Sağlıklı beslenirken;

hay allahım ya evde kendı suslu kurabıyelerını kendılerı yapsın koysun ınstaya hazır kurabıyeyı cekıp koymada ne varmıs hepsı hazıra alıstı sımdı bız oylemıydık yaaa :)
ne var canım sen calısıyorsun gıdıyorsun sohbetede gıdılır ben seyı merak edıyorum ordan baska yerde ıcmem dıyen kısıler oluyor farkı ne oranın bu kadar... hanı o kadar mı guzel kahvesı o kadar mı farklı oyleyse alıp ıcıcem cok merak edıyorum starbucks kahve ama onyargım var alıp ıcmıyorum

Aman şimdikiler söküklerini bile dikemez nisam kaldı ki kurabiye yapacaklar :))
Oradaki bütün çeşitleri bilmem ama aldığım kahveler güzel nisam ama evde demlediğimiz bence daha güzel bi de starbucksta tek bardakla akşama kadar oturabiliyon kimse bişey demiyor şimdiki öğrenci genşler ondan dolayı da seviyor olabilir

Yok kız, sırf kimyasal onlar. Belgeselimsi bişey izlemiştim fi tarihinde, bir sürü abuk sabuk aromalar katıyorlar. Arap şeyhleri, amerikalılar zenginleşsin...

Ben de çok nadir starbucksa girmişimdir. Hani kuyruğa giriyorlar ya, o beni bozar...hayatta yemek için kuyruğa girmem, şekerini alacak çocuk gibi... Bir tek sabah erkenden Kadiköyden Beşiktaş/ Eminönü vapuruna bineceğim zaman vapurda yemek için Muffin alırdım. Muffinlerinin müptelasıydım. Sonra bir gün bir parka otururken, yanıma gelen kargaya muffinimden bir parça attım, hayvan kokladı kokladı tadına bile bakmadım. Dedim, yuh bana, hayvan bile bunu gıdadan saymıyor

Kadıköyü de özledim yaww...Selam olsun, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan

yess, beleş internet

yess, beleş internet
heeee 1 kahveyle ıstedıgın kadar oturabılıyorsan ıyıymıs severrııızzz

Ben de anlıq kahvaltı fotisi atıyım, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta ve havuç-kabak tarator da vardı ama yidim onları
Eki Görüntüle 2652426
Şahane! , Şifa olsun Mihom
Samsonn da bu arada boş durmaz. Gün uzun, çay kuru kuru gitmez diyerekten bir de muzlu suffle patlatir. En azından içinde şeker ve un yoktur ,

Anaa çok güzel görünüyor samsonum ne kattın içine tam

Kız çok uyduruk. Bir yumurta cirptim, çok az süt, erittigim minnak bir tereyağı, 1 ezdim ekledim biraz kakao 2 kaşık yulaf unu, az da karbonat. Muz orta boydu. Böyle bi porsiyon için fazlasıyla tatlı bile oldu

Kız çok uyduruk. Bir yumurta cirptim, çok az süt, erittigim minnak bir tereyağı, 1 ezdim ekledim biraz kakao 2 kaşık yulaf unu, az da karbonat. Muz orta boydu. Böyle bi porsiyon için fazlasıyla tatlı bile oldu
Geçen hayatımda ilk kez yulaf aldım samsonum, onu rondodan geçirmem un yapmama yeter değil mi

Geçen hayatımda ilk kez yulaf aldım samsonum, onu rondodan geçirmem un yapmama yeter değil mi
Bi de şöyle bi durum var, 10 gramina 1 TL bayılıp 30 TL ye glutensiz Yulaf unu alıyorum.
Sonra yeğenlerimi göreyim diye kardeşime uğrayınca : sıcacık künefe yemez misin, yemem, yersin, yemmeeem, yersin, yersin diye çayla ikram...
Eee yiyeyim bari ,

Dün akşam ekleri yemedim ama. Samsonn +1

Çocukları niye yordun samsonum ben olsam hemen çöktüydüm künefenin başına, sonraki günler kefaretini öderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…