Sağlıklı beslenirken;

erkeklerın yıne sanslı oldugunu dusundugum bır konu daha
Yok kız, bize arada tatil gibi aslında. Namaza kaza bile yok.

suzn babe, çok geçmiş olsun. İnşallah biberiye sende de işe yarar ve ayrıca tez zamanda kendi evine, düzenine geçersin...ouu Viyana hem de, so cool

Kızlarrr özledim sizi, bütün sayfaları okuya okuya geldim. N nscckts canım hani çadırı saray yapar bu kadın derler ya bazıları için sen onlardansın ne güzel olmuş ya evde yaptığın şeyler, tüm evin son halini göremedim kaçırdım mı aralarda bilmiyorum paylaştın mı? ellerine kollarına sağlık.

suzn canım çok geçmiş olsun, migrenin çaresini bulursan bana da haber et inşallah evden çabucak haber gelir de hayırlısıyla kendine ait bir düzen kurarsın. Herkesin yapısı farklı farklı, şahsen kendine ait bir alana çok ama çok ihtiyaç duyan insanlardanım, bu ailem ve yakınlarımı istemediğim anlamına asla gelmiyor tabi ki, sadece insan tek başına şarj olmaya ihtiyaç duyuyor. Anlayabiliyorum yani seni o yüzden.

Samsonn um arada bi yorum gördüm gümüş suyu falan yazmışsın, bize şöyle böyle sular yakışmaz kadın adam maden suyundan başkasını ağzına sürmez neyse cinsiyetçiliğimi de alıp gideyim, ya da durun gitmeyeyim daha bitmedi yazacaklarım :))

lingen yazamadım ama aşkı memnu beşir gibi sinsi sinsi izliyorum hepinizi güzel kilo verdin helal ossun :))

2.5 ay sonra ptesi tam zamanlı işe başladık bi değişik oldum ya, bi yandan evde olmak iyidi ama bi yandan işi ve kendi evimi de özlemişim. baharda ailemin yanına köydeki evimize gidip işe oradan git gel yapmıştım, esnek çalışmanın bitmesinin ardından kürkçü dükkanına döndüm. kaç gündür haldır haldır çamaşır yıkıyorum, yarın izin aldım temizlik var evde neredeyse 3 ay olacak eve bakamadım doğru düzgün, gerçi kirlenmemiş bile evcağız yazık ramazanda ve bayramda yemek yerken kendime biraz cozutma ruhsatı vermiştim ruhsatın süresi doldu, bu hafta az et ve çok sebzeye talim ki bunları da çok seviyorum herşeyi çok seviyorum

Sizler nasılsınız kızlar herkes iyi mi görüşmeyeli

Cok tesekkür ederim canim
lingen bugün biberiyeyi kaynat ic dedi 21 gün sabah akşam yapılacakmış sonra 3 gün ara tekrar 21 gün onu denicem ben, şimdi bir fincan iciyorum.
Evet benimde kendi düzene ihtiyacım var. Bikere anne babanın evini bırakında birdaha yerleşmek zor oluyormuş, yıllar icinde herkes farklı farklı huy ediniyor. İnşallah ev olur.

İnşallah canım, ne kadar olmuştu ailenin yanına döneli?

yok canısı evın son halını paylasmadım cunku yenı salon takımı alıcam aracıda degıstırıcez sattık yenı arac alıcaz arac olmadan cıkıp bakamıyorum mobılyaya malum korona ortalarda dolanmayayım su surecte dıyorum

evın duvarlarının boyası yenı bıttı aplik yaptım dun kendım ellerımle :) onun boyası kurumadı daha
1 tablo daha yaptım

bıraz uzun surdu su yenılenme surecım ama sonunda daha mutlu bır ev goreceksınız koltuk takımı geldıgı gun paylasırım son halını :)

3ay oldu ki ben boşandıktan sonra 5 yıl yalnız yaşadım bu yüzden şuan zorlanıyorum
Ailenin yanına dönmen kısa zaman, boşanman uzun zaman önceymiş allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah. belli bir yaştan sonra evli olsan da olmasan da insan kendi düzenini istiyor ki bence olması gereken de bu ama işte her zaman mümkün olmayabiliyor veya aileler öyle görmedikleri için alınabiliyor. Ben de 4 yıl önce boşandığımda 6 ay ailemle yaşamıştım o süreçte de ev aramama internetten eşya bakmama çok alınıyorlardı bizim yanımızda durmak istemiyor musun diye :)) Şaka maka bizim kültürümüzde kendine ait bir evde yaşayan ilk nesiliz biz, eskiden evlenmeden evden çıkmazdın.

Ahahahhaha gizli takipçi seni tesekkur ederim ederim canim 19 kilo verdim kaldi 5 6 kilo, sonra da koruma:))
Sana da kolay gelsin alışana kadar bi hafta sürer yeni is donemi

Ama o gösterdiğin objeler bile nassı güzel olmuş, biter bitmez at nisam eminim çok tatlış olacak. Bu araca çiçekli mobilya ile ilgili fikirlerine tamamıyla katılıyorum :)))
Ahahahhaha gizli takipçi seni tesekkur ederim ederim canim 19 kilo verdim kaldi 5 6 kilo, sonra da koruma:))
Sana da kolay gelsin alışana kadar bi hafta sürer yeni is donemi
Bu hafta mızıklayıp duracam sadece yoksa alışmasak napacaz :)) şaka bi yana şükür işimiz var da gidiyoruz

Günaydin canim

asla alinmiyorlar, burda evler kücük, tabiki kizlariyim fazlalik olarakta görmüyorlar salondada olsa yatiyorum sonucta ama kendi evimde rahat ettigimi biliyorlar.
yapamazsin sen diyorlar.
ben sese gelemiyorum, uyaniyorum. migrenim tuttugunda tek basima olmak istiyorum mesela.
erken uyuyorum annem (mutfak ve salon bir) mutfakta bir seyler yapiyor, kuran okuyor vs. ben yattigim icin rahatsiz ettigini düsünüyor. (uyaniyorumda)
bosandiktan sonra bana bize gel diye imalari dahi olmadi. sen yaparsin sen güclüsün dediler. sürekli destek oldular. o dönem annem hastanede yogun bakimdaydi, zaten tasinmayi düsünemezdim, aklimdan hic gecirmedim acikcasi.
Burda türkiyede ki gibi bosanmis kadina farkli bakmadiklari icin daha rahat yasiyorsun sanirim birazda ondan, kimsenin ters bakisini yakalamadim. iclerinden niye babasinin evinde kalmiyor diyenler olmustur ama onlari ben duymam. kulaklarimi kaparim. simdidi tasinma sebebim baska - biraz maddi toparlanip viyana, türkiye vs yerlesmek. basta türkiye olcakti ama coronadan sonra viyana olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…