evet canim baya bir seyler alicam bakalim en cok yeni yatak alicam ona seviniyorumOoo baya ev döşeyeceksin sen canım. Güzel telaşlar bunlar, değişim iyidir
Sedulu 5 yoga hareketine de devam ediyor musun? Ben habire bırakıp yeniden başladığım için hala 7 deyim, nasıl 21 yapıcam gözümde çok büyüyor. Çok sıkıcı yaw
magnezyum iyi geliyor 1 hafta önce icmeye basliyorum ben. aslinda düzenli kullanmak lazimBunu bilmem iyi oldu. 2 gün kuralı var demek. Teşekkürler Sedulu. Aynen ya sabahları çok sersem uyanıyorum, bu hareketleri yapınca hemen açılıyorum, yoksa çok sıkıcı geliyorbu dediğin etki olmasa ben zor yapardım.
Geçmiş olsun bu arada. Evening prime rose oil adet sancılarına iyi geliyor diyorlar. Türkçesini unuttum.
Yatak önerisi avrupada da satılan wellmat mi neydi onu yapabilirim. Aşırı rahat tr de biraz fiyat yüksek ama çok çok güzel bende almayı planlıyorum.evet canim baya bir seyler alicam bakalim en cok yeni yatak alicam ona seviniyorum
Günaydın Canım.magnezyum iyi geliyor 1 hafta önce icmeye basliyorum ben. aslinda düzenli kullanmak lazim
tirstim kk´dan tanidik cikar her anGünaydın Canım.
O güzel resmine ne oldu ya? Bir avatar koy en azından, böyle boş mahsun kalmasın
Evet ya, magnezyum biz kadınlar için elzem. Düzenli almalı bence.
Çıkar kuzuu, bilmeyen yok buralarıtirstim kk´dan tanidik cikar her angitgide cilginlasiyor burasi
cok kizdim,kızlarsuzn dıkkatıyle kozmıgın bır hatasına denk geldık kozmık blogun ve sinir oldum
bu ay sac kesım uygun degıl demıs ay aslanda... altına yorum gelmıs gecen ay kestık bu ay kesemeyecegız ne olacak dıye
tutmus bızım kozmık gecen ayda uygun degıldı demıs !
halbukı gecen ay kesım ıcın uygun şifa olsun demıstı blogunda da kesım ıcın uygun yazıyor ama bu ay gecen ayda uygun degıldı dıkkatlı okuyun demıs bırde
bır kac kısı daha sız uygun dedıgınız ıcın kesmıstık sımdı ne olacak yazınca kozmık o postu yorumlara kapatmıs
bende son postunun altına sıze guvenım sarsıldı hepımız sızın agzınızdan cıkan soze gore uygulamalarımızı yapıyoruz kendınızle celıstınız uygun demıstınız kestık sımdı de uygun degıl dıyorsunuz yorumlara da kapatmıssınız buraya yazmak zorunda kaldım dedım
sımdı uygun dedıgı zamanın uygunluguna nasıl guvenebılırım
dengesız ya
ozur dılemesı lazım uygun olmayan gunde kesım ekstra kotulestırdıgı ıcın bırde onu duzeltmek gerekecek cunku
valla sac bıze kuser mı bılmem ama artık onu takıp etmeyecegım kesın acıkcası cunku bundan sonra uygun dedıgı gune guvenememcok kizdim,
yazacaktim buraya, yazdim yazdim sildim, vazgectim, ben sen gibi uzun yazamiyorum - sinirleniyorum!
ne diyecegimi bilmiyorum hadi bu ayi atlayalim temmuzda üc aslan olur diyordum.
o degil de en cok canimi sIkan olay da su yanlis yapmissiniz diyor - yani simdi ona göre bu saclar yine küstü mü????????????
aynen öyle bir de kac yildir takip ediyorum.valla sac bıze kuser mı bılmem ama artık onu takıp etmeyecegım kesın acıkcası cunku bundan sonra uygun dedıgı gune guvenemem
eger arkadaslar ben bır hata yapmısım su gunlerde kesım yapın telafı edelım ozur dılerım deseydı sıkıntı yoktu , bunu yapmak yerıne benım yorumumu gormezden gelmesı, hatta sorgulayanlar sebebıyle postunu yorumlara kapatması şaibeye düşürdü. agzıyla kuş tutsa kuşa ınanırımda agzına ınanmam artık :)
nisa bende yapacaktim bugünaslında ay aslan burcundayken hep kesım olur mesela bugun kesım ıcın kesınlıkle uygun bır gun neden uygun degıl dedı onuda anlamadım şaka gıbı, ben olsam bugun kesım kesın yaparım mesela
nisa bende yapacaktim bugün
Uygun degil demesinin sebebi kücülen ay fazinda olmamamiz sanirim. yeniay oldu 21inde bundan dolayi mi, öyle bir seyden bahsetmis
ben kesıcem valla ay aslanda mı aslanda aslan gümbür gümbür gelır mı gelır benım ıcın bıtmıstırbence keselim
bence uclarindan almak lazim onun dedigini anlamadim ben yani iyice karistirdi cünkü kafamizi.ben kesıcem valla ay aslanda mı aslanda aslan gümbür gümbür gelır mı gelır benım ıcın bıtmıstıray aslanda dedımı fazı kuculsede buyusede ben hep kestım bu zamana kadar . benım ıcın aslan olması yeterlı aslanı yakalayamazsam koc
ucundan kestım bıle sacımıbence uclarindan almak lazim onun dedigini anlamadim ben yani iyice karistirdi cünkü kafamizi.
boyadim ben iki hafta önce benimde beyazlarim cok.ucundan kestım bıle sacımı
boya ıcın de uygun gunu bekleyecegım senede en fazla ıkı kere sacımı boyuyorum sırf beyaz kapatmak ıcın dogal sac rengıme en yakın olan renk ıle beyazlarım cok benım . onun ıcınde kozmik_bakım olanı takıp edıyorum o daha saglıklı yonlendırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?