Bende tam tersi daha free bi yapim var. 2 gun sonrasina bile plan yapmam, gunubirlik yasarim. Tabi is ve cocuklari ilgilendiren konular haric. Mesela bi koltugum var 9 yillik, 1 saat yatsam 4 gun sirt agrisi cekiyorum ama diyorum esime, biraz daha buyusun cocuklar. Koltukta ziplama yaslari gecsin o zaman bakariz. O kadar genis icim yani. Hatta su gelin evi programlari var ya tr’de. Hah iste ben onlari fantastik uzay programlari gibi izliyorum, agzim acik. Sanki onlar ingiliz kralicesi Elizabeth, ben köyün cingenesiCogu mobilyam “vintage”. Ama neyseki gelen bayiliyor evime ondan dolayi rahatim:)
Bi onceki cevabim alakasiz oldu gerci. Konumuz 2 ogundu. Off of. Bana komsu olaydin da azcik kulagimdan cekeydin
Ben gebe kalmayi dusunuyorum ya kendi discime sordum bu amalgam dolgularim bebege bi zarar verir mi diye kesinlikle vermez dedi.bi arkadasim disci ona da sordum hayir hic bir sorun olmaz rahat ol seklinde cevap verdi o yuzden cikarttirmadimGargaradan bişey olmaz bence yaa. Amalgam dolguları ben de aldırmıştım, ama şimdi düşünüyorumda hiç de özen gösterilmedi alınırken...bir çoğunu yuttum bence
Çok uyuz bir asistanı vardı diş hekiminin. Motora bağlamışsın gibi saatlerce konuşup işine dikkat etmiyordu.
Sen de mi aldırdın?
canim o baktigim evi begendim haber bekliyorum bana verseler cok iyi olacak
Evet ya, dişçiler asla bir zararı yok diyor. Bence de bebek ilgili bir durum olmaz.Ben gebe kalmayi dusunuyorum ya kendi discime sordum bu amalgam dolgularim bebege bi zarar verir mi diye kesinlikle vermez dedi.bi arkadasim disci ona da sordum hayir hic bir sorun olmaz rahat ol seklinde cevap verdi o yuzden cikarttirmadim
Ya niye vermiyorlar ki, biri sürü kişi talip oluyor aradan mı seçiyorlar? Hadi inşallah hayırlısı ile senin olur canım. Ne zaman belli olur?canim o baktigim evi begendim haber bekliyorum bana verseler cok iyi olacak
Günaydin canim, aynen öyle yapiyorlar, sanki yeni eve tasiniyoruz.Günaydın everybody
Evet ya, dişçiler asla bir zararı yok diyor. Bence de bebek ilgili bir durum olmaz.
Alternatif tıpçılar ise sürekli pc, telefon ile etkileşim içinde olduğumuzdan civanın zararı oluyor diyor ama ben de çok anlamadım doğrusu...
Ya niye vermiyorlar ki, biri sürü kişi talip oluyor aradan mı seçiyorlar? Hadi inşallah hayırlısı ile senin olur canım. Ne zaman belli olur?
Sanırım bir sıkıntı olursa kiracıyı çıkartmak çok zor diye..Günaydin canim, aynen öyle yapiyorlar, sanki yeni eve tasiniyoruz.
alt üstü kiraci olucam, 3 yillik bir de kontrati.
insallah canim dua edinSanırım bir sıkıntı olursa kiracıyı çıkartmak çok zor diye..
Sonuçtan işin var gücün var, hem de bayansın. Her türlü avantajlı bence. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
girdim canim, orda bir sey cikmadi mr isticem ama suan vermezler.
bende ıyıyım cok sukur merak ettım senı sorayım dedım ptesı ultrason dıyordun sankı yanlıs hatırlamıyorsam ınsallah ıyı sonuclar olur ev içinde herseyın hayırlısı canımgirdim canim, orda bir sey cikmadi mr isticem ama suan vermezler.
yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi onun disinda iyiyim cok sükür.
sen nasilsin
bende erhana çattım bugun
nerdeyse 3 ay olacak evden cıkmayalı bunaldım sanırım
sıkıldım
erhanı da boyar rengını degıstırırsem sasırmayınbır o kaldı cunku
Adamı sarışın yaparmışsın Nisaabende erhana çattım bugun
nerdeyse 3 ay olacak evden cıkmayalı bunaldım sanırım
sıkıldım
erhanı da boyar rengını degıstırırsem sasırmayınbır o kaldı cunku
evet canim gecen hafta pazartesi baktilar ultrasonla iki dakika.bende ıyıyım cok sukur merak ettım senı sorayım dedım ptesı ultrason dıyordun sankı yanlıs hatırlamıyorsam ınsallah ıyı sonuclar olur ev içinde herseyın hayırlısı canım
Aynen diyince benim de aklıma geldi noldu acabaAdamı sarışın yaparmışsın NisaaYazık enişteye valla
Benim de annen aklıma geldi. Noldu, aldı mı İstanbul'dan daire?
Adamı sarışın yaparmışsın NisaaYazık enişteye valla
Benim de annen aklıma geldi. Noldu, aldı mı İstanbul'dan daire?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?