Teşekkür ederim Gurbetim,evet olabiliyormuş:44:sağ ol canımgecmis olsun canim gastrit cocuklardada oluyormuymus sasirdim dogrusu, ilaclarini ihmal etme insallah iyilesir. afiyet olsun canim
Hadi bakkalım,kolay gelsinbir hafta ben bi deneyim bakalim 1 kilo verebilecekmiyim eger daha az verirsem sporlada desteklerim, gerci malum günümde yakin, o yüzdende aclik krizlerim ve yeme istegim var ama olsun bahar geliyor toparlanmak lazim
Merhaba Serapcım,hoş geldinMerhaba KızlarNasılsınız??
Dallidacım geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum oğlunaDiyetisyenden gelince haberlerini bekliyorum canım
Sevgicim hoş geldin, seni gördüğüme çok sevindimMenülerini heyecanla bekliyorum
Gurbetçim yeni listenle başarılar diliyorum canımSenin hemoglobinin düşüktü, kırmızı etin yanında cacık yerine salata tercih etmen daha iyi olurdu belki... Hem daha tok tutar. Açlık krizin için yemekten sonra yeşil çay içmeyi dene istersen..
Kızlarcım, İzmir' de yoğun geçti günlerimiz. Babam küçük bir operasyon geçirdi. Şimdi çok iyi Allah' a şükür.. Havalar çok güzeldi. Kardeşlerimle de zaman geçirdik. Son gün de kuzenlerimle buluştukYemeği fazla kaçırmadım. Zira çok da yemekle geçirecek zamanım olmadı.. Spor yapamadım hiç. Dün akşam 60 dk. lık bir yoga ile başladım yeniden...
Dün uçakta yanımda Kore' li bir çift vardı. Çok sohbet etmedik aslında. Uçaktan inince etraflarına bakınıp gidecekleri yere ulaşmaya çalıştıklarını fark ettim. İstedikleri yere bırakmayı teklif ettim, kabul ettiler. Taksim' deymiş otelleri. Bıraktım, eşimin yanına uğradım. Orada sohbet etmeye başladık derken birden aklıma geldi, oğlum nüfus cüzdanını kaybetmişti. Ceza yazmışlar, son günüydü. Hemen eve gelip onu ödemeye gittim. Sonra da İzmir' den getirdiğim otları yıkamakla geçti zamanım. Sizi dün ihmal ettim.
Umuyorum bu hafta düzenli bildirimlerde bulunabilirim. Perşembe gününü hala netleştiremedik. Saat 11 den sonra arayıp tekrar konuşacağım hemşire ile..
Görüşmek üzere kızlar, sevgiler
Afiyet olsunBu sabah:
1 bardak su
Kahvaltı:
1 dl. tam buğday ekmeği
1 dl. dil peyniri
1/2 greyfurt
1 fincan kahve
Öğle:
Ebegümeci kavurması
1 kase yoğurt
Ara:
1 muz
1 sb. ayran
Ara:
1 saat pilates
Akşam:
200 gr. somon ızgara
1 kase salata
Eşim için gömlek siparişi vermiştim. Tamamlandıysa öğleden sonra gidip hem onu hem de tadilattaki kendi kıyafetlerimi alacağım. Evet, evet tadilattaydı kıyafetlerim. Kilo kaybım olmamasına rağmen inceldiğimi söylemiştim ya, bir pantolon ve iki eteğimi daraltıp giymeye karar verdim. Bu kış böyle geçsin artık. Alış veriş yapmak istemiyorum
Akşama görüşürüz inşaallah
merhaba serap hosgeldin canim, evet canim hemoglobin düsük hep bende, yeni listelerde, her ögün salata ve yogurt var, ne ekmek yasak , nede meyve, makarna da var pilavda, ama bu listeler 90 kilonun üzerindekileri icin 20 kilo vermek icinmis, 60 kilo olanlara kilo aldirir tabii, bu listeler secenekli hosumada gitti evvela gözüm doydu yani, yemeklerden sonra yesil cay icmeye calisirim, onu pek sevemedimde beyaz cayda olur herhalde degilmiMerhaba KızlarNasılsınız??
Dallidacım geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum oğlunaDiyetisyenden gelince haberlerini bekliyorum canım
Sevgicim hoş geldin, seni gördüğüme çok sevindimMenülerini heyecanla bekliyorum
Gurbetçim yeni listenle başarılar diliyorum canımSenin hemoglobinin düşüktü, kırmızı etin yanında cacık yerine salata tercih etmen daha iyi olurdu belki... Hem daha tok tutar. Açlık krizin için yemekten sonra yeşil çay içmeyi dene istersen..
Kızlarcım, İzmir' de yoğun geçti günlerimiz. Babam küçük bir operasyon geçirdi. Şimdi çok iyi Allah' a şükür.. Havalar çok güzeldi. Kardeşlerimle de zaman geçirdik. Son gün de kuzenlerimle buluştukYemeği fazla kaçırmadım. Zira çok da yemekle geçirecek zamanım olmadı.. Spor yapamadım hiç. Dün akşam 60 dk. lık bir yoga ile başladım yeniden...
Dün uçakta yanımda Kore' li bir çift vardı. Çok sohbet etmedik aslında. Uçaktan inince etraflarına bakınıp gidecekleri yere ulaşmaya çalıştıklarını fark ettim. İstedikleri yere bırakmayı teklif ettim, kabul ettiler. Taksim' deymiş otelleri. Bıraktım, eşimin yanına uğradım. Orada sohbet etmeye başladık derken birden aklıma geldi, oğlum nüfus cüzdanını kaybetmişti. Ceza yazmışlar, son günüydü. Hemen eve gelip onu ödemeye gittim. Sonra da İzmir' den getirdiğim otları yıkamakla geçti zamanım. Sizi dün ihmal ettim.
Umuyorum bu hafta düzenli bildirimlerde bulunabilirim. Perşembe gününü hala netleştiremedik. Saat 11 den sonra arayıp tekrar konuşacağım hemşire ile..
Görüşmek üzere kızlar, sevgiler
oh yesilliklerini getirdin ve yemeye basladin bile ne güzel, ebegümecini bende bilirim, annem köye gittigimizde toplar getirirdi ama gözleme yapardik bizBu sabah:
1 bardak su
Kahvaltı:
1 dl. tam buğday ekmeği
1 dl. dil peyniri
1/2 greyfurt
1 fincan kahve
Öğle:
Ebegümeci kavurması
1 kase yoğurt
Ara:
1 muz
1 sb. ayran
Ara:
1 saat pilates
Akşam:
200 gr. somon ızgara
1 kase salata
Eşim için gömlek siparişi vermiştim. Tamamlandıysa öğleden sonra gidip hem onu hem de tadilattaki kendi kıyafetlerimi alacağım. Evet, evet tadilattaydı kıyafetlerim. Kilo kaybım olmamasına rağmen inceldiğimi söylemiştim ya, bir pantolon ve iki eteğimi daraltıp giymeye karar verdim. Bu kış böyle geçsin artık. Alış veriş yapmak istemiyorum
Akşama görüşürüz inşaallah
sevgi abla günlük kalori ihtiyaci hesaplama diye yazdim, bir sürü site cikti, coguna hesaplattirdim, 2500 ile 2700 arasi cikti benimkisi , oradanda 1000 kalori azaltarak 1700 kalorilik listeler buldum. birde 90 kilo üzerinde olan bayanlar icin listeler buldum, hemen hemen birbirlerine benziyorlar , dur bakalim kizimdan rica etsem benim icin listeleri koyarmiMerhaba Serap'cığım, hoş geldin,babana geçmiş olsun. Serap kalorilerimizi hesaplayacağımız bir site varmı? .Koşuşturman yine başlamış.Allah kolaylık versin.Ara öğünümü yiyeyim, kiloma müthiş canım sıkıldı.İNŞALLAH BU DEFA DERS ALIRIM.
Gurbet hangi siteden hesapladın?
yok yok almamissindir sen kasma kendini, güle güle git ve hayirli haberlerle dön canim, bende senin gibi tatli bir sey yersem daha cok yiyorum, aslinda sekeri tamamen cikarmak gerek hayatimizdanMerhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltı ettim:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 domates...kahve,çay ve suuuuuu......
Bugün saat 3 te diyetisyene gideceğim...galiba kilo aldım:18::18:kendimi şişmiş hissediyorum...tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum bir hafta boyunca çok kaçamak yaptım.çok....ara öğünlerde çikolata,puding vardı...yedikten sonra canım daha çok tatlı yemeye istedi...Galiba insulin direncim kırılmadı...öyle düşünüyorum çünkü tatlı yedikten sonra üstüme çok halsizlik çöküyor,uyku basıyor:44::44:neyse,sevgili diyetisyene tatlı öğünler vermemesi diyeceğim beni yoldan çıkarıyorlar
Diyetisyenden gelince yazarımsevgiler
Merhaba Serap'cığım, hoş geldin,babana geçmiş olsun. Serap kalorilerimizi hesaplayacağımız bir site varmı? .Koşuşturman yine başlamış.Allah kolaylık versin.Ara öğünümü yiyeyim, kiloma müthiş canım sıkıldı.İNŞALLAH BU DEFA DERS ALIRIM.
Gurbet hangi siteden hesapladın?
Teşekkür ederim Gurbetim,evet olabiliyormuş:44:sağ ol canım
Hadi bakkalım,kolay gelsin
Merhaba Serapcım,hoş geldinteşekkür ederim canım,ben de babana acil şifalar diliyorum
Yardım sever arkadaşım benimkim bilir o çift nasıl mutlu olmuştur!!
Evet ya,bu cezalar çok saçma...geçen sene bizde oğlumun kimliğini kaybetik,cezayı ödemek zorunda kaldık...
Demek ki operasyonu perşembe günü geçireceksin....Rabbim şifa versinoperasyondan sonra soğan kuru yapsan??deneyenlerin çoğu hamile kalmışlar....
Afiyet olsunkahvaltı ve kahve...hımmmm...tam benlik
Ne güzel,kıyafetlerini daraltmaya başladınevet,bahar gelince yeni ciciler alırsın bende daraltıyorum...kilom oturmadan alışveriş yapmayacağım....
Görüşürüz canım,öptüm
Merhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltı ettim:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 domates...kahve,çay ve suuuuuu......
Bugün saat 3 te diyetisyene gideceğim...galiba kilo aldım:18::18:kendimi şişmiş hissediyorum...tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum bir hafta boyunca çok kaçamak yaptım.çok....ara öğünlerde çikolata,puding vardı...yedikten sonra canım daha çok tatlı yemeye istedi...Galiba insulin direncim kırılmadı...öyle düşünüyorum çünkü tatlı yedikten sonra üstüme çok halsizlik çöküyor,uyku basıyor:44::44:neyse,sevgili diyetisyene tatlı öğünler vermemesi diyeceğim beni yoldan çıkarıyorlar
Diyetisyenden gelince yazarımsevgiler
merhaba serap hosgeldin canim, evet canim hemoglobin düsük hep bende, yeni listelerde, her ögün salata ve yogurt var, ne ekmek yasak , nede meyve, makarna da var pilavda, ama bu listeler 90 kilonun üzerindekileri icin 20 kilo vermek icinmis, 60 kilo olanlara kilo aldirir tabii, bu listeler secenekli hosumada gitti evvela gözüm doydu yani, yemeklerden sonra yesil cay icmeye calisirim, onu pek sevemedimde beyaz cayda olur herhalde degilmibabana cok gecmis olsun canim, iyi oldu senin icin pozitif enerji depolayip geldin, aileni gördün, evet izmir sicak memlekettir. masallah sana nereye gidersen git ölcülüsün, incelmis olmanada sevindim, bencede hic alis veris yapma simdilik, yazin alirsin
oh yesilliklerini getirdin ve yemeye basladin bile ne güzel, ebegümecini bende bilirim, annem köye gittigimizde toplar getirirdi ama gözleme yapardik bizsenin kullanma sekline bak bide bizimkine, aramizdaki fark bu iste aglanacak halimede gülüyorum bune arsizliksa
oldu galiba, önceden kizima yaptiriyordum, simdi sen söyle ben yapayim dedim ve yaptim, ama aciklama bölümleri bana ait degil, favori listem, diyetisyen listem gibi yazilar ordaki arkadaslarin yorumlaridir , nasil arkadaslar sizce, denemeye deger degilmi, sevgi ablacim belki seninde isine yarayabilir , sende 90 üzerisin , istersen beraber uygulayabilirizdallida sana göre bol kacamakli bir liste degilmi
merhaba serapcim, bütün gün corba ve muhallebi yiyeceksin anlasilan, olsun belki kiloda verirsin bu arada, agri kesici , aspirin gibi haplarda kullanma simdilik , kani sulandiricr haplari önermiyorlar hatta ameliyattan 2 hafta öncesinden biraktiriyorlar, tabii söylemislerdir bunlari sana, demek bu persembe olacaksin ameliyatini, kac gün yatacaksin, ben 3 gün yatmistim, insallah carcabuk ameliyatini olur ve kurtulursun sonrada hamile olursun, bu sabaha karsi rüyamda esimle doktordaymisiz, ve doktor bana hamile oldugumu söylüyor biz cok sasiriyoruz, hatta esim öyle mutlu oluyorki, demekki bugün bunlari konusacakmisiz.Öğleden sonra aramı yaptım. Ayran yerine süt içtim. Saat 18 gibi pilates yaparız. Sonra da akşam yemeği.
Yarın çok hafif şeyler yememi söyledi hemşire hanım. Muhallebi ve şehriye çorbası iyidir dedi... Operasyon sonrası gaz sancım olurmuş yoksa. Yarın istemesem de diyetteyim kızlar
Bugün sıra turp otları ve radikada. Onları ayıklayıp yıkamaya başlasam iyi olur.
Görüşmek üzere şekerler, öpüyorum sizleri
inanmiyoruuuuummmmMerhaba arkadaşlar,şimdi geldim :) 800 gr yağdan vermişimlistemi daha sonra yazarım,gidip oğlanı alacağım
Öptümdönüşte size bakkacağım
Bence de mutlu oldularHoş buldum Sevgicim
Hoşbuldum DallidacımTeşekkürler.. Sanırım mutlu oldular, geleneksel el sanatlarından iki parça hediye ettiler arabadan inerken Dünyanın her yerine sevgi göndermek ne güzel değil mi?? Onlar da güzel enerjilerini benimle bıraktılar
Gerçekten de can sıkıcı. Gerçi oğlum bu işin peşinde koşsaydı daha iyi bir ceza olabilirdi. Çünkü ona sürekli hatırlatıp odasını düzenlememe rağmen nüfus cüzdanına gereken önemi vermedi. Sonunda eski kimlik babasının ofisinden çıktı..
Evet canım, Allah izin verirse, az önce hemşire hanım aradı. Perşembe günü saat 11 gibi hastanede olmamı istedi. Amin, sağ olasınAslında deneyebilirim. Çok sevimsiz bir tadı olduğundan eminim ama, denemekte fayda var..
Teşekkürler, gel birlikte olsunYeni makinemle sana kahve yapayım İnşallah canım, hep birlikte incelip yeni baharlıklar alalım Bence de israf oluyor. Daraltma imkanın varsa en güzeli..
Ben de öptüm şekercim
Afiyet şifa olsun.. Değerlendirme sonuçlarını merakla bekliyorum... İnsülin direncinle ilgili olarak, bence bu kadar karamsar olmamalısın. Ama uyarılarını yap tabii
Yarın tam diyetesin yaniÖğleden sonra aramı yaptım. Ayran yerine süt içtim. Saat 18 gibi pilates yaparız. Sonra da akşam yemeği.
Yarın çok hafif şeyler yememi söyledi hemşire hanım. Muhallebi ve şehriye çorbası iyidir dedi... Operasyon sonrası gaz sancım olurmuş yoksa. Yarın istemesem de diyetteyim kızlar
Bugün sıra turp otları ve radikada. Onları ayıklayıp yıkamaya başlasam iyi olur.
Görüşmek üzere şekerler, öpüyorum sizleri
Teşekkür ederim canıminanmiyoruuuuummmmdallida süpersin bak birde kilo almisimdir diyodun kacamaklarina ragmen kilo verdin tebrikler arkadasim masalllah sana yeni listeni bekliyorum, ve doktoruna diyeceklerini dedinmi ve ne dedi merak ediyorum
Afiyet olsun canımbugünkü menümü yaziyorum, ama listelere göre degil, insallah yarin tam listelerle basliyorum cünkü listeleri buldugu
Sabah : siyah ekmek kalmamisti bir dilim pide , tereyaginda yumurta, 6 yesil zeytin, bir dilim peynir ve az sekerli cay
Ara : kizim okulda ögrenmis, pankek midir nedir adi, waffel gibi tavada pisiyor üzerine meyve yada recel veya nutella sürülüp yeniyorya ondan yapti, birer dilim yedik, okulda ögrenmis evde hemen denemek istedi bende kirmadim kizimi
Öglen : 5 kasik, tavuklu mantar sote, bir kasikda patates puresi, salata
Ara : yarim elma bir bardak süt
Aksam : bir tabak yesil mercimekli ispanak yemegi, yogurt , salata belki 1 dilimde ekmek olabilir
SIMDILIK BÖYLE ARKADASLAR ÖPÜYORUM HEPINIZI
Merhaba arkadaşlar,şimdi geldim :) 800 gr yağdan vermişimlistemi daha sonra yazarım,gidip oğlanı alacağım
Öptümdönüşte size bakkacağım
merhaba serapcim, bütün gün corba ve muhallebi yiyeceksin anlasilan, olsun belki kiloda verirsin bu arada, agri kesici , aspirin gibi haplarda kullanma simdilik , kani sulandiricr haplari önermiyorlar hatta ameliyattan 2 hafta öncesinden biraktiriyorlar, tabii söylemislerdir bunlari sana, demek bu persembe olacaksin ameliyatini, kac gün yatacaksin, ben 3 gün yatmistim, insallah carcabuk ameliyatini olur ve kurtulursun sonrada hamile olursun, bu sabaha karsi rüyamda esimle doktordaymisiz, ve doktor bana hamile oldugumu söylüyor biz cok sasiriyoruz, hatta esim öyle mutlu oluyorki, demekki bugün bunlari konusacakmisiz.otlarini afiyetle ye canim, kolay gelsin, listeler icin ayca kayaninkilere benziyor demissin, ama bunlar biraz arttirilmis hali gibi, cünkü ayca haniminki 53333 bunlar 75433 sanirim , yapabilirsem bir iki hafta bunlari deneyip sonra biraz daha azaltabilirim
inanmiyoruuuuummmmdallida süpersin bak birde kilo almisimdir diyodun kacamaklarina ragmen kilo verdin tebrikler arkadasim masalllah sana yeni listeni bekliyorum, ve doktoruna diyeceklerini dedinmi ve ne dedi merak ediyorum
bugünkü menümü yaziyorum, ama listelere göre degil, insallah yarin tam listelerle basliyorum cünkü listeleri buldugumda kahvaltimi coktan yemistim
Sabah : siyah ekmek kalmamisti bir dilim pide , tereyaginda yumurta, 6 yesil zeytin, bir dilim peynir ve az sekerli cay
Ara : kizim okulda ögrenmis, pankek midir nedir adi, waffel gibi tavada pisiyor üzerine meyve yada recel veya nutella sürülüp yeniyorya ondan yapti, birer dilim yedik, okulda ögrenmis evde hemen denemek istedi bende kirmadim kizimi
Öglen : 5 kasik, tavuklu mantar sote, bir kasikda patates puresi, salata
Ara : yarim elma bir bardak süt
Aksam : bir tabak yesil mercimekli ispanak yemegi, yogurt , salata belki 1 dilimde ekmek olabilir
SIMDILIK BÖYLE ARKADASLAR ÖPÜYORUM HEPINIZI
Bence de mutlu oldularyabancı ülkede yol yorgan bulmak zor...hele iyi niyetli insanlara rastlanmak daha da zor....
Ahhh,şu oğlanlar
Yanında olabilecek birileri var mı?hastaneye giderken...umarım var...operasyon ufak olabilir ama psikolojik olarak destek lazım...
Yok,çok kötü değil..içine biraz limon sık,içilir..bir zamanlar zayıflamak için içmiştim...
İstanbul a geldiğimde bir yerlere oturup kahve içeceğiz inşallahteşekkürler arkadaşım evet,diyetisyene dedim :bana bir daha tatlı vermeyin!!şaşırdı ve güldü daha vermedi
Yarın tam diyetesin yanikolay gelsin canım,bende çok öptüm
Teşekkür ederim canımevet,tatlı vermedi ama kahvaltı yine zayıf...ama ara olarak çayın yanında bir meyve ekledi
Afiyet olsun canımlistelerine bayıldım inşallah bu defa olur sende öpüldün
Listemi yazayım:
sabah.saat 8:30
bitki çayı-limonlu,3 parmak kadar peynir veya yumurta(haftada 4 günü),yeşillik,1 dilim ekmek,2 ceviz içi
Ara:saat 10:30
limonlu bitki çayı,1 meyve(portakal,kiwi,ananas,mandalina)
Öğlen:saat 12:30
2 kepçe çorba,büyük boy salata,1 büyük ayran,1 dilim ekmek-ekmek zorunlu değil
Ara:saat 15
1 meyve,2 ceviz içi....spordan geldiğimde +1 bardak süt
Akşam:saat 18
1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek
6 yk etli sebze yemeği
1 bardak ayran
salata
Ara:saat 20:30
1 su bardağı süt veya yoğurty+1meyva VEYA 1 meyva +2 ceviz veya 8-10 fındık
Bu standart listelerden biri...verilecek sadece %3 yağ kalmış...2-3 ayda biter bu iş dedi....spora izin verdi..haftada 4 günü yürüyüş..istersem her gün 2 kere yürüyüşe çıkabilirim...plates de olur....harikasabah spora çıkmadan önce 1 çay barkdak süte 1 tatlı kaşığı kahve ilave edip içeceğim...öteki randevum 25 martta....bu listeyi çok sevdim ama daha az kilo verecekmışım...olsun....gram gram da gitse ben mutlu olurum
Öpüldünüz
bende cok begendim dallidacim kolay gelsin, spor yapabilecegi icin sevinen ilk arkadasimsin, masallah azmine hayranim, senin adina cok sevindim, emeklerinin karsiligini aliyorsun cok güzel bir duygu olsa gerekListemi yazayım:
sabah.saat 8:30
bitki çayı-limonlu,3 parmak kadar peynir veya yumurta(haftada 4 günü),yeşillik,1 dilim ekmek,2 ceviz içi
Ara:saat 10:30
limonlu bitki çayı,1 meyve(portakal,kiwi,ananas,mandalina)
Öğlen:saat 12:30
2 kepçe çorba,büyük boy salata,1 büyük ayran,1 dilim ekmek-ekmek zorunlu değil
Ara:saat 15
1 meyve,2 ceviz içi....spordan geldiğimde +1 bardak süt
Akşam:saat 18
1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek
6 yk etli sebze yemeği
1 bardak ayran
salata
Ara:saat 20:30
1 su bardağı süt veya yoğurty+1meyva VEYA 1 meyva +2 ceviz veya 8-10 fındık
Bu standart listelerden biri...verilecek sadece %3 yağ kalmış...2-3 ayda biter bu iş dedi....spora izin verdi..haftada 4 günü yürüyüş..istersem her gün 2 kere yürüyüşe çıkabilirim...plates de olur....harikasabah spora çıkmadan önce 1 çay barkdak süte 1 tatlı kaşığı kahve ilave edip içeceğim...öteki randevum 25 martta....bu listeyi çok sevdim ama daha az kilo verecekmışım...olsun....gram gram da gitse ben mutlu olurum
Öpüldünüz
merhaba serapcim ayni gün cikaracaklar demek, ama evde dinlen gene sen, beni 3 gün yatirmislardi, ben bilmiyorum yaa bir türlü tam karar veremedim olsunmu olmasinmi, artik bu saatten sonrada hic gözüm kesmiyor, rüya iste öyle gördüm ama hayirlisi insallah senin olur bir tane nur topuTebrik ederim canım
Merhaba Gurbetçim. Belki de kilo kaybım olurHatırlatman için teşekkür ederim canım Hastanede yatmayacağım. Saat 12 gübü yapılacak muhtemelen. Akşama da çıkarırım dedi doktor. Kapalı yapılacak zaten. Hayırdır inşallah, sen de istiyorsun ya.. Belki de gelir yeni bebeğin Teşekkür ederim..
Ayça Kaya nın kitabının adı 5333 ama listeler kişinin ağırlık ve boyuna göre değişiyor. Ama senin boy ve kilona uygun olan yine 53333 oluyor ne yazık ki. Yani bu listenden daha az. Benim durumuma uygun olan 42323 bana az geldiği için aç kalmıştım hep.. Aç kalmak kilo verdirmiyor, sadece diyetten uzaklaştırıyor. Aynen dediğin gibi, önce gözü doyacak insanın
Afiyet olsun canım.. Bugün yeni listelerine başlayabilirsin inşaallah
Sorma, oğullarımız hem haylaz hem akıllılar
Kardeşim ve eşim olacak yanımda Allah izin verirse.. Sağ ol canım, çok düşüncelisin
Doktoruma da sormalı mıyım sence?? Adam alışkındır hastalarındanNe de olsa tüp bebek uzmanlık alanı.
Vallahi dört gözle bekliyorum, yaz gelse bir an evvel
Gerçekten de diyetisyenin çok şaşırmıştır, tatlı istemeyen bir danışanKahvaltı sonrası arada ki meyveyi kahvaltıda verseydi keşke. O meyve gerçekten doyuruyor.
Liste çok güzel Dallidacım. Afiyet, şifa olsunVaaaay %3 çok iyi bir rakam. Artık pilates yapabileceğine göre daha fazla inceleceksin D&R ın internet sitesinden pilates dvd si sipariş verebilirsin, hem indirimli hem de 25 Lira üzeri siparişlerde kargo ücretsiz. Olsun, zaten verecek kilon kalmamış. Peki yağ oranı dışında kilo farkı var mı?? Varsa listede düzeltmeyi yapayım
Günaydın SerapcımTebrik ederim canım
Sorma, oğullarımız hem haylaz hem akıllılar
Kardeşim ve eşim olacak yanımda Allah izin verirse.. Sağ ol canım, çok düşüncelisin
Doktoruma da sormalı mıyım sence?? Adam alışkındır hastalarındanNe de olsa tüp bebek uzmanlık alanı.
Vallahi dört gözle bekliyorum, yaz gelse bir an evvel
Gerçekten de diyetisyenin çok şaşırmıştır, tatlı istemeyen bir danışanKahvaltı sonrası arada ki meyveyi kahvaltıda verseydi keşke. O meyve gerçekten doyuruyor.
Liste çok güzel Dallidacım. Afiyet, şifa olsunVaaaay %3 çok iyi bir rakam. Artık pilates yapabileceğine göre daha fazla inceleceksin D&R ın internet sitesinden pilates dvd si sipariş verebilirsin, hem indirimli hem de 25 Lira üzeri siparişlerde kargo ücretsiz. Olsun, zaten verecek kilon kalmamış. Peki yağ oranı dışında kilo farkı var mı?? Varsa listede düzeltmeyi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?