- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
işlem basarıyla tamamlandıAynen diyince benim de aklıma geldi noldu acaba
İyi bariişlem basarıyla tamamlandı
kadının fendı erkegı yendı
sımdı normalde 6 gun suruyorsa bıttıgını dusunup 6. gunun sonunda abdestını aldıysan abdestı aldıktan sonra tutup da tekrar davetsız mısafır cok mınık gelırse gusule gerek kalmaz ve oruc namaz gıbı ıbadetlerıne de devam edebılırsın dıye okudum ben ama bu ısın bılır kısısı degılım ınsallah yanlıs da bılmıyorumdur yoksa 17 senemı bosa gıtmıs gıbı hıssederımKızlar adet bitti gibi ama ara ara nokta gibi pembe geliyo çok küçük yarın kesin bitmiş oluyo böyle olduğunda. Şimdi abdest alsam banyo yapıp banyodan sonra da gelir namazlara yarın başlasak olur dimi içim pek rahat etmiyor su regl son günleri
sımdı normalde 6 gun suruyorsa bıttıgını dusunup 6. gunun sonunda abdestını aldıysan abdestı aldıktan sonra tutup da tekrar davetsız mısafır cok mınık gelırse gusule gerek kalmaz ve oruc namaz gıbı ıbadetlerıne de devam edebılırsın dıye okudum ben ama bu ısın bılır kısısı degılım ınsallah yanlıs da bılmıyorumdur yoksa 17 senemı bosa gıtmıs gıbı hıssederım
cunku her ramazan ve namaz zamanı kazaya kalmasın o gun bosa gecmesın dıye can atan bırı oldugumdan okumus ve bır hocaya sormustum boyle bılgı almıstım bılen arkadaslar yazarsa cook sevınırım bende
Kızlar adet bitti gibi ama ara ara nokta gibi pembe geliyo çok küçük yarın kesin bitmiş oluyo böyle olduğunda. Şimdi abdest alsam banyo yapıp banyodan sonra da gelir namazlara yarın başlasak olur dimi içim pek rahat etmiyor su regl son günleri
Fetvaya girmesin, sorumluluk almam,sımdı normalde 6 gun suruyorsa bıttıgını dusunup 6. gunun sonunda abdestını aldıysan abdestı aldıktan sonra tutup da tekrar davetsız mısafır cok mınık gelırse gusule gerek kalmaz ve oruc namaz gıbı ıbadetlerıne de devam edebılırsın dıye okudum ben ama bu ısın bılır kısısı degılım ınsallah yanlıs da bılmıyorumdur yoksa 17 senemı bosa gıtmıs gıbı hıssederım
cunku her ramazan ve namaz zamanı kazaya kalmasın o gun bosa gecmesın dıye can atan bırı oldugumdan okumus ve bır hocaya sormustum boyle bılgı almıstım bılen arkadaslar yazarsa cook sevınırım bende
Tamamdır samsonum teşekkür ederimFetvaya girmesin, sorumluluk almam,ama ben akıntı normal zamanki gibi gelmeli diye biliyorum.
Bugün ara ara renkli geliyorsa yarın al bence abdestini, benim de her duştan sonra yine gelir, en az 3 kez alıyorum
10 gün sınırı var. 10 günden sonra ciddi kanama bile olsa o özürdür diye biliyorum ben, o zaman kalk namazını kıl yine de ama diğer vakit için abdest tazelemen lazım diyorlar.
heee bu durumda senın yerınde olsam yarın tekrar gusul alırdım canım bak banyo yapsam yıne gelır dıyorsun tam bıtmesı gerekıyor gelecegını bılıyorsan bıtmemıs bekle sen bıraz daha :)Normalde bu minik gelenlerle beraber 7 gün ama en son 6da bitiyor 7 minik minik geliyo. Şimdi banyo yapsam yine gelir
hee anladım canımFetvaya girmesin, sorumluluk almam,ama ben akıntı normal zamanki gibi gelmeli diye biliyorum.
Bugün ara ara renkli geliyorsa yarın al bence abdestini, benim de her duştan sonra yine gelir, en az 3 kez alıyorum
10 gün sınırı var. 10 günden sonra ciddi kanama bile olsa o özürdür diye biliyorum ben, o zaman kalk namazını kıl yine de ama diğer vakit için abdest tazelemen lazım diyorlar.
Bir bilene sor benceheee bu durumda senın yerınde olsam yarın tekrar gusul alırdım canım bak banyo yapsam yıne gelır dıyorsun tam bıtmesı gerekıyor gelecegını bılıyorsan bıtmemıs bekle sen bıraz daha :)
hee anladım canım
sımdı mesela benım 6 gun suruyor 6. gun sonunda aksam yıkandım bıttı ertesı sabah da sorun yok tee ertesı gun gece bır baktım pembe bırsey gorunmus
o sırada allahım dıyorum ya lutfen oncekı abdestımı namazımı orucumu lutfen say gercekten bılerek yapmadım dıyorumcunku normalde benım 6. gun gece artık bıtmıs olur
sayılır mı acaba ya bosa mı gıder yoksa teee 15 sene boyunca bırıken kazalarımm var demektır ve bunun nasıl altından kalkarım bılmıyorum
Canım yaa, valla çok sekersin, sana torpil geçilse bile ben şaşırmam.heee bu durumda senın yerınde olsam yarın tekrar gusul alırdım canım bak banyo yapsam yıne gelır dıyorsun tam bıtmesı gerekıyor gelecegını bılıyorsan bıtmemıs bekle sen bıraz daha :)
hee anladım canım
sımdı mesela benım 6 gun suruyor 6. gun sonunda aksam yıkandım bıttı ertesı sabah da sorun yok tee ertesı gun gece bır baktım pembe bırsey gorunmus
o sırada allahım dıyorum ya lutfen oncekı abdestımı namazımı orucumu lutfen say gercekten bılerek yapmadım dıyorumcunku normalde benım 6. gun gece artık bıtmıs olur
sayılır mı acaba ya bosa mı gıder yoksa teee 15 sene boyunca bırıken kazalarımm var demektır ve bunun nasıl altından kalkarım bılmıyorum
Gunaydin canim cok gecmis olsun, biberiye dene mutlaka unutma... benim teyzem senden daha beterdi simdi hicbiseyi yok biberiye cayi beni kurtardı diyor hep, belki sana da faydası olurkizlar günaydin
hapkolik oldum ciktim
dün is cikisi hafif basim agriyordu, havalar bu aralar bi günesli, bir yagmurlu, bulutlu vs. ondandir dedim.
isyeri isinmiyor buz gibiydi kaloriferleri merkezden kapatmislar, sanki afrikada yasiyoruz. avusturyadayiz sonucta Burda her sey olabilir.
neyse bindim otobüse eve gittim, annemi aradim yürüyüse cikmis, yemek falan ye uyu dedi. uyumak ne mümkün hap ictim, gözlerimi kapattim.
midem bulanti kusamaya calistim ama onuda beceremedim. aradan bir kac Saat gectikten sonra siddet artmadan gecmedigini anlayinca migren ilacimi ictim, biraz uyumusum. annem geldi üzerimi falan örtmüs. yegenim geldi oturdu yanima cizgi film seyretti, tabi sesini ona göre kisiyor ama bana göre hala cok yüksek, bir de bana (bir önceki gün arkadasima gitmistim hem yürüyüs olsun diye) teyze sen dün nerdeydin diye hesap soruyor. kalk dedim bu böyle olmayacak gittim annemlerin odasina yattim.
bu sefer telefonum caldi cünkü evdeki wifi olmuyordu internetciler arayacaklardi Saat 20.30 falan, tam güzel dalmistim. neyse actim konustum yapmaya calistilar bir de onlarla takildim telefonda ordan yine yegenim "of yine olmuyor teyze diyor", annemde bir seyler diyor.
herneyse yaptilar sonunda. anneme ve yegenime dedim ki bi susamadinizannem ben yatak odaya gecmeden kizi yikadi, ama ben koltukta uyuyunca her seyi duyuyorum tabi, gönlünü yapmak icin Kirk takla atiyor, yavrum hadi elbiseni cikar, hadi bak gel banyo yapalim, yok tostunu bitir vs vs; ses yapma teyzenin basi agriyor.
ben söyleniyorum onlar gülüyor. neyse annem bir hap daha Verdi - girdim yine odalarina uyudum.
birdahada Sabah uyandim ise gidecegim diye - bi ara gece yanima yegenim geldi yatti benimle yatacakmis. sabaha Dogru kaybolmus anneannesinin yanina gitmis yatmis.
ev resmen kac kovala. sobe gibi oyun alani sanki.
hele migren vs olunca ben en ufak sesi, isigi, kokuyu cekemiyorum.
mis gibi banyo yapmis geldi saclarinin sampuan kokusu bile midemi bulandirdi.
ben acilen bu migren belasindan kurtulmam lazim, bu arada 3 hap midemi delmediyse.
insanin kendi evi gibisi yok
ciddi misin, tazesi mi? kurusu olur mu? poset cay?Gunaydin canim cok gecmis olsun, biberiye dene mutlaka unutma... benim teyzem senden daha beterdi simdi hicbiseyi yok biberiye cayi beni kurtardı diyor hep, belki sana da faydası olur
kizlar günaydin
hapkolik oldum ciktim
dün is cikisi hafif basim agriyordu, havalar bu aralar bi günesli, bir yagmurlu, bulutlu vs. ondandir dedim.
isyeri isinmiyor buz gibiydi kaloriferleri merkezden kapatmislar, sanki afrikada yasiyoruz. avusturyadayiz sonucta Burda her sey olabilir.
neyse bindim otobüse eve gittim, annemi aradim yürüyüse cikmis, yemek falan ye uyu dedi. uyumak ne mümkün hap ictim, gözlerimi kapattim.
midem bulanti kusamaya calistim ama onuda beceremedim. aradan bir kac Saat gectikten sonra siddet artmadan gecmedigini anlayinca migren ilacimi ictim, biraz uyumusum. annem geldi üzerimi falan örtmüs. yegenim geldi oturdu yanima cizgi film seyretti, tabi sesini ona göre kisiyor ama bana göre hala cok yüksek, bir de bana (bir önceki gün arkadasima gitmistim hem yürüyüs olsun diye) teyze sen dün nerdeydin diye hesap soruyor. kalk dedim bu böyle olmayacak gittim annemlerin odasina yattim.
bu sefer telefonum caldi cünkü evdeki wifi olmuyordu internetciler arayacaklardi Saat 20.30 falan, tam güzel dalmistim. neyse actim konustum yapmaya calistilar bir de onlarla takildim telefonda ordan yine yegenim "of yine olmuyor teyze diyor", annemde bir seyler diyor.
herneyse yaptilar sonunda. anneme ve yegenime dedim ki bi susamadinizannem ben yatak odaya gecmeden kizi yikadi, ama ben koltukta uyuyunca her seyi duyuyorum tabi, gönlünü yapmak icin Kirk takla atiyor, yavrum hadi elbiseni cikar, hadi bak gel banyo yapalim, yok tostunu bitir vs vs; ses yapma teyzenin basi agriyor.
ben söyleniyorum onlar gülüyor. neyse annem bir hap daha Verdi - girdim yine odalarina uyudum.
birdahada Sabah uyandim ise gidecegim diye - bi ara gece yanima yegenim geldi yatti benimle yatacakmis. sabaha Dogru kaybolmus anneannesinin yanina gitmis yatmis.
ben acilen bu migren belasindan kurtulmam lazim, bu arada 3 hap midemi delmediyse.
ciddi misin, tazesi mi? kurusu olur mu? poset cay?
valla hayatim kurtulursaglik olmayinca gerisi bos
Günaydin canim tesekkür ederim arada tutuyor böyle.günaydın canm geçmiş olsunnnnnnn
bence demle me usulu olan çaydan al poşetler pek sağlıklı olmazzzz
Günaydin canim tesekkür ederim arada tutuyor böyle.
alayim onu ben bugün
Canım yaa, valla çok sekersin, sana torpil geçilse bile ben şaşırmam.
Alo fetva ya sorabilirsin, ama ben adetin başladığı gün dahil 10 gün icinde gelen renkli akıntı yine adet sayılır diye biliyorum.
böyle her seferin de 1 gün kaydiysa bile 15 sene de, 15 gün. Bişey değil yaw
Ya Aslında bu ay, ramazan peşine şevvalde 6 gün müthiş özlemiş oruç tutmak
gecmıs olsun canımkizlar günaydin
hapkolik oldum ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?