Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Kızlarcım
Bugün saat 14 gibi evden çıkmam lazım. Evde de çıkmadan yapmam gerekenler var tabii. Bu arada hastalandım. Dün geceden beri sancı rahat bırakmıyor.. Demek ki operasyon önümüzdeki 10 gün içinde olacak.. Biraz sonra gidip kan vermem lazım. Bugün tekrar giremeyeceğim muhtemelen.

Gurbetçim, eşine acil şifalar diliyorum canım. Geçmiş olsun.. Evet, dün yaramazlık yapmışsın. Akşam yemeğini iptal etmen iyi fikir olmuş Bugün yeni bir gün, daha verimli bir gün geçirmeni diliyorum Sporunu sabah yapacaksan erken kalktığında 1sb. süt ve meyve den 1 saat sonra ya da hafif bir kahvaltıdan 2 saat sonra. Akşam üstü yapacaksan da saat 17-19 arası yağ yakımı için uygundur. saat 16 da hafif bir ara öğün yapıp sporuna devam edebilirsin Akşam yemeğin için de 19 dan sonraya bıraktıysan sebze+yoğurt ya da 1 büyük kase sebze çorbası+ yoğurt daha iyi olabilir. Komşum da akşam yemeklerini erken ve hafif yedi. Üyelik için bir şey diyemeyeceğim. Üşenmezsen, tek başına da gidebilirsin. Orada da bir sürü arkadaşın olacak. Hem belki para ödediğin için mecburen gidersin

Mydeniz, iltifatın için teşekkürler... Her zaman bekleriz

Dallidacım, hastaneden iyi haberlerle gel canım.

Cep telefonumdan alıntı yapamıyorum. Çok da uzun uzun yazmayı beceremiyorum açıkçası. Arada girip merhaba derim umarım...
Sizi öpüyorum kocaman. Görüşmek üzere

Sabah:
400 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet
1/2 greyfurt
1 dl. karabuğday ekmeği
1 kupa kahve

Kahvaltım geç saatte olur muhtemelen. Saat 9 gibi gidip kan vereceğim.. Dönünce kahvaltı filan... Öğle yemeğim de uçakta olur sanırım.. Akşama da annemlerde ne varsa. Bu arada haber de vermedim. Acaba söylesem mi, çok heyecanlanıp tansiyonları oynar mı dersini:18:

2 yk z.yağı ilave ediyorum...diyetisyenim yeterli olduğunu dedi...
Amin!
Çorapların güzel mi?ne güzel,yürümüş oldunben de çorapları çok seviyorum...ince,kalın...
Eşine de maşallah
Yok,yok,diyetisyenime uyuyorum..bazı konularda anlaşamazsak bile...spor konusu mesela..
Eşinin işi daha zoreşyasına ortak çıktıbenimkilere ayrı alıyorum,yoksa oğlum çok kıskanıyor
Vallahi,evden çıkman lazım !dedim...hava da güzeldi,gitti
Bu mevsimde bu sıcaklık...hiç iyi değil....
Evet,dün her öğünden sonra çay içtim
Afiyet olsunkomşuna da maşallahtam da sen de yapabildin mi ?diye soracaktım ki mesajının devamını gördüm :) olsun canım,sen de yaparsın

Aaaa,eşine acil şifalr dilerim canım..sana da sabır

Sen de tarçınlı yeşil çay içsen?bende çok işe yaradıbugün yeni bir başlangıç yap...ucuz ise sen yine de bir diyetisyene gitsen?yediklerim bana da uymuyor...15 sene öncesine kadar ben hiç z.yağlı yemekler yemezdim...bir çok yiyecek benim kültürüme yabancı..ama yiyorum
Güzel sözleriniz için teşekkürlerher zaman beklerizinşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Daha çok varAllah hayırlı ömür versin,hayırlı emeklilikiyi yaptın canım
Düşünmemeye çalış...söylenmesi kolay olduğunu biliyorum ama....sen yine de düşünmemeye çalış..bol bol dua et canım

Günaydın Serapcımgeçmiş olsunzaten hep öyle oluyor,tam yolculuğa çıkarken,sürpriz
Teşekkür ederim canım,inşallah sende iyi haberlerle gel
Spor dan önce,sadece sabahları,1 sütlü türk kahve içmeye hakkım var

Bende seni kocaman öptümİyi yolculuklar Serapcım

Menün güzel
Anneleri sen daha iyi tanırsın canımama arada bir sürpriz yapmak lazım

Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 domates...ve sonra yeşil çay

Ara:kahve

Öğlen:1 kepçe sebze çorbası,100 gr tavuk,salata,ayran

Bugün öğlenden sonra doktora,kadın doğuma gideceğim....sadece kontrol için
Sonra görüşürüzöpüldünüz

Merhaba kizlar :)
Az once İzmir'e geldim. Simdi havalimaninda kardesimin ucaginininmesini bekleyecegim.
Bugun yediklerim:
Kavhalti:
Biliyorsunuz

Ara:
1 elma
10 findik

Ogleden sonra:
1 ucak sandvici
1 kahve

Simdi:
1 latte
2 kare nestle bitter

Evde yemek yemem artik.

Dallidzcim, umarim komsularinla guzel zamsn gecirmussindir

Senden haber almak sürpriz oldu bana :) o kadar çabuk beklemiyordum :) afiyet olsun
Annen hiç bir şey yedirmeden rahat eder mi acaba?
Evet,beş komşum geldi,güzel oldu...güzel olmayan taraf ...2 baklava yedim...

Akşam yemeğim:3 yk pırasa yemeği,3 yk yoğurtlu karnıbahar,1 minik dilim ekmek...
Ara :1 bardak süt....
Yarın görüşmek dileği ile...herkese iyi akşamlar

bütün gün disardaydim az önce eve geldim, sabah esimle kahvaltimizi yaptik, alis verise gittik, ordan gelip alisverisleri yerlestirdik arkasindanda kizimin odasina elbise dolabi bakmaya gittik, ordan geldikki telefondan arayan arayana, arkadaslar aramislar, gezmeye gidiyoruz hazirlan diye, neyse gambersiz dügün olmaz demi gittik tabiki, ve suan evimdeyim özlemisim evimi
Menüme gelince
Sabah : iki haslanmis yumurta, bir kasik cökelek, 6 zeytin, kirmizi pancar yedim
Ara ; 3 kuru kayisi 3 ceviz
Öglen : bir tabak tavuklu mantar sote, 1 dilim ekmek, yogurt ve kücük bir salatalik tursusu
Aksam : misafirlikteydim, arkadas cerkezlerin meshur bir yemegiymis kirnis adinda, biliyormusunuz bilmem ondan yapmis, tavuklu , hamurlu bir yemek, ondan bir tabak yedim, pastada yapmisti ama yemedim, aksam yemegim diyete pek uymadi ama bugün genede kendimi basarili buldum düne göre midem biraz daha kücülmüstü, daha az aclik cektim, rahattim yani insallah yarin dahada iyi olacak, artik bu hafta böyle alistirma olsun, pazartesi insallah daha disiplinli yaparim

tesekkür ederim arkadasim, cok sükür bugün daha iyiydi, düne göre, dün cok kötüydü, insallah cabuk gecer. sana kolay gelsin canim yorma cok fazla kendini, hayirli yolculuklar diyecegim ama zaten bu saate kadar coktan geldin izmire, annenlerle bol bol hasret gider, cok sanslilar senin gibi evlatlari oldugu icin. evet dün yaramazlik yaptim, ama bugün düne göre daha iyiydim, aksam birazcik ciss oldu ama genede iyiyidm, sporu bugün kosturmaktan yapamadim, ben sabahin erken saatlerinde yaptim yaptim yoksa firsat bulamiyorum, zaten 4, 30 da kalkarim her sabah, esimi gönderip ibadetlerimi yaptiktan sonra cocuklarimida gönderip yapabiliyorum sporumu, o zaman esime kalktigimda, bir bardak süt ve bir meyve yerim , iki saat sonra sporumu yaparim, 1-2 saat sonrada kahvalti iyi olur gibi ne dersin... menülerimi aynen senin dedigin gibi düsünüyorum bende, ama arada gezmelerim misafirlerim oldugundada bir önceki ve sonraki ögünlerimi hafifif tutarak dengelemeyi düsünüyorum

tesekkürler dallidacim sagolasin, simdi daha iyi, tarcini meyveme ekliyorum birde beyaz cay iciyorum, insallah düzene girecegim, senin masallahin var zaten canim, istek ve azim olduktan sonra hersey hallediliyor

Doktora gidemiyorum....komşularım geliyor...çaya....
anlasilan sende bugün misafir agirlayacaksin kolay gelsin canim

ooo masallah gelmissin bile, güzel bir gün gecirmen dilegiyle

Senden haber almak sürpriz oldu bana :) o kadar çabuk beklemiyordum :) afiyet olsun
Annen hiç bir şey yedirmeden rahat eder mi acaba?
Evet,beş komşum geldi,güzel oldu...güzel olmayan taraf ...2 baklava yedim...
olsun bir seycik olmaz

Akşam yemeğim:3 yk pırasa yemeği,3 yk yoğurtlu karnıbahar,1 minik dilim ekmek...
Ara :1 bardak süt....
Yarın görüşmek dileği ile...herkese iyi akşamlar
sanada iyi geceler canim görüsmek üzere

Afiyet olsunbencede başarılı bir menüeşin nasıl oldu?
Bu aralar bana da bir şey oldu...5-6 gün hep fazla yedim....kilo almadıysam iyi...salı günü diyetisyene gideceğim,bakkalım ne diyecek...galiba protein ağırlıklı bir liste verecek:44:
Komşularım hoş geldin'e gelmemişler...dün geldiler....

Günaydın Serapcım
günaydın Gurbetçim
Bu sabah ibadetimi yaptıktan sonra daha yatmadım...oğlanı gastrolojiye götürmek istiyorum....midesi biraz ağrıyormuş...
Kahvaltımı yazayım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi....çay...şimdi kahve içiyorum...uykum açılsın
Ara:çay...
Öğlen:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran
Ara:ayran...
Bugün öğlenden sonra dişarya çıkacağız herhalde....eşimle biraz gezeyim...ben pazartesi doktora gideceğim artık...

Hayırlı cumalar
Sevgililer gününüz kutlu olsunuuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…