Sağlıklı beslenirken;

boyadim ben iki hafta önce benimde beyazlarim cok.
ne Cabuk kestin
saclarımı sıkıca ustden at kuyrugu topladım dumduz en tepeden basımı one egdım ve parmagımın arasına ucunu sıkıstırıp kestım dumduz sacımı actım dumduz taradım arkadan aynaya baktım dumduz duruyor tamamdır

ne kadar cok dumduz dedım

belli ki hala etkisindesin.
hayir olsun insallah

belli ki hala etkisindesin.
hayir olsun insallah
resmen vucudum acı ıcınde nasıl kasmıssam kendımı belımın ıkı yanı agrıyor
demek kı cok kılo vermemek gerek bak ne kadar kolay kaldırdı attı benı şöyle ben 104 kıloyken cesaret etseydı bakalım

ama kadını varya gorsem tanırım oyle sıluletı yuzu tum mımıklerı aklımda hatta benı kaldırıp asagı attıgında kı o hıssıyatını bıle hıssettım degısık bır gerılım,
daha once hıc gormedıgım ama gorsem tanırım dıyecegım bır kadın kımsın sen cık ortaya

bence sen biraz Kilo al

bazen öyle rüyalar görüyoruz. son zamanlarda bir seyi fazla mi kafana taktin?

ahsene bu bılgısayarı aldım
son 2 tane kalmıs ındırımde yegene cocuga kuzene almak ısteyenler olur
40 etkınlık ıcındekıler

Türkçe / İngilizce alfabe öğrenme
Yazma uygulaması
Harf sıralama
Ne eksik
Sözcük kontrolü
Yeni sözcük yazma
Sözcük testi
Yanıp sönen sözcükler
Cümle tamamlama
Anlam eşleştirme
Fark bulma
Sayı karşılaştırma
Eşlik
Toplama
Çıkarma
Çarpma
Bölme
Sembol Seçme
Aritmetik karışım
Hayvan tanıma
Atletizm sporu tanıma
Ünlü tanıma
Genel kültür
Bulmaca
Ağırlık ölçme
Kart eşleştirme
Kural bulma
Hafıza oyunu
Tamamlama
Tetris
Pin-Pon
Odur yılan
Çizim
Hesap makinesi
Çarpım tablosu
Dönüşüm
Müzik
Beni takip et
Melodi düzenleyici
Müzik kutusu

var
bıldıgınız mause bılgısayar, akıllı cocuk bılgısayarı.
guzel bır hedıye de olur 7 yasa kadar kullanır haberınız olsun kızlar

bence sen biraz Kilo al

bazen öyle rüyalar görüyoruz. son zamanlarda bir seyi fazla mi kafana taktin?
aslında tam aksıne bu son ozellıkle 1 aydır hayatımın en guzel donemını yasıyorum dıyebılırım ılk kez herseyı bosvermıs kırgınlıklarımı affedıp gerıye bakmadan allaha havale etmıs kendıme daha cok zaman tanımıs keyfıme daha duskun oldugum bır donem oldu

baktim canim ama 5-7 Yas arasi kimse yok
cok güzel mantikli begendim

bilinc altindakiler cikiyor olabilir.
her seyi bosvermis olabilirsin tamda rahatlama döneminde cikar bunlar.

Oy kıyamam ben sana nasıl bir rüya dizi film senaryosu gb Allah hayırlara çıkarsın. Ben de geçenlerde eşimin beni aldattığını hatta o kadınla aynı evde yaşadığımı gördüm, rüyamda bile ben bu manzaraya neden katlanıyorum diyorum , o günü çok keyifsiz geçirdim

bilinc altindakiler cikiyor olabilir.
her seyi bosvermis olabilirsin tamda rahatlama döneminde cikar bunlar.
olabılır valla tam rahatladım gebeş gebeş gobegımı kasıya kasıya uyurken al sana rahatlama dedı benı kasım kasım kastı ruya
ay tovbeler olsun evımızden huzursuzluklar uzak olsun

Rüyaları pek anlatmayın, anlatırsanız da ilk yorum önemli diyorlar. İşin uzmanı olarak hemen olaya el atıyorum.

Öldüğünü görenin ömrü uzar derler. Rabbim sana ve rüyanda bile aklında olan yavruna, eşine uzun güzel ömürler verecek inşallah. Ve hiç beklemediğin bir yerden bir kazanç, bereket gelecek, o da bir işini görecek.

ayy ınsallah valla ben kendı kendıme cok kotuye yordum ya

Güneş tutulması mı desem covid 19 sıkı tedbirlerinin kaldırılması mı desem bilemedim ama benim için tam bir değişim oldu sağlıklı yaşam için atağa kalktım, saçımı kestirdm, hiç boya sürmediğim saçımı boyattım elbise giyiyorum eşim sende bir değişim var ama diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…