ayy hadı hayırlı olsun canım cok sevındım netlesmesıne sımdı kafan daha rahat eder sıra esyadakizlar günaydin
ev oldu, dün aradilar
tamam canim böyle iste ama bulamiyorum sorun bu.Eki Görüntüle 2654609 Eki Görüntüle 2654610 Eki Görüntüle 2654611suzn miss mis :) 1 koltuk 1 orta 1 kose sehpa 2 salon bıtkısı ınce kılım gıbı halı 2-3 tablo mınımal tv unıtesı tamamdır
tesekkür ederim canim sevindim bende cok.ayy hadı hayırlı olsun canım cok sevındım netlesmesıne sımdı kafan daha rahat eder sıra esyada
aslında esya kısmı kolay hele bohem tarzı en kolay en sade kıremıtler bejler jütler kremler deriler en sevdıgım tarzlardan
canim coooooooook tesekkür ederim, ne güzel Burda benimle sevinmenizCanım hayırlı olsun çok sevindim
tamam atayim 67Örneklerini atsana canım buraya sevdiğin tarzın
Ev kaç m2 bir de
ben senın yerınde olsam antrasit renk L koltuk alırdımtamam canim böyle iste ama bulamiyorum sorun bu.
yani koltuk bulamiyorum. Beyaz kumas Ikea istiyorum ama oda cok kir tutuyor ya - bu sefer bu tarzi yakalayamiyorum vazgeciyorum.
boho´nun siyah beyazini yapayim diyorum bu seferde koyu koltuk bakmam lazim.
Nisanın attıkları çok güzel canım, stüdyo tarzında o zaman ev, açık renkleri daha çok yakıştırıyorum ben böyle evlere. Benim salonum dar mesela krem renkli koltuk almıştım.tamam atayim 67
Bohem tarz bu mu şimdi nisam, bilmiyordum ben güzelmişEki Görüntüle 2654609 Eki Görüntüle 2654610 Eki Görüntüle 2654611suzn miss mis :) 1 koltuk 1 orta 1 kose sehpa 2 salon bıtkısı ınce kılım gıbı halı 2-3 tablo mınımal tv unıtesı tamamdır
aynen canım bu hıc modası gecmeyen klasık esyaları modern dekorla bırlestıren notr renkler ıle canlı renklerı bırlestıren cok guzel bır tarz :)Bohem tarz bu mu şimdi nisam, bilmiyordum ben güzelmiş
ben antrazit renkte koltuk baktim dün, zaten siyah degil ama bu renkte olabilir, senin gibi düsündüm. renk olarak Petrol mavi degil Yesil varya ne deniliyor o yesile zümrüt mü onunla ve hardalla olur ama ben daha acik tonlarla dedigin gibi daha nötr bej yapmayi düsünüyorum ne dersinben senın yerınde olsam antrasit renk L koltuk alırdım
heryere her tona herseye yakısır :) ve dekore etmek kolaydır hem kir gostermez
ıster hardal kullanırsın eş dekor olarak ıster tarcın, ıster napolyon mavısı ıster krem ıster petrol mavısı
odanın bır tarafını antrasıt kullanıp dıger tarafını notr alt tonlu küllü gri kullanadabılırsın
:)
daha ferah olur bejben antrazit renkte koltuk baktim dün, zaten siyah degil ama bu renkte olabilir, senin gibi düsündüm. renk olarak Petrol mavi degil Yesil varya ne deniliyor o yesile zümrüt mü onunla ve hardalla olur ama ben daha acik tonlarla dedigin gibi daha nötr bej yapmayi düsünüyorum ne dersin
koltukların ıyı durumda ve renklerıde guzel modern klasık tarzEki Görüntüle 2654672
Eki Görüntüle 2654673
Benim koltuklarım bunlar kızlar ama hiç dekore edemedim salonumu duvarlar falan bomboş, ben bitki bakamam zaten kendimi biliyorum o yüzden hiç o toplara girmedim :)) geçenlerde arkadaşlarla bi tablocuya gittik çok güzel resimler vardı çok heves ettim almak için ama şimdi de şu yurtdışı işi yüzünden bişey alamıyorum, olursa evi boşaltıcam çünkü dönüşte de başka ev tutarım kısmetse. Koltuk halı perde var sadece, halıyı da annem vermişti zaten :))
Bundan önceki evimde salon epey büyüktü, büyük bi antrasit L koltukla onun ikilisi bi de mor kadife berjer vardı, ama şimdiki eve sığmazdı onlar :)) bu mobilya tamamlayıcılar asıl odayı şık gösterenler ama ben de hiç beceremiyorum böyle detaylarıbi arkadaşım senin evinde yaşanmışlık yok demişti iyi tarafı temizliği çok rahat oluyor sil süpür çık tüm ev camlar da dahil yarım günde bitiyor :))
Bu eve geçeli 4 yıl olacak neredeyse ve hiç istediğim gibi dekore edemedim ihmal ettim açıkçası aman kira nasılsa diyordum, evde durmaya vaktim olmuyor ki son bir senede de bu yüksek lisansla ilgilendim taşınma ihtimalim var diye çok parça almak istemedim. Duvarlarım da krem-bej renk senin boyadığına benziyor ama duvarlar boş :)) aslında seviyorum odamı beni yansıtıyor mini mini minimalkoltukların ıyı durumda ve renklerıde guzel modern klasık tarz
duvarlarını goremedım ama bır tablo veya kosede bır abajur ya da lambader veya bır halı degısıklıgı bıle tum odayı degıstırebılıyor bır anda eger sıkıldıysan evden aksesuarların yerını rengını veya kendısını degıstırebılırsın :)
Ayy nası güzeller özellikle 3 favorim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?