Tabi yukarda alıntı yapmayı unutunca alakasız oldu yazdıklarım:)Kızlar, farmasinin ürünlerinden kullandınız mı hiç?
Ben de eski üye niye reklam yapmaya gelmiş diyodumTabi yukarda alıntı yapmayı unutunca alakasız oldu yazdıklarım:)
Tam ben de kiblesem mi diyordumBen de eski üye niye reklam yapmaya gelmiş diyodum
duzeltme mesajıMerhaba ben üyeyim. Farmasinin temizlik ürünlerinden genel olarak memnunum. Yüz bakım için de cildim yağlı olduğundan karbon serisini beğenerek kullanıyorum. Ben ilk testerlarla başladım makyaj denemene. Normal bb yi pek sevmemiştim yapısını ama çay ağacı bb rengi bana tam olmuştu ve severek kullandım. Aynı şekilde vfx grubunun makyaj bazı ve fondoteninden de memnunum. Rimelleri ve rujları da iyi. Krem farından memnunum kalıcı bulaşmıyor fakat toz farlarını denemedim. Kaş ürünlerinden de kaşınız varsa ya da seyrekse hepsini severek kullanırsınız ama yok denecek kadar azsa kalemle anlaşırsınız. Kaş pomadi çok güzel ama fazla kremsi. Yani uygularken sürüp kuruması için biraz bekleyip tekrar uygulamaniz lazımki yoğun kaş çizimi olsun. Biraz uğraştırıyor fakat en doğal duranı o ve baya kalıcı. İlk anlaşamasak da nasıl uygulayacağımı çözünce favori kaş pomadım oldu. Allıklarını da beğeniyorum.
hay allahım yaYok reklam değil arkadaşlarkullandigim için bilgi vermek istedim ama alıntıyı unutunca reklam gibi oldu
bende sevıyorum kuru fasulyeyı deBenim de en cok yedigim seylerden biri nohut piyazi, ya da aynısını kurufasülye ve barbunyayla da yapiyorum oh miss
Ay evet düzeltemedim bir türlüduzeltme mesajı
salon takımı 1 aya gelırmısneyse bende bos odada yıkanmıs camasırları rahat rahat kuruturum yapacak bırsey yok
yoo ozel yapım degılNEDEn öyle özel yapımııı
yoo ozel yapım degıloyle bır magazadan
hayal kırıklıgı yasadımHIMMM
neyse biray nedir ki hemencik gelir gecer merak etmeeeee
Güle güle otur canımoturma odasının öncesiEki Görüntüle 2646009
sonrası
Eki Görüntüle 2646010 Eki Görüntüle 2646011 Eki Görüntüle 2646016 Eki Görüntüle 2646015
Kucuk hanıma ayırdığım oyun alanını degıstırmedım o aynen boyleydı zatenEki Görüntüle 2646014 Eki Görüntüle 2646013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?