cookkk basıt hepsı toplam 45 dk mı aldı boyama yapıstırma hepsı dahıl.Eline sağlık Nisa, çok güzel olmuş. Nasıl yaptın ki ama, bi halkaya tek tek mı sıktın o silikon saçakları? Zor iş gibi sanki ,
Nisa'nin sağlıklı ise herşey yenir felsefesine uyarak değişik bı kahvaltı yaptım.İçinde , semiz otu, mercimek ve zeytin yağı var.Eki Görüntüle 2652423
Ben de anlıq kahvaltı fotisi atıyım, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta ve havuç-kabak tarator da vardı ama yidim onları
Eki Görüntüle 2652426
ellerınıze saglık kızlar cook guzel şifa olsunŞahane! ,Şifa olsun Mihom
Samsonn da bu arada boş durmaz. Gün uzun, çay kuru kuru gitmez diyerekten bir de muzlu suffle patlatir. En azından içinde şeker ve un yoktur Eki Görüntüle 2652448 ,
Canım bu ay kesim için uygun değilmiş o yüzden bu ay kesin yapılmıyor. İlla keserim diyorsan koc burcu gününe göre kesim yapacakmışsın. Ben de kesmedim bu ay bıraktım.takvime göre carsamba persembe ay aslan burcunda yani sac kesimi icin Uygun olmali Dogru mu?
kozmik bakima baktim ama aslanin tarihini bulamadim.
canim evet okudum bende simdi öyleymis bu ayCanım bu ay kesim için uygun değilmiş o yüzden bu ay kesin yapılmıyor. İlla keserim diyorsan koc burcu gününe göre kesim yapacakmışsın. Ben de kesmedim bu ay bıraktım.
Ne kadar güzel taş gb olacaksınGünaydın kızlar bende bu sıra kilo kaybi degil de sıkılaşma var. Her gün düzenli yürüyüş yapıyoruz oğlumla onun etkisi oldu sanırım.
canimda evde mutfak var.ay inşallah olmuştur canım ya. Ev eşyalı mı? Taşınmak kolay olacak mı?
Ooo baya ev döşeyeceksin sen canım. Güzel telaşlar bunlar, değişim iyidircanimda evde mutfak var.
yatak odasi takimi alicam, tv, camasir makinesi, oturma odasi takimi
Sedulu 5 yoga hareketine de devam ediyor musun? Ben habire bırakıp yeniden başladığım için hala 7 deyim, nasıl 21 yapıcam gözümde çok büyüyor. Çok sıkıcı yawGünaydın kızlar bende bu sıra kilo kaybi degil de sıkılaşma var. Her gün düzenli yürüyüş yapıyoruz oğlumla onun etkisi oldu sanırım.
Süper! Zaten canın tatlı istese çok kolay alternatifler varNe kadar güzel taş gb olacaksınBen de bakalım yaz sonunda nasıl olacağımı merak ediyorum.
Dün bir arkadaşımın doğum günüydü ,görüntü itibariyle yaş pastası o kadar güzeldi ama 1 çatal bile almak gelmedi içimden ısrarlara rağmen yemediğim için mutluyum.
Süper! Zaten canın tatlı istese çok kolay alternatifler var
15 harekette bıraktım ben canım hiç istemiyordum bırakmayı ama o ara regl oldum bir kaç gün çok şiddetli oldu agri. 2 gün ust üste yapmayınca basa dönülüyor zaten ondan sonra da baslayamadim bir türlü. İyi hatırlattın bak tekrardan yapayım. Enerji değişimini çok güzel hissettim.Ooo baya ev döşeyeceksin sen canım. Güzel telaşlar bunlar, değişim iyidir
Sedulu 5 yoga hareketine de devam ediyor musun? Ben habire bırakıp yeniden başladığım için hala 7 deyim, nasıl 21 yapıcam gözümde çok büyüyor. Çok sıkıcı yaw
UmarımNe kadar güzel taş gb olacaksınBen de bakalım yaz sonunda nasıl olacağımı merak ediyorum.
Dün bir arkadaşımın doğum günüydü ,görüntü itibariyle yaş pastası o kadar güzeldi ama 1 çatal bile almak gelmedi içimden ısrarlara rağmen yemediğim için mutluyum.
Bunu bilmem iyi oldu. 2 gün kuralı var demek. Teşekkürler Sedulu. Aynen ya sabahları çok sersem uyanıyorum, bu hareketleri yapınca hemen açılıyorum, yoksa çok sıkıcı geliyor15 harekette bıraktım ben canım hiç istemiyordum bırakmayı ama o ara regl oldum bir kaç gün çok şiddetli oldu agri. 2 gün ust üste yapmayınca basa dönülüyor zaten ondan sonra da baslayamadim bir türlü. İyi hatırlattın bak tekrardan yapayım. Enerji değişimini çok güzel hissettim.
Canım normalde pek agri olmaz bende hafif atlatırım 3 günde de biter ama geçen sefer ilk defa bu kadar yoğun oldu sebebini de anlayamadım. 3 günde bi paket tampon bittiBunu bilmem iyi oldu. 2 gün kuralı var demek. Teşekkürler Sedulu. Aynen ya sabahları çok sersem uyanıyorum, bu hareketleri yapınca hemen açılıyorum, yoksa çok sıkıcı geliyorbu dediğin etki olmasa ben zor yapardım.
Geçmiş olsun bu arada. Evening prime rose oil adet sancılarına iyi geliyor diyorlar. Türkçesini unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?