Sağlıklı beslenirken;

ETLİ NOHUTLU SALÇalı türlü nasıl oluyor canm

bunun gıbı
patlıcan kabak havuc da eklıyoruz normal etlı nohut turlusune
turluyu etsız yapanda var ben hem etlı hem nohutlu hem bol sebzelı ve guvecte yaparım hep

nefsını koreltmek ıcın 3 tane yeseydın ya bırsey olmaz hergun oturup 1 tabak yemeyeceksın sonucta
unuttugun yerden alırsın kahvaltıda yersın nolcak :)

ben canlı yayını da gobek cevresındekı yaglanma konusunda doktoru da ızlemedım maalesef bılgım yoktu
Canım insta IGTV ya da Youtube da kayıt yapıyorlar mutlaka. Dünkünü hem zevkle, hem merakla izledim. Alanında uzman bir doktordu, beslenme bağışıklık vs çok güzel konuştu. Gerçi senin zaten uyguladığın şeyler ama, yine de paylaşayım dedim.

nefsını koreltmek ıcın 3 tane yeseydın ya bırsey olmaz hergun oturup 1 tabak yemeyeceksın sonucta
unuttugun yerden alırsın kahvaltıda yersın nolcak :)
Çok uzak manav iyi bir yürüyüş yapmak gerekiyor.

Eki Görüntüle 2650654 bunun gıbı
turluyu etsız yapanda var ben hem etlı hem nohutlu hem bol sebzelı ve guvecte yaparım hep

Patlıcanım var evde yapabilirim . Annem kurutulmuş patlıcanı etli nohutlu yapıyor o da çok lezzetli oluyor.

Patlıcanım var evde yapabilirim . Annem kurutulmuş patlıcanı etli nohutlu yapıyor o da çok lezzetli oluyor.
kurutulmus domatesle de guzel oluyor patlıcanla da hepsıyle denedım cok severım bu turluyu :)

ne guzel ıste yuruyusde yapmıs olursun :) kacırdıgıma uzuldum ya severım boyle seylerı ızlemeyı

Eki Görüntüle 2650654 bunun gıbı

bunu bilmiyordum çok güzel görünüyorr

annem kurutulumuş patlıcandan yapardı

bizde öle yaparızz

Hayırlı cumalar ve süper bi hafta sonu olsun şimdiden kızlar

oh nefis, ne güzel iste tok tutuyormus

Hem de nasıl canım, bazen sadece tek öğün yapıyorum bu ekmek yüzünden. Ama yemeyi seven insanım ben, yemek istiyorum, yiyecek yer yok gibi bir his oluyor

Senin evden bir gelişme yok mu hala?

canim evraklari gönderdim bekliyorum ama eksik evrak istediklerine göre oldu bence, sinir oluyorum net size verdik demiyorlar.
kesin gözüyle baktiklarindan olabilir artik bu saatten sonrada hayir derlerse cildiricam 3 haftadir gözüm bu evde, coktan hayir demeleri gerekiyordu.

ay inşallah olmuştur canım ya. Ev eşyalı mı? Taşınmak kolay olacak mı?

inşallah olur canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…