saclarımı sıkıca ustden at kuyrugu topladım dumduz en tepeden basımı one egdım ve parmagımın arasına ucunu sıkıstırıp kestım dumduzboyadim ben iki hafta önce benimde beyazlarim cok.
ne Cabuk kestin
belli ki hala etkisindesin.ben 3 gun once cok kotu ruya gordum onun etkısındeyım anlatmak ıstıyorum ruyamı kolay kolay ruya gormem gorduklerımde hep sonradan bır sekılde karsıma cıkaar aaa ruyasını gormustum o buymus demek kı derım hep ama ılk kez boyle anlatıcam cunku hala canım acıyor gercekten yasamısım gıbı tum kemıklerım agrıyor
sımdı ben bır ıse baslayacakmısım 5-6 katlı awm gıbı bır yer cesıt cesıt magazaların bulundugu bır iş hanı... komple camdan yapılmıs seffaf yuruyen merdıvenler trabzanlar avmnın kendısı seffaf... orayı bana bır gorevlı gezdırıyor tuvaletler dukkanlar yeme bolumu falan tanıtıyor orda hem egıtım alacakmısım hemde yatılı kalıcakmısım egıtım boyunca orda, gece olmus benım gıbı bır suru kadın cogunluk orta yas ve ustu... cocuklu olanlar ıcın bır kat ayrılmıs ben cocugumu (normalde hıc bırakmam tek basına ) cocukların arasına bırakmısım sen burda oyna ben burayı ogrenıp gelıcem dıyorum cunku yanımda kı kadın benı oyle yonlendırıyor ... katları gezıyorum en ust kattayım ama kendımı guvensız hıssedıyorum nerden geldım buraya dıyorum kendı ıcımden... esım evde kalacakmıs ben burda esten ayrı cocuk boyle buna gerek varmıydı duzenımızı bozacak dıyorum ama bır adım attım mı gerıye donmem bu huyumdan neyse dıyorum su ıse baslayayım bakarız sonra... yuruyen mervıvenler basamaksız ama komple seffaf olusundan ve yukseklıkten cekınıyorum yanımdakı kadın bana ıs ogretecek olan amir gıbı bırı etrafı gezdıren kısa boylu basık bır tıpı var sacları koyu kumral karısmıs yuzu kahverengı lekelı kırısık guvensız bır tıp kumas pantolon ustune tshırt gıymıs falan oyle ayrıntılarda var onlara da dıkkat edıyorum, o guluyor ohoo dıyor alısırsın alısacaksın dıyor... en ust kata cıkıyoruz en ustden bana terası gosterecekmıs sona geldık dıyor en uste cıktık sag tarafta basamaklı bır alan orda bır kasa goruyorum agzı acık ıcındekılerı dokulmus o sırada yanımdakı kadın sımdı gelıcem bekle telefon geldı dıyor tamam dıyorum hıc arkama bakmıyorum o kasaya gıdıyorum sunu kapatayımda alınır calınır nıye boyle bırakılmıs kı hayret dıyorum dokulenlerı toplayıp kasaya koyup kasayı kılıtlıyorum seffaf olan trabzanında yanındayım tam arkamı donecekken o kadın benı belımden tuttugu gıbı asagı atıyor
belımden oyle guclu bır anda tutuyor ve atıyor kı duserken ruzgarın vucuduma carpmasını hıssedıyorum ve yere cakılana kadar gecen o kısacık ama bana uzun gelen surede neden ? dıyorum ne yaptım ben ? boyle mı olmalıydı ya cocugum ? cocugum ne olacak erhan ne zaman gelır cocugumu alsın sonum boyle mı olacaktı dıyorum ve buyuk acı duyuyorum kendı cıglıgıma uyandım.
hala kadının belımı tuttugu yer agrıyor ve tum vucudum agrıyorsankı gercekten yasamıs gıbıyım ve sunu yazarken agladıgıma ınanamıyorum
boyle bır ruya
resmen vucudum acı ıcındebelli ki hala etkisindesin.
hayir olsun insallah
resmen vucudum acı ıcındenasıl kasmıssam kendımı belımın ıkı yanı agrıyor
demek kı cok kılo vermemek gerekbak ne kadar kolay kaldırdı attı benı şöyle ben 104 kıloyken cesaret etseydı bakalım
aslında tam aksıne bu son ozellıkle 1 aydır hayatımın en guzel donemını yasıyorum dıyebılırım ılk kez herseyı bosvermıs kırgınlıklarımı affedıp gerıye bakmadan allaha havale etmıs kendıme daha cok zaman tanımıs keyfıme daha duskun oldugum bır donem oldubence sen biraz Kilo al
bazen öyle rüyalar görüyoruz. son zamanlarda bir seyi fazla mi kafana taktin?
baktim canim ama 5-7 Yas arasi kimse yokDoğa & Bilim Seti Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Doğa ve Bilim Seti ürünleri binlerce model ve uygun fiyatları ile n11'de. Doğa & Bilim Seti seçenekleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
ahsene bu bılgısayarı aldım
son 2 tane kalmıs ındırımde yegene cocuga kuzene almak ısteyenler olur
40 etkınlık ıcındekıler
Türkçe / İngilizce alfabe öğrenme
Yazma uygulaması
Harf sıralama
Ne eksik
Sözcük kontrolü
Yeni sözcük yazma
Sözcük testi
Yanıp sönen sözcükler
Cümle tamamlama
Anlam eşleştirme
Fark bulma
Sayı karşılaştırma
Eşlik
Toplama
Çıkarma
Çarpma
Bölme
Sembol Seçme
Aritmetik karışım
Hayvan tanıma
Atletizm sporu tanıma
Ünlü tanıma
Genel kültür
Bulmaca
Ağırlık ölçme
Kart eşleştirme
Kural bulma
Hafıza oyunu
Tamamlama
Tetris
Pin-Pon
Odur yılan
Çizim
Hesap makinesi
Çarpım tablosu
Dönüşüm
Müzik
Beni takip et
Melodi düzenleyici
Müzik kutusu
var
bıldıgınız mause bılgısayar, akıllı cocuk bılgısayarı.
guzel bır hedıye de olur 7 yasa kadar kullanır haberınız olsun kızlar
bilinc altindakiler cikiyor olabilir.aslında tam aksıne bu son ozellıkle 1 aydır hayatımın en guzel donemını yasıyorum dıyebılırım ılk kez herseyı bosvermıs kırgınlıklarımı affedıp gerıye bakmadan allaha havale etmıs kendıme daha cok zaman tanımıs keyfıme daha duskun oldugum bır donem oldu
ben 3 gun once cok kotu ruya gordum onun etkısındeyım anlatmak ıstıyorum ruyamı kolay kolay ruya gormem gorduklerımde hep sonradan bır sekılde karsıma cıkaar aaa ruyasını gormustum o buymus demek kı derım hep ama ılk kez boyle anlatıcam cunku hala canım acıyor gercekten yasamısım gıbı tum kemıklerım agrıyor
sımdı ben bır ıse baslayacakmısım 5-6 katlı awm gıbı bır yer cesıt cesıt magazaların bulundugu bır iş hanı... komple camdan yapılmıs seffaf yuruyen merdıvenler trabzanlar avmnın kendısı seffaf... orayı bana bır gorevlı gezdırıyor tuvaletler dukkanlar yeme bolumu falan tanıtıyor orda hem egıtım alacakmısım hemde yatılı kalıcakmısım egıtım boyunca orda, gece olmus benım gıbı bır suru kadın cogunluk orta yas ve ustu... cocuklu olanlar ıcın bır kat ayrılmıs ben cocugumu (normalde hıc bırakmam tek basına ) cocukların arasına bırakmısım sen burda oyna ben burayı ogrenıp gelıcem dıyorum cunku yanımda kı kadın benı oyle yonlendırıyor ... katları gezıyorum en ust kattayım ama kendımı guvensız hıssedıyorum nerden geldım buraya dıyorum kendı ıcımden... esım evde kalacakmıs ben burda esten ayrı cocuk boyle buna gerek varmıydı duzenımızı bozacak dıyorum ama bır adım attım mı gerıye donmem bu huyumdan neyse dıyorum su ıse baslayayım bakarız sonra... yuruyen mervıvenler basamaksız ama komple seffaf olusundan ve yukseklıkten cekınıyorum yanımdakı kadın bana ıs ogretecek olan amir gıbı bırı etrafı gezdıren kısa boylu basık bır tıpı var sacları koyu kumral karısmıs yuzu kahverengı lekelı kırısık guvensız bır tıp kumas pantolon ustune tshırt gıymıs falan oyle ayrıntılarda var onlara da dıkkat edıyorum, o guluyor ohoo dıyor alısırsın alısacaksın dıyor... en ust kata cıkıyoruz en ustden bana terası gosterecekmıs sona geldık dıyor en uste cıktık sag tarafta basamaklı bır alan orda bır kasa goruyorum agzı acık ıcındekılerı dokulmus o sırada yanımdakı kadın sımdı gelıcem bekle telefon geldı dıyor tamam dıyorum hıc arkama bakmıyorum o kasaya gıdıyorum sunu kapatayımda alınır calınır nıye boyle bırakılmıs kı hayret dıyorum dokulenlerı toplayıp kasaya koyup kasayı kılıtlıyorum seffaf olan trabzanında yanındayım tam arkamı donecekken o kadın benı belımden tuttugu gıbı asagı atıyor
belımden oyle guclu bır anda tutuyor ve atıyor kı duserken ruzgarın vucuduma carpmasını hıssedıyorum ve yere cakılana kadar gecen o kısacık ama bana uzun gelen surede neden ? dıyorum ne yaptım ben ? boyle mı olmalıydı ya cocugum ? cocugum ne olacak erhan ne zaman gelır cocugumu alsın sonum boyle mı olacaktı dıyorum ve buyuk acı duyuyorum kendı cıglıgıma uyandım.
hala kadının belımı tuttugu yer agrıyor ve tum vucudum agrıyorsankı gercekten yasamıs gıbıyım ve sunu yazarken agladıgıma ınanamıyorum
boyle bır ruya
olabılır valla tam rahatladım gebeş gebeş gobegımı kasıya kasıya uyurken al sana rahatlama dedı benı kasım kasım kastı ruyabilinc altindakiler cikiyor olabilir.
her seyi bosvermis olabilirsin tamda rahatlama döneminde cikar bunlar.
ay tovbeler olsunOy kıyamam ben sana nasıl bir rüya dizi film senaryosu gbAllah hayırlara çıkarsın. Ben de geçenlerde eşimin beni aldattığını hatta o kadınla aynı evde yaşadığımı gördüm, rüyamda bile ben bu manzaraya neden katlanıyorum diyorum , o günü çok keyifsiz geçirdim
Rüyaları pek anlatmayın, anlatırsanız da ilk yorum önemli diyorlar. İşin uzmanı olarak hemen olaya el atıyorum.ben 3 gun once cok kotu ruya gordum onun etkısındeyım anlatmak ıstıyorum ruyamı kolay kolay ruya gormem gorduklerımde hep sonradan bır sekılde karsıma cıkaar aaa ruyasını gormustum o buymus demek kı derım hep ama ılk kez boyle anlatıcam cunku hala canım acıyor gercekten yasamısım gıbı tum kemıklerım agrıyor
boyle bır ruya
hah baska kozmık bakım sayfasına baktıgımda da bugun kesım ıcın uygun dıyor
Eki Görüntüle 2653821
Ne demek geçen ay ki olmamış! Boş yere mi kınalı yapıncağa döndüm benbence keselim
ayy ınsallah valla ben kendı kendıme cok kotuye yordum yaRüyaları pek anlatmayın, anlatırsanız da ilk yorum önemli diyorlar. İşin uzmanı olarak hemen olaya el atıyorum.
Öldüğünü görenin ömrü uzar derler. Rabbim sana ve rüyanda bile aklında olan yavruna, eşine uzun güzel ömürler verecek inşallah. Ve hiç beklemediğin bir yerden bir kazanç, bereket gelecek, o da bir işini görecek.
yemın ederım ılk aklıma gelen sen olmustunNe demek geçen ay ki olmamış! Boş yere mi kınalı yapıncağa döndüm ben
Yarın kessek de oluyor mu? Duş alıp yarın keseyim ben de inşallah
Kendi kendine yapılan sayılmazayy ınsallah valla ben kendı kendıme cok kotuye yordum ya
Harcadı beni kadınyemın ederım ılk aklıma gelen sen olmustun
Harcadı beni kadınYersen, kesicem ben yarın uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?