- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 333
- 41
Kiz Nisa bugun senin taktigini deneyeyim dedim, sabah 10 da yumurtali peynirli sebzeli bi kahvalti yaptim, sonraki ogununu 18 diye belirledin. Öldüm acliktanah ah zamanında kı gunahlarım gozumun onunden gectı kılo kılo yedıgım dondurmalar kolı kolı cıkolatalarbozdum sıstemı hala kendımı pis hııssedıyoruım sankı damarlarımın ıcınde margarın kalıntıları var yapıs yapıs mıdem var gıbı ıy
İyi yemen lazım ama sabah, iyi doydum he ohhh demen lazım saat altıya kadar durman için :))Kiz Nisa bugun senin taktigini deneyeyim dedim, sabah 10 da yumurtali peynirli sebzeli bi kahvalti yaptim, sonraki ogununu 18 diye belirledin. Öldüm acliktanaksam abandim yemege. Ama denemeye devam..
Yedim inan, 2 yumurta ceviz peynir.. karatay usulu. Ekmeksizİyi yemen lazım ama sabah, iyi doydum he ohhh demen lazım saat altıya kadar durman için :))
Sever misin bilmiyorum ama sabahları kuru fasulye de uzun süre tok tutuyor, kahvaltıya ufak bir kase ekleyebilirsinYedim inan, 2 yumurta ceviz peynir.. karatay usulu. Ekmeksiz
Sever misin bilmiyorum ama sabahları kuru fasulye de uzun süre tok tutuyor, kahvaltıya ufak bir kase ekleyebilirsinbelki birkaç gün sonra alışırsın ama uzun süre bu düzende hala acıkıyorsan yediklerin az geliyodur belki, acıkırsın biraz ama öğünü zor bekledim düzeyinde olmaman lazım normalde. Bi de normalde porsiyonların nasıl bilmiyorum ama çok yemeyi seven biriysen ve birden bire azalttıysan da acıkırsın çok. Bedenimiz bir yavru ceylansa ürkütmemek lazım
Ahaha deme kız öyleTespitlerin cok isabetli..Aynen ben her dakika agzima birseyler atanlardanim
Kuru fasulye enteresan geldi:) piyaz tarzi olabilir aslinda. Veya sey de doyurucu.. kajun baharatinda nohut kavurmasi, hafif yagda. Atistirmalik olarak yiyordum ama kahvaltida da yenebilir. Ilhamlar gelmeye basliyor..:)
Bedenime yavru ceylan diyemem ama bi balinayla yarisabilirim
Evet sanirim Amerika’ya has bi baharat ama emin de degilim. Patatese de yakisiyor ama patates yasakli listende olabilir diye soylemiyorum:)
Leblebi ara ogun olarak mi, ana ogunle mi?Ahaha deme kız öylenohut da epey tok tutar etli nohut yemeğini de çok severim leblebi aynı şekilde, kajun baharatı ilk kez duyuyorum ama eminim çok güzeldir çünkü baharat, baharatı da çok severim
Kahvaltıda çayla yenir, çayın yanında güzel oluoLeblebi ara ogun olarak mi, ana ogunle mi?
Yok ben yerim patates, kızartma falan olmadığı sürece. Topraktan yetişen herşey yenir bence, işlenmiş olunca sorunEvet sanirim Amerika’ya has bi baharat ama emin de degilim. Patatese de yakisiyor ama patates yasakli listende olabilir diye soylemiyorum:)
Kiz Nisa bugun senin taktigini deneyeyim dedim, sabah 10 da yumurtali peynirli sebzeli bi kahvalti yaptim, sonraki ogununu 18 diye belirledin. Öldüm acliktanaksam abandim yemege. Ama denemeye devam..
hayır yanlıs beslenmıssın benım gıbı yememıssın bende bu kadar az yesem bende acıkırımYedim inan, 2 yumurta ceviz peynir.. karatay usulu. Ekmeksiz
canım ara ögün dıye bırsey yok ara ögün ne ya bız yenı ek gıdaya gecmıs bebe mıyız ara ögün yapalımLeblebi ara ogun olarak mi, ana ogunle mi?
nohut kavurması mı ? tovbeler olsunTespitlerin cok isabetli..Aynen ben her dakika agzima birseyler atanlardanim
Kuru fasulye enteresan geldi:) piyaz tarzi olabilir aslinda. Veya sey de doyurucu.. kajun baharatinda nohut kavurmasi, hafif yagda. Atistirmalik olarak yiyordum ama kahvaltida da yenebilir. Ilhamlar gelmeye basliyor..:)
Bedenime yavru ceylan diyemem ama bi balinayla yarisabilirim
kahvemı puskurttumNisam valla senin de damarlarında margarin varsa bizim tesisatın gomple değişmesi lazım
Kavurma derken cok hafif baharatla ozdeslessin diye isitma diyelim. Yag olmasa da olur. Ama nohut yemegi canim cekti, bende cok severim. Bazen evde yaptigim sucukla yapiyorum o da guzel oluyornohut kavurması mı ? tovbeler olsun
o guzelım fayda saglayan nohut oldumu komple trans yag... ah ahh
nohutu ılıklı kemık suyuyla veya et suyuyla duduklude hasla
haslandıktan sonra ben buzluga atıyorum hep hazır oluyor
ıstedıgım zaman cıkarıp ıcıne maydanoz falan dogruyorum ben genelde maydanoz ve taze sogancıyımdır :) bol lımon tuz pul bıber nane bunları koyup karıstırıp kasık kasık yıyorum
Benim de en cok yedigim seylerden biri nohut piyazi, ya da aynısını kurufasülye ve barbunyayla da yapiyorum oh missnohut kavurması mı ? tovbeler olsun
o guzelım fayda saglayan nohut oldumu komple trans yag... ah ahh
nohutu ılıklı kemık suyuyla veya et suyuyla duduklude hasla
haslandıktan sonra ben buzluga atıyorum hep hazır oluyor
ıstedıgım zaman cıkarıp ıcıne maydanoz falan dogruyorum ben genelde maydanoz ve taze sogancıyımdır :) bol lımon tuz pul bıber nane bunları koyup karıstırıp kasık kasık yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?