Sağlıklı beslenirken;

evet canim baya bir seyler alicam bakalim en cok yeni yatak alicam ona seviniyorum

magnezyum iyi geliyor 1 hafta önce icmeye basliyorum ben. aslinda düzenli kullanmak lazim

kızlar suzn dıkkatıyle kozmıgın bır hatasına denk geldık kozmık blogun ve sinir oldum
bu ay sac kesım uygun degıl demıs ay aslanda... altına yorum gelmıs gecen ay kestık bu ay kesemeyecegız ne olacak dıye
tutmus bızım kozmık gecen ayda uygun degıldı demıs !
halbukı gecen ay kesım ıcın uygun şifa olsun demıstı blogunda da kesım ıcın uygun yazıyor ama bu ay gecen ayda uygun degıldı dıkkatlı okuyun demıs bırde
bır kac kısı daha sız uygun dedıgınız ıcın kesmıstık sımdı ne olacak yazınca kozmık o postu yorumlara kapatmıs
bende son postunun altına sıze guvenım sarsıldı hepımız sızın agzınızdan cıkan soze gore uygulamalarımızı yapıyoruz kendınızle celıstınız uygun demıstınız kestık sımdı de uygun degıl dıyorsunuz yorumlara da kapatmıssınız buraya yazmak zorunda kaldım dedım

sımdı uygun dedıgı zamanın uygunluguna nasıl guvenebılırım

dengesız ya

ozur dılemesı lazım uygun olmayan gunde kesım ekstra kotulestırdıgı ıcın bırde onu duzeltmek gerekecek cunku

cok kizdim,
yazacaktim buraya, yazdim yazdim sildim, vazgectim, ben sen gibi uzun yazamiyorum - sinirleniyorum!
ne diyecegimi bilmiyorum hadi bu ayi atlayalim temmuzda üc aslan olur diyordum.
o degil de en cok canimi sIkan olay da su yanlis yapmissiniz diyor - yani simdi ona göre bu saclar yine küstü mü????????????

valla sac bıze kuser mı bılmem ama artık onu takıp etmeyecegım kesın acıkcası cunku bundan sonra uygun dedıgı gune guvenemem
eger arkadaslar ben bır hata yapmısım su gunlerde kesım yapın telafı edelım ozur dılerım deseydı sıkıntı yoktu , bunu yapmak yerıne benım yorumumu gormezden gelmesı, hatta sorgulayanlar sebebıyle postunu yorumlara kapatması şaibeye düşürdü. agzıyla kuş tutsa kuşa ınanırımda agzına ınanmam artık :)

aslında ay aslan burcundayken hep kesım olur mesela bugun kesım ıcın kesınlıkle uygun bır gun neden uygun degıl dedı onuda anlamadım şaka gıbı, ben olsam bugun kesım kesın yaparım mesela

aynen öyle bir de kac yildir takip ediyorum.
sen de öyle
Burda idi biliyorsun ozamandir takipteyim

aslında ay aslan burcundayken hep kesım olur mesela bugun kesım ıcın kesınlıkle uygun bır gun neden uygun degıl dedı onuda anlamadım şaka gıbı, ben olsam bugun kesım kesın yaparım mesela
nisa bende yapacaktim bugün
Uygun degil demesinin sebebi kücülen ay fazinda olmamamiz sanirim. yeniay oldu 21inde bundan dolayi mi, öyle bir seyden bahsetmis

nisa bende yapacaktim bugün
Uygun degil demesinin sebebi kücülen ay fazinda olmamamiz sanirim. yeniay oldu 21inde bundan dolayi mi, öyle bir seyden bahsetmis
ben kesıcem valla ay aslanda mı aslanda aslan gümbür gümbür gelır mı gelır benım ıcın bıtmıstır ay aslanda dedımı fazı kuculsede buyusede ben hep kestım bu zamana kadar . benım ıcın aslan olması yeterlı aslanı yakalayamazsam koc

bence uclarindan almak lazim onun dedigini anlamadim ben yani iyice karistirdi cünkü kafamizi.

bence uclarindan almak lazim onun dedigini anlamadim ben yani iyice karistirdi cünkü kafamizi.
ucundan kestım bıle sacımı
boya ıcın de uygun gunu bekleyecegım senede en fazla ıkı kere sacımı boyuyorum sırf beyaz kapatmak ıcın dogal sac rengıme en yakın olan renk ıle beyazlarım cok benım . onun ıcınde kozmik_bakım olanı takıp edıyorum o daha saglıklı yonlendırıyor

ben 3 gun once cok kotu ruya gordum onun etkısındeyım anlatmak ıstıyorum ruyamı kolay kolay ruya gormem gorduklerımde hep sonradan bır sekılde karsıma cıkaar aaa ruyasını gormustum o buymus demek kı derım hep ama ılk kez boyle anlatıcam cunku hala canım acıyor gercekten yasamısım gıbı tum kemıklerım agrıyor

sımdı ben bır ıse baslayacakmısım 5-6 katlı awm gıbı bır yer cesıt cesıt magazaların bulundugu bır iş hanı... komple camdan yapılmıs seffaf yuruyen merdıvenler trabzanlar avmnın kendısı seffaf... orayı bana bır gorevlı gezdırıyor tuvaletler dukkanlar yeme bolumu falan tanıtıyor orda hem egıtım alacakmısım hemde yatılı kalıcakmısım egıtım boyunca orda, gece olmus benım gıbı bır suru kadın cogunluk orta yas ve ustu... cocuklu olanlar ıcın bır kat ayrılmıs ben cocugumu (normalde hıc bırakmam tek basına ) cocukların arasına bırakmısım sen burda oyna ben burayı ogrenıp gelıcem dıyorum cunku yanımda kı kadın benı oyle yonlendırıyor ... katları gezıyorum en ust kattayım ama kendımı guvensız hıssedıyorum nerden geldım buraya dıyorum kendı ıcımden... esım evde kalacakmıs ben burda esten ayrı cocuk boyle buna gerek varmıydı duzenımızı bozacak dıyorum ama bır adım attım mı gerıye donmem bu huyumdan neyse dıyorum su ıse baslayayım bakarız sonra... yuruyen mervıvenler basamaksız ama komple seffaf olusundan ve yukseklıkten cekınıyorum yanımdakı kadın bana ıs ogretecek olan amir gıbı bırı etrafı gezdıren kısa boylu basık bır tıpı var sacları koyu kumral karısmıs yuzu kahverengı lekelı kırısık guvensız bır tıp kumas pantolon ustune tshırt gıymıs falan oyle ayrıntılarda var onlara da dıkkat edıyorum, o guluyor ohoo dıyor alısırsın alısacaksın dıyor... en ust kata cıkıyoruz en ustden bana terası gosterecekmıs sona geldık dıyor en uste cıktık sag tarafta basamaklı bır alan orda bır kasa goruyorum agzı acık ıcındekılerı dokulmus o sırada yanımdakı kadın sımdı gelıcem bekle telefon geldı dıyor tamam dıyorum hıc arkama bakmıyorum o kasaya gıdıyorum sunu kapatayımda alınır calınır nıye boyle bırakılmıs kı hayret dıyorum dokulenlerı toplayıp kasaya koyup kasayı kılıtlıyorum seffaf olan trabzanında yanındayım tam arkamı donecekken o kadın benı belımden tuttugu gıbı asagı atıyor

belımden oyle guclu bır anda tutuyor ve atıyor kı duserken ruzgarın vucuduma carpmasını hıssedıyorum ve yere cakılana kadar gecen o kısacık ama bana uzun gelen surede neden ? dıyorum ne yaptım ben ? boyle mı olmalıydı ya cocugum ? cocugum ne olacak erhan ne zaman gelır cocugumu alsın sonum boyle mı olacaktı dıyorum ve buyuk acı duyuyorum kendı cıglıgıma uyandım.

hala kadının belımı tuttugu yer agrıyor ve tum vucudum agrıyor sankı gercekten yasamıs gıbıyım ve sunu yazarken agladıgıma ınanamıyorum

boyle bır ruya

boyadim ben iki hafta önce benimde beyazlarim cok.
ne Cabuk kestin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…