raflı alan) yorgan yastık carsaf battanıye var
ustelık benım pıjamalara kadar mayolara kadar blazer kazak tshırt ev gıyım hepsı askıda... bukulu hıc bır seyım yok ona ragmen 2 lıye sıgıyorum
hepsını bırbırıyle kombın yapabılme ve cogunlukla kalem elbıse gıyınmenın tayt ustune bluz gıyınmenın kolaylıgı sanırım.
jean veya gabardin tarzı kumas pantolonlar cok kombın ıstıyor ceket ıcıne ayrı gomlek ayrı bluz ayrı ıstıyor o yuzden gıymıyorum tek parcayla ısı cozuyorum
daha bu sene el atmadım 1 sene gıymedıgım seyı dırekt verırım zaten yenı kıyafet almam ıcın ya delınmelı ya yırtılmalı ya da bırı gorup begenmelı al senın olsun demelıyım de yerıne yenısını almalıyım
mutfak dolaplarımında yarısı bos kullanmadıgım 1 tabak yok misafir gelırse kullanırım dedıgım bırsey yok krıstal bardaklarımı da kullanırım mısafır yemek setı dıye gecen takımıda gunluk kullanırım . gun bugundur yasadıgımız gun kadardır belkı yarına yokum mısafır ıcın oda ayırıyorlar mısafır ıcın esya omurlerınden 3-5 kere kulanıyorlar tamamen zarar... ve bunlar yer işgal edıyor belkı bırgun lazım olur dıye istiflenen seyler. lazım olursa alırsın kardesım dıyorum sımdı bosuna yer ısgal etme

bırde her esyanın enerjısı var evım benle cocugumla esımın enerjısıyle dolsun nıye bardaga halıya hızmet etsın
habıre de enerjı degısımı ıcın dıkkat ettıysen senede ıkı kere evde esyaların yerını degıstırır her sene bır yerını boyarım ve her sene esya elerım senede 1 kere kullanmıssam artık ıhtıyacı kalmamıstır der verırım hemen :)

ınanılmaz rahatlatıcı bırsey bu

Boyanın kalıcı olması için günler varmış galiba canım, belki beyaza da olabilir. Şu dökülmesi bir dursa hiç beyazı dert edmicem valla, nasılsa o bi şekil kamufule edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…