ya şimdiki gençler öyle yerlerde takılıyor ondan nisam, bizim lise zamanlarımızda öyle kahveciler falan yoktu. benim evin orda bi avm var ama haftaiçi sakin bi yer, içinde de var bi starbaks büyük masası vardı prizli falan kimseler de yoktu aldım laptopu gittim ders çalıştım şu şubat ayındaki sınavım için (sürekli aynı yerde kalamıyorum pastanelerde falan ders çalışırım, geçen sene uzmanlık tezimi de nargilecide yazdım acınası haldeydim garip garip bakıyorlardı). sonra da kendime baya güldüm özenti tipler gibi diye ama mecburdum odaklanamıyorum başka türlü çabuk sıkılıyorumneyse özetle şimdiki gençlerin favori mekanları böyle üçüncü beşinci nesil kahveciler, ambiyans var kremalı değişik kahveler süslü kurabiyeler falan foto çekinip instaya koyuyor çucuklar :))
Aman şimdikiler söküklerini bile dikemez nisam kaldı ki kurabiye yapacaklar :))hay allahım ya evde kendı suslu kurabıyelerını kendılerı yapsın koysun ınstaya hazır kurabıyeyı cekıp koymada ne varmıs hepsı hazıra alıstı sımdı bız oylemıydık yaaa :)
ne var canım sen calısıyorsun gıdıyorsun sohbetede gıdılır ben seyı merak edıyorum ordan baska yerde ıcmem dıyen kısıler oluyor farkı ne oranın bu kadar... hanı o kadar mı guzel kahvesı o kadar mı farklı oyleyse alıp ıcıcemcok merak edıyorum starbucks kahve ama onyargım var alıp ıcmıyorum
Yok kız, sırf kimyasal onlar. Belgeselimsi bişey izlemiştim fi tarihinde, bir sürü abuk sabuk aromalar katıyorlar. Arap şeyhleri, amerikalılar zenginleşsin...hay allahım ya evde kendı suslu kurabıyelerını kendılerı yapsın koysun ınstaya hazır kurabıyeyı cekıp koymada ne varmıs hepsı hazıra alıstı sımdı bız oylemıydık yaaa :)
ne var canım sen calısıyorsun gıdıyorsun sohbetede gıdılır ben seyı merak edıyorum ordan baska yerde ıcmem dıyen kısıler oluyor farkı ne oranın bu kadar... hanı o kadar mı guzel kahvesı o kadar mı farklı oyleyse alıp ıcıcemcok merak edıyorum starbucks kahve ama onyargım var alıp ıcmıyorum
yess, beleş internetAman şimdikiler söküklerini bile dikemez nisam kaldı ki kurabiye yapacaklar :))
Oradaki bütün çeşitleri bilmem ama aldığım kahveler güzel nisam ama evde demlediğimiz bence daha güzelbi de starbucksta tek bardakla akşama kadar oturabiliyon kimse bişey demiyor şimdiki öğrenci genşler ondan dolayı da seviyor olabilir
Aman şimdikiler söküklerini bile dikemez nisam kaldı ki kurabiye yapacaklar :))
Oradaki bütün çeşitleri bilmem ama aldığım kahveler güzel nisam ama evde demlediğimiz bence daha güzelbi de starbucksta tek bardakla akşama kadar oturabiliyon kimse bişey demiyor şimdiki öğrenci genşler ondan dolayı da seviyor olabilir
heeee 1 kahveyle ıstedıgın kadar oturabılıyorsan ıyıymıs severrııızzzyess, beleş internet
Eline sağlık Nisa, çok güzel olmuş. Nasıl yaptın ki ama, bi halkaya tek tek mı sıktın o silikon saçakları? Zor iş gibi sanki ,Eki Görüntüle 2651914 Eki Görüntüle 2651913 Eki Görüntüle 2651912 Eki Görüntüle 2651911 Eki Görüntüle 2651910
evde sıyah kullanmadıgım tablolar vardı sılıkon ve boya ıle bunları yaptım
Allahımm çok sağlık samsonumNisa'nin sağlıklı ise herşey yenir felsefesine uyarak değişik bı kahvaltı yaptım.İçinde , semiz otu, mercimek ve zeytin yağı var.Eki Görüntüle 2652423
Şahane! ,Ben de anlıq kahvaltı fotisi atıyım, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta ve havuç-kabak tarator da vardı ama yidim onları
Eki Görüntüle 2652426
Anaa çok güzel görünüyor samsonum ne kattın içine tamŞahane! ,Şifa olsun Mihom
Samsonn da bu arada boş durmaz. Gün uzun, çay kuru kuru gitmez diyerekten bir de muzlu suffle patlatir. En azından içinde şeker ve un yoktur Eki Görüntüle 2652448 ,
Anaa çok güzel görünüyor samsonum ne kattın içine tam
Geçen hayatımda ilk kez yulaf aldım samsonum, onu rondodan geçirmem un yapmama yeter değil miKız çok uyduruk. Bir yumurta cirptim, çok az süt, erittigim minnak bir tereyağı, 1ezdim ekledim biraz kakao 2 kaşık yulaf unu, az da karbonat. Muz orta boydu. Böyle bi porsiyon için fazlasıyla tatlı bile oldu
Yes kuzuuu, çekmen yeterli. Ben bi ara kurabiyesini yapiyordum yine böyle muzluu. O da çok güzel oluyor çayın yanına.Geçen hayatımda ilk kez yulaf aldım samsonum, onu rondodan geçirmem un yapmama yeter değil mi
Bem cevapliyim hemenGeçen hayatımda ilk kez yulaf aldım samsonum, onu rondodan geçirmem un yapmama yeter değil mi
Ayni anda yazmisizYes kuzuuu, çekmen yeterli. Ben bi ara kurabiyesini yapiyordum yine böyle muzluu. O da çok güzel oluyor çayın yanına.
YesAyni anda yazmisiz
Bi de şöyle bi durum var, 10 gramina 1 TL bayılıp 30 TL ye glutensiz Yulaf unu alıyorum.Geçen hayatımda ilk kez yulaf aldım samsonum, onu rondodan geçirmem un yapmama yeter değil mi
Çocukları niye yordun samsonum ben olsam hemen çöktüydüm künefenin başına, sonraki günler kefaretini öderdimBi de şöyle bi durum var, 10 gramina 1 TL bayılıp 30 TL ye glutensiz Yulaf unu alıyorum.
Sonra yeğenlerimi göreyim diye kardeşime uğrayınca : sıcacık künefe yemez misin, yemem, yersin, yemmeeem, yersin, yersin diye çayla ikram...
Eee yiyeyim bari ,
Dün akşam ekleri yemedim ama. Samsonn +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?