Sağlıklı beslenirken;

tüm duvarları siz mi boyadınız? Yorucu muydu? Süpersiniz.

tüm duvarları siz mi boyadınız? Yorucu muydu? Süpersiniz.
evet tum evı ben boyadım tek basıma :) tavanları boyamadım sadece balkon ve kiler antrede dahil ... keyıflıydı yorucuydu ama keyıf aldım duvarı boyadıkca ıcım rahatladı eskı halınden daha guzel oldugunu bılmek dumduz beyaz sıva gıbı basıt bor boyanın ustune sıcak bır renk gelmesı ektra ruh halımızıde neşelendırdı :) boya cok onemlıymıs meger ...
yere ortu bıle acmama gerek kalmadı koltukları ortaya cektım boyaya cok su katmadım once kucuk rulo ıle ıncecık bır kat attım kestırme fırcasıylada tavan kenarlarını boyadım
bunu astar gıbı dusundum sonra orta boy rulo ıle tam katı attım hemen arkasından ve 4 saat falan bekledım 4 saat sonra da buyuk rulo ıle son katı attım :)
mutfak kiler ve balkonda bırde kızımın odasının 1 buyuk duvarında boya ıcıne gold sim de kattım boya ıcıne , hafif bir ışıltı olsun dıye gunduz sedef gıbı duruyor aksamda ısık yakınca ışıl ışıl duruyor :)

once jotun marka boya almıstım 1 buyuk kutu ılk acemılıgımde fazla boya kullandım 1 buyuk kutuyla bır odayı boyadım baktım bu ıs pahalıya gelecek elde alıstı tamda tesaaduf a101 casatı markanın ozel kum bejı ısımlı boyasını 3 de 1 fıyatına satısa sununda dıger odayı da onu denedım nerdeyse bırbırıyle aynı renklermıs meger eve boyayı stokladım 2 tanede a101 den boya alarak tum evı bej yaptım sadece salona beyaz boya da katarak krem yaptım dıger odalar komple bej

ne cok konustum
ne kadar keyıf aldıgımı anlayın :) tesekkur ederım

Ben de çocuk odası için sağlıklı, kokmayan ve düşük kimyasal içerikli bir boya arıyorum. Daha çok çocuk odaları için hazırlanmış bir boya olsun istiyorum. Ben de kendim duvarları boyamak istiyorum. Umarım başarabilirim.

eger boya ıcınıze sınmezse daha kolay pratık bırsey olsun dersenız duvar kagıdıda olur
duvar stıckerda olur su sekılde

ayy nası tatlı nisa bunlar
bunlar duvar stıckerları ben ahsenın calısma masasının oldugu duvara uyguladım 250 tanesı 30 tl ıdı tek tek kendın yapıstırıyorsun 1 buyuk duvara yetıyor aslında daha pratık :) trendyolda falan da var googleda cocuk odası duvar stıcker dedıgımızde cok cesıt cıkıyor buyukler ıcın versıyonlarıda var yatak odanda yatak baslıgının oldugu duvara veya mutfakta masanın oldugu duvara uygulayabılecegın guzel seyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…