Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

bir hafta ben bi deneyim bakalim 1 kilo verebilecekmiyim eger daha az verirsem sporlada desteklerim, gerci malum günümde yakin, o yüzdende aclik krizlerim ve yeme istegim var ama olsun bahar geliyor toparlanmak lazim

Merhaba Kızlar Nasılsınız??

Dallidacım geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum oğluna Diyetisyenden gelince haberlerini bekliyorum canım
Sevgicim hoş geldin, seni gördüğüme çok sevindim Menülerini heyecanla bekliyorum
Gurbetçim yeni listenle başarılar diliyorum canım Senin hemoglobinin düşüktü, kırmızı etin yanında cacık yerine salata tercih etmen daha iyi olurdu belki... Hem daha tok tutar. Açlık krizin için yemekten sonra yeşil çay içmeyi dene istersen..

Kızlarcım, İzmir' de yoğun geçti günlerimiz. Babam küçük bir operasyon geçirdi. Şimdi çok iyi Allah' a şükür.. Havalar çok güzeldi. Kardeşlerimle de zaman geçirdik. Son gün de kuzenlerimle buluştuk Yemeği fazla kaçırmadım. Zira çok da yemekle geçirecek zamanım olmadı.. Spor yapamadım hiç. Dün akşam 60 dk. lık bir yoga ile başladım yeniden...

Dün uçakta yanımda Kore' li bir çift vardı. Çok sohbet etmedik aslında. Uçaktan inince etraflarına bakınıp gidecekleri yere ulaşmaya çalıştıklarını fark ettim. İstedikleri yere bırakmayı teklif ettim, kabul ettiler. Taksim' deymiş otelleri. Bıraktım, eşimin yanına uğradım. Orada sohbet etmeye başladık derken birden aklıma geldi, oğlum nüfus cüzdanını kaybetmişti. Ceza yazmışlar, son günüydü. Hemen eve gelip onu ödemeye gittim. Sonra da İzmir' den getirdiğim otları yıkamakla geçti zamanım. Sizi dün ihmal ettim.

Umuyorum bu hafta düzenli bildirimlerde bulunabilirim. Perşembe gününü hala netleştiremedik. Saat 11 den sonra arayıp tekrar konuşacağım hemşire ile..

Görüşmek üzere kızlar, sevgiler

Bu sabah:
1 bardak su

Kahvaltı:
1 dl. tam buğday ekmeği
1 dl. dil peyniri
1/2 greyfurt
1 fincan kahve

Öğle:
Ebegümeci kavurması
1 kase yoğurt

Ara:
1 muz
1 sb. ayran

Ara:
1 saat pilates

Akşam:
200 gr. somon ızgara
1 kase salata

Eşim için gömlek siparişi vermiştim. Tamamlandıysa öğleden sonra gidip hem onu hem de tadilattaki kendi kıyafetlerimi alacağım. Evet, evet tadilattaydı kıyafetlerim. Kilo kaybım olmamasına rağmen inceldiğimi söylemiştim ya, bir pantolon ve iki eteğimi daraltıp giymeye karar verdim. Bu kış böyle geçsin artık. Alış veriş yapmak istemiyorum

Akşama görüşürüz inşaallah

Merhaba Serap'cığım, hoş geldin,babana geçmiş olsun. Serap kalorilerimizi hesaplayacağımız bir site varmı? .Koşuşturman yine başlamış.Allah kolaylık versin.Ara öğünümü yiyeyim, kiloma müthiş canım sıkıldı.İNŞALLAH BU DEFA DERS ALIRIM.
Gurbet hangi siteden hesapladın?

gecmis olsun canim gastrit cocuklardada oluyormuymus sasirdim dogrusu, ilaclarini ihmal etme insallah iyilesir. afiyet olsun canim
Teşekkür ederim Gurbetim,evet olabiliyormuş:44:sağ ol canım
bir hafta ben bi deneyim bakalim 1 kilo verebilecekmiyim eger daha az verirsem sporlada desteklerim, gerci malum günümde yakin, o yüzdende aclik krizlerim ve yeme istegim var ama olsun bahar geliyor toparlanmak lazim
Hadi bakkalım,kolay gelsin
Merhaba Serapcım,hoş geldinteşekkür ederim canım,ben de babana acil şifalar diliyorum
Yardım sever arkadaşım benimkim bilir o çift nasıl mutlu olmuştur!!
Evet ya,bu cezalar çok saçma...geçen sene bizde oğlumun kimliğini kaybetik,cezayı ödemek zorunda kaldık...
Demek ki operasyonu perşembe günü geçireceksin....Rabbim şifa versinoperasyondan sonra soğan kuru yapsan??deneyenlerin çoğu hamile kalmışlar....
Afiyet olsunkahvaltı ve kahve...hımmmm...tam benlik
Ne güzel,kıyafetlerini daraltmaya başladınevet,bahar gelince yeni ciciler alırsınbende daraltıyorum...kilom oturmadan alışveriş yapmayacağım....
Görüşürüz canım,öptüm

Merhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltı ettim:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 domates...kahve,çay ve suuuuuu......
Bugün saat 3 te diyetisyene gideceğim...galiba kilo aldım:18::18:kendimi şişmiş hissediyorum...tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorumbir hafta boyunca çok kaçamak yaptım.çok....ara öğünlerde çikolata,puding vardı...yedikten sonra canım daha çok tatlı yemeye istedi...Galiba insulin direncim kırılmadı...öyle düşünüyorum çünkü tatlı yedikten sonra üstüme çok halsizlik çöküyor,uyku basıyor:44::44:neyse,sevgili diyetisyene tatlı öğünler vermemesi diyeceğimbeni yoldan çıkarıyorlar
Diyetisyenden gelince yazarımsevgiler

merhaba serap hosgeldin canim, evet canim hemoglobin düsük hep bende, yeni listelerde, her ögün salata ve yogurt var, ne ekmek yasak , nede meyve, makarna da var pilavda, ama bu listeler 90 kilonun üzerindekileri icin 20 kilo vermek icinmis, 60 kilo olanlara kilo aldirir tabii, bu listeler secenekli hosumada gitti evvela gözüm doydu yani, yemeklerden sonra yesil cay icmeye calisirim, onu pek sevemedimde beyaz cayda olur herhalde degilmi babana cok gecmis olsun canim, iyi oldu senin icin pozitif enerji depolayip geldin, aileni gördün, evet izmir sicak memlekettir. masallah sana nereye gidersen git ölcülüsün, incelmis olmanada sevindim, bencede hic alis veris yapma simdilik, yazin alirsin

oh yesilliklerini getirdin ve yemeye basladin bile ne güzel, ebegümecini bende bilirim, annem köye gittigimizde toplar getirirdi ama gözleme yapardik biz senin kullanma sekline bak bide bizimkine, aramizdaki fark bu iste aglanacak halimede gülüyorum bune arsizliksa

sevgi abla günlük kalori ihtiyaci hesaplama diye yazdim, bir sürü site cikti, coguna hesaplattirdim, 2500 ile 2700 arasi cikti benimkisi , oradanda 1000 kalori azaltarak 1700 kalorilik listeler buldum. birde 90 kilo üzerinde olan bayanlar icin listeler buldum, hemen hemen birbirlerine benziyorlar , dur bakalim kizimdan rica etsem benim icin listeleri koyarmi

yok yok almamissindir sen kasma kendini, güle güle git ve hayirli haberlerle dön canim, bende senin gibi tatli bir sey yersem daha cok yiyorum, aslinda sekeri tamamen cikarmak gerek hayatimizdan

[h=2]90 + gurubuna özel 20 kilo vermek için[/h]
Biliyorum Yöneticilerimis ya da yetkililerimiz diyecekler ki bu konu burda ne alaka... Ama özellikle buraya açtım.. 6 öğün olayını herkesin kabullenip hayatına sokması için.. Özellikle bizim gurup için çok uygun bir diyet bu.. Mümkün ise sabitlense hatta daha iyi olur... Özellikle gelen herkesin sorunu 2 öğün yada 3 öğün yemeleri.. ara öğün yapmadan az yiyerek zayıflamaya çalışmaları.. Onlar için örnek teşkil etmesi açısından bu listeyi buraya yazıyorum.. Yinede malumunuz yönetime boynumus kıldan ince ( ince diil ama nedem tabir böyle).. Sonuç olarak Özellikle 90+ gurubunu ilgilendirdiği için (20 kilo derken..) Buraya açayım dedim.. evet başlıyoruz..

20 kilo vermek için

Eğer vermeniz gereken kilo 20’ye yakınsa, bu diyeti bir deneyin

Sabah saat 09.00

1 Tatlı kaşığı bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık

Saat 11.00

1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00

3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 - 150 gr.)
1 su bardağı ayran
2 ince dilim ekmek
Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00

2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00

8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
2 ince dilim ekmek
İstenildiği kadar salata

Saat 21.00

2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

[h=2]favori listem:)[/h]
bir günde alınması gereken porsiyon miktarları

Süt grubu : 2 porsiyon (Yarım yağlı süt ya da yoğurt tüketebilirsin ölçü olarak su bardağı kullanılacak)

Et grubu :5 porsiyon (2 kibrit kutusu kadar peynir+3 köfte kadar et tavsiye ediliyor)

Tahıl grubu: 7 porsiyon (her bir dilim ekmek 25 gr olacak+1 kepçe çorba+2 y.k. pilav ve makarna da 1 porsiyon ekmek sayılacak)

Meyve grubu: 3 porsiyon (Meyveler kocaman olmayacak orta boy olacak)

Yağ grubu: 4 porsiyon (1 porsiyon yağ=1 tatlı kaşığı)

porsiyonların düzenleniş şekli:
SABAH: 2 dilim Uno çavdar ekmeği
1 dilim yağsız peynir
domates,salatalık,

ARA : 1 porsiyon meyve

ÖĞLEN : 4 köfte kadar yağsız pişmiş et
3 dilim Uno çavdar ekmeği
Domates, salatalık, biber v.s.

ARA : 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt+1 porsiyon meyve

AKŞAM : Zeytinyağlı herhangi bir sebze yemeği (8-9 yemek kaşığı)
2 dilim Uno çavdar ekmeği
Domates, salatalık, biber v.s.

ARA : Kalan yağ porsiyonları ve meyve porsiyonlarına göre yapabilirsiniz bu öğünü.
Yağ yemediyseniz bir avuç masum olan kuruyemişlerden tüketebilirsiniz...

bu kuru yemişler,
3 kayısı veya 2 kuru incir,
bir avuç beyaz leblebi,
bir avuç kuru üzüm
yarım avuç taze bağdem,
3 adet ceviz,veya 10 adet fındık olabilir:)​

• [h=2]değişim şeçenekli liste[/h]
    sağlıklı beslenmeyle başlıyoruz ve bunu sürekli uyguluyoruzmesela şöyle başlayabiliriz:
    SABAH:
    2 dilim ekmek
    1 dilim peynir.
    bol domates-salatalık
    1 bardak şekersiz süt
    1 çay kaşığı reçel veya bal.
    (haftada 3 kere haşlanmış yumurta,yumurta yendiği zmn peynir yok )

ARA:
    1 porsiyon meyve

ÖĞLE:
    SEÇENEK1:yarım haşlanmış tavuk göğüsü,2dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt,bol salata
    SEÇENEK2:1 simit,1 bardak ayran,bol salata.
    SEÇENEK3:1 dilim sebzeli börek,bol salata,1 su bardağı yoğurt.
    SEÇENEK4:4 ızgara köfte,2 dilim ekmek,1 bardak ayran,bol salata.
    SEÇENEK5:balık,salata,2 dilim ekmek
    SEÇENEK5:ev yapımı hamburger(ketçap mayonez yok.ayrıca eti ızagara olcak),ayran,salata.
    SEÇENEK6:8 yemek kaşığı baklagil yemeği,bol salata,cacık,2 kaşık pilav.

ARA:
    2 porsiyon meyve.

AKŞAM:
    SEÇENEK1:8 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği,1 su bardağı yoğurt,bol salata,2 dilim ekmek.
    SEÇENEK2:tavuklu salata,2 dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt.
    SEÇENEK3:balıklı salata,2 dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt.
    SEÇENEK4:8 yemek kaşığı haşlanmış sebzeli makarna,1 su bardağı yoğurt,salata.

ARA:
    1 galeta
    1 çay bardağı süt.
    1 porsiyon meyve.​
    [h=2]diyetisyenimin verdiği liste..[/h]
    şekersiz çay /kahve

saat(8:00)
    sabah:
    2kibrit kutusu beyaz peynir (1yumurta+1 peynir haftada 2 defa)
    tere, roka,maydanoz,domates,salatalık
    2 dilim kepekli ekmek,
    5 zeytin

saat(10:00)
    ara:
    1meyva+1bardak süt

saat(13:30)
    öğle:
    8 kaşık sebze yemeği,(dışarıda olunduğu günler bir simit,veya bir sadiviç+ bir ayran)
    1 kase çorba
    salata
    2 dilim k. ekmek

saat(16:30)
    ara:
    1 meyva

saat(19:30)
    akşam:
    4köfte kadar et(hatada 3 gün)
    8 kaşık sebze veya kurubaklagil yemeği (haftada 4 gün)
    1 kase yoğurt,
    salata,
    2 dilim kepekli ekmek

saat(21:30)
    ara:
    1 meyva+bir bardak ayran​

oldu galiba, önceden kizima yaptiriyordum, simdi sen söyle ben yapayim dedim ve yaptim, ama aciklama bölümleri bana ait degil, favori listem, diyetisyen listem gibi yazilar ordaki arkadaslarin yorumlaridir , nasil arkadaslar sizce, denemeye deger degilmi, sevgi ablacim belki seninde isine yarayabilir , sende 90 üzerisin , istersen beraber uygulayabiliriz dallida sana göre bol kacamakli bir liste degilmi

Hoş buldum Sevgicim Teşekkür ederim.
www.kalorisepeti.com sitesinde yediklerimizi hesaplayabiliyoruz. Ayrıca günlük gibi de kullanılıyor canım.. Amin, çok sağ ol Sıkma canını, önemli olan karar verip başlamandı. Başladığın zaman başarılı sonuçlar aldığını biliyoruz canım

Hoşbuldum Dallidacım Teşekkürler.. Sanırım mutlu oldular, geleneksel el sanatlarından iki parça hediye ettiler arabadan inerken Dünyanın her yerine sevgi göndermek ne güzel değil mi?? Onlar da güzel enerjilerini benimle bıraktılar

Gerçekten de can sıkıcı. Gerçi oğlum bu işin peşinde koşsaydı daha iyi bir ceza olabilirdi. Çünkü ona sürekli hatırlatıp odasını düzenlememe rağmen nüfus cüzdanına gereken önemi vermedi. Sonunda eski kimlik babasının ofisinden çıktı..
Evet canım, Allah izin verirse, az önce hemşire hanım aradı. Perşembe günü saat 11 gibi hastanede olmamı istedi. Amin, sağ olasın Aslında deneyebilirim. Çok sevimsiz bir tadı olduğundan eminim ama, denemekte fayda var..

Teşekkürler, gel birlikte olsun Yeni makinemle sana kahve yapayım İnşallah canım, hep birlikte incelip yeni baharlıklar alalım Bence de israf oluyor. Daraltma imkanın varsa en güzeli..

Ben de öptüm şekercim

Afiyet şifa olsun.. Değerlendirme sonuçlarını merakla bekliyorum... İnsülin direncinle ilgili olarak, bence bu kadar karamsar olmamalısın. Ama uyarılarını yap tabii

Listelerde kırmızı etin ve yumurtanın yanında verse bile kalsiyumlu şeyleri tüketmemeni öneririm. Ama limonlu bir salata ya da C vit. li bir meyve çok daha iyi olabilir... Yasaksız listeler olmasına sevindim. Yasaklarla nereye kadar Gülfuren' in yazdığı Ayça Kaya sistemine benziyor günlük porsiyon miktarlarını yazan liste. Bence çok mantıklı. Hatta Gülfuren' in o mesajlarını bulabilirsen dönüşüm listeleri de vardı sanırım.. Olur olur, önemli olan sıcak bir içecek olması. Mideyi dolduruyor

Teşekkür ederim canım. Evet, çok güzel geçti günlerimiz.. Yaza hamile olursam zaten bir şey almam. 2 elbise bir de şıpıdık terlikle gezerim valla

Kendine haksızlık etme.. Hepimizin yetişme şekli farklı. İç Anadolu bölgesinde hamurlu gıdalar çok tüketilir. O yüzden Sevgi ve sen bu konuda çok beceriklisiniz. Biz hep zeytinyağlı yiyerek büyüdük. Dallida ise et ağırlıklı bir kültürde büyümüş. Hepimiz de gayet sağlıklı bireylerken demek ki bir yerde yanlış yaptık ki kilo aldık

Ellerine sağlık , çok güzel olmuş

Öğleden sonra aramı yaptım. Ayran yerine süt içtim. Saat 18 gibi pilates yaparız. Sonra da akşam yemeği.
Yarın çok hafif şeyler yememi söyledi hemşire hanım. Muhallebi ve şehriye çorbası iyidir dedi... Operasyon sonrası gaz sancım olurmuş yoksa. Yarın istemesem de diyetteyim kızlar
Bugün sıra turp otları ve radikada. Onları ayıklayıp yıkamaya başlasam iyi olur.
Görüşmek üzere şekerler, öpüyorum sizleri

Merhaba arkadaşlar,şimdi geldim :) 800 gr yağdan vermişimlistemi daha sonra yazarım,gidip oğlanı alacağım
Öptümdönüşte size bakkacağım

merhaba serapcim, bütün gün corba ve muhallebi yiyeceksin anlasilan, olsun belki kiloda verirsin bu arada, agri kesici , aspirin gibi haplarda kullanma simdilik , kani sulandiricr haplari önermiyorlar hatta ameliyattan 2 hafta öncesinden biraktiriyorlar, tabii söylemislerdir bunlari sana, demek bu persembe olacaksin ameliyatini, kac gün yatacaksin, ben 3 gün yatmistim, insallah carcabuk ameliyatini olur ve kurtulursun sonrada hamile olursun, bu sabaha karsi rüyamda esimle doktordaymisiz, ve doktor bana hamile oldugumu söylüyor biz cok sasiriyoruz, hatta esim öyle mutlu oluyorki, demekki bugün bunlari konusacakmisiz. otlarini afiyetle ye canim, kolay gelsin, listeler icin ayca kayaninkilere benziyor demissin, ama bunlar biraz arttirilmis hali gibi, cünkü ayca haniminki 53333 bunlar 75433 sanirim , yapabilirsem bir iki hafta bunlari deneyip sonra biraz daha azaltabilirim

Merhaba arkadaşlar,şimdi geldim :) 800 gr yağdan vermişimlistemi daha sonra yazarım,gidip oğlanı alacağım
inanmiyoruuuuummmm dallida süpersin bak birde kilo almisimdir diyodun kacamaklarina ragmen kilo verdin tebrikler arkadasim masalllah sana yeni listeni bekliyorum, ve doktoruna diyeceklerini dedinmi ve ne dedi merak ediyorum

bugünkü menümü yaziyorum, ama listelere göre degil, insallah yarin tam listelerle basliyorum cünkü listeleri buldugumda kahvaltimi coktan yemistim
Sabah : siyah ekmek kalmamisti bir dilim pide , tereyaginda yumurta, 6 yesil zeytin, bir dilim peynir ve az sekerli cay
Ara : kizim okulda ögrenmis, pankek midir nedir adi, waffel gibi tavada pisiyor üzerine meyve yada recel veya nutella sürülüp yeniyorya ondan yapti, birer dilim yedik, okulda ögrenmis evde hemen denemek istedi bende kirmadim kizimi
Öglen : 5 kasik, tavuklu mantar sote, bir kasikda patates puresi, salata
Ara : yarim elma bir bardak süt
Aksam : bir tabak yesil mercimekli ispanak yemegi, yogurt , salata belki 1 dilimde ekmek olabilir
SIMDILIK BÖYLE ARKADASLAR ÖPÜYORUM HEPINIZI

Bence de mutlu oldularyabancı ülkede yol yorgan bulmak zor...hele iyi niyetli insanlara rastlanmak daha da zor....
Ahhh,şu oğlanlar
Yanında olabilecek birileri var mı?hastaneye giderken...umarım var...operasyon ufak olabilir ama psikolojik olarak destek lazım...
Yok,çok kötü değil..içine biraz limon sık,içilir..bir zamanlar zayıflamak için içmiştim...
İstanbul a geldiğimde bir yerlere oturup kahve içeceğiz inşallahteşekkürler arkadaşımevet,diyetisyene dedim :bana bir daha tatlı vermeyin!!şaşırdı ve güldüdaha vermedi
Yarın tam diyetesin yanikolay gelsin canım,bende çok öptüm
inanmiyoruuuuummmm dallida süpersin bak birde kilo almisimdir diyodun kacamaklarina ragmen kilo verdin tebrikler arkadasim masalllah sana yeni listeni bekliyorum, ve doktoruna diyeceklerini dedinmi ve ne dedi merak ediyorum
Teşekkür ederim canımevet,tatlı vermediama kahvaltı yine zayıf...ama ara olarak çayın yanında bir meyve ekledi
Afiyet olsun canımlistelerine bayıldıminşallah bu defa olursende öpüldün

Listemi yazayım:

sabah.saat 8:30
bitki çayı-limonlu,3 parmak kadar peynir veya yumurta(haftada 4 günü),yeşillik,1 dilim ekmek,2 ceviz içi

Ara:saat 10:30
limonlu bitki çayı,1 meyve(portakal,kiwi,ananas,mandalina)

Öğlen:saat 12:30
2 kepçe çorba,büyük boy salata,1 büyük ayran,1 dilim ekmek-ekmek zorunlu değil

Ara:saat 15
1 meyve,2 ceviz içi....spordan geldiğimde +1 bardak süt

Akşam:saat 18
1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek
6 yk etli sebze yemeği
1 bardak ayran
salata

Ara:saat 20:30
1 su bardağı süt veya yoğurty+1meyva VEYA 1 meyva +2 ceviz veya 8-10 fındık

Bu standart listelerden biri...verilecek sadece %3 yağ kalmış...2-3 ayda biter bu iş dedi....spora izin verdi..haftada 4 günü yürüyüş..istersem her gün 2 kere yürüyüşe çıkabilirim...plates de olur....harika sabah spora çıkmadan önce 1 çay barkdak süte 1 tatlı kaşığı kahve ilave edip içeceğim...öteki randevum 25 martta....bu listeyi çok sevdimama daha az kilo verecekmışım...olsun....gram gram da gitse ben mutlu olurum

Öpüldünüz

Tebrik ederim canım

Merhaba Gurbetçim. Belki de kilo kaybım olur Hatırlatman için teşekkür ederim canım Hastanede yatmayacağım. Saat 12 gübü yapılacak muhtemelen. Akşama da çıkarırım dedi doktor. Kapalı yapılacak zaten. Hayırdır inşallah, sen de istiyorsun ya.. Belki de gelir yeni bebeğin Teşekkür ederim..
Ayça Kaya nın kitabının adı 5333 ama listeler kişinin ağırlık ve boyuna göre değişiyor. Ama senin boy ve kilona uygun olan yine 53333 oluyor ne yazık ki. Yani bu listenden daha az. Benim durumuma uygun olan 42323 bana az geldiği için aç kalmıştım hep.. Aç kalmak kilo verdirmiyor, sadece diyetten uzaklaştırıyor. Aynen dediğin gibi, önce gözü doyacak insanın

Afiyet olsun canım.. Bugün yeni listelerine başlayabilirsin inşaallah

Sorma, oğullarımız hem haylaz hem akıllılar
Kardeşim ve eşim olacak yanımda Allah izin verirse.. Sağ ol canım, çok düşüncelisin
Doktoruma da sormalı mıyım sence?? Adam alışkındır hastalarından Ne de olsa tüp bebek uzmanlık alanı.
Vallahi dört gözle bekliyorum, yaz gelse bir an evvel
Gerçekten de diyetisyenin çok şaşırmıştır, tatlı istemeyen bir danışan Kahvaltı sonrası arada ki meyveyi kahvaltıda verseydi keşke. O meyve gerçekten doyuruyor.

Liste çok güzel Dallidacım. Afiyet, şifa olsun Vaaaay %3 çok iyi bir rakam. Artık pilates yapabileceğine göre daha fazla inceleceksin D&R ın internet sitesinden pilates dvd si sipariş verebilirsin, hem indirimli hem de 25 Lira üzeri siparişlerde kargo ücretsiz. Olsun, zaten verecek kilon kalmamış. Peki yağ oranı dışında kilo farkı var mı?? Varsa listede düzeltmeyi yapayım

bende cok begendim dallidacim kolay gelsin, spor yapabilecegi icin sevinen ilk arkadasimsin, masallah azmine hayranim, senin adina cok sevindim, emeklerinin karsiligini aliyorsun cok güzel bir duygu olsa gerek

merhaba serapcim ayni gün cikaracaklar demek, ama evde dinlen gene sen, beni 3 gün yatirmislardi, ben bilmiyorum yaa bir türlü tam karar veremedim olsunmu olmasinmi, artik bu saatten sonrada hic gözüm kesmiyor, rüya iste öyle gördüm ama hayirlisi insallah senin olur bir tane nur topu . evet ac kalmak sadece diyeti biraktiriyor, ayca haniminkiyle sanirim bende doymam, bir kac gün idare edebilirim belki ama sonra tekrar herseye saldirma ve kilo alma olur, en iyisi bularla bir baslayayim, belkide hic diyet psikolojisine girmeden, farketmeden kilo verebilirim, tabiki bir kac hafta sonra degistiririrm listeyi , kaloriyi gittikce azaltarak giderim, bu arada arkadasin neler yapiyor, kilo verebilmismi sen yokken

Günaydın Serapcımteşekkür ederim canım
Evet oğlanlar gerçekten de öyle
Yalnız gitmemen güzel
Bence sor,belki daha iyi bir öneri var
Evet,meyveyi arada verdi :) ama bugün işim var ...ve meyveyi kahvaltıda yedim
Kilomu sormadım....5 hafta sonra tekrar gidince sürpriz olsun istiyorum
Evet,plates cd si edinmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…