Canım ben de şaşırdım, cepte TV+ plus var, onda gördüm, Allah Allah bu neden hiç duyulmamış, bi bakayım dedim..baktım sarıyor seyrettim. Bir yerden sonra olay korkuya bağladığı ki, malum ben evde tek yaşıyorum falan, tırsarım belki bir ihtimal diye çok nadir korku seyrederimİlk defa duydum . Nasıl beğendin mi
Canım yaaa, inşallah beklediğine, kafanı yorduklarına, emeğine fazlasıyla değer netice. Gelişmeler süper olur.Samsonum bir ay önce açıklamaları gerekiyordu sınav sonuçlarını korona var yetiştiremedik bizi takip edin diyorlarişin kötüsü burs kazandığım belli olmadan başvuru yapmayım demiştim, her bir okul başvuru ücreti 100-150 euro tek başvuru da yapılmıyor haliyle. Bursa başvurdum sonucunu bekliyorum diye başvuru yapıp kabul alanlardan da kapora istemeye başlamış okullar en az 1000 euro falan. Tl ile çarpınca büyük paralar yani. Bi de şu virüs olayı nasıl olacak o da belli değil, elim böğrümde bekliyorum öyle anlayacağın :))
Kilo yapan değildir belki ama yağ yakmana engel olan o olabilir. Şeker vücuda yağları depola diye sinyal veriyor maalesef. Bir tarafdan depola diye sinyal alan diğer bir tarafdan yakmaya devam edemiyor. Ağır spor yapılmıyorsa...Bitter cikolata yiyorum sadece, demek
kiloyu yapan o oldu:)
Kilo yapan değildir belki ama yağ yakmana engel olan o olabilir. Şeker vücuda yağları depola diye sinyal veriyor maalesef. Bir tarafdan depola diye sinyal alan diğer bir tarafdan yakmaya devam edemiyor. Ağır spor yapılmıyorsa...
İki hafta sıfır şeker, sıfır basit carb dene derim. Farkı görürsün.
sadece bıtter cıkolatayla kılo alınmaz canımBitter cikolata yiyorum sadece, demek
kiloyu yapan o oldu:)
kan grubuna gore beslenme dıye bırsey su sekılde mantıklı gelıyor bana
Bence saçmalık canım ya. Düşün ben AB yim, hem A nın yiyemeyeceklerinden, hem B ye yasak olanlarından kaçınmalıyım.
Günaydin canim hayirli cumalargünaydın kızlarrrrr
hayırlı bereketli cumlarınızz olsunnnn
Bir bakiyimCanım ben de şaşırdım, cepte TV+ plus var, onda gördüm, Allah Allah bu neden hiç duyulmamış, bi bakayım dedim..baktım sarıyor seyrettim. Bir yerden sonra olay korkuya bağladığı ki, malum ben evde tek yaşıyorum falan, tırsarım belki bir ihtimal diye çok nadir korku seyrederimyine de bırakamadım
Türk korku filmleri rezalet olur, bunu bir gideri vardı bence...sonu falan suprizli. Adama da güzel oynuyor, seviyorum enerjisini.
kan grubuna gore beslenme dıye bırsey su sekılde mantıklı gelıyor bana
nasıl aynı besın farklı ınsanlara fayda veya zarar verıyorsa
kan gruplarınında daha kolay tolere edebıldıgı veya edemedıgı seyler olabılır
benım 0rh - kan grubum ne ıyı gelır ona gore besleneyım hıc demedım ama bana et ve salata cok ıyı gelıyor sadece sabah aksam ızgara et ve yesıllık salata yıyebılırım yetıyor bana
Tavuğu bildin yerden almıyorsan çok yeme canım ya...tavukçuluk yapanlar kendileri yemiyor, ben sana öyle diyeyim.ANLADIM
bende biraz araştırdım
kırmızı et çok yemem yediğim anda rahatsız olurum
ama tavuk çok severimmmm
a grubu özelkile otçul
bende yeşilik olsundaa başkada birşey olmasınnn
Tavuğu bildin yerden almıyorsan çok yeme canım ya...tavukçuluk yapanlar kendileri yemiyor, ben sana öyle diyeyim.
Kırmızı ette de kuzu dene derim.
zaten 10 gunde bır arada bır yedıgın sey ustune kımse bırsey demez canım yaBence saçmalık canım ya. Düşün ben AB yim, hem A nın yiyemeyeceklerinden, hem B ye yasak olanlarından kaçınmalıyım.
Öleyim mi açlıktanEt mesela tüketmemeliyim onlara göre, tamam çok tüketmem zaten de haftada 10 günde bir yediğim kırmızı etin hiç bir zararını hissetmiyorum ki.
Nisacim sen de benim esimin kan grubundansin. O ete resmen aseriyor. Kilo kilo yese bikmaz usanmaz. Ona bakarak bende inanmaya baslamistim bi ara bu ise. Ama sonra da dedim, afrika’da yasasaydi esim kan grubu 0 olsa nee olmasa ne. Et yok zira..kan grubuna gore beslenme dıye bırsey su sekılde mantıklı gelıyor bana
nasıl aynı besın farklı ınsanlara fayda veya zarar verıyorsa
kan gruplarınında daha kolay tolere edebıldıgı veya edemedıgı seyler olabılır
benım 0rh - kan grubum ne ıyı gelır ona gore besleneyım hıc demedım ama bana et ve salata cok ıyı gelıyor sadece sabah aksam ızgara et ve yesıllık salata yıyebılırım yetıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?