Sağlıklı beslenirken;

Yok yok ben cok yiyorum. Bi ara saglikli diye yiyordun, sonra cips gibi atistirmalik oldu. Fransiz bayanlar gibi hic eksik etmem evden. Tabi poncik bayanlar kastim:)

ASLINDA en önemli olan nekadar yediğin hangi aralıklarda yediğinde önemli ozamn

aman benımde kafam karıştı

a grubu doamtes yemez der

ben domatesiz kahvaltı yapapmam ki (hele ki bu mevsimde)

Nisacim sen de benim esimin kan grubundansin. O ete resmen aseriyor. Kilo kilo yese bikmaz usanmaz. Ona bakarak bende inanmaya baslamistim bi ara bu ise. Ama sonra da dedim, afrika’da yasasaydi esim kan grubu 0 olsa nee olmasa ne. Et yok zira..
bızım olayımız sanırım proteın
mesela ben 10 tane yumurta yersemde dokunmaz bana
nohutda oyle hıc dokunmaz gunde yarım kg nohut salatası yedıgımı bılırım

canim öyle bir sey olurs vize hemen cikiyormu, suan vize de vermiyorlar diye biliyorum.
hangi ülkeye gidecektin unuttum
Henüz ülke de belli değil canım çünkü hiç başvuru yapmadım artık hangisi alırsa beni :)) baktığım okullar ingiltere irlanda fransa ispanyada daha çok, zaten olursa bile eylül döneminden önce gidemem o zaman vize olayları nasıl olur bilmem tabi.

ASLINDA en önemli olan nekadar yediğin hangi aralıklarda yediğinde önemli ozamn

aman benımde kafam karıştı

a grubu doamtes yemez der

ben domatesiz kahvaltı yapapmam ki (hele ki bu mevsimde)
Ben de menemensiz bir hayat dusunemiyorum. Veya domates salcasiz.. yok yok bu kan grubu bana gore degil:)

Kan grubu beslenmesini bilmiyorum ama ben de 0+ eti çok severim, proteinsiz öğün olunca (et yumurta nohut farketmez) doymuyorum.
aynen bak bende doymuyorum yemezsem
hergun mutlaka oncelık proteın bende :)

kızlar ya
sımdı kan grubuna gore beslenme dedım de
mesela dıyor kı sıfır gruplarının mıde fazla asit uretır o yuzden onlara bal ıyı gelır dıyor
sıfır grubu avcıdır fazla et yer mıde asıtı fazladır bagısıklık sıstemı en guclu gruptur besın ve cevre degısıklıgıne toleransı sıfırdır

Zinde ve enerjik olabilmesi için etkin bir metabolizmaya ihtiyaç duyar.

Buğday ve buğday ürünleri,süt-süt ürünleri,bazı tahılları sindirmekte güçlük çekerler.

dıyor ...

bunlar sahsen bana uyuyor

Benim hiç işime gelmez valla Nisaa. Şuna bak, çay yok , kahve yok, et yok Olduu atın benii denizlerrrreeee

AB kan grubuna ait olanların neler yememesi gerekiyor derseniz onu da hemen açıklamış olalım: Kırmızı et ve tavuk eti, börülce, biber, avokado, nar, muz, katı yağlar, domates salçası, kuru fasulye, kahve, siyah çay.

Son düzenleme:
Bende 0 im, süt tahil buğday benide fena yapiyor

Benim birçok şeyle olduğu gibi tahılla da sütle de aram iyi Ama protein is my girl tabi ki
Sen herşeyi her zaman dengeli yediğin için hiç sitemi bozmadın bence kuzu O yüzdün hepsini tolere ediyor vucüdun maşallah..

Ah ben ne yedim, neler yemedim....çöktü sistem sonunda Bugüne de şükür

Sen herşeyi her zaman dengeli yediğin için hiç sitemi bozmadın bence kuzu O yüzdün hepsini tolere ediyor vucüdun maşallah..

Hahah öğrenciliğimde ben de çok cozuttum allah affetsin :))) o zamanlar ne yersel yakıyoduk gerçi hızlı zamanlarımızdı dengelemeye çalışıyorum samsonum çünkü yemeği ne kadar seviyorsam kiloyu şişmanlığı da o kadar sevmiyorum, o yüzden sevdiğim bişey olursa sağlıklı sağlıksız dinlemeyip affetmem ama sonra telafisini yapıp kaza orucunu tutarım :)) bi de çok miktarda yemem zaten öyle şeyleri

ah ah zamanında kı gunahlarım gozumun onunden gectı kılo kılo yedıgım dondurmalar kolı kolı cıkolatalar bozdum sıstemı hala kendımı pis hııssedıyoruım sankı damarlarımın ıcınde margarın kalıntıları var yapıs yapıs mıdem var gıbı ıy

Nisam valla senin de damarlarında margarin varsa bizim tesisatın gomple değişmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…