3 bardakAnnemm simit tadında mercimek olmuş bu. Kocamaaan, kaç kg mercimek var burda? Eline sağlık kuş
Hepsini tek başına yeme sakın, paylaş ev ahalisi ile3 bardakçok kabariyor ama
Her sabah 2 dilim yersem 4 5gün gider banaHepsini tek başına yeme sakın, paylaş ev ahalisi ileGocumaaan olmuş bu!
Ya Sefirin kızı başlamıyor mu? Tek eğlencemdi KK'dan sonra
Kiskandimmm:)Ahahahhaha gizli takipçi senitesekkur ederim ederim canim 19 kilo verdim kaldi 5 6 kilo, sonra da koruma:))
Sana da kolay gelsin alışana kadar bi hafta sürer yeni is donemi
bende seviyorum o diziyiHepsini tek başına yeme sakın, paylaş ev ahalisi ileGocumaaan olmuş bu!
bende seviyorum o diziyi
Neslihan in bütün dizileri güzelDi mii? Oyuncular çok iyi, senaryo da çok kaliteli... çok arabesk de değil, baymıyor.
Hepsini tek başına yeme sakın, paylaş ev ahalisi ileGocumaaan olmuş bu!
Ben ilk defa izliyorum sanırım, hiç hatırlamıyorum eskileri. Boyundan posundan beklenmedik bir performans, 10 numaraaNeslihan in bütün dizileri güzel
BENDE DÖRT GÖZLE BEKLERİMMMMM
SEFERİN KIZINIIIII
tarif lütfen:)
O kızın diğer dizilerine de bak, çok iyiBen ilk defa izliyorum sanırım, hiç hatırlamıyorum eskileri. Boyundan posundan beklenmedik bir performans, 10 numaraa
Her sene 1 dizi hakkım varO kızın diğer dizilerine de bak, çok iyi
İlk defa duydum . Nasıl beğendin miHer sene 1 dizi hakkım varfazlasına kafa basmıyor bendee.
Arada bir film seyrediyorum.
Geçenler de asıl oğlanın bir filmine denk geldim. "Çocuklar sana emanet" Biliyor musun?
Samsonum bir ay önce açıklamaları gerekiyordu sınav sonuçlarını korona var yetiştiremedik bizi takip edin diyorlarMihail Zoscenko Mihocan, Beşir gibi sinsi hallerine çok güldüm Hoşgeldin babe
Senin şu sınav, yurtdışı eğitim mevuzlarında bi gelişme var mı?
Kıskanma kizzz ekmegi sekeri hamur işi ne varsa keshepsi gider kilolarin:))Kiskandimmm:)
Aynenn :))Kıskanma kizzz ekmegi sekeri hamur işi ne varsa keshepsi gider kilolarin:))
Bitter cikolata yiyorum sadece, demekKıskanma kizzz ekmegi sekeri hamur işi ne varsa keshepsi gider kilolarin:))
canim öyle bir sey olurs vize hemen cikiyormu, suan vize de vermiyorlar diye biliyorum.Samsonum bir ay önce açıklamaları gerekiyordu sınav sonuçlarını korona var yetiştiremedik bizi takip edin diyorlarişin kötüsü burs kazandığım belli olmadan başvuru yapmayım demiştim, her bir okul başvuru ücreti 100-150 euro tek başvuru da yapılmıyor haliyle. Bursa başvurdum sonucunu bekliyorum diye başvuru yapıp kabul alanlardan da kapora istemeye başlamış okullar en az 1000 euro falan. Tl ile çarpınca büyük paralar yani. Bi de şu virüs olayı nasıl olacak o da belli değil, elim böğrümde bekliyorum öyle anlayacağın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?