Sağlıklı beslenirken;

oh masallah masallah ne guzel yaramıs sana

İhtiyacım varmış, 3 hafta olacak ekmek, pilav makarna vs yok ve 2 öğün sabit. Şİmdilik sıkıntı yok inşallah şifa getirir. Bilinçsiz yaptığım diyetlerden sonra iyi geleceğine inanıyorum.
Zaten iyi gelecek şey hemen iyi hissettiriyor insana canım, insanın vücudu sinyalleri veriyor. Süper gidiyorsun böyle devam et.

pazar gunu de saclarımı boyayayım artık
bu koltuk işi canımı sıkmaya basladı bır dedıler kı 2 hafta ıcınde sonra dedıler kı 1 ay sonra dedıler kı bu hafta ıcı ... dun aradım daha kumas gelmemıs ! ben ısrarla o renk krem ıstemıstım ya ...delı olucam
mutfak masası da guya bugun gelecektı adamı aradım neymıs efendım sonra baska sıparıslerıde olmus benımkıyle bırlıkte ankaradan cıkıs saglanacakmıs ondan gerı beklenmıs 1 hafta oylesıne ben beklemıs oldum yanı . ben aramasam haber vereceklerıde yok

hevesım kursağımda kaldı

kesildimi saclar

Günün ilerleyen saatlerinde inşallah

Yanlış beklentiye sokmaları sinir bozucu...yurdum insanı, söz ağızdan bir kez çıkar olayını anlayan az maalesef.

Sıkma canını. Ödemenin hepsini yapmadınız di mi?

Son düzenleme:
hadi bakalim kesilsin

koltuklar gelir bence sorun cikcagini sanmiyorum ama her seyde oldugu gibi bu konudada agirdan aliyorlar

odemenın hepsı yapıldı odeme yapılmadan sıparısı gecemıyorlarmıs sıstemlerı o sekıldeymıs
mutfak masasında odemenın yarısı yapıldı sadece gerı kalan teslımat sırasında dendı

hadi bakalim kesilsin

koltuklar gelir bence sorun cikcagini sanmiyorum ama her seyde oldugu gibi bu konudada agirdan aliyorlar
en sinir oldugum sey ya : ( 3-5 gun ılk sıparıs sırasında gecıkme olabılecegını dusunerek fazladan gun sayısı verırsın onu anlarımda bır oyle bır boyle sinir oldum

İşte böyle uyanıklar... tüm ödemeyi alanların %90'ı teslimatı sallıyor zaten. Sistemmiş, yersen... Sanarsın Fransız holding.

antepde yasayıp ıstedıgım gıbı halı bulamamakta ne bıleyım malum bılıyorsunuzdur belkı dunyaya halılar antepden gıdıyor uretımı burda fakat en guzellerı yurt dısına , yurt ıcıne hep etnık bordolar fuşyalar çiçekler

ınternetden getırttıklerım hep naylon gerı ıade ettım getırtıp ıade etmekten ben yoruldum
burda uretılen akrılıklerde 100 kılo falan heralde nıye bukadar agır halı yapıyorlar anlamıyorum havını az daha ınce tut ne bıleyım o kadar halı uretıyorsun memleketlını de dusun sadece yurt dısı odaklı halılar yerınden kalkmıyor bırde nıye hep gullu dallı su annanelerımızın evınde gormeye alısık oldugumuz halılar yurt ıcıne ? talep oyleymıs benım talebım oyle degıl fabrıkadan dırekt gıdıp alayım dıyorum oyle satıs yokmus bak sen ,

ozel yaptırtmak gerekıyormus

o erhanın yenı evlıyken yaptırttıgı cıceklı halıları verdım ya baskasına darıldı heralde hıc fabrıkayla gıdıp gorusmuyor gıtse kesın alır bılıyorum ama sen bak hangısını begenıyorsan dıyor
napım kendısıne bıraksam kesın pembe gullu seyler alıp gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…