- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
doktor mu canım? hiç duymadım, bakayımbirde dr renginbörekçi var onuda bir dinleyin dünkü program çok verimliydi. Göbekteki yağlanmayla ilgiliydi.
Canım insta IGTV ya da Youtube da kayıt yapıyorlar mutlaka. Dünkünü hem zevkle, hem merakla izledim. Alanında uzman bir doktordu, beslenme bağışıklık vs çok güzel konuştu. Gerçi senin zaten uyguladığın şeyler ama, yine de paylaşayım dedim.ben canlı yayını da gobek cevresındekı yaglanma konusunda doktoru da ızlemedım maalesef bılgım yoktu
Çok uzak manavnefsını koreltmek ıcın 3 tane yeseydın ya bırsey olmaz hergun oturup 1 tabak yemeyeceksın sonucta
unuttugun yerden alırsın kahvaltıda yersın nolcak :)
Eki Görüntüle 2650654 bunun gıbı
patlıcan kabak havuc da eklıyoruz normal etlı nohut turlusune
turluyu etsız yapanda var ben hem etlı hem nohutlu hem bol sebzelı ve guvecte yaparım hep
kurutulmus domatesle de guzel oluyor patlıcanla da hepsıyle denedım cok severım bu turluyu :)Patlıcanım var evde yapabilirim . Annem kurutulmuş patlıcanı etli nohutlu yapıyor o da çok lezzetli oluyor.
ne guzel ıste yuruyusde yapmıs olursun :) kacırdıgıma uzuldum ya severım boyle seylerı ızlemeyıCanım insta IGTV ya da Youtube da kayıt yapıyorlar mutlaka. Dünkünü hem zevkle, hem merakla izledim. Alanında uzman bir doktordu, beslenme bağışıklık vs çok güzel konuştu. Gerçi senin zaten uyguladığın şeyler ama, yine de paylaşayım dedim.
Çok uzak manaviyi bir yürüyüş yapmak gerekiyor.
Eki Görüntüle 2650654 bunun gıbı
patlıcan kabak havuc da eklıyoruz normal etlı nohut turlusune
turluyu etsız yapanda var ben hem etlı hem nohutlu hem bol sebzelı ve guvecte yaparım hep
Patlıcanım var evde yapabilirim . Annem kurutulmuş patlıcanı etli nohutlu yapıyor o da çok lezzetli oluyor.
oh nefis, ne güzel iste tok tutuyormusEki Görüntüle 2650103
Ya bu karabuğday ekmeğinin müptelası oldum kızlar. Tek sıkıntı çok tok tutuyor.
oh nefis, ne güzel iste tok tutuyormus
canim evraklari gönderdim bekliyorum ama eksik evrak istediklerine göre oldu bence, sinir oluyorum net size verdik demiyorlar.Hayırlı cumalar ve süper bi hafta sonu olsun şimdiden kızlar
Hem de nasıl canım, bazen sadece tek öğün yapıyorum bu ekmek yüzünden. Ama yemeyi seven insanım ben, yemek istiyorum, yiyecek yer yok gibi bir his oluyor
Senin evden bir gelişme yok mu hala?
ay inşallah olmuştur canım ya. Ev eşyalı mı? Taşınmak kolay olacak mı?canim evraklari gönderdim bekliyorum ama eksik evrak istediklerine göre oldu bence, sinir oluyorum net size verdik demiyorlar.
kesin gözüyle baktiklarindan olabilir artik bu saatten sonrada hayir derlerse cildiricam 3 haftadir gözüm bu evde, coktan hayir demeleri gerekiyordu.
canim evraklari gönderdim bekliyorum ama eksik evrak istediklerine göre oldu bence, sinir oluyorum net size verdik demiyorlar.
kesin gözüyle baktiklarindan olabilir artik bu saatten sonrada hayir derlerse cildiricam 3 haftadir gözüm bu evde, coktan hayir demeleri gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?