- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
Yok yok ben cok yiyorum. Bi ara saglikli diye yiyordun, sonra cips gibi atistirmalik oldu. Fransiz bayanlar gibi hic eksik etmem evden. Tabi poncik bayanlar kastim:)sadece bıtter cıkolatayla kılo alınmaz canım
baklava yıyerek bıle kılo verebılırsın
aldıgın enerjı ıle yaktıgın enerjı arasındakı fark onemlı
oncesı sonrası ne yedıgın onemlı
felclı yatalak hastalara bıle kılo verdırılıyor
gerısını sen dusun
Bence saçmalık canım ya. Düşün ben AB yim, hem A nın yiyemeyeceklerinden, hem B ye yasak olanlarından kaçınmalıyım.
Öleyim mi açlıktanEt mesela tüketmemeliyim onlara göre, tamam çok tüketmem zaten de haftada 10 günde bir yediğim kırmızı etin hiç bir zararını hissetmiyorum ki.
bızım olayımız sanırım proteınNisacim sen de benim esimin kan grubundansin. O ete resmen aseriyor. Kilo kilo yese bikmaz usanmaz. Ona bakarak bende inanmaya baslamistim bi ara bu ise. Ama sonra da dedim, afrika’da yasasaydi esim kan grubu 0 olsa nee olmasa ne. Et yok zira..
Henüz ülke de belli değil canım çünkü hiç başvuru yapmadım artık hangisi alırsa beni :)) baktığım okullar ingiltere irlanda fransa ispanyada daha çok, zaten olursa bile eylül döneminden önce gidemem o zaman vize olayları nasıl olur bilmem tabi.canim öyle bir sey olurs vize hemen cikiyormu, suan vize de vermiyorlar diye biliyorum.
hangi ülkeye gidecektin unuttum
Ben de menemensiz bir hayat dusunemiyorum. Veya domates salcasiz.. yok yok bu kan grubu bana gore degil:)
ASLINDA en önemli olan nekadar yediğin hangi aralıklarda yediğinde önemli ozamn
aman benımde kafam karıştı
a grubu doamtes yemez der
ben domatesiz kahvaltı yapapmam ki (hele ki bu mevsimde)
aynen bak bende doymuyorum yemezsemKan grubu beslenmesini bilmiyorum ama ben de 0+ eti çok severim, proteinsiz öğün olunca (et yumurta nohut farketmez) doymuyorum.
Bende 0 im, süt tahil buğday benide fena yapiyorkızlar ya
sımdı kan grubuna gore beslenme dedım de
mesela dıyor kı sıfır gruplarının mıde fazla asit uretır o yuzden onlara bal ıyı gelır dıyor
sıfır grubu avcıdır fazla et yer mıde asıtı fazladır bagısıklık sıstemı en guclu gruptur besın ve cevre degısıklıgıne toleransı sıfırdır
Zinde ve enerjik olabilmesi için etkin bir metabolizmaya ihtiyaç duyar.
Buğday ve buğday ürünleri,süt-süt ürünleri,bazı tahılları sindirmekte güçlük çekerler.
dıyor ...
bunlar sahsen bana uyuyor
Sen herşeyi her zaman dengeli yediğin için hiç sitemi bozmadın bence kuzuBenim birçok şeyle olduğu gibi tahılla da sütle de aram iyiAma protein is my girl tabi ki
Hahah öğrenciliğimde ben de çok cozuttum allah affetsin :))) o zamanlar ne yersel yakıyoduk gerçi hızlı zamanlarımızdıSen herşeyi her zaman dengeli yediğin için hiç sitemi bozmadın bence kuzuO yüzdün hepsini tolere ediyor vucüdun maşallah..
Ah ben ne yedim, neler yemedim....çöktü sistem sonundaBugüne de şükür
ah ah zamanında kı gunahlarım gozumun onunden gectı kılo kılo yedıgım dondurmalar kolı kolı cıkolatalarSen herşeyi her zaman dengeli yediğin için hiç sitemi bozmadın bence kuzuO yüzdün hepsini tolere ediyor vucüdun maşallah..
Ah ben ne yedim, neler yemedim....çöktü sistem sonundaBugüne de şükür
Nisam valla senin de damarlarında margarin varsa bizim tesisatın gomple değişmesi lazımah ah zamanında kı gunahlarım gozumun onunden gectı kılo kılo yedıgım dondurmalar kolı kolı cıkolatalarbozdum sıstemı hala kendımı pis hııssedıyoruım sankı damarlarımın ıcınde margarın kalıntıları var yapıs yapıs mıdem var gıbı ıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?