Canim benim ya inşallah bir an evvel atlatirsin yasadigin olumsuLuklari..allah yardimcin olsun
Bende çok ağır günler yaşadım aile buyukleriyle ilgili malesef bir cok insan yasiyor..insallah sana ve yuvana zarari olmadan gecer gider..sen evine cocuklarina buradaki muhtesem dostlarına ve diyetine adapte ol canim..
Ne kadar içten sozler bunlar..sizleri tanimadan gunluklere yazdigim donemde bende takip ederdim..masallah dostlugunuz ve samimiyetiniz muhteşem. .allah daim etsin..iyi geceler.tabii ki böyle güzel bi karsilama ve davete icabet edip arada ziyaretinize gelirim zevkle
Teşekkürler :)[/QUOt merhaba mydenizcim, demek sende yasadin benim yasadiklarimi, üzüldüm simdi, Allaha sükürki esim benim yanimda her konuda bana güveni sonsuz, benim icin gerektiginde bütün ailesini karsisina aldi, buda iyi bir sey degil ama bazende hak ediyorlar ama diyorum kendi kendime, evet yaa arkadaslarim gercekten muhtesemler, hatta arkadasliktan öte dostuz burda, o yüzden kopamiyoruz birbirimizden Allaha sükürler olsunki tanimisim böyle degerli arkadaslarimi, onlara bazen yakin cevremdeki arkadaslarima bile anlatamadigim seyleri anlatabiliyorum, ve söylediklerini cokda önemsiyorumdiyetime gelince mydenizcim karatayi biraktim, kabizlik nedeniyle ve ilk iki hafta verdigimi sonraki hafta geri aldim, moralim bozuldu, arayada sikintili günler girince hepten biraktim diyeti, tabi bu benim icin iyimi oldu hayir olmadi o yüzden basladigim noktadayim gene. iki gündür tekrar basladim, dün iyiydi ama bugün bozuldu biraz, istahim acikk su siralar ne yapcam bilmiyorum. cok cabuk moralim bozuluyo ve cok cabuk pes ediyorum, bu huyumuda sevmiyorum
Seni cok cok öpüyorum benim vefali arkadasim, ziyaretine cok memnun oldum, karatayla devam edemedigim icinde sizin topige yazmadim, sizlerde benim icin cok degerlisiniz
Çok teşekkr ederim Dallidacım
Ne kadar yağ ilave ediyorsun çorbana? Evet, patates gerçekten lezzet veriyor..
Kimi insan egosunu yenebiliyor işte böyle. Allah bana ve isteyen herkese de nasip etsin..
Tam regl tarihimi belirleyemiyorum son bir kaç aydır. 36-37 güne uzuyor. eğer yine öyle olursa şubatın son haftası gibi olur. Karnımda ve belimde ağrı var, alnımda ve boynumda da sivilce çıktı. Yakındır yani
Bugün kendime hayret ettim ne yalan söyleyeyim. Bir sürü çamaşır yıkadım, ütüledim. Evi süpürdüm. Üstüne de istinye parka gittim. Gezdim, dolaştımGüya masa örtüsü alacaktım ama yapılan indirimi beğenmedim. 4 tane çorap aldım döndüm
Ben de öptüm şeker
Afiyet olsun.. Yeşil çayla deneyimin nasıldı?? İşe yaradı mı? Evde olduklarında hep böyle oluyor işteBenim eşim erken uyanır. Kahvaltıdan sonra (pazar günleri) geri yatar. Akşama kadar koltuk onun yatağı olur, kumada uyusa da elinde
Yok,yok,diyetisyenime uyuyorum..bazı konularda anlaşamazsak bile...spor konusu mesela..Rica ederim, ne demek.. Elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana.. Dallida gerçekten çok yaramazlık yaptı. Hatta şimdi de ciddi şüpheleniyorum senden Dallidacım. Acaba diyetisyenin söylediğinden daha az yağ kullanıyor olabilir misin diye
Gucci de güzel kokuları olan bir marka. Rush kullanırdım daha gençkenKızına maşallah.. Ama boşver süslensin. Çalışmaya başlayıp bir de evlenince unutacak süslenmeyi filan... 5 dk. daha fazla nasıl uyurum derdine düşer Ben de eskiden sabah kalkınca ilk işim cilt bakımı ve makyaj olurdu. Şimdi kahvaltı hazırla, evi topla, işleri yap, alış verişi yap, yemek hazırla derken aynaya bile bakacak zamanım olmuyor... Bir de artık eve yardımcı almıyorum ya, iyice bitti hayatım :26:
Geçmiş olsun Gurbetçim. Selamın başım üstüneEndometriyozis (çikolata kisti) varmış bende. Yapışıklıklar açılacak. Belki sonra kendiliğinden gebelik oluşur dedi doktor. Sağ ol canım..
Ekmek yarım dl. yedim, kahvaltıdan önce yazmıştım eksik kalmış. Arada ekmek yiyorum, arada yemiyorum. Karabuğday ekmeği aldım geçenlerde. Onu yiyorum bu ara.. Evde yapayım dedim ama migrosta karabuğday unu bulamadım. Dönünce internetten sipariş veririm artık. Baya hoşuma gitti tadı..
Greyfurtun suyunu sıkmak yerine kendisini ye bence. Posalı daha çok işe yarıyor. Her sabah C vit. li bir meyve yemek göbek yağlarını eritiyormuş.. Sporu aç karnına yapma bence. İlle de sabah yapacaksan 1 bardak süt, 2 ceviz yiyebilirsin ya da bir meyve. 1 saat sonra spor yaparsın. Spordan 1 saat sonra da kahvaltı. Hatta Daliida' ya da diyetisyeni ilk başta 1 sb. süt+1 muz öyle demişti değil mi Dallida??
Ben de arada yaramazlık yapıyorum ama kaçamak şeklinde, sen kendini aç bırakıyordunSizler de bana çok destek oluyorsunuz canım arkadaşlarım, teşekkürler
Ne yapacağız bu oğlanlarla bakalımSeninki de pek yakışıklı maşallah Bizimki de pek süslü.. Parfümler, kıyafetler... Daha bağımsız olunca gör bak neler oluyor Senin oğlun da büyüdükçe babasına ortak olur gör bak. Bizimkilerin ayakkabı numaraları aynı. Bazen eşime aldığım ayakkabıyı çok beğenince direkt el koyup giymeye başlıyor. Bazen de eşimin herhangi bir saatini çaktırmadan mülkiyetine geçiriyor
Evet, hepimizin evi tertemiz, bir kaç gün rahatızNasıl oldu da ikna ettin evden çıkmaya
Burası da aynen dediğin gibi sıcaktı. Hatta saat 15.30 gibi arabaya bindim resmen 20 dereceyi gösteriyordu.. :26:
Güzel, işine yaramasına sevindim. Bu mesajını sonradan gördüğüm için ilk mesajda sormuştum, cevabımı aldımRica ederim ne demek.. Sıcak içecekler mideyi doldurup geç terk ettiği için tokluk hissi oluşturuyor..
Afiyet olsunBugün:
Sabah:
su
Kahvaltı:
1/2 dl. karabuğday ekmeği
2 yumurta
1/2 portakal
1/2 greyfurt
1 kupa kahve
Öğle:
1/2 portakal
1 muz
3 ceviz
10 fındık
1 sade Türk kahvesi
1 bardak maden suyu
Ara:
su
su
su
Akşam (saat 17):
100 gr. döner
3 yk. pilav
1 ayran
Ara:
Su, su, su
Saat 19: pilates..
Komşumla pilatesi yaptık bitirdik. Sonra matlarımızın üzerinde abuk subuk hareketler yapıp eğleniyorduk. Arkadaşım bağdaş kurar pozisyonda ama ayaklarının tabanlarını birleştirdi. Sırtını esnetmek için ayaklarına doğru eğildi. Önce saçı değdi, sonra hoşuna gitti biraz daha eğildi derken en sonunda alnı ayaklarına değmeye başladı. O kadar hoşumuza gitti ki.. Annesini çağırdık gösterdik, gözlerine inanamadı. Bu akşamın sürprizi de böyle olduHaa, ben mi.. Yok hala o kafa o ayağa değemedi
Aaaa,eşine acil şifalr dilerim canım..sana da sabıraynen benim esimi tarif etmissin, oda haftasonu koltugu zapdediyor, kumanda elinde, oda erkenden kalkar , kahvaltidan sonra tekrar uyurbugün dallida esinin emekli olup sürekli evde oldugundan dertlenmisti, bende benimki calisiyor , haftasonu evden cikmiyor, pazartesiyi iple cekiyorum yazmistim, yazmasina ama , tam kahvaltimi yaptim, camlari actim, kollari sivadim , temizlige girisecektimki, zil caldi, esim geldi kolu sarili sekilde oldum,,, paletleri kamyona yüklerken kolu omzundan cikmis, hastaneye götürmüsler kolunu geri yerine takmislar, ama kas yirtilmasida olmus, baya agrisi oldu, birde sag kolu oldugu icin, her isini ben yaptim, temizlikte derine dalamadim, esimle ugrastim bütün gün, umarim cabuk iyilesir, ayyy cocuk gibi, surami kasi, burami kasi, masaj yap yanindan ayirmadi simdilik bir kac gün evde rapor almis, pazartesiye kadar iyilesirse gidecek ise insallah iyilesir
Sen de tarçınlı yeşil çay içsen?bende çok işe yaradıbugünkü menümü yazayimmi bilemedim, dün baa göre ilk gün olarak fena degildim, bu gün ama hic güzel olmadi, sabah kahvaltisini yazmistim, kahvaltida greyfurt suyunu sikip ictim, yumurtanin yaninda, peynir, zeytin ve 1 dilim ekmekle , ara ögünde yaptim, yarim elmaya tarcin serptim yaninda süt ictim , öglense, esimle dünkü yaptigim kurufasulyeden yedik, masada birde dünden kalan pilav vardi, normalde ben pilavi yemeyecektim, esim kalmasin hadi bunu bitirelim deyince yok dedim bir kasik aldim ve sonu gelmedi tabiii, keske hic almasaymisim, onunla kalsa iyi üzerine de bir bardak cola ictim, oda yetmedi ( A aaaaaaa dediginizi duyar gibiyim ) iki kasikda nutelladan yedim maleseföyle oluncada pismanliktan aksam yiyemedim biliyorum dogru degil ama bugün sacma sapan oldu, neyse yarin umarim daha düzgün devam ederim. demistimya istahim acik diye, anlasilan bu hafta istahimi yavas yavas bastirmaya calisacagim, haftaya tam diyete gecis yapacagim galibaaa....
Güzel sözleriniz için teşekkürlerCanim benim ya inşallah bir an evvel atlatirsin yasadigin olumsuLuklari..allah yardimcin olsun
Bende çok ağır günler yaşadım aile buyukleriyle ilgili malesef bir cok insan yasiyor..insallah sana ve yuvana zarari olmadan gecer gider..sen evine cocuklarina buradaki muhtesem dostlarına ve diyetine adapte ol canim..
Ne kadar içten sozler bunlar..sizleri tanimadan gunluklere yazdigim donemde bende takip ederdim..masallah dostlugunuz ve samimiyetiniz muhteşem. .allah daim etsin..iyi geceler.tabii ki böyle güzel bi karsilama ve davete icabet edip arada ziyaretinize gelirim zevkle
Teşekkürler :)
evet dallidacim en cok seninle ben ugrastirdik hatta sen yolunu buldunda ben hala bulamadim ugrastirmaya devam yani,esim henüz 40 yasinda dallida , sanirim almanyada 60 in üzerinde emekli olunuyor, o yüzden cok var ,emekli olmasina daha, evet erkek evde olunca iyi olmuyor ama ne yapalim idare ediyoruz iste .. iyiyim iyiyim dallida sagol canim, düsünmezsem daha iyi oluyorum ama düsündügüm zaman ellerim titremeye basliyor, zamanla unuturum , simdi üzüldügüme üzülürüm eminim. ben malesef hayal ettigim temizligi yapamadim, esimle ilgilenmekten, neyse saglik olsun, ne yapalim temizlikten daha önemli esime yardim etmem suan,
Günaydın SerapcımGünaydın Kızlarcım
Bugün saat 14 gibi evden çıkmam lazım. Evde de çıkmadan yapmam gerekenler var tabii. Bu arada hastalandım. Dün geceden beri sancı rahat bırakmıyor.. Demek ki operasyon önümüzdeki 10 gün içinde olacak.. Biraz sonra gidip kan vermem lazım. Bugün tekrar giremeyeceğim muhtemelen.
Gurbetçim, eşine acil şifalar diliyorum canım. Geçmiş olsun.. Evet, dün yaramazlık yapmışsın. Akşam yemeğini iptal etmen iyi fikir olmuşBugün yeni bir gün, daha verimli bir gün geçirmeni diliyorum Sporunu sabah yapacaksan erken kalktığında 1sb. süt ve meyve den 1 saat sonra ya da hafif bir kahvaltıdan 2 saat sonra. Akşam üstü yapacaksan da saat 17-19 arası yağ yakımı için uygundur. saat 16 da hafif bir ara öğün yapıp sporuna devam edebilirsin Akşam yemeğin için de 19 dan sonraya bıraktıysan sebze+yoğurt ya da 1 büyük kase sebze çorbası+ yoğurt daha iyi olabilir. Komşum da akşam yemeklerini erken ve hafif yedi. Üyelik için bir şey diyemeyeceğim. Üşenmezsen, tek başına da gidebilirsin. Orada da bir sürü arkadaşın olacak. Hem belki para ödediğin için mecburen gidersin
Mydeniz, iltifatın için teşekkürler... Her zaman bekleriz
Dallidacım, hastaneden iyi haberlerle gel canım.
Cep telefonumdan alıntı yapamıyorum. Çok da uzun uzun yazmayı beceremiyorum açıkçası. Arada girip merhaba derim umarım...
Sizi öpüyorum kocaman. Görüşmek üzere
Sabah:
400 ml. limonlu su
Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet
1/2 greyfurt
1 dl. karabuğday ekmeği
1 kupa kahve
Kahvaltım geç saatte olur muhtemelen. Saat 9 gibi gidip kan vereceğim.. Dönünce kahvaltı filan... Öğle yemeğim de uçakta olur sanırım.. Akşama da annemlerde ne varsa. Bu arada haber de vermedim. Acaba söylesem mi, çok heyecanlanıp tansiyonları oynar mı dersini:18:
Senden haber almak sürpriz oldu bana :) o kadar çabuk beklemiyordum :) afiyet olsunMerhaba kizlar :)
Az once İzmir'e geldim. Simdi havalimaninda kardesimin ucaginininmesini bekleyecegim.
Bugun yediklerim:
Kavhalti:
Biliyorsunuz
Ara:
1 elma
10 findik
Ogleden sonra:
1 ucak sandvici
1 kahve
Simdi:
1 latte
2 kare nestle bitter
Evde yemek yemem artik.
Dallidzcim, umarim komsularinla guzel zamsn gecirmussindir
tesekkür ederim arkadasim, cok sükür bugün daha iyiydi, düne göre, dün cok kötüydü, insallah cabuk gecer. sana kolay gelsin canim yorma cok fazla kendini, hayirli yolculuklar diyecegim ama zaten bu saate kadar coktan geldin izmire, annenlerle bol bol hasret gider, cok sanslilar senin gibi evlatlari oldugu icin. evet dün yaramazlik yaptim, ama bugün düne göre daha iyiydim, aksam birazcik ciss oldu ama genede iyiyidm, sporu bugün kosturmaktan yapamadim, ben sabahin erken saatlerinde yaptim yaptim yoksa firsat bulamiyorum, zaten 4, 30 da kalkarim her sabah, esimi gönderip ibadetlerimi yaptiktan sonra cocuklarimida gönderip yapabiliyorum sporumu, o zaman esime kalktigimda, bir bardak süt ve bir meyve yerim , iki saat sonra sporumu yaparim, 1-2 saat sonrada kahvalti iyi olur gibi ne dersin... menülerimi aynen senin dedigin gibi düsünüyorum bende, ama arada gezmelerim misafirlerim oldugundada bir önceki ve sonraki ögünlerimi hafifif tutarak dengelemeyi düsünüyorumGünaydın Kızlarcım
Bugün saat 14 gibi evden çıkmam lazım. Evde de çıkmadan yapmam gerekenler var tabii. Bu arada hastalandım. Dün geceden beri sancı rahat bırakmıyor.. Demek ki operasyon önümüzdeki 10 gün içinde olacak.. Biraz sonra gidip kan vermem lazım. Bugün tekrar giremeyeceğim muhtemelen.
Gurbetçim, eşine acil şifalar diliyorum canım. Geçmiş olsun.. Evet, dün yaramazlık yapmışsın. Akşam yemeğini iptal etmen iyi fikir olmuşBugün yeni bir gün, daha verimli bir gün geçirmeni diliyorum Sporunu sabah yapacaksan erken kalktığında 1sb. süt ve meyve den 1 saat sonra ya da hafif bir kahvaltıdan 2 saat sonra. Akşam üstü yapacaksan da saat 17-19 arası yağ yakımı için uygundur. saat 16 da hafif bir ara öğün yapıp sporuna devam edebilirsin Akşam yemeğin için de 19 dan sonraya bıraktıysan sebze+yoğurt ya da 1 büyük kase sebze çorbası+ yoğurt daha iyi olabilir. Komşum da akşam yemeklerini erken ve hafif yedi. Üyelik için bir şey diyemeyeceğim. Üşenmezsen, tek başına da gidebilirsin. Orada da bir sürü arkadaşın olacak. Hem belki para ödediğin için mecburen gidersin
Mydeniz, iltifatın için teşekkürler... Her zaman bekleriz
Dallidacım, hastaneden iyi haberlerle gel canım.
Cep telefonumdan alıntı yapamıyorum. Çok da uzun uzun yazmayı beceremiyorum açıkçası. Arada girip merhaba derim umarım...
Sizi öpüyorum kocaman. Görüşmek üzere
tesekkürler dallidacim sagolasin, simdi daha iyi, tarcini meyveme ekliyorum birde beyaz cay iciyorum, insallah düzene girecegim, senin masallahin var zaten canim, istek ve azim olduktan sonra hersey hallediliyorAaaa,eşine acil şifalr dilerim canım..sana da sabır
Sen de tarçınlı yeşil çay içsen?bende çok işe yaradıbugün yeni bir başlangıç yap...ucuz ise sen yine de bir diyetisyene gitsen?yediklerim bana da uymuyor...15 sene öncesine kadar ben hiç z.yağlı yemekler yemezdim...bir çok yiyecek benim kültürüme yabancı..ama yiyorum
Güzel sözleriniz için teşekkürlerher zaman bekleriz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Daha çok varAllah hayırlı ömür versin,hayırlı emeklilik iyi yaptın canım
Düşünmemeye çalış...söylenmesi kolay olduğunu biliyorum ama....sen yine de düşünmemeye çalış..bol bol dua et canım
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 domates...ve sonra yeşil çay
Ara:kahve
Öğlen:1 kepçe sebze çorbası,100 gr tavuk,salata,ayran
Bugün öğlenden sonra doktora,kadın doğuma gideceğim....sadece kontrol için
Sonra görüşürüzöpüldünüz
anlasilan sende bugün misafir agirlayacaksin kolay gelsin canimDoktora gidemiyorum....komşularım geliyor...çaya....
ooo masallah gelmissin bile, güzel bir gün gecirmen dilegiyleMerhaba kizlar :)
Az once İzmir'e geldim. Simdi havalimaninda kardesimin ucaginininmesini bekleyecegim.
Bugun yediklerim:
Kavhalti:
Biliyorsunuz
Ara:
1 elma
10 findik
Ogleden sonra:
1 ucak sandvici
1 kahve
Simdi:
1 latte
2 kare nestle bitter
Evde yemek yemem artik.
Dallidzcim, umarim komsularinla guzel zamsn gecirmussindir
olsun bir seycik olmazSenden haber almak sürpriz oldu bana :) o kadar çabuk beklemiyordum :) afiyet olsun
Annen hiç bir şey yedirmeden rahat eder mi acaba?
Evet,beş komşum geldi,güzel oldu...güzel olmayan taraf ...2 baklava yedim...
sanada iyi geceler canim görüsmek üzereAkşam yemeğim:3 yk pırasa yemeği,3 yk yoğurtlu karnıbahar,1 minik dilim ekmek...
Ara :1 bardak süt....
Yarın görüşmek dileği ile...herkese iyi akşamlar
Afiyet olsunbütün gün disardaydim az önce eve geldim, sabah esimle kahvaltimizi yaptik, alis verise gittik, ordan gelip alisverisleri yerlestirdik arkasindanda kizimin odasina elbise dolabi bakmaya gittik, ordan geldikki telefondan arayan arayana, arkadaslar aramislar, gezmeye gidiyoruz hazirlan diye, neyse gambersiz dügün olmaz demigittik tabiki, ve suan evimdeyim özlemisim evimi
Menüme gelince
Sabah : iki haslanmis yumurta, bir kasik cökelek, 6 zeytin, kirmizi pancar yedim
Ara ; 3 kuru kayisi 3 ceviz
Öglen : bir tabak tavuklu mantar sote, 1 dilim ekmek, yogurt ve kücük bir salatalik tursusu
Aksam : misafirlikteydim, arkadas cerkezlerin meshur bir yemegiymis kirnis adinda, biliyormusunuz bilmem ondan yapmis, tavuklu , hamurlu bir yemek, ondan bir tabak yedim, pastada yapmisti ama yemedim, aksam yemegim diyete pek uymadi ama bugün genede kendimi basarili buldum düne göre midem biraz daha kücülmüstü, daha az aclik cektim, rahattim yani insallah yarin dahada iyi olacak, artik bu hafta böyle alistirma olsun, pazartesi insallah daha disiplinli yaparim
Bu aralar bana da bir şey oldu...5-6 gün hep fazla yedim....kilo almadıysam iyi...salı günü diyetisyene gideceğim,bakkalım ne diyecek...galiba protein ağırlıklı bir liste verecek:44:tesekkürler dallidacim sagolasin, simdi daha iyi, tarcini meyveme ekliyorum birde beyaz cay iciyorum, insallah düzene girecegim, senin masallahin var zaten canim, istek ve azim olduktan sonra hersey hallediliyor
anlasilan sende bugün misafir agirlayacaksin kolay gelsin canim
ooo masallah gelmissin bile, güzel bir gün gecirmen dilegiyle
olsun bir seycik olmaz
sanada iyi geceler canim görüsmek üzere
Sevgi ablacığım,dönsen artık ,özledik....[/FONT
Gülfurencim[/QUOTEanım salı gününden itibaren aranızdayım ,İNŞALLAH.Senin ve diğer arkadaşlarımın da sevgililer günü kutlu olsun. Oğluna geçmiş olsun ,önemli bir şey çıkmaz inşAllah.
GURBET EŞİNE GEÇMİŞOLSUN.kUSURA BAKMA BU HAFTA MALESEF MİSAFİRLER VE MEVLİT, ARKADAŞ TOPLANTISI FELAN VARDI, HAFTAYA RAHATLAYACAĞIM İNŞALLAH.Kusra bakma lütfen, sen başladın kolay gelsin.Kaytarmamak için salı günü diye özellikle yazdım.
Serap anne ve babanın yanında geçirdiğin günlerin tadını çıkar,inan insan onların yanı kadar huzur ve güveni tam olarak bir daha bulamıyor.
Gulfuren sende gel canım....
Sevgi ablacığım,dönsen artık ,özledik....[/FONT
Gülfurencim[/QUOTEanım salı gününden itibaren aranızdayım ,İNŞALLAH.Senin ve diğer arkadaşlarımın da sevgililer günü kutlu olsun. Oğluna geçmiş olsun ,önemli bir şey çıkmaz inşAllah.
GURBET EŞİNE GEÇMİŞOLSUN.kUSURA BAKMA BU HAFTA MALESEF MİSAFİRLER VE MEVLİT, ARKADAŞ TOPLANTISI FELAN VARDI, HAFTAYA RAHATLAYACAĞIM İNŞALLAH.Kusra bakma lütfen, sen başladın kolay gelsin.Kaytarmamak için salı günü diye özellikle yazdım.
Serap anne ve babanın yanında geçirdiğin günlerin tadını çıkar,inan insan onların yanı kadar huzur ve güveni tam olarak bir daha bulamıyor.
Gulfuren sende gel canım....
Aaaaa,Sevgi ablacığım ne güzel sürpriz
Tamam ablacığım,salı günü bekleriz
Teşekkür ederim Sevgi ablacığım,sonucu pazartesi alacağız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?