gunaydınGüle güle otur canım
tesekkur ederımGüle güle otur nisa çok şık olmuş
günaydın
hayıırlı haftalarınız olsunnnnnnnn
Günaydın kizlarrrr
Günaydın hatunlar :))
gunaydınGünaydin kizlar
Günaydın
canımm tesekkur ederım cok bej bej bagırmıyor degıl mı duvar, fazla koyu olursa bogar dıye elımde beyaz duvar boyası vardı kum bejıyle beyazı karıstırıp rengını azcık actım parke ıle mobılya arası gecıs olsun dedım.Nisaaa ne kadar güzel olmuş ya oda, soft soft huzurlu huzurlu <3 emeğine sağlık
tesekkur ederım :)güzel günlerde otur canım
tesekkur ederım :)
Benim canım hiç kahvaltilik istemedi bende zorlamadim kendimi , 1 avuç ceviz 1 cay bardağı leblebi yedim sonra da kahve içtim yağlı. Aksama yicen bidaha bolca haşlanmış tavuk ayran ve salata yicem yeter :) çünkü acikmayinca zorla yemek istemiyorum yediğim yettibu sabah mercımek corbası ıctım bol lımonlucanım cektı
arkasından da 1 avuc badem yedım fıltre kahve ıctım
aksam da tavuk ızgara , yesıllık salata,yogurt mezesı, patlıcan mezesı, kozlenmıs bıber yerım bırde yogurtlu corba ıceyım barı
Yok canım gayet sakin duruyor. Göz yormuyor boya rengi ideal bence. Ben de bayılıyorum badana yapmaya çok güzel terapi gibi geliyor.canımm tesekkur ederım cok bej bej bagırmıyor degıl mı duvar, fazla koyu olursa bogar dıye elımde beyaz duvar boyası vardı kum bejıyle beyazı karıstırıp rengını azcık actım parke ıle mobılya arası gecıs olsun dedım.
bu arada mantolama bantları boyayı kaldırdı maaleseftavana degmesın dıye kenarlara bant cekemedım boyacı ustası gıbı kestırme fırcasıyla ust kenar baglantıları boyayıp gerı kalanına ruloyla boya yaptım bu yuzden ekstra yordu benı tavana degmesın dıye ekstra dıkkat etmek zorunda kaldım benım gıbı sabırsız bırı ıcın gercekten zor oldu yardıra yardıra boyayamadım
tamam sende tam olmussun artık daha da bozmazsın bu duzenı :)Benim canım hiç kahvaltilik istemedi bende zorlamadim kendimi , 1 avuç ceviz 1 cay bardağı leblebi yedim sonra da kahve içtim yağlı. Aksama yicen bidaha bolca haşlanmış tavuk ayran ve salata yicem yeter :) çünkü acikmayinca zorla yemek istemiyorum yediğim yetti
ya cok sevındımYok canım gayet sakin duruyor. Göz yormuyor boya rengi ideal bence. Ben de bayılıyorum badana yapmaya çok güzel terapi gibi geliyor.
Nisa olay sağlığını düşününce is gerçekten bitiyormus ya :) bozmam valla hayatıma yeni sayfa açtım çok mutluyum:)tamam sende tam olmussun artık daha da bozmazsın bu duzenı :)
zaten gordugum o kusursuz halınden sonra bozarsan da karsında benı bulursun kız
kızlar haberınız olsun aypare manken gıbı :)
super :) afıyet olsun şifa olsunAkşama bende nohut yaptım bir de eşim için ve çocuk için pilav yapicam az bir şey. Oğlum nohut pilav seviyor. Ben bu arada 3 günde 1 kilo verdim çok sevindim hedefime az kaldı.
Kahvaltida yumurta iki dilim peynir ve bol salatalık ve maydanoz yedim. Yanına sade kahve yetiyor öğlen yine kahve yada ayran içiyorum akşam yemeğine kadar yetiyor bana.
Gayet güzel duruyor nisam, soft dinlendirici bir havası var odanın. Canlı renkler oda salon gibi büyük olursa kaldırıyor ama küçük odalarda soft renkler daha güzel oluyor.canımm tesekkur ederım cok bej bej bagırmıyor degıl mı duvar, fazla koyu olursa bogar dıye elımde beyaz duvar boyası vardı kum bejıyle beyazı karıstırıp rengını azcık actım parke ıle mobılya arası gecıs olsun dedım.
bu arada mantolama bantları boyayı kaldırdı maaleseftavana degmesın dıye kenarlara bant cekemedım boyacı ustası gıbı kestırme fırcasıyla ust kenar baglantıları boyayıp gerı kalanına ruloyla boya yaptım bu yuzden ekstra yordu benı tavana degmesın dıye ekstra dıkkat etmek zorunda kaldım benım gıbı sabırsız bırı ıcın gercekten zor oldu yardıra yardıra boyayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?