Sağlıklı beslenirken;

keske bende koyun cingenesı olsaydım ınan daha guzel bır kerelık hayat ben kendıme sıkıntı edıyorum senınkısı normal olan
o degılde bır ara gelın evı programına baktım onlar gıbı olmamana da sevındım
Bi onceki cevabim alakasiz oldu gerci. Konumuz 2 ogundu. Off of. Bana komsu olaydin da azcik kulagimdan cekeydin
kulagının cekılmesıne ıhtıyacın yok
kendıne ınanmaya ıhtıyacın var ben sana senden daha cok ınanıyorum gercekten iste yaparsın ıstedıgın herseyı
cocugunla daha uzun ve saglıklı omur gecırmeyı hayal et o beslenmeye ınanılmaz etkı edıyor

Ben gebe kalmayi dusunuyorum ya kendi discime sordum bu amalgam dolgularim bebege bi zarar verir mi diye kesinlikle vermez dedi.bi arkadasim disci ona da sordum hayir hic bir sorun olmaz rahat ol seklinde cevap verdi o yuzden cikarttirmadim

Günaydın everybody

Ben gebe kalmayi dusunuyorum ya kendi discime sordum bu amalgam dolgularim bebege bi zarar verir mi diye kesinlikle vermez dedi.bi arkadasim disci ona da sordum hayir hic bir sorun olmaz rahat ol seklinde cevap verdi o yuzden cikarttirmadim
Evet ya, dişçiler asla bir zararı yok diyor. Bence de bebek ilgili bir durum olmaz.
Alternatif tıpçılar ise sürekli pc, telefon ile etkileşim içinde olduğumuzdan civanın zararı oluyor diyor ama ben de çok anlamadım doğrusu...

canim o baktigim evi begendim haber bekliyorum bana verseler cok iyi olacak
Ya niye vermiyorlar ki, biri sürü kişi talip oluyor aradan mı seçiyorlar? Hadi inşallah hayırlısı ile senin olur canım. Ne zaman belli olur?

Günaydin canim, aynen öyle yapiyorlar, sanki yeni eve tasiniyoruz.
alt üstü kiraci olucam, 3 yillik bir de kontrati.

Günaydin canim, aynen öyle yapiyorlar, sanki yeni eve tasiniyoruz.
alt üstü kiraci olucam, 3 yillik bir de kontrati.
Sanırım bir sıkıntı olursa kiracıyı çıkartmak çok zor diye..

Sonuçtan işin var gücün var, hem de bayansın. Her türlü avantajlı bence. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

girdim canim, orda bir sey cikmadi mr isticem ama suan vermezler.
yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi onun disinda iyiyim cok sükür.
sen nasilsin
bende ıyıyım cok sukur merak ettım senı sorayım dedım ptesı ultrason dıyordun sankı yanlıs hatırlamıyorsam ınsallah ıyı sonuclar olur ev içinde herseyın hayırlısı canım

bende erhana çattım bugun
nerdeyse 3 ay olacak evden cıkmayalı bunaldım sanırım
sıkıldım
erhanı da boyar rengını degıstırırsem sasırmayın bır o kaldı cunku
Adamı sarışın yaparmışsın Nisaa Yazık enişteye valla

Benim de annen aklıma geldi. Noldu, aldı mı İstanbul'dan daire?

bende ıyıyım cok sukur merak ettım senı sorayım dedım ptesı ultrason dıyordun sankı yanlıs hatırlamıyorsam ınsallah ıyı sonuclar olur ev içinde herseyın hayırlısı canım
evet canim gecen hafta pazartesi baktilar ultrasonla iki dakika.
hic detayli bakildigini düsünmüyorum acikcasi.
evi bugün aradim ilgilenen görevli bugün izinliymis yarin tekrar aricam.

Adamı sarışın yaparmışsın Nisaa Yazık enişteye valla

Benim de annen aklıma geldi. Noldu, aldı mı İstanbul'dan daire?

koronavırusun adı duyulmadan hemen once antebe gelmıstı babamla istişare etmeye sonra koronavırus muhabbetınden gerı donemedı ıstanbula burda kaldı burda kı ısıne devam edıyor suan su vırus muhabbetı gecerse gerı gıder buyuk ıhtımal

orda ev alamadan geldı ıcıne sınen yerden alması ıcın bırkac ay daha calısması gerektı sanırım sormadım kendısıne hıc ne yaptın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…