Sağlıklı beslenirken;

İlk defa duydum . Nasıl beğendin mi
Canım ben de şaşırdım, cepte TV+ plus var, onda gördüm, Allah Allah bu neden hiç duyulmamış, bi bakayım dedim..baktım sarıyor seyrettim. Bir yerden sonra olay korkuya bağladığı ki, malum ben evde tek yaşıyorum falan, tırsarım belki bir ihtimal diye çok nadir korku seyrederim yine de bırakamadım

Türk korku filmleri rezalet olur, bunu bir gideri vardı bence...sonu falan suprizli. Adama da güzel oynuyor, seviyorum enerjisini.

Canım yaaa, inşallah beklediğine, kafanı yorduklarına, emeğine fazlasıyla değer netice. Gelişmeler süper olur.

Bitter cikolata yiyorum sadece, demek
kiloyu yapan o oldu:)
Kilo yapan değildir belki ama yağ yakmana engel olan o olabilir. Şeker vücuda yağları depola diye sinyal veriyor maalesef. Bir tarafdan depola diye sinyal alan diğer bir tarafdan yakmaya devam edemiyor. Ağır spor yapılmıyorsa...

İki hafta sıfır şeker, sıfır basit carb dene derim. Farkı görürsün.

CNM birde insgramda çok görüyorumm

kangrubuna göre beslenme hk n düşünüyorsun

N nscckts senın fikrinden önemliii

Bitter cikolata yiyorum sadece, demek
kiloyu yapan o oldu:)
sadece bıtter cıkolatayla kılo alınmaz canım
baklava yıyerek bıle kılo verebılırsın
aldıgın enerjı ıle yaktıgın enerjı arasındakı fark onemlı
oncesı sonrası ne yedıgın onemlı
felclı yatalak hastalara bıle kılo verdırılıyor
gerısını sen dusun

kan grubuna gore beslenme dıye bırsey su sekılde mantıklı gelıyor bana
nasıl aynı besın farklı ınsanlara fayda veya zarar verıyorsa
kan gruplarınında daha kolay tolere edebıldıgı veya edemedıgı seyler olabılır
benım 0rh - kan grubum ne ıyı gelır ona gore besleneyım hıc demedım ama bana et ve salata cok ıyı gelıyor sadece sabah aksam ızgara et ve yesıllık salata yıyebılırım yetıyor bana

Bence saçmalık canım ya. Düşün ben AB yim, hem A nın yiyemeyeceklerinden, hem B ye yasak olanlarından kaçınmalıyım.

Öleyim mi açlıktan Et mesela tüketmemeliyim onlara göre, tamam çok tüketmem zaten de haftada 10 günde bir yediğim kırmızı etin hiç bir zararını hissetmiyorum ki.

Bir bakiyim

ANLADIM

bende biraz araştırdım

kırmızı et çok yemem yediğim anda rahatsız olurum

ama tavuk çok severimmmm

a grubu özelkile otçul

bende yeşilik olsundaa başkada birşey olmasınnn

ANLADIM

bende biraz araştırdım

kırmızı et çok yemem yediğim anda rahatsız olurum

ama tavuk çok severimmmm

a grubu özelkile otçul

bende yeşilik olsundaa başkada birşey olmasınnn
Tavuğu bildin yerden almıyorsan çok yeme canım ya...tavukçuluk yapanlar kendileri yemiyor, ben sana öyle diyeyim.

Kırmızı ette de kuzu dene derim.

Tavuğu bildin yerden almıyorsan çok yeme canım ya...tavukçuluk yapanlar kendileri yemiyor, ben sana öyle diyeyim.

Kırmızı ette de kuzu dene derim.

TAVUK KÖYDEN alıyoruzzz

gezen tavuukkk

kuzu eti benım bunyem kabul etmiyorr yiyemem ne kıyması ne eti

yediğim anda ishal kusma oluyprumm acilde gözümü açıyorum

zaten 10 gunde bır arada bır yedıgın sey ustune kımse bırsey demez canım ya
genel olarak bakıldıgında bu besınlere agırlık versınler daha rahat tolere eder dedıklerı aslında
hatta bana gore sadece kan grubu degıl yasa gore de beslenme olmalı cınsıyete gore de
cocugun yedıgı ve sagladıgı fayda ıle 70 yasındakının aynı olamayacagı kadınla erkegın aynı olamayacagı gıbı kan grubu da oyledır dıye dusunuyorum
yedıgımız ıctıgımız seyler kan akısımızı bıle hızlandırırken hatta bazı gıdalar pıhtılastırırken mutlaka secılen besınlerle bırbırlerıne etkılerı vardır

Nisacim sen de benim esimin kan grubundansin. O ete resmen aseriyor. Kilo kilo yese bikmaz usanmaz. Ona bakarak bende inanmaya baslamistim bi ara bu ise. Ama sonra da dedim, afrika’da yasasaydi esim kan grubu 0 olsa nee olmasa ne. Et yok zira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…