cok incesin dallidacim ama ben sana pek destek olamadim, bence serapa tesekkürler gitsin, hepimize ayri ayri destek oluyor sagolsun, gözünüz aydin, ineginizede gecmis olsun canim, parfümünün adini duymadim, galiba burda yok , bende gucci diye bir parfüm var onu kullaniyordum birde channel seviyorum, ama kizim büyüyeli bana birakmiyo, bana 6 ay yeten parfümü nida sagolsun 1 ayda bitiriyor , banyo yapiyor galiba, makyaj malzemelerimde öyle, hepsine el koymus, bir ara avonun saticiligini yapmistim, cok almistim, hepsinden eser yok simdi, kozmetik ürünlerine cok düskün, evlense kocasinin maasinin yarisini kozmetige verir bu kizsadece saclari icin bile bir canta malzemesi var, tirnaklari icin 3-4 cesit bakim kremleri var , ojeleri saymiyorum hic
Dallidacim, seni anayabiliyorum, esim calisiyor, ama hafta sonu evden cikmiyor , sigara cok iciyor , hava soguk diye camlarida actirmaz, ev süpüreyim derim süpürtmez, anlayacagin pazartesiyi iple cekiyorum.
Serapcigim kolay gelsin canim, bende kahvaltimi yapip kollari sivayacagim, benimde niyetim bugün dip köse derin bir temizlik yapayim diyorum ama, bir yandanda iki gündür halsizlik var 24 saat uyuyasim var, söylemesi ayiptir, üsütmüsüm galiba, biraz iltihaplanma var alt tarafta , bendede iltihap olunca gözlerimi acamam hep uyumak isterim , halsizlik olur, sanirim ondan , insallah gecer. izmire gidecekmissin güle güle git ve gel canim benimde memleketim dogum yerimdir izmir bendende selam söyle topragimacanim ben bir ara hic girmedimya topige kacirdim galiba ne ameliyati olacaksin, dallida yazmis bugün o zaman gördüm, gecmis olsun , kahvaltinda güzel ama ekmegi yemiyormusun artik, aslinda bende bu gün kahvalti icin omlet düsünmüstüm, ama yaninda bir dilim peynir ve bir kac zeytin, ve bir dilim ekmekle , bakayim greyfurt olmasi lazimdi varsa bende suyunu sikayim cayin yerine iyi fikir :44: spora gelince, ana ögünlerden 1 saat sonra yapmayi düsünüyorum, dün bir saat yürüdüm, bugünde temizligimi bitireyim belki aksam eliptik yaparim diye düsünüyorum, gecen gün sabah ac karnima eliptik yaptim, cok aclik hissettim ne bulduysam yedim
tesekkür ederim mydenizz cigim, evet iki gündür tekrar döndüm, dönmek zorundayim, kilo vermem lazim , girmedigim dönemde cok sikintili günler yasadim, hic bir sey planladigim gibi olmadi, ve ben hala basladigim noktadayim malesefcanım arkadaşım merhabaaa, dönmüşsün kk'ya hayırlı olsun..inşallah kolaylıkla kurtulursun fazlalıklardan..sevgiler
tesekkür ederim mydenizz cigim, evet iki gündür tekrar döndüm, dönmek zorundayim, kilo vermem lazim , girmedigim dönemde cok sikintili günler yasadim, hic bir sey planladigim gibi olmadi, ve ben hala basladigim noktadayim malesef
olurmu mydenizcim, dalmak ne demek bilhakis memnun oldum, iyiki geldin, biz bu topikte 3 arkadasiz, hemen hemen 2 sene önce tanistik, ve hala birlikteyiz, acimizi , tatlimizi , herseyimizi paylasiyoruz, eminimki onlarda memnunluk duyarlar yazmandan, sagol canim aile büyüklerimizle olan bir problemdi, atlatmaya calisiyorum, gececek insallah, cok haklisin, kendimizi düsünmek zorundayiz, daha iyiyim canim, inceligin icin cok tesekkür ederimCanim ne iyi yaptın da döndün. .kendin için çok iyi yaptin bunu bil..sorunlar her zaman her yerde malesef birde üzerine biz kendimizi dusunmezsek hayat daha zor..ne yaşadın bilemiyorum inşallah geçip gitmistir hiç eser kalmamistir.anlatmak istersen biliyorsun adresimi face'de...topik sakinlerini rahatsız etmek istemem da fazla.zaten pat diye daldim sabah kusura bakmayın..herkese iyi gunler sevgiler
Olmaz olur mu Gurbetçimcok incesin dallidacim ama ben sana pek destek olamadim, bence serapa tesekkürler gitsin, hepimize ayri ayri destek oluyor sagolsun, gözünüz aydin, ineginizede gecmis olsun canim, parfümünün adini duymadim, galiba burda yok , bende gucci diye bir parfüm var onu kullaniyordum birde channel seviyorum, ama kizim büyüyeli bana birakmiyo, bana 6 ay yeten parfümü nida sagolsun 1 ayda bitiriyor , banyo yapiyor galiba, makyaj malzemelerimde öyle, hepsine el koymus, bir ara avonun saticiligini yapmistim, cok almistim, hepsinden eser yok simdi, kozmetik ürünlerine cok düskün, evlense kocasinin maasinin yarisini kozmetige verir bu kizsadece saclari icin bile bir canta malzemesi var, tirnaklari icin 3-4 cesit bakim kremleri var , ojeleri saymiyorum hic
Dallidacim, seni anayabiliyorum, esim calisiyor, ama hafta sonu evden cikmiyor , sigara cok iciyor , hava soguk diye camlarida actirmaz, ev süpüreyim derim süpürtmez, anlayacagin pazartesiyi iple cekiyorum.
Serapcigim kolay gelsin canim, bende kahvaltimi yapip kollari sivayacagim, benimde niyetim bugün dip köse derin bir temizlik yapayim diyorum ama, bir yandanda iki gündür halsizlik var 24 saat uyuyasim var, söylemesi ayiptir, üsütmüsüm galiba, biraz iltihaplanma var alt tarafta , bendede iltihap olunca gözlerimi acamam hep uyumak isterim , halsizlik olur, sanirim ondan , insallah gecer. izmire gidecekmissin güle güle git ve gel canim benimde memleketim dogum yerimdir izmir bendende selam söyle topragimacanim ben bir ara hic girmedimya topige kacirdim galiba ne ameliyati olacaksin, dallida yazmis bugün o zaman gördüm, gecmis olsun , kahvaltinda güzel ama ekmegi yemiyormusun artik, aslinda bende bu gün kahvalti icin omlet düsünmüstüm, ama yaninda bir dilim peynir ve bir kac zeytin, ve bir dilim ekmekle , bakayim greyfurt olmasi lazimdi varsa bende suyunu sikayim cayin yerine iyi fikir :44: spora gelince, ana ögünlerden 1 saat sonra yapmayi düsünüyorum, dün bir saat yürüdüm, bugünde temizligimi bitireyim belki aksam eliptik yaparim diye düsünüyorum, gecen gün sabah ac karnima eliptik yaptim, cok aclik hissettim ne bulduysam yedim
Hoş geldiniz,rahatsızlık ne demek?memnun oldum :) zaten sizi arada bir takip ediyorumCanim ne iyi yaptın da döndün. .kendin için çok iyi yaptin bunu bil..sorunlar her zaman her yerde malesef birde üzerine biz kendimizi dusunmezsek hayat daha zor..ne yaşadın bilemiyorum inşallah geçip gitmistir hiç eser kalmamistir.anlatmak istersen biliyorsun adresimi face'de...topik sakinlerini rahatsız etmek istemem da fazla.zaten pat diye daldim sabah kusura bakmayın..herkese iyi gunler sevgiler
olurmu mydenizcim, dalmak ne demek bilhakis memnun oldum, iyiki geldin, biz bu topikte 3 arkadasiz, hemen hemen 2 sene önce tanistik, ve hala birlikteyiz, acimizi , tatlimizi , herseyimizi paylasiyoruz, eminimki onlarda memnunluk duyarlar yazmandan, sagol canim aile büyüklerimizle olan bir problemdi, atlatmaya calisiyorum, gececek insallah, cok haklisin, kendimizi düsünmek zorundayiz, daha iyiyim canim, inceligin icin cok tesekkür ederim
Günaydın Serapcım,bende sana güzel bir gün diliyorum
Ne güzel,annene,babana,kardeşine kavuşacaksıngüle güle git,güle güle gel arkadaşım
Galiba lahanadan dolayı sevmedim..ama içinde patates ve havuç ekleyince daha güzel oldu
Teşekkür ederim,çok tatlı bir tosuncuk
Evet,bu abla kıskanç değil...ki kendisi çok kilolu....
Harput gerçekten çok güzel...evet,yüksek binalar da gördük
Afiyet olsun Serapcımbugün galiba biraz yoğun olacaksın kolay gelsin canım
Aşağı yukarıya,geçirmen gereken operasyonu ne zaman geçireceksin?
Öptüm
Bir günaydın da benden
Kahvaltımı ettim:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,1 domates,2 ceviz içi....şimdi limonlu,tarçınlı yeşil çay içeceğim
Ara:yine yeşil çay
Öğlen:1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran
Bende evimi toplayim...oğlanı okula hazırlayim...bir de eşim uyansa ne güzel olacakRabbim istemeyenin eşini emekli yapmasın
cok incesin dallidacim ama ben sana pek destek olamadim, bence serapa tesekkürler gitsin, hepimize ayri ayri destek oluyor sagolsun, gözünüz aydin, ineginizede gecmis olsun canim, parfümünün adini duymadim, galiba burda yok , bende gucci diye bir parfüm var onu kullaniyordum birde channel seviyorum, ama kizim büyüyeli bana birakmiyo, bana 6 ay yeten parfümü nida sagolsun 1 ayda bitiriyor , banyo yapiyor galiba, makyaj malzemelerimde öyle, hepsine el koymus, bir ara avonun saticiligini yapmistim, cok almistim, hepsinden eser yok simdi, kozmetik ürünlerine cok düskün, evlense kocasinin maasinin yarisini kozmetige verir bu kizsadece saclari icin bile bir canta malzemesi var, tirnaklari icin 3-4 cesit bakim kremleri var , ojeleri saymiyorum hic
Olmaz olur mu Gurbetçimbiz bir takım olduk artık ama bu doğru işte en çok Serap'ı uğraştırdım yok isveç diyeti,yok protein haftası sağ olsun,her seferde hepimize destek oluyor
Kız annesi olunca öyle oluyor herhalde6 aylık giden parfüm 1 ayda bittiyor
Benim oğlum susluama ben onu öyle alıştırdım bakımsız erkekleri hiç sevmiyorum
Eşin ne zaman emekli olacak?evet,zor ya...eşim bensiz evden çıkmak istemiyor...iyi de ben her yerde eşimle birlikte gitmek istemiyorum kialem adam ya...
Çok geçmiş olsundaha iyi olduğunu umarım
Ben de temizlik yaptım
Hoş geldiniz,rahatsızlık ne demek?memnun oldum :) zaten sizi arada bir takip ediyorumsevgiler :)
Gurbet'e aynen katılıyorumtekrar hoş geldiniz
Galiba bugün topikte temizlik günü oldu
Bende eşimiz evden gönderdim,hazır hava güzel iken temizlik yaptımhava acayip sicak...kısa kol ile rahat gezilir:44::44:
Ara:2 ceviz,1 elma
Şimdi yeşil çay....
Yeşil çay işime yaradı Serapcımaçlığımı bastırdı TEŞEKKÜRLER
Canim ne iyi yaptın da döndün. .kendin için çok iyi yaptin bunu bil..sorunlar her zaman her yerde malesef birde üzerine biz kendimizi dusunmezsek hayat daha zor..ne yaşadın bilemiyorum inşallah geçip gitmistir hiç eser kalmamistir.anlatmak istersen biliyorsun adresimi face'de...topik sakinlerini rahatsız etmek istemem da fazla.zaten pat diye daldim sabah kusura bakmayın..herkese iyi gunler sevgiler
aynen benim esimi tarif etmissin, oda haftasonu koltugu zapdediyor, kumanda elinde, oda erkenden kalkar , kahvaltidan sonra tekrar uyurÇok teşekkr ederim Dallidacım
Ne kadar yağ ilave ediyorsun çorbana? Evet, patates gerçekten lezzet veriyor..
Kimi insan egosunu yenebiliyor işte böyle. Allah bana ve isteyen herkese de nasip etsin..
Tam regl tarihimi belirleyemiyorum son bir kaç aydır. 36-37 güne uzuyor. eğer yine öyle olursa şubatın son haftası gibi olur. Karnımda ve belimde ağrı var, alnımda ve boynumda da sivilce çıktı. Yakındır yani
Bugün kendime hayret ettim ne yalan söyleyeyim. Bir sürü çamaşır yıkadım, ütüledim. Evi süpürdüm. Üstüne de istinye parka gittim. Gezdim, dolaştımGüya masa örtüsü alacaktım ama yapılan indirimi beğenmedim. 4 tane çorap aldım döndüm
Ben de öptüm şeker
Afiyet olsun.. Yeşil çayla deneyimin nasıldı?? İşe yaradı mı? Evde olduklarında hep böyle oluyor işteBenim eşim erken uyanır. Kahvaltıdan sonra (pazar günleri) geri yatar. Akşama kadar koltuk onun yatağı olur, kumada uyusa da elinde
Allah allah arkadasin o kadar kilolu olmasina ragmen degdirdi demek, ilginc dogrusu masallah cok esnekmis, hayret sen nasil yapamadin serapBugün:
Sabah:
su
Kahvaltı:
1/2 dl. karabuğday ekmeği
2 yumurta
1/2 portakal
1/2 greyfurt
1 kupa kahve
Öğle:
1/2 portakal
1 muz
3 ceviz
10 fındık
1 sade Türk kahvesi
1 bardak maden suyu
Ara:
su
su
su
Akşam (saat 17):
100 gr. döner
3 yk. pilav
1 ayran
Ara:
Su, su, su
Saat 19: pilates..
Komşumla pilatesi yaptık bitirdik. Sonra matlarımızın üzerinde abuk subuk hareketler yapıp eğleniyorduk. Arkadaşım bağdaş kurar pozisyonda ama ayaklarının tabanlarını birleştirdi. Sırtını esnetmek için ayaklarına doğru eğildi. Önce saçı değdi, sonra hoşuna gitti biraz daha eğildi derken en sonunda alnı ayaklarına değmeye başladı. O kadar hoşumuza gitti ki.. Annesini çağırdık gösterdik, gözlerine inanamadı. Bu akşamın sürprizi de böyle olduHaa, ben mi.. Yok hala o kafa o ayağa değemedi
olurmu mydenizcim, dalmak ne demek bilhakis memnun oldum, iyiki geldin, biz bu topikte 3 arkadasiz, hemen hemen 2 sene önce tanistik, ve hala birlikteyiz, acimizi , tatlimizi , herseyimizi paylasiyoruz, eminimki onlarda memnunluk duyarlar yazmandan, sagol canim aile büyüklerimizle olan bir problemdi, atlatmaya calisiyorum, gececek insallah, cok haklisin, kendimizi düsünmek zorundayiz, daha iyiyim canim, inceligin icin cok tesekkür ederim
Olmaz olur mu Gurbetçimbiz bir takım olduk artık ama bu doğru işte en çok Serap'ı uğraştırdım yok isveç diyeti,yok protein haftası sağ olsun,her seferde hepimize destek oluyor
Eşin ne zaman emekli olacak?evet,zor ya...eşim bensiz evden çıkmak istemiyor...iyi de ben her yerde eşimle birlikte gitmek istemiyorum kialem adam ya...
Ben de temizlik yaptım
Hoş geldiniz,rahatsızlık ne demek?memnun oldum :) zaten sizi arada bir takip ediyorumsevgiler :)
Estağfirullah, rahatsızlık ne demek. Her zaman bekleriz sevgili Mydeniz.. Arkadaşımızın arkadaşı, bizim de arkadaşımız..
Sevgiler, selamlar..
aynen öyle serapcim, bende genc kizken öyleydim, staj yaparken 1 saat erken kalkar sadece sac ve makyajla ugrasirdim, sonrada ne giysem derdi, heryasin kendine göre seyleri var , benim kizimda suan 16 yasinin hareketlerini yapiyor, oglum rahatliktan yana, onu biraksam esofmanlarla bile dügüne giderdi, ama yeni yeni oda basladi, deo lar, sac köpükleri, parfümler felan, gecen gün bir iki sivilce cikmis yüzünde baktim okula giderken ablasinin make up ini almis sürüyor.Rica ederim, ne demek.. Elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana.. Dallida gerçekten çok yaramazlık yaptı. Hatta şimdi de ciddi şüpheleniyorum senden Dallidacım. Acaba diyetisyenin söylediğinden daha az yağ kullanıyor olabilir misin diye
Gucci de güzel kokuları olan bir marka. Rush kullanırdım daha gençkenKızına maşallah.. Ama boşver süslensin. Çalışmaya başlayıp bir de evlenince unutacak süslenmeyi filan... 5 dk. daha fazla nasıl uyurum derdine düşer Ben de eskiden sabah kalkınca ilk işim cilt bakımı ve makyaj olurdu. Şimdi kahvaltı hazırla, evi topla, işleri yap, alış verişi yap, yemek hazırla derken aynaya bile bakacak zamanım olmuyor... Bir de artık eve yardımcı almıyorum ya, iyice bitti hayatım :26:
Geçmiş olsun Gurbetçim. Selamın başım üstüneEndometriyozis (çikolata kisti) varmış bende. Yapışıklıklar açılacak. Belki sonra kendiliğinden gebelik oluşur dedi doktor. Sağ ol canım..
Ekmek yarım dl. yedim, kahvaltıdan önce yazmıştım eksik kalmış. Arada ekmek yiyorum, arada yemiyorum. Karabuğday ekmeği aldım geçenlerde. Onu yiyorum bu ara.. Evde yapayım dedim ama migrosta karabuğday unu bulamadım. Dönünce internetten sipariş veririm artık. Baya hoşuma gitti tadı..
Greyfurtun suyunu sıkmak yerine kendisini ye bence. Posalı daha çok işe yarıyor. Her sabah C vit. li bir meyve yemek göbek yağlarını eritiyormuş.. Sporu aç karnına yapma bence. İlle de sabah yapacaksan 1 bardak süt, 2 ceviz yiyebilirsin ya da bir meyve. 1 saat sonra spor yaparsın. Spordan 1 saat sonra da kahvaltı. Hatta Daliida' ya da diyetisyeni ilk başta 1 sb. süt+1 muz öyle demişti değil mi Dallida??
Ben de arada yaramazlık yapıyorum ama kaçamak şeklinde, sen kendini aç bırakıyordunSizler de bana çok destek oluyorsunuz canım arkadaşlarım, teşekkürler
Ne yapacağız bu oğlanlarla bakalımSeninki de pek yakışıklı maşallah Bizimki de pek süslü.. Parfümler, kıyafetler... Daha bağımsız olunca gör bak neler oluyor Senin oğlun da büyüdükçe babasına ortak olur gör bak. Bizimkilerin ayakkabı numaraları aynı. Bazen eşime aldığım ayakkabıyı çok beğenince direkt el koyup giymeye başlıyor. Bazen de eşimin herhangi bir saatini çaktırmadan mülkiyetine geçiriyor
Evet, hepimizin evi tertemiz, bir kaç gün rahatızNasıl oldu da ikna ettin evden çıkmaya
Burası da aynen dediğin gibi sıcaktı. Hatta saat 15.30 gibi arabaya bindim resmen 20 dereceyi gösteriyordu.. :26:
Güzel, işine yaramasına sevindim. Bu mesajını sonradan gördüğüm için ilk mesajda sormuştum, cevabımı aldımRica ederim ne demek.. Sıcak içecekler mideyi doldurup geç terk ettiği için tokluk hissi oluşturuyor..
evet dallidacim en cok seninle ben ugrastirdik hatta sen yolunu buldunda ben hala bulamadim ugrastirmaya devam yani,Olmaz olur mu Gurbetçimbiz bir takım olduk artık ama bu doğru işte en çok Serap'ı uğraştırdım yok isveç diyeti,yok protein haftası sağ olsun,her seferde hepimize destek oluyor
Ben de temizlik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?