- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
canısı ben 1 lıtre ıcıyorum kahvenisam günde kaç filtre kahve içiyorsun sen
Ya da kızlar düzenli içeniniz varsa ne kadar içiyonuz :))
Vaay çokmuş yaw nisam :)) zararı olur mu peki, ben de şu aralar dadandım french pressle demleyip duruyorum günde iki fincan içiyorum (fincanım bir su bardağı ölçüsünde yani iki sb içmiş oluyorum). işyerinde torbacı bi arkadaşım ufak ufak getire getire alıştırdı beni, bağımlı mı oldum yoksacanısı ben 1 lıtre ıcıyorum kahve4 kupa bardak yanı...
nisam günde kaç filtre kahve içiyorsun sen
Vaay çokmuş yaw nisam :)) zararı olur mu peki, ben de şu aralar dadandım french pressle demleyip duruyorum günde iki fincan içiyorum (fincanım bir su bardağı ölçüsünde yani iki sb içmiş oluyorum). işyerinde torbacı bi arkadaşım ufak ufak getire getire alıştırdı beni, bağımlı mı oldum yoksa
Ahahaha ben starbucks fazla takılmam ama gittiğimde tall americano alırım başka şey pek almam ben de yağuşuklu sayılır mıyımHer sabah starbucks'dan iki adet Tall Americanoo taşıyan bir yağuşuklu canlandı gözümde
Torbacı arkadaşı da görsen anlattığın profilden öyle uzak ki samsonum :)))Her sabah starbucks'dan iki adet Tall Americanoo taşıyan bir yağuşuklu canlandı gözümde
Kuzum ben en az iki büyük kupa icerim bazen 5i bile bulur iki kupa yesil cay da mutlaka ve arti bi iki de bitki cayi icerim.. çayları içmesem kesin iki kati kahve icerimnisam günde kaç filtre kahve içiyorsun sen
Demek böyle başlıyor demek ben de bağımlı oldum, allah kurtarsın hepimizi bu illetten :)))Kuzum ben en az iki büyük kupa icerim bazen 5i bile bulur iki kupa yesil cay da mutlaka ve arti bi iki de bitki cayi icerim.. çayları içmesem kesin iki kati kahve icerim
saglıklı beslenmeye ılk basladıgımda ıc hastalıkları doktoruna gıtmıstım ya hanıVaay çokmuş yaw nisam :)) zararı olur mu peki, ben de şu aralar dadandım french pressle demleyip duruyorum günde iki fincan içiyorum (fincanım bir su bardağı ölçüsünde yani iki sb içmiş oluyorum). işyerinde torbacı bi arkadaşım ufak ufak getire getire alıştırdı beni, bağımlı mı oldum yoksa
starbucksdan hıc kayyfeeee ıcmedım ben tadı nasıl bılmem bır kere kurabıyesını yemıstım teee fi tarıhınde dunyanın parasıydı dişimin kavuguna da yetmemıstı mılletın ayılıp bayıldıgı kurabıye bu mu bayatlamıs pastane kurabıyesı gıbı saka bunlar ya demıs daha da gıtmemıstımHer sabah starbucks'dan iki adet Tall Americanoo taşıyan bir yağuşuklu canlandı gözümde
Ben de bir tatlı kaşığı atıyorum nisam aynıymış ölçülerimiz, arkadaş internetten alıyor yabancı markalar bilmiyorum nedir necidir, geçen sipariş veriyordu ben de seçtim bi tanesini kendim için zaten pek anlamam, öyle olmazmış çekirdek olanı seçmem lazımmış değirmenle azar azar çekip içecekmişiz o bitince bir daha çekecekmişizsaglıklı beslenmeye ılk basladıgımda ıc hastalıkları doktoruna gıtmıstım ya hanı
ona sormustum
gunde 6 kahve ıcebılırsın sekersız demıstı
kahve dunyasının orta sertlıkte fıltresını ıcerım genelde her kupaya 1 tatlı kasıgı koyarım aslında cok degıl normal :)
2 turk kahvesı ıcersem 3 fıltre ıcerım cayla pek aram yok ıcersem en fazla 1 cay bardagı sekersız cay ıcerım sonrasında 2-3 kahve ıcerım falan
3 lıtre bazen 3 bucuk lıtrede su ıcerım duzenlı
sende kupada ıcıyorsun yanı bırseycık olmaz hıc cekınme zararı olsa doktorum ıcme derdı hatta turk kahvesı ve fıltre kahve cok faydalı dedı sekersız olması kaydıyla tabı :) hıc krema sut de kullanmamak kaydıyla, sade olacak
kızzz tabıkı guvendesın gayet normal olculerın asla fazla degıl :)Ben de bir tatlı kaşığı atıyorum nisam aynıymış ölçülerimiz, arkadaş internetten alıyor yabancı markalar bilmiyorum nedir necidir, geçen sipariş veriyordu ben de seçtim bi tanesini kendim için zaten pek anlamam, öyle olmazmış çekirdek olanı seçmem lazımmış değirmenle azar azar çekip içecekmişiz o bitince bir daha çekecekmişizben ki profesyonel tembelim kafam anca bi işi oturarak mümkünse yatarak yapmanın yollarına çalışır değirmenle kahve çek diyor bana.
Çayı kahvaltıda 2-3 bardak içerim demli başka içmem gün içinde, son 10 gündür de günde 1-2 kupa filtre kahve içiyorum (türk kahvesi içtiysem filtre imçiyom). Min 2 litre su her gün. Şimdilik güvende sayılır mıyım nisam :))
ya şimdiki gençler öyle yerlerde takılıyor ondan nisam, bizim lise zamanlarımızda öyle kahveciler falan yoktu. benim evin orda bi avm var ama haftaiçi sakin bi yer, içinde de var bi starbaks büyük masası vardı prizli falan kimseler de yoktu aldım laptopu gittim ders çalıştım şu şubat ayındaki sınavım için (sürekli aynı yerde kalamıyorum pastanelerde falan ders çalışırım, geçen sene uzmanlık tezimi de nargilecide yazdım acınası haldeydim garip garip bakıyorlardı). sonra da kendime baya güldüm özenti tipler gibi diye ama mecburdum odaklanamıyorum başka türlü çabuk sıkılıyorumstarbucksdan hıc kayyfeeee ıcmedım ben tadı nasıl bılmem bır kere kurabıyesını yemıstım teee fi tarıhınde dunyanın parasıydı dişimin kavuguna da yetmemıstı mılletın ayılıp bayıldıgı kurabıye bu mu bayatlamıs pastane kurabıyesı gıbı saka bunlar ya demıs daha da gıtmemıstımoranın kahvesının ozellıgı ne hıc bılmem buralarda hep tıklım tıklım oluyor oralar
esasında dısarda kahve ıcmeyı de sevmem bırtek amcamın yaptıgı menengıcı ıcerım onun elındengıttıgım yerde bıle kahveyı ben yapım mı derım
Vivense hazır mobilya satmıyor muydu nisam, onlarda mı sipariş sonrası ürettiriyor? gerçi büyük mobilyalarda öyledir herşeyi hazır nası üretsinler satılmaz ki :)) 1 ay normal aslında nisam eğer sipariş üzerine üretimse. Yedek kılıf iyi fikirmiş nisam hiç aklıma gelmezdi :)bu arada ben letgodan masa alcaktım ya hanı
o kadar yazdım yazdım yazdım enı sonu döndü ama erhan gıdıp baktıgında resımdekıyle alakası olmadıgı gorduk baya ayagı kırık boyası atmıs dedık kı ındırım yap barı alayım ben bunu boyar yenıler kullanırım ona da yanasmadı ustune bıraz koysam sıfırını getırtırım dedım yok dedı
anlasamadık.
kayınvalıdemın garajında kullanmadıgımız yenı evlıyken gorgusuzlugumden aldıgım fazla esyalar vardı onları sattım yenı masa getırttım
bu kez de kısı letgodan yazdı tamam ıstedıgınız fıyat yapalım alın bu masayı dıye
hasbınallahdedım gectı artık. . .
haftaya mutfak masam gelıyor
koltuk setımızde bır aksılık olmazsa bu hafta ıcı gelıyormus
ama teeeee 1 ay once sıparıs verdıgım salon aksesuarlarım vıvensede hala kargoya verılmemıs
hep bugun yarın dedıler en son sıkayet var.coma yazınca bana maıl atmıslar haftaya kargoya verılecek dıye
oda haftaya cıkıyor yola hersey haftaya yanı
bu arada koltukları yaptırırken mınderlerı sabıt olmasın kılıfı cıkarılabılen sunger olsun ve yedeklı cıft kılıf olsun dedım olmaya oluyor aldım artık 20 sene kullanırım ıcıme sınecek sekılde yaptırdık cunku omurluk olsun kuması, yarın bırgun leke olur eskır falan elımde yedegı olsun :)
bazı koltuklarında ıstege gore kılıf degısıp model degısıklıgıne gıdebılıyorlarmıs :) kırlent kılıflarını da yedeklı ıstedım yarın bırgun lazım olur bulamam dıye ısımı garantıye aldım :)Vivense hazır mobilya satmıyor muydu nisam, onlarda mı sipariş sonrası ürettiriyor? gerçi büyük mobilyalarda öyledir herşeyi hazır nası üretsinler satılmaz ki :)) 1 ay normal aslında nisam eğer sipariş üzerine üretimse. Yedek kılıf iyi fikirmiş nisam hiç aklıma gelmezdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?